Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Hajni, nemtom...mert paraszt :lol:
Én múlt héten bementem egy gyógyszertárba, és elkezdtem sorolni Jutta maxi gyógyszertári listájáról, hogy mit szeretnék. Erre azt mondja a gyógyszerész csaj, hogy nem érdemes most drágán megvenni, mert a doki ezeket mind felirja és töredékébe kerül. Ő meg aztán csak tudja.
És most, mikor bent voltam a szülésznőnél, nála is rákérdeztem, hogy mit vegyek meg előre, azt mondta semmit, mert a doki mindent szépen fel fog irni.
Szerintem verd ki a balhét és irasd fel a dokival.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Na, Zsu, akkor kérdezd meg Te is, mert nekem azt mondta a védőnő, h most július 1-el megint változtattak valamit! És első számú szabály: területi! (Amúgy szülésznő gondolom mennyiszer hívott ki mentőt hozzátok szülő nőhöz! Inkább valami biztosabb forrást keressünk Zsu, ha már ilyen renitensek vagyunk! Bár egy kellemes csapat jönne Tarcsán össze! Már lennénk 4-en! :lol: )
Na ugye, h recept! Akkor csak jól mondta a védőnő, unokatesó meg mindenki!
Hajni! Hogy van ez akkor nálatok? :? :shock:

Kép
ermoni

Zsu:
hát tuti megkérdezem. :?

Kép
Kép
h@jni

Móni:
nem tom, de ez olyan bosszantóóóóó. :evil: :evil:
Bár sztem a vattát, fültisztítót nem tudja felírni. Max az alkoholt meg a hintőport nem?
Bár fene tudja..... :?

Na, kicsit lépek most, majd még visszanézek. :arrow:

Kép
Kép
h@jni

Móni, én úgyis taxit hivok, nem akarok mentővel bemenni, szóval nagyjából mind1, de azért csütörtökön rákérdezek a dokinál, ha nem felejtem el!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu! Így hullámzik Panka! :lol: Na ne má'! Elég vicces! :lol: :lol: :lol:

Kép
ermoni

Zsu! Én is csütörtökön megyek dokihoz, én is rákérdezek! (Már meginn nagyon egyszerre mozgunk! És Te is ilyen lomhán, mint én?)
Párod nem visz be? Miért taxi?
Taxinál hallottam olyat, h csak a 3. vitte be a kórházba, mert nem akarta, h összekoszolja a kocsiját! Állítólag, ha mondod mi van, akkor olyan sofőr, kocsi jön... Ez Bp-re igaz, nem tudom mi van Veresen?
Én arra gondoltam engem bevisz a férjem! Úgyis elhatározta, h mostantól fogva igyekszik állandóan itthon lenni! Illetve ügyeletet szervez körém! (pl. Hugica!)
Ja és nem "siethetek" sehová, lassan kell járnom! Nehogy elessek vagy ilyesmi! És inkább üljek le 5 percenként! (Körbe vagyok nyalva! :roll: NAgyon vigyázz ránk!)

Kép
ermoni

Taxit úgyis Pestről hivunk, mert a City-vel van a cégnek szerződése, sokkal olcsóbban visz be.
És azért nem apuka visz, mert a Sote környékén minden fizetős, sehol egy parkolóház, és nem akarom, hogy 2 óránként ki kelljen szaladgálnia a parkolóórába dobni...vicces lenne a szülés közben "Pillanat, várjunk csak, ki kell mennem a kocsihoz" :lol: :lol:
Ha este megyünk, akkor együtt megyünk, ha napközben, akkor idehivom a taxit és felszedem a párom a munkahelyén...jó kis forgatókönyv, nem? :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Na, bekajáltam lecsóból. Nyammmm.

Én remélem, h Apa itthon lesz mikor szülünk, de mivel ugye nem lehet tudni.. Így nekem is taxi, vagy após, vagy sogoromék. Majd lesz valahogy. Vagy majd bevezetek én. :lol: :lol: :lol:

Na, megyek tv-ni. jóéjt. :arrow:

Kép
Kép
h@jni

Móni
Dehogy akarok én kórházba menni, csak lógott a levegőben és besz*rtam.... De könyvek amúgy is kellettek és én sajnos nem tudok minden könyvet megvenni amit szeretnék olvasni, bár az uram nagyon igyekszi :lol: Hoztam ki Bariccot (még sose olvastam :oops: ), meg egy Philip Roth könyvet, meg Bódis Krisztát, meg Ishigurot, meg Vonnegutot.... szóval mindenféléket, fene tudja mihez lesz kedvem....

Egyébként én még nem tudom, miben jön haza Bálint a kórházból...kicsit félek, hogy nem lesznek rá jók az 56-os göncök, na nem az én magasságom miatt :oops: , hanem hát eddig mindig nagyobbnak mérték mint a kora....

Hajni
Én is úgy tudtam, hogy ezeket a cuccokat az orvos írja ki, de én úgy tudom, hogy állítólag csak szülés után.... Hazajössz a kórházból, az orvos meg a védőnő már jön is... a barátnőm egyedül volt otthon, a férje külföldön dolgozott, és hiába mondta a dokinak, hogy nem lesz megoldható, hogy gátsebbel, 5 napos babával elmenjen a gyógyszertárba, akkor se írta ki neki előre....ez mindenhol így van...?

Jutta
Elég sokat agyalok azon, hogy Hajni, Timi, Jolka hogy bírja a gyerek után futást, de azt gondolom, hogy második gyereknél már mi is rutinosabbak leszünk.... Viszont most nem biztos, hogy be mernék vállalni egy kétévest....

marek

Hajni
Nem hülyeség bevezetni a kórházba, akkor a hazahozatalt se kell megszervezni, ott az autó, berakod a gyerkőcöt és irány haza :lol: :lol: :lol:

marek

Szerinted a Szabolcs utca free? :lol: Na, sztem pont ez fog a legkevésbé érdekelni! Mármint parkolás! Rakják rá a csomagot és akkor egész nap ott állhat! Sztem ugyanannyiba jön ki!
Zsu! Te annyira megtervezel mindent, pontosan kiszámítod a dolgaidat! Nekem gyakran időm sincs végiggondolni, már ott vagyok az esemény közepén! Néha irígylem az ilyen embereket!
De én elég spontán vagyok! Nekem így jó! Mondjuk már változni sem tudok- úgy látom! Elég ritkán tudom mi lesz holnap! Ez van!

Kép
ermoni

Melyik Bariccot? Sajna Bódist nem bírom! Én meg Vonnegut-ot nem olvastam még! Érdemes?

Kép
ermoni

Szisztok!

Zsu, Te hol is szülsz? Mert ha vmi pestiben, akkor kérj csak olyan cetlit, amin oda rendelnek be, különben velem együtt fogsz a kistarcsaiban nyomulni :-)
Még szerintem cetlivel együtt is húzni fogják a szájukat a mentősök!
Mentő meg csak akkor megy ki szülőnőhöz, ha vérzés van asszem... ha csak görcsölgetsz, meg elment a víz, meg ilyenek akkor sürgősségben LEGHÁTRA sorolnak, mert nem életveszély, addigra apuka még vidékről is hazaér!
Zsu a taxisnak ne mond, hogy miért hívod, ha Veresre kibumlizott, akkor már tuti elvisz, max beígéred, hogyha takarítani kell fizeted...
Én a szomszéd kismamival tervezek összehaverkodni, meg Endre nem mehet Pesten kívül sehova, onnan 40 perc alatt hazaér! Meg arra is van sanszom, hogy a barátnő - szomszéd még itthon van! Ezen kívül Zsu szerintem mi bevisszük egymást! Bár a másodikként szülőnek kell várnia 5 napot! :wink:
És a párod nyugodtan menjen kocsival, a büntető cetli lesz a legkevesebb szülés közben!
Csak nem szülünk itthon... :shock:

Jutta

KépKép
jutta

Ja azon én is elgondolkoztam, hogy 10 perces fájásoknál akár be is vezetek... egyik ismerős a 3. gyereknél NST-re menet kezdett szülni, hát bevezetett... mondjuk 2x félreállt... :shock: :shock:
Apuka meg ment utána!

Jutta

KépKép
jutta

Tényleg, ha kocsiban jön ránk a dolog!! :shock:
Vagy hülye vagyok?

Jutta

KépKép
jutta

csajok, ezen - kórházba bejutás téma - nem gondolkoztam eddig, de most rámjött a frász, hogy hogy lesz...

Jutta

KépKép
jutta

Na jól beparáztattátok egymást...mondjuk Pestre bejutni....hááát időben kell indulni az biztos.. :lol: :lol: :lol:

Móni
Selyem és Novecento...ezeket találtam...
Vonnegutot még én sem csak az uram mondta, hogy érdemes, meg Andinak is az a kedvence...gondoltam jó lesz...eddig ti még rosszat nem ajánlottatok... Én olvastam az Artistát Bódistól és tetszett....

Ja, és enyém gyermek is szokott úgy csinálni, mint a videón :lol: :lol: :lol: vicces... az előbb is csapott egy bulit... :lol:

marek

Egy érdekes adat... megkérdeztem dr Csákány Györgyöt (babázó+ Jahn Ferenc Kórház), hogy most akkor szedhetek e magnéziumot és azt mondta, hogy valóban nem szedhetek, de nem is vesztek vele semmit, mivel a magnézium hatástalan keményedésre, illetve pszichoterápiás hatása van :shock: Ezt egyébként már máskor is olvastam tőle, de azt hittem, hogy rosszul értelmezem, mert mindenki magnéziumot ad keményedésre.... Akkor most mi is van? :? :shock: :?

marek

Móni, én pont nem vagyok ilyen tervezgetős fajta, nekem általában ahogy esik, úgy puffan, én a mában élek, de a párom mérnök és hát ugye ha ismertek mérnököt közelebbről, akkor azok biza nagyon pedánsak és előre terveznek mindent :lol:

Én tökre szeretem Bódist, a többitől még nem olvastam :oops:

Marek, ahhoz, hogy ne legyenek jók az 56-os cuccok, szerintem 4 kg fölötti babát kell szülnöd :lol:

Jutta, SOTE1-en szülök, ott nem csak a parkolódij a gond, hanem napközben megállni se lehet. Én a vizsgálatokra is metroval megyek, pedig ez súlyos nálam, mert én kocsi nélkül sehova egy tapodtat sem, de egyszerűen nem lehet megállni a környéken. Főleg most a metroépités miatt egy csomó minden le is van zárva.
Nekem jó a taxi, legalább kényelmes és nem olyan drága. A szülésznő azt mondta, hogy teritsek egy nagy nejlont az ülésre.
Hogy nem visz el??? Olyan nincs! Akkor feljelentem :evil:
És 3. gyereknél már majd mi is bevezetünk :lol:

Na megint keményedek rendesen, úgyhogy elköszönök, lepihenek és apukázok egy kicsit.

Jó éjt! :arrow:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Én is megyek, nézek egy kis teniszt, meg várom apukát, hátha hazaér a névnapozásból... :lol:
Reggel találkozunk, vigyázni a közelgő fronttal!!!

Holnapra ugye mindenki előkerül? :? :?

Jó éjszakát!

marek

Jó reggelt!

Gyorsan beköszönök, van egy csomó dolgunk, elkell intézni, így csak ebéd után leszek. Szval nem szülök még naaaa. :lol: :lol: :lol:

Hozzánk ideért a hidegfront. Gyűlölöm. :evil: :evil: :evil:

Majd jövök. :arrow:

Kép
Kép
h@jni

Halihó hétalvók!!!!
Sehol senki? Mindenki szunyál, csak én várom a tanítványt??? Szép...

marek

Hoppá...Hajni megelőzött...

marek

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek, Mareknek meg pálinkásat! :wink:
(bár remélem ma nem lesz rá szükséged)

Na azért ilyen sokáig nem aludtam ám... már reggelin és konyha rendezgetésen túl vagyok, de ma nem fájt a csípőm hajnalban! :lol: az élet apró örömei!
De azért pipilni azt kellett 7 körül, de nálam az már nagyon jó, hogy addig alukáltam!

Hajni, na azért szépen bejelentkezni és elkérezkedni!! :wink:

Tényleg Timi, Jolka? Ciripke máskor is eltünt amikor nem dolgozott, de majd ma lesz! Holnap megyünk hozzád Zsuval, ha neked jó!

Na én kb egy óra múlva kapok egy gyereket felülvigyázni, de délután leszek! :arrow:

És ezzel a kórház témával jól beparáztam, nekem a páromnak először haza kell érnie Bp-ről (persze belváros közepén dolgozik - nem lenne célszerű csúcsforgalomban szülnöm)... mondjuk addig bepakolom majd a maradék cuccot!

Na jó ezen a héten még nem szándékozom szülni, tehát hess-hess ilyen gondolatok...

Jutta

KépKép
jutta

hali
Jolka gyanús :-)

mi mamiztunk,voltunk strandon szombaton,tök édi volt Majci a fürdőruciba két manókonttyal :-)

amúgy szokás szerint teli a bugyrom úgyhogy megyek is rámolni :?

Nikinek gratula a kiscsajhjoz

Gabcinak meg drukkoljatok légyszi hogy mielöbb hazamehessenek,Ádámka besárgult,nem akar szopizni,a csecsemősök hozák a formájukat Gabci pedig totál kész van

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hajni
mi a fittyfenére fizettél 8000 ftot?????azért már vehettél sudocremet meg a legdrágább babaápolókat,a patikust sem értem a dokitokat mefg pláne.
nálunk a kórházba haza menetelkor adnak recepteket aszem konakiont,d vitamint,pospsikrémet,fürdetőt,alkoholt.kell még venni gézlapot,fültisztítót.
Vendég

jah még azt elmondanám,hogy pénteken anyuméknál derült ki,hogy a ruhás bőröndünk frankón itthon maradt ,mrt a drága párom nem rakta be,kicsit se voltam ideges,Maja bugyiba volt 4 napig én meg ugyanabba :?
Vendég

Sziasztok!

Timi!
még nem vagyok gyanús :D , azért szóltam volna, ha lenne valami. :wink:

Én igazoltan voltam távol, írtam, hogy nem tudom, mikor leszek.
Egyelőre a lakást próbálom pofozgatni, mosok ezerrel, persze hétköznapi ruhák, függönyök, ágytakaró...

Recept, elvileg, míg nincs meg a kicsi, nem írja fel a gyerekdoki, nincs kinek. Utána egyből hozza a védőnő, vagy a doki. Ami érdekes, hogy még akkor sincs a gyereknek taj száma, vagy igen?
Hajni! Szerintem írasd fel Marcus nevére, azt megteheti a doki, én is ezt teszem majd, ha eljutok oda.

Móni!
Apukám mindenütt tud alkudni. Tavaly vették meg ők is a hatalmas samsung lcd-s tv-t, de még a boltban is rákérdezett mennyi a végső ár. Sőt még a főnököt is felhívta, 40 eft engedtek is neki belőle, pedig előtte sosem találkoztak. Ugyan én a végső árat is sokalltam, nem adnék ennyit egy tv-ért. Mutimnak is így vásárol, Deibe az egyik elegánsabb ruházati bolt tulaját is felhívta, hogy idejárnak vásárolni, és mennyit enged, mert most sokat vett. :) Élelmes, de nem tolakodó, a nők mindig olvadoznak tőle a boltban, Mutim meg " ég" egy kicsit. :)

Szerencsére nekünk nem lesz gond a kórházba jutással, 5 perc kocsival. Legfeljebb Manót nem tudjuk elhelyezni, de, csak nem 2 perc alatt lesz meg a TEsó, ugyan az sem lenne baj. :wink:

Nevünk még mindig nincs, de már keresgélünk 3. naponta, fel is jön témaként. :) A vezetéknév már fix. :wink:

Merek!
Remélem ma már jobban vagy.
Írtam már milliószor, de nekem a kalciumos pezsgőtabletta jött be, 15 perc múlva újra tudok járni, ha begörcsöl, vagy keményedik a pocak.

TEgnap ugyan nem jutottam el a boltig csak félig, így Apáékat a padon vártam meg, míg bevásárolnak. Egyszerűen ki akart jönni a TEsó. Ma is zárt lábbal sétáltunk haza Manóval. :) TEgnap egy kicsit túlhajtottam magam, ráadásul Manó sem aludt. Nst-n voltam, míg a fiúk vártak Manó aludt egy kicsit, de itthon már nem folytatta, így alvás nuku. Ja és azt mondta azét nem alszik, mert még nincs sötét. :shock: Vesztére, pedig nem fogjuk elhagyni a délutáni alvást. :D

TEgnap megmutattam a bokám a dokinak, csak dagad. A borogatás jó, reggelre majdnem meg van a bokám, de ahogy lábra állok a víz visszaáramlik....:) A vérnyomásom jó, 110/70. De azért egy vérvételre elküldött. Holnap megyek az eredményért. Remélem nincs gond, csak a kevés pihenésnek tudható be.

Jutta, azonnal frissítem a táblát.

Később még leszek.

Egy kicsit hosszúra engedtem a mondókámat. :oops:

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Gyors bekukk!!! Megyek kontrollra a nődokimhoz. Este majd ideülök írni nektek, -már nagyon hiányzott a fórum- de rengeteg dolgom volt, amikor hazajöttem, mert Erdélyben ránksóztak egy csomó zöldséget, paradicsomot, amit el kellett rakni, szal még csak most pakolom ki a bőröndöket, 16 üveg parit, vagy 30 üvegcse savanyút raktam el, hulla voltam. Mára még maradt egy kis ubcsi, tegnap padlizsán sütöttünk azt is lefagyasztva bent van, meg lecsót is raktam el vagy 8 üveggel, na ezért nem tudtam bejelentkezni, de jól vagyunk, majd írok többet az útról.

Taliról lemaradtam? Remélem mindenki jól van!!!

Kat

Kép

Kép
katherina

Sziasztok Csajok!

Móni! Itt vagyok, ne félj! Na összeszedem a dolog pozitív oldalait. Igazából az egészben sokkal kevesebb a meglepetés, kiszámíthatóbb a dolog. Bemész, katéter (budira 24 órán át nincs gondod!), epidurális (nem gáz) utána meg már semmit nem érzel, vágás, baba ordít, apuka örül, varrás, Te meg csak lesel, hogy most mi van, mert ott egy bébi és fingod sincs (bocsi), hogy most mi a bánatot fogsz vele kezdeni. Aztán be a szobába, pár óra alatt érzéstelenítő ki, már érzed a lábadat is, babát néha behozzák és a 2. naptól kezdve elválaszthatatlanok lesztek! Egyébként pont olyan volt mint a vakbélműtét! És nem kell bevenni az olyan dumákat, hogy a császárosoknak nehezebben indul meg a tej, meg ilyesmik! Nekem a gátseb sokkal jobban fájt például!!

Ha az orvosod olyan akkor kivárja, hogy magától indulnak el az események (nem programozott császár), akkor a vajúdás élményében is részed lesz! Szóval nem kell izgulni!

Csajok, kezdem kinőni a ruháimat!

Tegnap egyébként vérvételen voltam hepatitis meg hiv és nem vágtak pofákat, tök jó volt, igaz 2,5 fél órába telt. Dokimhoz nem kaptam időpontot a megbeszélt 34. hétre, csak a 36- ra, de legalább spórolok 7000 Ft-ot, én már ugyis unom ezt a dokihoz járkálást. Hányadik héten kell az utolsó labort megcsináltatni?
Jutta, bejelentkeztél már vip szobára, tegnap ezt is megtettem! Ja és a barátnőm visszahozta a legkisebb ruhákat + kaptam tőle is, olyan édesek, este megnézegettük a gyerekekkel, nemrég még Bettike nyomult ezekben!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Jutta, Zsuzs, akkor marad a szerda? Én nem tudok elmenni a kajáldába, mert fél óra altt nem hiszem hogy végzünk! De benneteket nagyon várlak, pocakmustra!!!
Zsu, szerintem ez enyém van ekkora csak nagyobb test társul hozzá.

Képzeljétek el, tegnap a Gangxta Zolee (így kell írni?) jött a kórházba vitte haza a családot! Állítólag a Dopeman né (ezt se tudom leírni!) is itt szült!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok. Kicsit tudok jönni.

Nem egyszerű az életünk. :D Lala folyton enne, aminek bizony pocifájás a vége. Vivi imádja a hugit. Amikor nincs ölben. Ha lala szopizik, vagy éppen csak vigasztalom akkor bizony Vivi néha kiveri nálam a biztositékot.. Nem hallgat rám, direkt olyanokat csinál, amiről tudja, h veszélyes, csak, hogy figyeljünk rá. Persze akkor kell pisilni amikor szoptatok, és senki másnak nem engedi, hogy elvigye wc-re csak nekem.. Tehát még naaagyonn össze kell rázódni. Nem baj. Egy-két hónap és jobb lesz. Rakok néhány képet és megyek is.
Lassan már itt is mindenki babázik. :D

Mindjárt rakok képet, csak újra kell indítanom a gépet.

Puszi Rita

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Kép

Kép

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

:D szia Rita! Én csak most lesek, hogy már megvan a babád!!!
:oops:

Sok-sok szeretettel gratulálok hozzá! sok boldogságot nektek!
puszi!!! :lol: :wink:

Kép

Kép
katherina

:D :lol: GABCI-nak és BESTI-nek is nagy-nagy garatula a babához! Sok boldogságot! Milyen jó hogy már babáztok! :wink: :lol: :D

Kép

Kép
katherina

CSak előkerült mindneki...:D

Kat, de jó, hogy újra vagy.

Rita!
Neked pedig kitartás. Várjuk a képeket.

Ciripke!
Azt hiszem a 36.héten van az utolsó vérkép. Vagyis nálunk. De van aki már 35.héten eltudja.

Nekem most már minden hétfő nst, majd doki, és kiértékeli, már nem magánba kell menni, hanem a kórházba, itt meg ingyenes. Ja és még várni sem kell. :D Nagyon jó csapatot találtam. A szülésznőm megcsinálja az nst, csak szólni kell, hogy itt vagyok, majd visz is tovább a dokimhoz, tehát nincs okom panaszra.

Zsu, Jutta!
Nagyon aranyos rucikat találtattok a hazahozatalra. Nekem még nincs. Lehet, hogy nem is veszek. Majd abba jön haza amibe Manó, végül is akkor az egyszer volt rajta. V.kék tipi, hozzávaló kocsikabát, sapek. A kabáton és a tipin van egy gólya, akinek a szájában van egy pólyás baba, kis aranyos. Ha lesz, időm ,és megtalálom, rakok róla képet. Már csak bodyt kell venni hozzá, mert anno Manót kisingbe hoztam, de most már a tesóra nem adok. Felesleges macera a vasalás, és könnyebb a badyt ráadni. :)

Kórházi csomag, haladok, már a köntösöm ki van mosva, a többit még be kell szerezni. :D

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

De jó, hogy visszatértetek!!! De lányok....ti soha nem pihentek??? :? Asszem példát veszek rólatok, és elmegyek babaruhát vasalni... :lol: Ülve persze... :lol:

marek

Na a beígért képek. Csak közben vacakolt a gépünk.

Kép Kép Kép Kép

Na puszi. :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Sziasztok!

Rita, hatlamas ez a gyerek! És gyönyörűűűűű...

Tök jó hogy mindenki előkerült!

Jolka, köszi a táblát! Én emlékeztem, hogy írtad el fogsz tűnni, csak azt nem írtad meg mikor kerülsz elő! :wink:
Ahogy elnézem a táblát szeptember közepétől nagyműszak lesz itt!
Azt meg nem csodálom, hogy neked dagad a lábad! Amennyit rohangálsz!

Ciripke, holnap akkor nálad, vmikor délelőtt! :lol:
A kórházról meg annyit, hogy a közös szülésznőn mondta, hogy nagyon nagy a zsufi, amióta volt ez a reform! :twisted:
Tehát, ha nyugis szülést - mármint nem a folyosón vajúdós fajtát - és VIP/családi szobát szeretnénk akkor nem kellene frontra szülni! :?
Majd szólok a gyereknek! :shock:
(csajok, rossz hír hogy állítólag majdnem mindenhol ez van...)

Gabciinak mennek a drukkok! Timi, te ugyanabba a kórházba fogsz szülni? NST-re jársz már?

Tényleg Ciripke, én a magánrendelőbe fogok NST-re járni, így tuti nem kell várni, de az a 4 alkalom is pénzbe kerül...

Marek, a magnéziumról írtak... hát komolyan... vmi konszenzusra juthatnának ezek a dokik... ja és én lassan egy vagyont költök magneB6-ra, remélem nem csak a Bérest gazdagítom vele (napi 3X2, azaz 10 naponta a nagyobb kiszerelés az adagom)...
Mostmár semmit se értek... :shock:
Bár nekem tökre nincsenek - vagy csak nagyon gyengék a keményedéseim és mielőtt szedtem voltak - igaz, akkor nem is pihentem - tehát franc se tudja...

Jutta

KépKép
jutta

Rita
nagyon cukor a kiscsaj :-)

Jutta
állítólag tényeg mindenhol zsufi van :-(

igen ez a megyei kórház ,itt nincs varia :-)
Gabci jobban van,talán holnap haza mehetnek

Nálunk nst csak betöltött 37 hét után van.
Vendég

Változatosság kedvéért a keményedéshez most menstruációs görcsök is társulnak, meg majd szétszakad a hüvelyem, meg a combom.... :shock: Délelőtt semmi bajom nem volt.... Nade hidegfront van és ez már hivatalos.... Abban reménykedem, hogy elkezd zuhogni, olyankor mindig elmúlnak a bajok....
Azért készítem a csomagot, nehogy menni kelljen....

marek

Marek
NOSPA
Vendég

Én is magánba megyek nst-re, bár az Andi mondta, hogy hozzá menjek, csak nem tudom az hány órás program lenne!?

Rajtam aztán nem gazdagszik meg egy gyógyszergyár se. Pár hete mondták vegyek be vasat, de azóta is elfelejtettem.

Rita!

Gyönyörűek a gyermekeid!

Csajok!

Holnap várlak benneteket!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!

Jutta!
Nálunk nem lehet előre lefoglalni a vip (alapítványi szobát) , szülés közben, vagy utána lehet választani, ami van. Ha szerencséd van, mehetsz. Manóval front volt mikor szültem, és foglalt volt. Majd csak 3. nap tudtak volna átköltöztetni, akkor már nem akartam menni, nagyon jó volt a társasság. Már most sem akarok menni. Én piheni akarok, és nem látogatókat fogadni. Hid el, nagyon fárasztó tud lenni, mert akkor, csak "viselkedni" (persze nem a saját anyukánk előtt:)) kell, a sorstársak előtt meg azért lehet egy kicsit engedni. Nálunk szerencsére csak a vip szobába mehet be látogató. A többihez, ki kell menni a váróba. Szerencsénkre teljesen zárt a szülészet, így kellene mindenütt. De azt már tuti írtam.

Marek!
Ismerős fájdalom, ne izgulj nem szülsz még, elvileg. Nekem is volt valamelyik éjszaka menstruációs görcsöm, 2x is, de a fájdalom nagy részét átaludtam. Na meg ismerős fájdalom volt, anno sokat szenvedtem a görcsök miatt, mikor megjött. De most nem erről van szó. :wink: Készülgett a méhed, de azért legközelebb emlísd meg a dokidnak is.

Rita!
Nagyon szépek a gyerekek!
És tényleg hatalmas.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Köszi Jolka...megnyugtattál... :lol: Meg most amúgy is nyugi van.... Nem is pakoltam be, csak elkezdtem... :lol: Ez a sz*r az első gyerekkel...az ember nem tudja, hogy mit érez, mikor kell megijedni, mikor lehet legyinteni... Én meg ismerem annyira a dokimat, hogy tuti befektetne ha felhívnám, úgyhogy ezzel inkább várok még egy kicsit.... Bár ha ez óránként ismétlődik, akkor azért lehet, hogy felhívom....

Rita
Nagyon szépek a lányok!!!

Megyek olvasni, nem jó ülve.... majd jövök...

marek

Sziasztok,

hazaértem, nagyon fáj mindenem. Sok volt ez nekem, de elrendeztünk mindent. :lol:

Rita:
nagyon édes Lara baba.

Marek:
bor sem segít?

Itt elvileg hidegfront van, reggel esett, hideg volt. Most 30 fok van és nagyon meleg. :evil: :evil:

Kórház:
tegnap szóltam a dokimnak, h szeretnék 1 ágyasba, azt mondta ok, elintézi.
Nálunk nincs alapítványi fizetős, szval rendes tőle és ingyééé lesz. :wink:
Amugy a többi is 2 ágyas, a 3 ágyasakat már megszüntették. 8)

Na, megyek főzni, de még visszanézek.

Kép
Kép
h@jni

Jolka!

Nálunk azt jelenti a VIP szoba, hogy 2 ágyas, van klíma, mikro, TV meg budi+zuhanyzó (na ez itt a lényeg!) És ide se jöhet be látogató az új rend szerint! Ami csak a tied az a családi szoba, ott egyedül vagy, olyanba én se mennék. A sima szoba 6 ágyas. Egyébként ez a bejelentkezés annyit tesz, hogy ha feliratkozol akkor előnnyel indulsz azzal szemben aki nem, de ha ott helyben kéred és van hely, persze kapsz ilyen szobát. Na ezt Jutta nevében írtam, egy helyen szülünk!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Szisztok!

Bocsi hogy így ismeretlenűl írok de szeretnék figyelmetekbe ajánlani SZOPIPÁRNÁT hátha valakit érdekel, nekem a lányom nál nagyon bevállt!!!! A terhesség utolsó heteiben amikor az alvás már sehogysem jó, nagyon kényelmes vele aludni, alátámasztja a pocit és a szoptatásnál is nagyon jó!!!!!!
Nekem van egy Baba Boltom a XV. kerületben a Rákos úton ( 7. szám mellett) ha valakit érdekel ott meg lehet nézni természetesen sok más hasznos holmit is tartunk, vagy postázni is tudom. Az akciós ára 6990ft helyett 4990.-!!!!Sok aranyos színben van!!Képet tudok küldeni!!
pepike@citromail.hu ha érdekel kérlek írj!

pepike

Kép

Kép
pepike

Jolka, én olyat nem is akarok hívni, aki előtt viselkednem kell a kórházba!
No jó, párom szülei és tesója az egy kicsit viselkedős, de ők nem hiszem, hogy hosszasan ott lennének, meg max egyik nap, hiszen vidékről jönnek.
Ezen kívül anyukám és tesómék, meg a legjobb barátnőm lesz hivatalos (de pl. ő a párja nélkül, mert nem vagyok egy pizsiben mások előtt szaladgálós alkat, főleg nem gátsebbel...) és kész!
Ja és ezek közül bárkit elküldhetek, ha vmiért nem jó, max a vidékieket csak a büféig vagy a boltig, mert több órát utaztak, de nem sértődnek meg, ebben biztos vagyok!

Hajni, ez tök jóóó, 2 ágyas alapból??? De a zuhany az kint van? Vagy az is a szobánál? És ez ingyen? Nálunk a 6 ágyas van ingyen... roominggal, no ott nem tudom hogy lehet aludni... 6 újszülött, tuti valamelyik sír...

Jutta

KépKép
jutta

Hello Csajok, kihasználtam az áramszünetet és megint csatangoltam egyet.

Hallottátok, hogy holnapra évszázados hidegfrontot jósolnak? Állitólag csütörtökön 13 fok lesz napközben, szóval mindenki szoritsa össze a lábát, elő a borosüvegeket és pihi ezerrel!

Marek, úgy besz@rattál a görcseiddel, hogy ma összepakoltam a kórházi cuccost. Na jó, inkább azért, mert apuka napjában 20x megkérdezi, hogy miért nincs még kész :lol: Persze amit mosni kell, az még várat magára, várom az új mosógépet, talán holnap megveszem.

Jolka, te még semmit nem vettél a kórházi cuccosba??? Ja, persze, aki már a másodikat szüli, az már nem aggódik annyit :lol:

Én megbeszéltem Pankával, hogy még legalább 2 hétig nem szülünk, mert csak jövő hét utáni hét elején jön a festő kifesteni a gyerekszobát, szóval azt meg kell várnia!

Rita, nagyon édes a pici!

Jutta, akkor holnap mikor és hol??? Jaj, pont piacnap lesz, szóval gáz lesz bárhol parkolni. Mit szólnál, ha a védőnők épülete előtt találkoznánk, ott általában mindig van hely.

Timi, 4 napig egy ruhában??? Az izgalmas :lol: :lol: Jó fej férjed van!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?