Sziasztok!
Timi!
még nem vagyok gyanús
, azért szóltam volna, ha lenne valami.
Én igazoltan voltam távol, írtam, hogy nem tudom, mikor leszek.
Egyelőre a lakást próbálom pofozgatni, mosok ezerrel, persze hétköznapi ruhák, függönyök, ágytakaró...
Recept, elvileg, míg nincs meg a kicsi, nem írja fel a gyerekdoki, nincs kinek. Utána egyből hozza a védőnő, vagy a doki. Ami érdekes, hogy még akkor sincs a gyereknek taj száma, vagy igen?
Hajni! Szerintem írasd fel Marcus nevére, azt megteheti a doki, én is ezt teszem majd, ha eljutok oda.
Móni!
Apukám mindenütt tud alkudni. Tavaly vették meg ők is a hatalmas samsung lcd-s tv-t, de még a boltban is rákérdezett mennyi a végső ár. Sőt még a főnököt is felhívta, 40 eft engedtek is neki belőle, pedig előtte sosem találkoztak. Ugyan én a végső árat is sokalltam, nem adnék ennyit egy tv-ért. Mutimnak is így vásárol, Deibe az egyik elegánsabb ruházati bolt tulaját is felhívta, hogy idejárnak vásárolni, és mennyit enged, mert most sokat vett.
Élelmes, de nem tolakodó, a nők mindig olvadoznak tőle a boltban, Mutim meg " ég" egy kicsit.
Szerencsére nekünk nem lesz gond a kórházba jutással, 5 perc kocsival. Legfeljebb Manót nem tudjuk elhelyezni, de, csak nem 2 perc alatt lesz meg a TEsó, ugyan az sem lenne baj.
Nevünk még mindig nincs, de már keresgélünk 3. naponta, fel is jön témaként.
A vezetéknév már fix.
Merek!
Remélem ma már jobban vagy.
Írtam már milliószor, de nekem a kalciumos pezsgőtabletta jött be, 15 perc múlva újra tudok járni, ha begörcsöl, vagy keményedik a pocak.
TEgnap ugyan nem jutottam el a boltig csak félig, így Apáékat a padon vártam meg, míg bevásárolnak. Egyszerűen ki akart jönni a TEsó. Ma is zárt lábbal sétáltunk haza Manóval.
TEgnap egy kicsit túlhajtottam magam, ráadásul Manó sem aludt. Nst-n voltam, míg a fiúk vártak Manó aludt egy kicsit, de itthon már nem folytatta, így alvás nuku. Ja és azt mondta azét nem alszik, mert még nincs sötét.
Vesztére, pedig nem fogjuk elhagyni a délutáni alvást.
TEgnap megmutattam a bokám a dokinak, csak dagad. A borogatás jó, reggelre majdnem meg van a bokám, de ahogy lábra állok a víz visszaáramlik....
A vérnyomásom jó, 110/70. De azért egy vérvételre elküldött. Holnap megyek az eredményért. Remélem nincs gond, csak a kevés pihenésnek tudható be.
Jutta, azonnal frissítem a táblát.
Később még leszek.
Egy kicsit hosszúra engedtem a mondókámat.