Na ittvagyok, de hétközben épp ha el bírlak olvasni Titeket, de hogy még írjak is...na az nem megy-nincs annyi idő.Nem, nem azért mert sokáig dolgozom, hanem ha hazaérek 8-ig be sem jövünk.
Különben nagyon jó, én nagyon szeretem csinálni(
Orsi a "fotókat" a rtg asszisztens készíti,mi "csak" leletezzük)
Valóban nem a paraszolvenciáról szól ez a szakma, de naívan azt gondolom, h nem is erre kellene alapozni.....Másfelől, 2.5 hete dogozom, és tegnapelőtt egy doboz raffaelót tegnap meg 3 körtét kaptam, kis dolgok,és nem súlyos ezrek, de jólesett(hozzáteszem az utóbbit egy idős bácsitól, az előbbit pedig egy soron kívül megvizsgált eü hozzátartozótól)Csak azt utálom,h mindenki sopánkodik, h dolgozni kell,meg sok a munka...ez egy hülye magyar szokás....
Ági, cuki a lányod nagyon! És nem semmi egy nyaralás volt, igazán sok helyen jártatok! És a lengyel tengerpart milyen? Milyen a víz? Bölcsi újra? Mikortól?
Edó,Peti is nagyon vagány kiskrapek! Kettecskén is voltatok a zuraddal?
Orsi, nem semmi hurkácskák
! De ott a bicaj és majd legyúródnak
!Jó utat!
Kata, gratula Blankának az álláshoz, mostmár mindjárt beindul,aztán vége a nyuginak!
Sziget????Hű, hát én meg el sem tudom képzelni ott magam...Józsi mit szól az ötlethez?
Hétvége Krk?
Bogci, Hannácsak jól van, túl vagyunk a felvilágosításon is-tampon, tisztasági betét, stb-nem tudtam,h ez ilyen korán ittlesz
....Mondogatja az ovit is,ma még veszünk ezt-azt hozzá, majdnem szobatiszta,ill. a Mamikkal az,velem azért nem annyira.
Ancsa, nem láttam, de a könyvet azt hiszem olvastam,vagy nem volt ilyen, csak vmi hasonló?Én oda Hugh Grantet képzeltem el....
Eszti,még egy hét!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dia, jól vagytok?