Új privát üzeneted érkezett!

Gyorsan elküldtem mert hamarosan hazajön a párom és lehet nem tudom befejezni amit akarok még írni

Na akkor folyt.

Anikó!

Csak őt nem ismerem, de ide jártok battára gyerekdokihoz vagy ő van érden is?

Még nem eszünk ám sokmindent: őszibarack, alma, krumpli. Hétfőn jön a sütőtök.

Képzeld én a mosolyommal és a két szép szememmel vettem le a párom a lábáról :lol: és nagyott nézett mikor kiderült hogy nem konyítok a főzéshez de szerencsére ő igen, dolizott szakácsként, így eddig ő főzött mindent de most muszály lesz a Ricsi miatt megtanulnom hisz nem várhatunk mindig apára :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:


Barbi!

Én is így csináltam és csak utána olvastam hogy te hogy csinálod :lol: Csak azt nem tudom hogy akkor honnan vettem a sütést? Valahol olvastam :roll: Ja és csak úgy falta a Ricsi befele, de neki több alma kell bele mint krumpli :lol: Köszi az ötletet :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Képzeljétek el, kibújt a jobb első foga a Ricsinek és ennek örömére jól ráharapott az újjamra :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


szisztok


Momi a képa nyaraláso készüt.

A livinek nem montam a nagyit mert NMegmondom öszintén 4 éve em láttam ö nem is emlékszik rá utoljára Anyu temetésen találkoztam vele azota nem érdeklödött utánunk ugyhogy a livi azt se tudja szerintem kicsoda . és elötte se én voltam a kedvenc unoka .

Egyémként ugy tudom Szivinfartust kapott.


Momi Gratula az elsö Fogakhoz
anha
 
 

 
 

Szia Móni!

Tennék én föl képeket, de a jó képek anyuéknál vannak és az idő mire erre a gépre is felkerülnek.
A mienkre szinte csak tájkép került.
Ricsi nagyon ügyes és gratulálok a fogacskához! :lol:
mi a felsőt várjuk, de szerintem pár nap, mert ma már elmaradozott a hasmarsa és napközben is jobban aludt!

A tali nálunk azért nem jó, mert szeptember elején jön a kertész és csinálják a kert másik részét, ráadásul keti bútorunk sincs és a kismamákat nem szívesen ültetném a földre!
de rossz idő esetén viszont fönt van hely nálunk!
így hát dönteni kéne affelöl, hogy egyáltalán milyen napszak legyen, met akinek kicsi még a bébije, ahhoz kell igazodnunk!

Várom mindenki véleményét mikor és hol legyen.
persze ha jó idő van és a légkondis lakás megfelel nekem úgy is jó, akkor viszont szeretettel várok mindenkit!
Ja és azt is el kell dönteni, hogy apárok jöjjenek-e, vagy csak csajos-babás legyen?

Na ez elég össze-vissza lett, de azért értitek?

Megyek vasalok azán elteszem magam másnapra!
Mindenkinek szép álmokat!

Kép
gabriel79
 
 


Sziasztok!

Olyan de olyan mérges vagyok páromra :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Az ő f@szsága miatt megint lebetegedett a Ricsi :evil: :evil: :evil: Soha többet nem fogok rá halgatni, hogy hogy öltöztessem a gyereket, neki mindig melege van, tegnap este fél hétkor indultunk sétálni és azt mondta hogy nem kell felöltöztetni a Ricsit elég a napozó amiben otthon volt. Szerinte midnig túlöltöztetem a gyereket. Hát meg lett az eredménye, tiszta takony megint szegénykém és valószínő hogy a fülével is gond lesz megint mert rángatja a fejét. Hétfőn mehetünk megint fülészetre :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Hazajön a munkából a párom és elhajtom melegebb éghajlatra, nagyon mérges vagyok rá de magamra is :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Tali: hát nálunk sajna egyáltalán nem kivitelezhető pedig van kertibútorunk csak ha süt a nap elviselhetettlen meleg van a teraszon, ha fúj akkor keresztűl fúj, ha esik beázik, a kert meg ugye lomos meg hát az öregek.... Nekünk mindegy hogy apás vagy nem apás megmozdulás lesz, az is mindegy hogy melyik nap csak ha nagyon fúj a szél akkor egyáltalán vagy nagy meleg van akkor nem megyünk utcára du.6 előtt. Na meg délután 3-tól teljesen ráérünk, addig délelőtt alszik a Ricsi, délbe kaja aztán megint alvás kb. 3-ig utána már ébren szokott lenni. Nekem csak az a lényeg hogy ha 1-2 óránál hosszabb lesz a tali akkor szoptatnom kell valószínű :roll: :? Tehát a fentieket leszámítva tényleg mindegy :roll: Csak talizzunk már...!!!! Többiek! Mostmár tessék írni ez ügyben!!!!!!!!!!!!


Olyan pocsék volt az éjjelünk, megint keltünk óránként. :? Gondolom a másik fogacska bántja a Ricsit, ez meg ami kibújt hát iszonyat éles, alig van kint de már picit megharapott szopi közben, csillagokat láttam. Folyamatosan rettegek hogy mikor harap meg miközben szopik :?


Zsuzsa!

Nekünk is van egy ilyen alig ismert közeli rokon, apám apja. Szeptember 3-án megyünk hozzá, de kb. 2-3 évente látjuk.

De nem ő az egyetlen rokon aki felénk sem dugja az orrát. Mikor terhes voltam mindenki milyen érdeklődő volt alig várták hogy jöhessenek babázni, aztán hogy megszületett a Ricsi úgy eltűntek hogy a hírüket sem halljuk. Pedig mindenkinek küldtünk amolyan Megszülettem értesítőt. De még a telefont sem voltak képesek felvenni hogy gratula vagy valami. Mostanában találkozunk egy kettővel és ők vannak megsértődve hogy nem is látogattuk meg őket a gyerekkel. Pedig szerintem nem nekünk kéne mindenhova rohangálni egy pici babával. Na mindegy... :evil: Lehet hogy én látom rosszul a dolgokat, na tényleg mindegy :?


Anikó!

Áruld már el a megoldást vagy aki tudja szánjon már meg!!!!!!!!!!!!!!!!

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


A Kárász az nem is gyerekdoki, egyáltalán ő róla van szó?? Akkor a felnőtt dokit kérdezted Anikó? Akkkor sem ismerem, nekünk a Farkas és imádom azt a mukit, nagyon alapos és precíz na meg extra jó fej :lol: A családja is tök jó fej, szóval csípem a brigádot :lol: A gyerekdokink pedig a Golán Zs., volt pillanat mikor nem csíptem őt ,de úgy néz ki hogy jó választás volt azokhoz képest akiknél már megfordultunk :roll: Na meg mikor beteg volt a Ricsi, hívás nélkül beállított reggel 8-kor mert aggódott a Ricsi miatt és megakarta nézni hogy mi van vele, ez nekem sokat jelentett.

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Tudom hogy vasárnap van de azért bekukucskálhatna valaki :roll:

Na akkor teszek fel friss képeket
Kép Kép Kép

Kép Na, most már tessék írni, mert megint velem van teli az oldal :oops:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


A Kárász az most gyerek vagy felnőtt doki? Itthon mindenki azt mondja hogy felnőtt, de ti nem azt írtátok hogy gyerek? Na elvesztem :shock: :oops:


HOl vagytok???????????????????????????

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Sziasztok,

Móni, a Kárász az bizony gyerekdoki, nekünk ő az orvosunk, és szeretjük nagyon :) Gratulálok a Ricsi fogacskáihoz, meg milyen ügyes már :) És jobbulást neki, ha tényleg megfázott. Még a végén megtanulsz főzni :wink: , én személy szerint szeretek nagyon.

A talival kapcsolatban, jó lenne megismerkedni tényleg személyesen is. Nekünk is jó a délután, mert szeptemberben már Szilárd oviba jár, és 3 körül tudom elhozni, utána ráérünk. Csak hétközben én biztos nem tudom vinni a páromat, mert mindig este 7kor ér haza :( Nálunk lehet, ha gondoljátok, bent van bőven hely, kint a teraszon limitáltabb, igaz van kerti bútorunk, de nem valami nagy sajnos a teraszunk pótszékekkel max 8 főt tudnék leültetni :oops: , és nálunk is délután nagyon meleg :( , de bent lenne elég hely :)

Kép

Kép
sbarbi
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy nem jelentkeztem, de főztem, vasaltam és manóval lent voltunk az udvaron.
Persze menni kell vele ezerrel, de csak az egyik kezét foghatom, mert ő a másikba mindíg visz valamit! :lol:

Én is úgy tudom ,hogy a Kárász az gyerek doki.

Móni!
Nagyon édi az utolsó kép, mintha verekedni készülne! :lol:

Szerintem apák nélkül tartsuk és akármilyen is az idő legyünk bent és akkor én vállalom, hogy nálunk legyen.
Persze ehhez kell mások véleménye is!

Azt hallottam ma, hogy egy évesen is kell vinni a gyereket ortopédiára.
Barbi, Zsuzsa! nektek már van nagy gyerkőcötök. Így van?
És miért kell? Mit néznek?

Na mára eldugulok, mindenkinek szép álmokat!

A válaszokat pedig előre is köszönöm!

Kép
gabriel79
 
 


momcsi- a hasara is fol volt ragasztva,igen,meg a kis kacsojara is volt teve egy karkoto. :lol: :wink: Dupla vagy semmi,tudod... 8)
Hat a te fiad egy tunemeny.nagyon hejes kis pacak! :wink: Jo akaratos,vagy tevedek?Mert a kepekbol ugy vettem ki. :roll:


KépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Tegnap voltunk a pesi allatkertbe.Nagyon szuperul ereztuk magunkat.Atticy,ahogy lementunk az akvariumos reszhez,kesz volt,nagyokat visitott,a sok szin lattara,nagyon kis zabalnivalo volt. :lol: Nem is gondoltam volna,h.ennyire fog neki tetszeni.Meg a lepkehza,hat az is. 8) En 7 evesen voltam ott utoljara,rengeteg valtozas tortent azota.Es csodalatos,egy egesz nap se lenne eleg vegigjarni normalisan az egeszet. :roll: Majd mikor kicsit meg no es jobban felfogja a dolgokat,meg megyunk. :wink: Szoval nagyon csodas napunk volt a tegnap. :oops:

KépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Sziasztok csajok!

Bocsika, hogy nem jelentkeztem az utóbbi időben, de nálunk zajlik az élet! A leendő hálószobánkat csinálta a párom, közben pedig dolgozott a gép valamit. (Ha jól tudom, akkor a videókamerába való kaziról csinálta valakinek az esküvőjét DVD-re...)
Nemsokára indulnom kellene, mert 11ig van háziorvos, el kell hoznom az utolsó előtti (?) táppénzes papíromat (mivel még mindig nem tudom, hogy szombattól táppénzen leszek, vagy munkanélkülin :x), majd 1/2 1től mennem kellene a védőnőhöz. Valószínűleg ott fogok ülni addig, mivel majdnem tovább tartana hazajönni, és visszamenni az SZTKba. Viszek magammal könyvet és elfoglalom magam vele :roll: .
rnecsi
 
 


Sziasztok!!!

Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat a nyaraláshoz, jó is volt, csak RÖVID!!! Sokat nem barnultam, volt 2-3 pancsi, de igazából inkább a kocsiban ültem, mert olyan helyen laktunk, hogy mindenhova azzal kellett menni..:( Még tudtam volna maradni..

Nem tudom, ki is kérdezte, hogy az utat hogy bírtam, odafelé még oké volt, de vissza már nagyon tele volt a t*köm...ugyanis éjjel jöttünk. Aludtam volna is, meg nem is, meg volt valami szir-szar ülőidegzsába-szerűségem, hogy majdnem agyvérzést kaptam a végére idegességemben. Még jó, hogy egy kis nyújtózás sokat segít. ;) Hát így bírtam :D

A talival kapcsolatban: az ötlet szuper, nekem szinte bármikor jó, ha tudom egy-két nappal előtte. Gabi, ha nálad lesz, akkor majd mondd, hogy mit vigyünk (üccsi, rágcsa, hidegtál...stb.) Akkor az erősebbik nem kizárva a progiból? ;) Csajbuli lesz?:) ÉS, te jó ég, hisz mindjárt szeptember van! Hogy rohan az idő!!!

Móni, jót vidultam az "encu elment, kihalt a topik"-megjegyzéseden :) És a Ricsi!!! Tündéri! Asszem kezdheted kiépíteni a csajüldöző terveidet. ;) Már látom, hogy Kiskarcsinak lesznek kis barátai...mert ha az apjától örökölt, akkor bizony eleven kis gézengúz lesz :) És a Ricsi is már elég huncutul tud nézni ;)

Csilla, kitartás a dokiváráshoz, elég sz@r dolog...főleg, ha a székek is kényelmetlenek ;)

Timci!!!! Nem is szóltál, hogy Pesten voltatok!!! :evil: Mérges vagyok rád! Tessék szépen jóvá tenni! :)

Na, kicsit eldulgulok, szép napot!!

Kép
Kép
encu
 
 


Szia Encu!

Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!
sajna a tengerből, napozásból sosem elég! 8)

Igen szeptember :lol: már csak két hónap és a kezedben tarthatod Karcsikát mi meg ünnepeljük az első szülinapot! :roll:

Sajna menni kell doki nénihez, mert még mindig híg a széklete manónak és éjjelente óránként felsírt! :cry:
Doki után jövök és elmondom mi volt.

Most megyek és megírom a fősulinak a szaftos levelemet! :twisted:

Kép
gabriel79
 
 


Hajrá Gabi!!! :D
Ne hagyd magad! A Flórának meg jobbulást!!!

Kép
Kép
encu
 
 


Ejnye...megjöttem, azóta szite halott a topik... :shock:
Miattam? :D

Kép
Kép
encu
 
 


Encu-hiaba hivtalak volna fol,nem tudtunk volna randizni.Tul keso volt mar.Este 6 volt mire a kocsihoz ballagtunk.Az allatkertbe meg nem akartalak hivni,mert ez egy kis szuk csaladi seta volt... :oops: De,mint ahogy hallottam,anya szervezkedik a hatam mogott,.mikor bekoltozunk az uj hazba es ok is itt lesznek akkor,lejonnek apudek,meg ti is egy kis zaba partyra,meg ojan hazavatofelere. :lol: :roll: 8) :oops: Ugyhogy nem kell kiabalni!na mentem is.
Pussz


KépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Jaaaj, Timcikém, nem kiabálás volt ez, tudod jól ;) Csak már nagyon megnézném a trónörököst:D
Pusssssz

Kép
Kép
encu
 
 


Lányoooook! :)

Kép
Kép
encu
 
 


Asszem megint el kellene utaznom, hogy valaki be merjen nézni... ;)

Kép
Kép
encu
 
 


Sziasztok!

Csak gyors bekukk, leragadnak a szemeim...

Encu!

Újra köztünk, de jóóóóóóóóó :wink: Szupi hogy jól éreztétek magatokat, irigykedtem eleget :roll: most megint egy kicsit :roll:
Mi apánk is gézengúz "volt" és tuti hogy örökölt a Ricsi :lol: Alakul a HVCS klubb :lol:

Timcike!

Akkor tuti nem cserélték el Atticyt, be volt biztosítva :lol:
Akaratos????? Ajjaj, de még mennyire és el is éri amit akar :oops: :lol:

Csilla!

Most már fognak tudni nemet mondani ha mész uh-ra :lol: Mikor mész legközelebb, olyan izgi :lol:
Sztk-ban üldögélés: UTÁLOM Hjajj én mennyit ültem ott, 11-re mentem védőnőhöz de a doki csak 12.30-tól volt és volt hogy az Anna csak a végén jelent meg és így elsőkből lett utolsó :cry: Kitartás :wink: Ja és már mocorgást is érezhetsz :lol: Én a 16. héttől éreztem, onnantól annyira más lett a terhesség, tök jó érzés volt mikor mocizott nem csak a tudat volt hogy van bent valaki :lol: Majd hogy fognak karatézni odabent :lol: Érzel már valamit?

Gabó!

Jajj, ne máááááááááá Flórának nincs semmi baja :wink: Remélem :roll: Olyan fog szagú a dolog, remélem csupa jót írsz madj hogy nincs semmi gond :wink:
A sulit nem lehet valahol felnyomni hogy kamu hirdetés alapján szereztek diákokat és nem is azt adják amit ajánlottak? Megérdemelnék, kukába valók :!: :!: :!: :!: Remélem jól kiosztottad őket :wink:


Anikó, Niki! Merre vagytok????? Zsuzsa?????

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Sziasztok!

Encu, örülünk, hogy megjöttél, életben tartod a fórumot :wink: Én is úgy fürödtem volna a tengerben...dehát majd ki tudja mikor jutunk ki 2 gyerkőccel...

Gabó, jobbulást Flórának, reméljük "csak" a foga zavarta össze.

Csilla, ezt nem értem, lejár a szerződésed, vagy miért lennél munkanélküli???Egyébként én is tegnap voltam a táppénzes papíromért, ma meg bevisszük Szilárddal a munkahelyemre (még nem is látták), aztán lehet, hogy többször már nem megyek, majd beküldetem a férjemmel a papírt...

A tali melyik héten lenne???

Csajok ugye ez csak véletlen, hogy több a kisfickó a fórumban, és ráadásul az ismerőseink között is fiúk születnek???

Kép

Kép
sbarbi
 
 


Sziasztok!

Köszi, hogy izgultatok Flóráért!
igen "csak" a foga, de már kibújhatna! :twisted:

barbi!
Igen én is ezt mondom, hogy 3 csajszi van a topikban a többi mind fiú! :oops:
Mondjuk nekünk nem baj, legalább tudunk válogatni! :lol:

Móni!
Szívesen felnyomnám, de azt, hogy hogyan szerveznek az az ő joguk-sajna, így marad a pénz visszakérés, amit egyébként nem adnak, de én gondoskodom róla!

Encu!
Mindjárt 30.hét!!!!
Jujj de izgi, mert innentől kezdve egyre nagyobb és nagyobb a poci és kezdődik a pinvin járás!!! :oops: :lol:
Remélem nem sértődtél meg, de szerintem olyan édi egy kismama amikor pingvines járása lesz!

Kép
gabriel79
 
 


Jó reggelt minenkinek!

Móni, elkezdhetem gyártatni a HVCS-s pólókat? :D:D:D

Csilla, tényleg! Mesélj, milyen 2 picurival a pocidban? Hú, de fognak ficeregni a 25.hét környékétől...úgy Istenigazából...csak győzd harapni a szád, mikor ketten 5felé húzzák a hasad :)

Barbi, mi úgy tervezzük, hogy majd mindenhova magunkkal cipeljük a gyerek(ek)et, mert az összes barátunk így tesz, és a kicsik imádják...és nagyon okosodnak tőle ;) De aztán lehet, hogy az első ilyen után úgy döntünk majd, hogy nem biztos, hogy az úgy pihenés, és akkor maradnak a nagyszülőknél...:) MAjd kiderül. De az biztos, hogy ha más nem is (buli, éjszakázás, mozi...mittomén) fog hiányozni, a tenger bitosan! Szinte függő vagyok...így is nélkülözöm a búvárkodást, pedig az még egy nagy szerelmem... :cry: :oops: :lol:
Egyébként hogy értetted ezt a csak fiús dolgot? Gabó is lányos, a Zsuzsa is...jó, aláírom, fiúk töbségben, de egyszer még fordulhat a kocka :)


Igen, engem is érdekelne több részlet a taliról :)

Kép
Kép
encu
 
 


Sziasztok!

Gyors bekukk, párom itthon van még és állandóna kitalál nekem valami munkát :?

Tali: egyezzünk meg hogy kinél legyen! Sőt Gabó- Barbi beszéljétek le ti hogy hol legyen :wink: Nekem mindegy. Én is hozok majd sok mindent ha kell -hogyne kéne :lol: !!! Ezt is megbeszéljük majd .... Azt javaslom hogy du. 3-tól legyen mert a Barbi is ezt írta hogy addigra tud menni a Szilárdért az oviba meg nekünk is az a jó, de persze ketten nem határozhatunk ezért ÖTLETEKET VÁRUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na mennem is kell, később jövök és folytatom a gondolataimat......

szép napot mindenkinek!!!

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Sziasztok!

Gyorsan benéztem, mert bármelyik percben csöröghet a telcsim, és mehetek a munkahelyemre ma már másodszor! :x

Barbi!
Közalkalmazottként csak augusztus utolsó napjáig (vagyis péntekig) van munkaviszonyom. Az, hogy mi lesz szeptember 1-től még most sem világos, mert vagy én nem voltam elérhető közelségben a melóhelyhez, vagy a főnök, így mindíg csúszott az egyezkedés. Mikor még nem voltam terhes, akkor azt mondta, hogyha terhes leszek, akkor meghosszabbítja a szerződésemet a szülésig, hogy megkapjak minden juttatást, de most, hogy 16 hetes terhes vagyok kicsit úgy érzem hárít és nem akar beszélni a hosszabbításról. Az a gond, hogy ha nem hosszabbít, akkor is nyilatkozhatna, mivel hétfőn akkor be kell mennem a Munkaügyi hivatalba, bejelentkezni. Nagyon ez sem izgatna, mivel most beszéltem a TB-vel, és ha a szülés időpontjában még jár a munkanélküli járulék, akkor biztosítottnak számítok, és megkapok mindenféle juttatást, ami a dolgozó anyukáknak is jár! Ez sem lenne rossz variáció, mivek még szabadságom is van bent, azt pedig ki kellene fizetni, ami közel 100e Ft.

Móni!
Tegnap voltam a védőnőnél, de szívhangot nem tudtunk elcsípni, csak rugdoskódásokat! UH-ra hétfőn megyek a Schöpf-Méreibe a genetikai teszt második része miatt, majd szerdán a saját orvosom is megfog vizsgálni ha minden jól megy! :roll: Remélem, hogy a két hely közül valahol lesz sejtésünk a nemükről, és hazaérve elmondhatom, hogy melyik tábort fogják erősíteni a csapatban. Mondta a védőnő is, hogy figyeljek a mozgásra, mert várható, hogy lassan következik. Az a gond, hogy igazán nem tudom, hogy hogyan és hol várjam a lökdösődést! :oops: (Egyébként tegnap már úgy feküdtem egtész este, hogy a pocakomon volt a kezem, de csak olyat éreztem, mint amikor az erekben lüktet a vér! :cry: )

Encu!
Egyenlőre nem tudom, milyen két babával a pocakban, mert még nem érzek semmi különöset, de már nagyon várom, hogy megmozduljanak és rugdoskódjanak! (Majd megváltozik a véleményem, ha beindulnak! :roll: )

A találkozó időpontját ha beírjátok, szívesen elmegyek, mivel nekem egyenlőre mindegy, hogy melyik nap és milyen időpontban lesz! :)
rnecsi
 
 


Sziasztok!

Ma sütőtök volt az ebéd, és hát csak úgy tátotta a kicsi száját a Ricsi :lol: :lol: :lol: Tolta ezerrel befele :lol: :lol: Sőt mikor mutattam neki hogy én is eszek belőle olyan mérgesen nézett rám és tátotta a szájacskáját :lol: :lol: :lol: kis zabagép :lol: :lol:

Szerintetek a sütőtököt lehet fagyasztani, hogy télen is legyen????

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Sziasztok!

Móni, jó sikeres a hozzátáplálásotok, mindent szeret a Ricsi :) Gabó írta, hogy most ő elvállalja a talit, esetleg majd a következő lehet nálunk :) De hogy mit vigyünk, azt tényleg egyeztetni kellene...

Encu, mi ezidáig csak 2 éjszakányit nyaraltunk Szilárd nélkül, és többet nem is bírnék ki, pláne ha majd 2 lesz...És egyébként meg Magyarország pártiak lettünk, tök jó helyek vannak itthon is, és talán nem annyira macerás, mint egy 10-15 órás kocsiút. A lényeg, hogy együtt legyen a család :D

Csilla, hát tényleg nem lesz semmi, ha beindulnak a babáid, legalábbis nekem már így is néha olyanokat rúg ez az egy is :wink: Tegnap olyan volt, mintha alulról elrugaszkodott volna, és a bordáimnál nyomta ki a fejét, szóval gyakorolta az ugrást :) Nem semmi erejük tud lenni...

Gabó igazad van, nekem már elég kecses a járásom :lol:

Kép

Kép
sbarbi
 
 


Sziasztok!

Csilla, az a vérszerű lüktetés az lehet hasonló, az elején ugyanis csak pillangórebegész-szerű (de szép szó :) ) érzeted lesz, aztán olyan, mintha buborék pukkanna, majd mintha a beleid mocorognának. Eztán lesz a bordatörés, meg gyomorba-könyöklés és hugyhólyag-trambulin :) Mindent csak szép sorjában. ;)

Barbi! Az én kicsi nyüzsim is extrém mozgásokat produkál, és ha kisgyerek van a közelében, aki esetleg hangokat is ad ki :), akkor nagyon szimpatizál velük, nagyon ki akar nézni ;) Ma különösen aktív volt..reggel 8-tól szinte folyamatosan tesz-vesz...remélem nem méltatlankodásból :)

Móni, igen, beszélni kell, hogy ki mit vigyen. Várom nagyon, hogy lássalak Titeket!! Gyerkőcöt hoztok??? :D

Kép
Kép
encu
 
 


Encu!

Nem, a Ricsi itthon marad :lol:

Gabó!

Örülök, hogy "csak" a fogacska keseríti meg az életeteket. Mára nekünk is kijut a szenvedésből bőven, állandóan nyüszizik a Ricsi :cry:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Encu! Te sem hagyod otthon, nem :lol: ?
Móni, szerintem Ricsi a frontot érzi, vagy a foga megint.

Képzeljétek csúnyán viselkedtem a nagymamámnál, valahogy elszállt az agyam :oops: Ebédre csinált nekünk levest, meg szilvás gombócot, és ugye már azt írtam, hogy Szilárd semmit sem eszik meg, és mondtam neki, hogy először mindenki levest eszik, aztán jöhet a gombóc. De nyafizott, hogy ő a borsót nem szereti, akkor mondom, hogy legalább tésztát, meg répát egyen a levesből, mert különben nem kap gombócot...stb Erre nagyanyám ellenem beszélt, hogy nem kell enni, majd ő hozza a gombócot :twisted: Én meg kikeltem magamból, és mondtam Szilárdnak, hogy akkor mi hazamegyünk...végül ottmaradtunk, és megette a répát, aztán kapott gombócot....Mindegy, lehet hogy nem teljesen érthetően írtam le a szitut, de teljesen kiborultam rajta...az elveken, mégiscsak én vagyok a gyerek anyja...

Kép

Kép
sbarbi
 
 


Barbi, valóban nem hagyom otthon..de csak azért, mert az apja még nem tudna vele mit kezdeni ;) :D

Hát, igen, néha kicsit én is ieg vagyok a nagyanyámra...öregecske a lelkem, és néha szenilis...és sajna a hormonjaim miatt néha alapjáraton is tök ideg vagyok, akkor meg minegy, hogy ki mit csinál. De sztem minden nagymama meg dédi ezt csinálja, amit a mamád..Ők is csak a saját gyereküket nevelték, az unokákat már akár el is ronthatják...Ezt a gyerekkel is meg kell értetni, hogy az van, amit Te mondasz, nem az, amit a mama :) Vagy nem?
Na, eldugulok, én a főokos...mintha tele lennék tapasztalattal... :oops: :shock: :lol:

Kép
Kép
encu
 
 


Újjabb idegtépő téma (részemről legalábbis) :lol:

Barbi!

Igazad van!!!!!!!!!!!! Én is így gondolkodom és meg is mondom a véleményem az épp okoskodónak. Te vagy az anyja és te mondod meg hogy mit és hogy egyen, max. apa szólhat bele. A nagyi nem azért van hogy elrontsa a gyereket hanem hogy szeresse. Azzal hogy nem a helyes táplálkozásra neveli (gondolok itt a csoki evés kaja előtt, nem kell a leves hozom a másodikat-harmadika...,stb) azzal csak árt a gyereknek és sajnos nagyon sok nagyi azt hiszi hogy ennek így kell lennie mert ő a nagyi/nagypapi és ez a természetes. Nekik is voltak gyerekeik, azokat felnevelték, a sajátomat ne nevelje egyik sem, majd én megnevelem az elveim szerint. És ezt igenis fogadja el az összes nagyszülő, tetszik vagy sem! Na befejezem, mert jönnének a példák és nem akarom felidegesíteni magam :lol: Tudom milyen ilyenkor a szitu és utólag persze hogy jobban reagálná le az ember, de baromi bosszantó átélni :cry: Talán így majd ráébred a nagyi hogy ő biza nem szolhat bele a nevelési elveitekbe.... erről ez a véleményem

Amúgy terhesen én is hamar felkaptam a vizet, de szerintem most is hamar ugrok mindenért. Talán a fáradság vagy csak jó levezetni valakin :roll: passz, de próbálom visszafogni magam :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Húúúúúúú a fársz jött rám :shock:

Alszik a Ricsi és van egy nagy plüss békája amit na megütsz elkezd brekegni. Hát a büdös dög nem elkezdett brekegni magától :evil: :evil: :evil: azt se tudtam hirtelen hova ugorjak , úgy meilyedtem :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Móni: :D:D:D:D "A gyilkos gyerekjáték" című film forgatókönyvét ihletted meg most bennem :) ;)

Többiek! Merre jártok??

Kép
Kép
encu
 
 


Ja, friss pocakkép:
Kép ma

Kép
Kép
encu
 
 


momcsi-nem bizony,nem csereltek el.Agyon is vagtam volna mindenkit!Attila,a parom,mondta,mikor adjak ki jol nezzem meg,h.ot adjak-e,mert ha nem vege mindenkinek! :lol:

Encu-hamarosan randi.Ha minden igaz anyaek 12-en jonnek,alig koltozunk be,mar a nyakunkra szallnak. :lol: Es akkor ha minden igaz 15-ere lesztek hivatalosak egy kis hazavatora.De ne sertodj meg,ha Atticy nem akar nallad ulni,mert nagyon anyas. :lol: :wink: 8) Csak elore szolok.Meg az apjanal se marad 1 percnel tovab.Imadom. :lol:


KépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Timci, ne aggódj...annak is örülni fogok, ha agyonnézhetem :) Megaztán legalább felkészülök, hogy milyen lesz az egész...tehát hogy hiába próbálom majd kicsit lepasszolni, hogy legyen 5 perc szusszanásom, nem fog menni ;) Nem mintha bánnám! :) Megyünk szerintem szívesen, főleg, ha a vagytok olyan aranyosak és a névnapomra teszitek a házavatót ;) :D
Amúgy minden ok? Értem itt mind a két Attilát :)
Puszi Neked

Kép
Kép
encu
 
 


Mikor van névnapod?Mert mi ezt a napot nem tudjuk átteni más időpontra.Meg hát a házavatón kivül még a születésnapom is meg lesz tartva,mivelhogy anyáék nem voltak akkor itt. :oops:
Persze,minden a legnagyob rendben van.Nállad?
Jah,hát hidd el sokat számit,ha "apának"át tudod ha egy percre is de átpasszolhatod.Nekem a hinta a mentő társam.De abba se szeret mindig ülni,van mikor kimondottan csak anya kell neki. :lol: Nem vészes,hidd el.Az elején nagyon nehéz lesz,de aztán megszokod.Ha az apucija sokat fog vele foglalkozni,akkor nem lesz gond.Akkor fog vele is ülni,több,mint egy percet.Persze nállatok más a hjezet,mert Karcsi többet van odahaza,mint Attila. :cry: Hát ez van,lesz még ez jobb is. :D Na mentem is.Pussz


KépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Jaaa,olvassál sokat a babának már most,és hallgassál szinfónikus zenét.Nagyon jó.Simogasd,és beszélj hozzá. :wink:
Ha van véletlenül odahaza neked nagy állatos matricád,ami nem kell,elhozhatod Atticy-nak,nagyon imádja nézni őket.Már anyától rendeltem párat,felragasztom a falra,tudod,és akkor azokat nézi,és nagyon jol elszórakozik velük.Mosolyog meg ilyenek. :lol: Vagy olyan kifestös könyved amiben nagy állatfigurák vannak,tudod az az elképzelésem,h.veszek egy indigót és a kifestösből rákoppintom azokat a falrfa,aztán majd temperával kifestem.Remélem lesz időm rá.De ha nincs fölöslegesen ilyensmid a szertárodban az sem baj,anya majd hoz,remélem,nem felejti el. :roll:


KépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Sziasztok!

Ma délelőtt voltam bent a munkahelyemen és megkaptam a határozatot a munkaviszonyom megszűnéséről! Nem volt nehéz megindokolni, mivel lejárt a meghatározott idő! Most kezdődik a rohangálás, hogy mi a legjobb anyagi szempontból!
- Elmenni munkanélkülire;
- Igényelni 45 napig a passzívtáppénzt, aztán kérni a méltányossági táppénzt.
A legjobb az lenne, ha sikerülne találni valakit, aki tud adni pl. itthonról végezhető munkát a következő hónapokra, és bejelent munkatársként. Igy nem szünne meg a folyamatos munkaviszony, és biztosan megkapnék minden anyáknak járó juttatást a két baba után! :roll:

Timci!
Nézzél szét a következő oldalon! Rengeteg állatos kép van, amit kinyomtatva fe tudsz rajzolni a falra, később pedig Ati is tudja majd esetleg szinezgetni! http://ingyenkifestokonyv.lap.hu/
rnecsi
 
 


rnecsi-nagyon angyal vagy!Koszonom szepen,mar 48 oldalt ki is nyomtattam.Szuperek lesznek folfestve a falra.Koszike!!! :wink:

KépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Sziasztok!

Timci...a névnapom szept. 15...ezért mondtam. De nem célzásnak szántam ;) A baba hallgat zenét eleget, meg beszélek hozzá..azt nagyon szereti. Az apja hangját is :)

Csilla, a te sztoridhoz munkaügyben hozzászafgolni sem tudok..én ugyanis csak úgy eljöttem a m.helyemről...de ez hosszú..Majd személyesen elmesélem ;)

Többiek?

Kép
Kép
encu
 
 


x xxxtbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbboi87bg yth65fv v nh gx

a Ricsi üzeni :lol: itt ül a kezemben és gépelni akar :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Móni, üzenem a Ricsinek, hogy jdfgkklkkkkkdfgl!!! :)

Holnap megyünk 30.heti Uh-ra..meg orvoshoz. Remélem mond már valami használhatót...Úgy izgulok :) Már most kezdek parázni. Pedig tudom, hogy nem kell.

Kép
Kép
encu
 
 


Vettük az üzit :wink: Már megint itt ül a kezemben, ma le sem lehet tenni, kínozza a fogacskája :?

Ne izgulj, könnyű mondani, mi??? én már túl vagyok rajt :roll: :lol: Mindig azzal nyugtattam magam hogy nincs mese ugyis ki kell onnan jönnie a Ricsinem :lol: Kiváncsi vagyok mekkorának mérik majd Karcsikát, magírod ugye???

yíí3 hvb 4GF NB 6BGGBFGVGB N99

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Persze, hogy megírom...3-4 hete 635gramm volt...most, a rúgásai erejéből saccolva dupaennyi :) Te Móni, ez a gyerek a végén még számítógépes hacker lesz :D ;)

Kép
Kép
encu
 
 


encu-Atticy-val en is rengeteget ultem gep elott.Mert untam magam,mig Attila hazajott...es most mikor behozom,nagyon nezi,imadja,mert vilagit es sok szin van benne. :lol:
Na megyek visszafeszem.Jo Uh-zast! :wink: Ajaj,hogy telik az ido,a kispasasom hetfon mar 3 honapos lesz...


KépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?