sziasztok!
na tegnap hazaértünk mi is. Jajj, hát nagyon jó volt. A gyerekek is úgy élvezték. Még az idő is kedvezett, úgyhogy fürödni is tudtak egy csomót
Kisprücsök is olyan jókat aludt, na meg Krisztike is minden délután a fotelben
már olyan jókat nevettünk rajta, kérte a mesét és ott aludt, hozzáteszem baromi kényelmes lehetett neki
majd képet rakok róla
Szuzy
köszönöm szépen a nyuszikat megkaptam
majd a héten fel is adom őket
Pempers, annak sajna most nincs akciója
remélem még lesz azalatt míg pelusosak vagyunk, mert én is pakolgattam el a zacsikat
mert ugye nem mindíg ugyanaz kell ám róla.
Én már nem emlékszem mennyi időre küldték a játékokat, de szerintem külön autó hozta
viszont nagyon jó minőségűek, mi azt a formabepakolós játékot választottuk annakidején
Sajnálom, hogy a Plázán nem futottunk össze
hát nekünk az elég érdekesre sikeredett. Én még a Tóth Veráról is lemaradtam, pedig azt meg akartam nézni
Krisztike nem volt valami jól, azon a héten kenőmájast evett, ami nem volt az igazi, szegénykémnek ment a hasa
Hasznoson a vonatot is meg kellett emiatt állítani, úgy kértünk meg egy lakót had menjünk be wc.-re
Úgyhogy Tibi jött ki értünk
Annyira szétnézni sem tudtunk. Anyósom tolta a babakocsit, egy csomóan megálltak megnézni a kicsit, sőt még le is fényképezték. Na egy darabig tűrte, de utána elkezdett ordítani
aztán kidőlt aludt egy nagyot
Nem tudom írtam e mielőtt lementünk anyuékhoz, hogy Eszterke stabilan ül. Olyan édes
na és mit csinál? lehajol és rágja a zokniját, ami állandóan tiszta nyál
csücsül
Dina
megnéztem a képeket rólatok az iwiwen. Szépek vagytok. A párod nagyon ismerős, Ő Pásztón dolgozik?
A vonalzód is szupi lett, édes ez a kép Benedekről
Agárdiékat ismerem, nekem Ő munkatársam volt
felesége pedig a párom munkatársa
Alíz
örülök, hogy minden rendben veletek
Jól vagytok, nem írtál magatokról.
Nagyfiad? Ő tudja már, hogy elsz kistesója?
Móni
Levente édes lehet
Hú, hogy halad az idő lassan afp lesz Neked
Zita
jó, hogy jelentkeztél
El is hiszem, hogy van mit tenned. A tavalyi év nekem is elég volt.
idén pihi van, majd ha beindul a suli, és remélhetőleg az ovi akkor csinálok nagytakarítást
Sulira készültök már? Mi a múltkor bevásároltunk már, egy egy két dolgot nem kaptam aTescoban, majd azokat pótolom még
Nika
Te is rég voltál. Hogy vagytok?
Timi???
Na nyafi van, majd még jövök ha enged a csajszi, és kicsinyítek képeket