Elvileg szeptember 20-án szülünk.
(Sikerült másik vonalzót beállítani)
Megértelek, én is anyagi okokból kifolyólag rágódtam azon, hogy behívjam-e a választott orvost, amikor szülünk, mivel a magánrendelőjébe járok, az havi 10 ezer forint, a szülésre úgy tudom, hogy a tízszeresét adják átlag.. Ez nekünk is nagyon megterhelő lesz, lenne. Szóval a párom azt szeretné, hogy nyugodt legyek, mindent megoldunk, de hogyha minden rendben lesz, bízom ebben, akkor szinte a "semmiért" kapná azt a hatalmas összeget. Azt gondolom most, hogy behívjuk és meglátjuk a végén, hogy mennyit volt szükség rá, és max. kevesebb lesz a borítékban...
A szülésznő viszont szerintem fontos, mert sokszor el vannak havazva és teltház is gyakran van, átlagban ketten ügyelnek és szaladnak nyolcfelé, érthető, hogyha nem tudnak egyformán mindenkire figyelni. Az pech, hogyha a választott éppen akkor ügyeletes. Viszont, hogyha miattam bejön és a pihenő idejéből áldoz és tényleg segít, akkor hasznosabb mint a doki. Az ő tarifájuk nem vészes a dokikhoz képest, 15-30 ezerig, ha jól tudom.
Ezen gondolkodtam, hogy mi van akkor, hogyha szülni megyünk és csak a szülésznőt hívjuk be, a doki pedig az éppen ügyeletes. Ezzel az a baj, hogy ők együtt dolgoznak, tuti, hogy azért vállalt így el a szülésznő, mert mondtam, hogy XY dokihoz járok, ő ajánlotta..
Lehet, hogy akkor tudod így csinálni, hogyha a szülésznőt máshonnan hívod és nem a kórházi, mert a kórháziak valószínűleg mind dokikkal vannak "összeköttetésben". Ez csak feltételezés, persze.