Új privát üzeneted érkezett!

Blongyi
Hűűű,de megkívántam a körözöttet... :roll: De nincs kedvem eltotyogni a boltig. :? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :evil: :evil:

Barbi
Milyen kocsit néztél?Hol???
Vendég
 


Barbi!

persze nekem is megfordult a fejemben, hogy már itt áll a kocsi a szobában és mi van ha valami rossz történik...de nem történik semmi rossz...és szerintem ha valaki használtan kifogja azt, amire vágyik, akkor azt csak babonából nem szabad otthagyni...mert pár hét múlva megveheted dupla áron...

mi ez a depresszív hangulat csajok????? kismamák vagyunk, boldogok, mosolygósak :lol: mindenkinek egészséges a babája, jól vagyunk, semmi depi!!!!!!!!!!!

Normajeane! az afp 0.5 - 2.5-ig normál tartomány... úgyhogy tényleg ne parázz, az afp egy nagy szar vizsgálat...külföldön már nem csinálják...milyen szúrás lesz?

Lego! Barna, vagy Barnabás, mint nekünk? :lol:

Blongyinka :P szilvás gombóc :P na holnap megvan mit kell ennem :P

Lafi! amiben nem vagy biztos, hogy a baba, az biztos, hogy a baba...egy bélmozgást könnyű felismerni...ez már biztos nem az, hanem Hunor... :lol: és majd egyre erősebb lesz...

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy
 
 


Sziasztok Csajok! :D

Nah,ha már a kajáknál tartunk:én süttem palacsintát,mert már nagyon megettem volna a jó kis lekvárosat.....túrósat jó sok mazsolával.....kakaósat....éééééés,most nem kívántam utána sósat :D


Nyami-nyami azt hiszem a holnapi menü meg kőrözött lesz.....jujj én is nagyon szeretem! :)

mazsolasyl
 
 

 
 

Na ezzel a kőrözöttel nagyon felcsigáztatok! Asszem lemegyek túróért, és csinálok vacsira. Én is imádom.

Nekem most nincs székletgondom, kaptam az apukámtól egy üveg kovászosuborkalevet( le szokta fagyasztani), minden reggel iszok egy pohárral éhgyomorra, na azóta semmi gondom.
A használt cucckról annyit, hogy mi szinte mindent használtan vettünk Bencének, a babakocsija olyan jó állapotban van, hogy még a picit is kiszolgálja majd. Már néztem kiságyat is a biziben, 10-15 ezerért van fenyő ágyikó. Igaz nincs hozzá pelenkázó, de megkérem apukámat, hátha tud nekem egyet csinálni. Én a jövő hónapban kezdem el a vásárlást, akkor kapok egy nagyobb összeget, az ágyat, meg a hordozót mindenképpen megveszem, és néhány ruhát, hogy kezdésnek elég legyen. Aztán a többit ráérek később.

Kép
Kép
Kép
csibe76
 
 


Hazaértem a boltból. :lol: :lol: :lol:
Hajrá kőrözött. :lol: :lol: :lol:
És sütök egy kis sajtos pogit is...
Vendég
 


Na, jól van LÁnyok! :D

A sajtos pogiból ide is jöhet :lol: :P

Arra kellett rájönnöm,hogy én minden kaját szeretek :oops: :roll:
Vendég
 


Bélpoklosok! :)

Engem az a szilvásgombós - ó-ó-ó-ó... érdekel :) azzal a koviubi lével :)

Én alig eszek mostanában. Ma is csak csipegettem.

Ja és amit igazán ennék: paradicsom leves gyömölcs levessel :)

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Helló Lányok!!!

Mgjöttünk az UH-ról. Képet nem kaptunk :cry: :
Viszont az eredmények úgy tünik jók!
BPD:47mm
AC:155mm
FL:28mm
Hum:27mm
HC:175mm
OFD:62mm
Súlybecslés:355gr
Számított terhességi kor:19hét+2nap.

És úgy néz ki Öcsikét kap a Kislányom. Szóval ha minden igaz mi is a kukacosok táborát gyarapítjuk. De ez még men 100%!!!
Na pussz!
Évi
söci
 
 


Söci!
Nagy gartula! :D
Vendég
 


Hi-hi-hi,már lehet miből válogatni....Az a jó,hogy nem sokat kell így gondolkodnom,hogy mi legyen a holnapi ebéd :D Már annyi jó kaját felsoroltatok..... csak meg kell főzni :D

A múlt hétvégén lakziba voltunk,és mikor megkérdezik,hogy milyen volt,az ismerőseim mind ezt monják:-Kérdezzétek Szilvit, végig evett... :D Amúgy nem csak a hangulat,de a kaják is tényleg szuperek voltak :D Hát nekem aztán az étvágyammal tényleg nincs baj :) Kíváncsi vagyok most mennyit híztam :) Szerdán kiderül,megyek védőnőhöz :)

mazsolasyl
 
 


Söci:
Naaaagy gratula! :D

Lafead:
Hol tarunk már?Hány fiúnk meg hány lányunk van eddig? :D :D

mazsolasyl
 
 


ÉÉÉN vagyok az egyetlen aki nem tudja a bébikéje nemééét???? :cry: :?: :shock: Ejha!!!

Söci
Gratula.De jó eredmények!Nekem nem is volt enniyre részletes az UH...súlybecslés???Egyáltalán nem volt. :roll: :?

Az én súlyom viszont stagnál....61...épp most mértem.Az elmúlt 4-5 hónapban 59-61 kg között mozogtam,ahhoz képest jó formában vagyok... :D :D Végre valami jó hír.

Tényleg micsoda bélpoklos Társaság!
Holnapi menü:tejszínes csirkemell,rizs,meg asszem paradicsomleves...(Konkri :wink: ).ÉÉÉN nem vagyok leveses...évente 3x ha eszem...de csak kínlódva... :lol:
Ja és Konkri...jól tudod kombinálni az ízeket.:D
Vendég
 


Lego, én se tudom... még kb. két hét!

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Jajj csajok!!!!

Én meghalok egy kis gyümölcsrizsért!!!!!!!!!! :D

bingii
 
 


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


MÉG VALAKINEK VALAMI???? :lol:

Bingi
Csináljak Neked???? :wink:
Vendég
 


Lego,

IGEN, IGEN, IGEN, IGEN, IGEN, IGEN, IGEN, IGEN, IGEN, IGEN, IGEN, IGEN, IGEN, IGEN, IGEN, IGEN, IGEN, IGEN, IGEN, IGEN, IGEN, IGEN, IGEN, IGEN, IGEN, IGEN, IGEN, IGEN, IGEN, IGEN, IGEN, IGEN, IGEN, IGEN, IGEN, IGEN, IGEN, IGEN, IGEN, IGEN, IGEN, IGEN, IGEN, IGEN, IGEN, IGEN, IGEN, IGEN, IGEN, IGEN, IGEN, IGEN, IGEN, IGEN, IGEN, IGEN, IGEN, IGEN, IGEN, IGEN, IGEN, IGEN, IGEN, IGEN, IGEN, IGEN!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bingii
 
 


csajok ez iszonyat, mostanában nem megy keveset enni....tök éhes vagyok, most 2.5 szelet finom, meleg fehér kenyeret nyomtam le ubival és párizsival!!!!!!!!!!!!és már megint kezdek éhes lenni :shock:
Vendég
 


Lafi,

elkezdtett nőni a baba és kell neki az enerdzsi, de csak okosan ám, nehogy vmi baj legyen! :)

bingii
 
 


Mazsi,

jut eszembe, megjött már a fonendoszkópod????

bingii
 
 


Bingi:
ÁÁÁÁÁH,ne tudd meg......nem.....olyan iszonyú mérges vagyok,meg szomi,mert már Emőke jobban várta,mint én!Még reggel is el voltam ájulva,hogy milyen jó lesz majd hallgatózni!Húúúúúú,ha holnap sem hozzák....... :twisted: :twisted:

Lafi:
Én szinte nem is bírom abbahagyni az evést :D

mazsolasyl
 
 


Éljen a paradicsomleves, csinálok is holnap vacsira. Utána túrógombóccal vagy a gyümölcsrizs se rossz. Én is 60 kg vagyok, sajnos már 5 kg-t híztam. Ma voltam védőnőnél és ott derült ki. Ez van én is mindent kívánok, folyton éhes vagyok most mit lehet csinálni.
Lego! A babaszoba.hu-n a hirdetések között néztem egy Peg Perego-t amit már kinéztem a Brendonban, de ott külön a babakocsi meg a hordozó talppal meg babatáska pont a duplája. Ez pedig egy fél éves kocsi és pont a felébe kerül.

Söci! Gratulálok. Újabb fiúcska éljen!

Jó éjt! Viszont este nem dőlök ki olyan hamar, egy hónapja ilyenkor már 9kor aludtam. Ti is aktívabbak lettetek este úgy látom. Ugye? Ilyenkor már rég aludt a topic!

Kép
barbi5
 
 


Még én sem tudom, hogy kisfiú, vagy kislány lesz-e, majd jövő héten szerdán m,egyek uh-ra, remélem megmutatja magát. De nagyon fiúnak érzem.

Kép
Kép
Kép
csibe76
 
 


Jó reggelt lányok!

Gondoljatok ma (is) ránk! Ma megy először oviba a lányom!!!!!
Már fent van 1 órája. Bezzeg máskor 9-nél elöbb fel sem lehet ébreszteni! Olyan drága! Folyamatosan azt hajtogatja,hogy :Anya! Én úgy izgulok!!!!!
De szerintem én jobban! :oops: Tiszta gyagya vagyok!
Na megyek. Készülődnünk kell!!!

Pussz!
Évi
söci
 
 


Jó reggelt!

Hát én szerintem nem eszek sokat a múlthoz képest.
Ma kiiiiibaszottttt szarul vagyok: mintha fájna a torkom, a derekam majd leszakad, álmi vagyok... Én hülye tegnap este megettem egy nagy tányér húsleves+egy sárgadinnyét - hát az éjszaka a pisiléssel telt, pedig tegnap félős estém volt, mert az uram éjszakás volt és egyedül félek :oops: félek a wcre is kimenni.

Lafi, te már csak a héten dolgozol?
Én is otthon akarok maradni és ha ilyen reggelem van, akkor fel se kelnék!

Na dologra fel!

Szép napot!

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Mazsi nem csörgetsz rájuk, hogy mégis mi a fene van?? A 48óra már bőven eltelt,nem?? Nehogy azt csinálják mint a Quelle pl, hogy nem is szól, hogy nincs készleten vmi, csak szimplán nem hozzák.

Csajok!

Nekem szivárog szerintem a tejem!
Ez lehet????
Ma reggel mikor elkezdtem öltözködni azt vettem észre, hogy vmi fehéres van a bimbómon. Először azt hittem hámlik, de nem bőr volt. Aztán vmiért megnéztem a tegnapi fekete melletartómat és a bimbó résznél fehéres pöttyök voltak. Ez normális szerintetek??

Söci: ha a kislányod már ennyire izgatott akkor biztosan tetszeni fog neki az ovi és nem lesz semmi gond. Tuti tökre boldogan jön majd haza és nagy élménybeszámolót tart majd:)

bingii
 
 


Helló,jó reggelt!

No lányok,milyen volt az esti kőrözött party???? :lol: :lol: :lol: Közös vacsi. :lol: :lol:

Mi este elugrottunk Keszthelyre (apát kisértük el a "dóóógára"),jól bekajáltunk a McD-ban....nem lesz ennek jó vége... :?

Söci
Biztos nagyon élvezi majd az ovit.:) Én úgy döntöttem Dorka nem megy januártól,majd csak jövő szeptember...Bölcsibe akartam adni,de hatalmas a túljelentkezés...Valahogy majd elleszünk,segítségem szerencsére van,lesz...

Konkri
Jajjj,jobbulást!!!Nem teheted meg,hogy táppénzre menj???Sokkal nyugodtabb és energiával telt lennél.Gondolkodj el rajta. :roll:

Barbi
Én is PP-t akarok venni.Kinéztem,de várok az akcióra...Újan azért elég húúúzóóós...bár rá van írva,hogy "CSAK" 170e Ft....No comment.Mindenesetre én megnézem kint is...
Szerintem csapj le rá,ha ennyire tetszik és megfelel az ára!
Vendég
 


Hú első nap az oviban!Tiszta izgi!!!!!!!!!!

Konkri, nem, még dolgozok, nem döntöttem el, hogy meddig, de amíg bírom asszem, mert hát marha kevés a tp....sajna, nettó 40 mínusz és ugye azt keményen megérezzük és hát még nem vettünk semmit, a lakásfelújítssal a spórolt zsé is eltűnt, szóval avvan..........de ha a gyerök úgy viselkedik, akkor tp ....

na megpróbálom összeszedni, ki milyen nemű bébit vár oszt nyomok egy táblát!
Vendég
 


Kép
Vendég
 


Lafi!

Hűűű,remélem igazad lesz. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Nem fiút vársz???Úgy rémlik........bocs, ha esetleg nem derült ki csak valahogy úgy rémlett....
Vendég
 


Még nem tudom. :wink: :wink:
De lehet ez egy isteni sugallat????LEgyen igazad!!! :wink: :wink: :lol:
Vendég
 


Söci! Ha így izgul a kiscsaj és no hiszti, akkor biztos tetszeni fog neki. Oszt írd meg mi a jele :)

Lego: én döntöttem már, decembert futja gyásom és szabi, így csak novemberre kell a betegácsi, novemberben tutira nem jövök ez 1000%, de most átgondoltam, hogy ha vége az iratkozásnak, akkor amint elintézem az ügyeket októberben már nem jövök. Tök fölösleges hogy belekezdjek egy új tanévbe 1 hónapra. amúgy meg úgy se végeznék az aktuális munkával januárra se... minden esetre a főnök nem nagyon kérdezősködik hogy ugyan meddig kívánok dolgozni, mert akkor ő is úgy szervezkedik. De jövő héten megmondom neki asszem. Már csak azért is döntöttem így, mert most ha elmennék betegácsiba, akkor csak idegeskednék, hogy mit turkálnak a cuccomban, ha elmegyek, akkor úgy megyek el, hogy vissza se nézek. Amúgy meg a hasfájásaim miatt félek és szeretnék pihenni - félek a koraszüléstől. Annyit mondogatom, hogy pici babát szeretnék, hogy a végén még koraszülött lesz. Minden esetre szeretnék felkészülni rendesen és tényleg pihenni előtte eleget. Az a másfél hónap betegácsi nem fog földhöz vágni.

Kíváncsi vagyok, hogy ki nem félidős még.

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Kép

Konkri, azért még vannak néhányan!!!!
Vendég
 


Te Lafi!

Nem kötekszek, csak a 19+7, az nem a 20+0? Mert akkor Blongyi ma "ünnepel"! :)

Azt hittem, hogy már sokkal többen tudják, hogy milyen "bohóc van a fiókban" :)
4:4 a lány fiú állás.

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Konkri, igazad van, na ja, nem vagyok jó matekos ........
amúgy totál elszámoltam, Blongyi ma 19+5
Vendég
 


na meg pláne hogy ezt is elszámoltam 19+6.....

Blongyi bocs...
Vendég
 


Fú Csajok!

Mire végigolvastam, elfelejtettem, hogy mit akartam írni... :shock:

Vásárlás... Mi sem vettünk még semmit. (Bár a kiságyat majdnem megvettük) Szóval, én úgy vagyok vele, ha kihagyhatatlan ajánlat lecsapok. Több szempontból is. 1. Egyszerre anyagilag padlóra fog vágni a nagybavásárlás. Persze van félrerakott, de az tuti, hogy a végén mínuszba fog kerülni. És jobb apránként (persze babakocsi semmilyen szempontból sem apró) de jobb így részletenként, mint mindent egyszerre. Szerintem. Mi biztos így fogjuk, de még nem volt kihagyhatatlan ajánlat. 2. Ha tényleg kinéztetek valamit és az a szívetek vágya, akkor mire várnátok? Nem mindegy, hol áll? Szerintem ettől nem fog előbb kibújni! :) Higyjétek el, nem a megvásárolt babakocsi vagy kiságy dönti el! 3. Na erre már végképp nem emlékszem!

Jééé, azt hittem sokkal több a fiúnk mint a lányunk, de egyenlőre egál... :D Kíváncsi leszek a végeredményre. :lol:

Mi lassan nekikezdünk a felújításnak. Marhára várom már... :? Mondjuk azt hogy készen legyen, azt nagyon várom! :D

Körözött... Nekem párom mondta vasárnap, hogy enne! Pedig Ő nem kívánós, bár Kispapa... :D

Na most megyek... Puszi Nektek!

Kép
Kép
sleepin
 
 


Lafi!

Amúgy jó a tábla, Blongyi ma félidős, tegnapi vonalzó alapján tegnap volt 19+6, úgy hogy végülis a 19+7 az jó!

A barátkolleganőmmel mindig együtt volt meg, most tök jó, mindig szól, hogy na most jönne meg... :)

Vásárlás: sztem is jó az apránként vásárlás, főleg mivel tök jó leárazáott cuccokat is lehetne venni, ha tudnám mi lesz. De hát így nem vehettem meg 200-300 forintokért a fodros bodikat a corába. A múlthéten egy csomó cucc volt occón. De mivel a legtöbb csajos volt, így hát ott maradt.
A koraszülés: tudom nem egy pozitív hozzáállás, de én sokszor úgy vagyok, hogy ha az ember a rosszra készül fel, akkor nem érheti csalódás. És így be szokott jönni, hogy elkerülöm a rosszat... Hát remélem, hogy rendben lesz minden! Azért már Krisztike se hősködik annyit. :) nem fogom megváltani a világot se a munkával, se a takarítással, se semmivel, a lényeg a mi kis világunk. Most pár napja sokkal jobb a hasam. És olyan boldog vagyok mikor mocorog az én kis drága babám. Tuti szőke lesz. :)

A babonák: a múltkor megégettem magam a vadassal, erre valaki mondta, hogy a folt ott lesz a gyereken is... hát apósom tisztára kiborult, hogy ez mekkora baromság. Amúgy babonából hallottam még olyat is, hogy akinek ég a gyomra, annak nagy hajú babája lesz.

Söci! mi az, te is ott maradtál az oviba??? :) én ottmaradnék szívesen, tök jó lehet. főleg a kiscsoport... az a sok édi kis gyerek, a puha testükkel, és mindet lehet szorongatni, játszani velük:)

Jaj csajok, én úgy várom már a karácsonyt, meg a tavaszt. És tök jó, hogy januárban szülünk, mert így egy év megy el a készüléssel, és jövőre egy egész év áll előttünk, nem belecsöppenünk mondjuk a tavaszba v a nyárba... :) milyen fasza lesz jövő nyáron ilyenkor apukkal a strandon, vagy otthon az udvaron.

Ja még egy kérdés: MIKOR TALIZUNK?

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Konkri, Blongyi ma 19+6-on van,mert hiába csak tegnapi a hsz-e, a ticker ugrik automatice egy napot, nem kell új hsz ahhoz! :wink:
Szóval mindenféleképp elb...tam a táblát.......meg a számolást is....

De jobb lett így a tábla vagy legyen visszacsinálva abcben???

Kép
Vendég
 


Beíratkoztam uhura. Szept 11-én megyek a Savoya parkban van egy új rendelő, mondjuk naggggggggggyon messzi van, az útvonaltervező szerint is 1.5 óra! :shock:
De nagyon szimpik voltak....

13 rugó ---
dvdt írnak, 1 kép ajándékba
+500-ért cdra írják a képeket.

azért voltak szimpik mert csomó mindent elmondtak, mi hogyan lesz, fél órás az egész, előbb 15 perc 2d amiért leletet kapunk, aztán 3 majd 4d.
azt mondták, hogyha nem mutatja meg magát 4dben (ahogy a múltkor is jártam), akkor keresik és onnantól még 5 perc pluszt adnak, függetlenül attól, hogy lejárt-e a fél óra.
Vendég
 


LAfi
Szuper így a tábla!Bár még én annyit csinálnék (nem értek hozzá,szóval csak ötlet),hogy a szülés várható időrendjébe raknám a neveket.Így tudjuk ki a "legidősebb",stb...Tény,hogy így is látszik...no mindegy.

Még vmi...azon filozgatok,hogy ha Blongyi ma 19+6,én meg 19+2,akkor hogy lehet az,hogy Blongyi január 12-re van kiírva,én meg január 20ra. :lol: :lol: 8nap...a vonalzón csak 4. :lol: :lol: Érdekes.
Vendég
 


Lafi! Kircsó a tábla!

Sztem jó így névsorba, mert nekem egy csomó rendezési szempont jutott eszembe, úgy hogy sztem a névsor a leg evidensebb. :)

Jaj csajok egy kérdés: a körözöttbe nem kell nyers tojást tenni??? És ezt szabad?

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Ja Lafi, majd számolja be az uhról, ha jó, akkor elmegyek én is, attól függ milyen lesz. Nekem ennyit megér ez a félóra vagy akármi...
majd kiderül milyenre csinálják a jövőhéten v azután a koriba, de ha nem elégszem meg vele, akkor megyek én is. nekem közel van ide, de úgy is apuval mennék.

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Lego, sztem az, hogy ki a legidősebb, nem olyan fontos, mert tutti hogy nem tartjuk be a sorrendet, pl az sem bizti, hogy én januári leszek....
amúgy ez, mármint hogy eltérő az időpont előfordul,ki hogyan számolja.
általában úgy kéne számolni, hogy az um-hez 7 napot adsz, majd elveszel 3 hónapot.....

körözöttbe toja???Minek??én nem teszek.....
Vendég
 


Konkri :)

Én egy olyan megtörtént esetet hallottam, hogy egy kismamának kiadósan a seggére csaptak és a babán egy nagy folt lett a fenekén... Hát... Nem tudom, mennyi az összefüggés és az igazság ebből...
Én is nagyon várom a karácsonyt és az újévet! Hátha valaki az év első babója lesz! :D Azaz anyukája... na értitek... :lol:

Nem kell tojás a körözöttbe! :)

Amúgy én nemrégiben a mákért voltam meghalva... Mákosgubát akartam mindenáron. Mire darát mákhoz jutottam, már nem volt kedvem kiflivel bajlódni, így mákostészta lett a dologból! Kis drogos kölök ez! :lol: Ja meg a madártej... Ma szerintem rászánom magam! :)

Szerintem akkor találkozzunk, ha már többen táppénzen vagyunk, és mindenki ráér! :) De részemről tökmind1, megoldom bármikor! :wink: Szóltok, megyek! :D

Lafi :) Ez az a hely, ahol Pandi is volt? Mert akkor emésztenem kell a távolságot nekem is! Az baromi szimpi hely volt Pandi elmesélése alapján + nagyon jók a képek!

Én is gondoltam a T.hét szerinti sorrendre, csak, hogy tudjuk ki a következő a szülésnél! :) Persze majd ha ott leszünk!

Kép
Kép
sleepin
 
 


Csajok! Hányadik héttől van 3. trimeszter??? Én sosem tudom ezeket a hét/hónap/trimeszter számolást... Hányadik héttől hányadik hónap... Fogalmam sincs! :oops:

Kép
Kép
sleepin
 
 


NNNA!
Megjöttünk az oviból!
Volt ordítás,de azért mert el kellett jönnünk!!!!
Nem kértem még a hétre ebédet neki,így nem maradhatott tovább :? . Úgy sajnáltam szegénykémet!!
Reggel amikor odaértünk, körülnézett-körbejárt mindent,majd közölte,hogy:Anya! Te mennyé' el!!!!
Azt hittem belehalok :( !
De végülis sokkal jobb így mintha nem akart volna elengedni!
Ja! És holna SZÜLŐI ÉRTEKEZLET!!!!
Éééén??? Szülőire?????

Lafi! Bekerülhetek a táblába?
Söci, Bácsalmáson lakunk, 27 éves vagyok, Szegeden szülök a Női klinikán, 19+3 naposak vagyunk,van egy 3 éves Janka nevű kislányom aki úgy néz ki öcsikét kap. A kiírt időpont jan. 19.
söci
 
 


Lafi: szerintem tök jó a tábla, jobb így :lol: köszönjük :lol:

Sleepin!
1-14. I trimeszter
15-27 II.trimeszter
28-40 III. trimeszter
Én a hónapokat nem értem én sem igazán, mert 40 hét 10 hónap, de valahogy tizedekkel kell számolni, úgyhogy fogalmam sincs :?

Söci! grat a kukachoz és a szép eredményekhez :lol: Mi volt az oviban? ez olyan szép és valahol fájdalmas pillanat...leválik rólunk a gyerekünk...de ez a természetes :)

CSAJOK EZ AZ OLDAL KISMAMAKÍNZÁS...MOST JÖTTEM VISSZAOLVASNI ÉS MÁRIS ÉHEN HALOK...és persze marhára nem érdekel a borsóleves és csiripöri nokedlivel és uborkasalival amit tegnap főztem :? paradicsomlevest és szilvásgombócot szeretnék :P

Bingii! ez előtej, kolosztrum a neve és teljesen természetes, és nem szabad nyomkodni...ennyit dumálunk kajáról, készül már a bébipapi is :P :D :roll:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy
 
 


Söci, pont egyszerre írtunk, igen erről beszéltem, hogy kicsit fájdalmas is, mert a gyerekre varázslatos hatással van a közösség, és anya hirtelen "feleslegesnek" érzi magát...
grat az első szülőihez! :lol:

CSAJOK VOLT MÁR VALAMELYIKÖTÖKNEK ÉJSZAKAI LÁBIKRAGÖRCSE? nekem ma éjjel beköszönt, valami iszonyat, mindkét terhességemmel ez volt a legrosszabb élményem...a baba fokozottan vonja ki az anyából a magnéziumot és a kálciumot, ez okozza, úgyhogy megemelem az adagomat, mert iszonyatos érzés...még most is fáj :twisted: persze ÁKos sokkot kapott, mikor az éjszaka közepén elkezdtem nyögni, sírni, fetrengeni, szenvedni :? azt hitte szülök :?
remélem nem lesz sokszor, bár ezt ugyanúgy nem lehet kikerülni, mint a hányingert az elején...

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?