Lafi!
Amúgy jó a tábla, Blongyi ma félidős, tegnapi vonalzó alapján tegnap volt 19+6, úgy hogy végülis a 19+7 az jó!
A barátkolleganőmmel mindig együtt volt meg, most tök jó, mindig szól, hogy na most jönne meg...
Vásárlás: sztem is jó az apránként vásárlás, főleg mivel tök jó leárazáott cuccokat is lehetne venni, ha tudnám mi lesz. De hát így nem vehettem meg 200-300 forintokért a fodros bodikat a corába. A múlthéten egy csomó cucc volt occón. De mivel a legtöbb csajos volt, így hát ott maradt.
A koraszülés: tudom nem egy pozitív hozzáállás, de én sokszor úgy vagyok, hogy ha az ember a rosszra készül fel, akkor nem érheti csalódás. És így be szokott jönni, hogy elkerülöm a rosszat... Hát remélem, hogy rendben lesz minden! Azért már Krisztike se hősködik annyit.
nem fogom megváltani a világot se a munkával, se a takarítással, se semmivel, a lényeg a mi kis világunk. Most pár napja sokkal jobb a hasam. És olyan boldog vagyok mikor mocorog az én kis drága babám. Tuti szőke lesz.
A babonák: a múltkor megégettem magam a vadassal, erre valaki mondta, hogy a folt ott lesz a gyereken is... hát apósom tisztára kiborult, hogy ez mekkora baromság. Amúgy babonából hallottam még olyat is, hogy akinek ég a gyomra, annak nagy hajú babája lesz.
Söci! mi az, te is ott maradtál az oviba???
én ottmaradnék szívesen, tök jó lehet. főleg a kiscsoport... az a sok édi kis gyerek, a puha testükkel, és mindet lehet szorongatni, játszani velük:)
Jaj csajok, én úgy várom már a karácsonyt, meg a tavaszt. És tök jó, hogy januárban szülünk, mert így egy év megy el a készüléssel, és jövőre egy egész év áll előttünk, nem belecsöppenünk mondjuk a tavaszba v a nyárba...
milyen fasza lesz jövő nyáron ilyenkor apukkal a strandon, vagy otthon az udvaron.
Ja még egy kérdés: MIKOR TALIZUNK?