Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bocsi, h csak most, de nálunk is fennforgások vannak.... Holnap jönnek a radiátort szerelni, nekünk már ehhez is fel kellett forgatnunk a lakást :?

Gabiék anyáéknál vannak a héten, nem fog jönni :wink:

Szuzy
Mi a 25-ben lakunk, pont a másik végén :wink: Kitartást a fogzáshoz!


Bocsi, h csak ilyen rövid voltam, holnap korán kell kelni mert reggelről jönnek a szerelők :roll: A gép is szét lesz szedve, mert utban van, szóval nem tudom, h mikor jövök legközelebb :(

Kép
Kép
mókuska
 
 


Ildi!

Mindenki ilyen nagy munkában van? Kitartást lányok a felforduláshoz!
Gondolom utánna takarítás ezerrel!

Dina! Nagyon csinik vagytok az esküsői fotón. Utólag is Boldog Évfordulót! Nekünk is most lesz 16.-án, csa nekünk már a 10.
Benedek nagyon gyönyörű kisfiú. Na és azok a tengerkék szemek! A lányok biztosan "dögleni fognak utánna".

Na megyek pihizek egy kicsit!
Üdv mindenkinek!

Kép
szuzy
 
 


Sziasztok!

Na megint egyedül vagyok, mert a párom már megint éjszakás! :( Olyan rossz ilyenkor, nagyon tud hiányozni.

Szuzy te is így vagy ilyenkor?

Ildi:)
Együtt érzek veled a fennforgás miatt, mi tavaly Benedek érkezése előtt csináltunk egy nagyobb felújítást, de még mindig van mit megcsinálni, mert még most sem végeztünk teljesen. De az igazat megvallva én nagyon éveztem a festést, ablakpucolást, stb. 8 hónapos pocakkal!!! :lol:

Igaz 1x összeszakadt alattam a kisszék ablakfestés közben, de olyan szerencsésen estem hanyatt, hogy semmi festék nem ömlött rám, a család arcát kellett volna látni, aza rémület, Dérné pedig ott fekszik az udvar közepén kitanyolva, halálra röhögve magát! :lol: :lol: :lol:

Szuzy :)
Köszi szépen a köszöntést, nektek is Boldog Évfordulót így előre is.
Benedek: gondolhatod hogy akkor élőben milyen vadító a szeme, egyébként a múltkor a védőnőnknél kapott egy puszit az egyik prá hónappal idősebb kislánytól, hát mit mondjak, rám nézett és elpirult. :oops: :lol: Olyan aranyosak voltak!

Ha nem gond akkor jelöltem mindenkit iwiw-en.

Na lassan megyek, később még benézek! Pussza

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin
 
 

 
 

Sziasztok!

Hát igen, így van ez ha éjszakás az "ember". Szabi ma és holnap megy estére. Nem csak az egyedüllét miatt utálom ezt, de azért is mert akkor az összes esti teendő az én nyakamba szakad.

Az én Szilárdomnak is ilyen kék szemecskéi vannak. Mi is teljesen oda vagyunk tőle!

Szörnyű lehetett 8 hós pocakkal elvágódni. Még jó, hogy nem lett semmi bajotok! Mert ugye ebből azért komoly gond is lehetett volna! Nem csodálom ha a család megrémült.
Szerintem ilyen pocakal már nem szabad ilyesmit csinálni. Én nem is csináltam. Jött anyám meg anyósom és kitakarították a lakást mire a fiatalúr megérkezett.

Úgy látom nemsokára szülinapoztok Dina! Készültök már rá gondolatban?
Torta, ajándék, rokonság? Gondolom az első szülinap igencsak meg lesz ünnepelve!

Na megyek , folytatom a házimunkát...

Kép
szuzy
 
 


Sziasztok!

Szuzy:)

Azokat az éjszakákat csak akkor szerettem, mikor még rendesen szoptattam, mert olyankor haogy el ne aludjak, mindig bekapcsolatam a tv-t és néztem, na már amikor Krisztián itthon volt, akkor az elalvás néha előfordult. Igaz az még magában nem is lenne gond, de hát én ülve szopiztattam. :oops:

Egyébként van valakinek albuma az oldalon, az enyém itt található, www.babanet.hu/album/main.php?own=5&album=8793&page=1 remélem, hogy jól másoltam be! :oops:

ja és még egy kép, szerintem ez valami fantasztikus!!! Kép

Szilárdról nincs közelebbi képed, valamint a párodról?

Egyébként nekem egyáltalán nem volt megterhelő hogy csináltam valamit, inkább azt mondom, hgoy akkor még jobban megcsináltam bármit, mint hogy most itt van már Benedek, valahogy akkor nagyobb kedvem volt, és több energiám! :lol: annak ellenére, hogy első perctől veszélyeztetett terhes voltam. De a dokim (Petrás) és a védőnőm, persze nem tudott semmit! De lehet hogy sejtették! :lol:

Na lassan megyek, majd még bekukk! PÁPÁPÁ

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin
 
 


SEGÍTSÉG!!!!!!!!!!

ELRONTOTTAM A VONALZÓM!!!!!!!!!!!

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin
 
 


NA A VONALZÓM MÁR MEGVAN, DE KÉP SEHOL!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry:

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin
 
 


hahó sehol senki, most én beszégetek magamban!!!!!!!!!!???????????

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin
 
 


Dina!

Hol lehet ilyen pici járgányt venni? Ha a párom meglátja elájul: Tutir ő is szeretne ilyet venni a fiának. Már a névnapjára is ilyen akkus mocit nézett naki(rendőrségit..) de mondtam, hogy ehhez ő még kicsi!(kilenc hónapos volt, még menni sem tudott)

Miért voltál veszélyeztetett terhes? Most szigorú leszek. Ejnye bejnye! Irgum, burgum! Tudod ezzel ám nem lehet viccelni! Járhattatok volna rosszabbul is. Igaz a baj akkor is megvan ha az ember betart minden utasítást. De ha az ember felelősségteljes, akkor olyat nem csinál amivel a gyerekének árthat. Legalábbis tudatosan NEM!
Tudod nekem az első babám a 37! héten a pocimban halt meg! Pedig én mindent betartottam amit mondtak! Szóval sajnos ilyenre kell gondolna ha a doki azt mondja pihenjen a kismama!
Remélem ezzekell a sorokkal nem bántottalak meg, de....
A lényeg a lényeg, hogy Nektek nem esett bajotok.

Sajnos tényleg úgy van, hogy most se idő, se energia a nagyobb munkák elvégzéséhez. Nálam mindig tűzoltás folyik. Mosás, vasalás, főzés, sütés ...ezekt muszály csinálni, mert kaja és tiszta ruha kell. De a takarítás....... Hát ott bizony akad hiányosság!

Nagy rendetlenség nincs ugyan nálunk általában (csak néha) de patyolat tisztaság az soha! Hát ez van.

Na szép jó éjszakát.
Ma mi vagyunk éjszaka magányosak....

Kép
szuzy
 
 


Dina!

Kép
Nézd meg jó-e és küldöm privibe. Bemásolos a profilba a címet. Majd jövök vmikor.

Móni
Kép

Kép
horvathne.d.m.
 
 


Sziasztok!

Szuzy:)
Tehát tetszik a kép? Sajnos ez egy kép a netről, és nem a mi kis járgányunk. :(

Terhesség: azért voltam veszélyeztetett terhes, mert 2005. februárjában volt egy 8 hetes vetélésem. Ezzel vívtam ki magamnak a veszélyeztetett terhesi titulust! Ja és hozzá kell tennem, hogy mikor a vetélés után fél évvel visszamentem controllra, akkor mondta Petrás, hogy ha legközelebb terhes leszek, akkor az első pillanattól kezdve veszélyeztetett leszek! De mikor viszont kiderült hogy az vagyok, sajnos ő nem dolgozott, így Takátshoz mentem, mert róla tudtam, hgoy nem vizsgál kézzel. És mikor kikérdezett az előző időszakról, mondtam, hogy volt vetélésem, és rögtön azzal folytatta, hogy kiírt tp-re de én nem akartam. Mert tudtam hogy az én kis Pindur-Pandúrom, meg fog maradni! :) Valahogyan megéreztem. :)
Sajnálattal hallom, hogy mi történt veletek az előző terhességed során. Hát mit mondjak az még szörnyűbb lehetett... :cry:

Móni:)
Köszönöm szépen a segítséget, de még így sem sikerült okosabbnak lennem. Már egyébként én is megpróbáltam megcsinálni, igaz másik képpel, de ami látható, hogy ez lett az eredménye, hogy a kép helye megvan, de az nem látható. Lehet hogy valamit már megint rosszul csináltam? :lol: Biztos!!! :lol:

Szuzy észre vetted, hogy szinte csak mi beszélgetünk? amúgy mi van veled? Merre vagy? Nyaralni nemtek, vagy már voltatok valahol? Mi most sanos nem megyünk rajtunk kívül álló okok miatt (kocsi műszakia, zöldkártyája, valószinű a fürdőbe vízbojler kell, stb...) nem tudunk menni. Majd leközelebb eljutunk. Remélem. :)

Na lassan megyek majd ég visszanézek később is!

Pussza

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin
 
 


Dina! Ha feltetted a képet, be is töltötted a vonalzóba? Valami ilyesmit kér utána, majd vonalzó megtekintése is van és látod az eredményt. akkor ha nem tetszik, tudsz még módosítani rajta.

Kegyetlen zsivány Levim, ezért nem vagyok sokat.

Móni
Kép

Kép
horvathne.d.m.
 
 


Sziasztok!

Dina: ma Petrásról megtudtam, hogy anesztesként Starjánban dolgozik, de ha kell szülésre is bemegy. Legalábbis most egy pásztói kismama nála fog szülni.

Sajnos nem nyaralunk. (már egyébként voltunk egy hetet Jászárokszálláson) De ha minden jól megy akkor talán még elmegyünk egy pár napra valahová.
Szóval tegnapelőtt délelőtt begörcsölt a hasam iszonyúsan (talán az epém), kijött a pánik betegségem is. Így kimentünk anyumékhoz, mert ugye aznap éjszaka párom megint dolgozott, nem akartam megkockáztatni egy újjabb rosszullétet egyedül Szilárddal.
Persze a gyomrom is újból fáj rendesen! Iszonyú pocsékul érzem magam.

Dina! Hol dolgoztál szülés előtt?

Na üdv mindenkinek!

Kép
szuzy
 
 


Sziasztok!

Móni :)
Igen mindent úgy csináltam ahogyan a babafalván kérik, akkor valószínű hogy velem akart kiszúrni a gép, rendszer, de még próbálkozom, mert az nem lehet hogy ÉN :lol: ne tudjak ilyet megcsinálni, de ha mégis akkor majd kérek segítséget. Addig is köszi a segítséged! :)

Szuzy:)
Most már ugye minden rendben van veled? Mióta tart ez a betegség?
Meló: először volt egy kb. 2 hónapos kávézói állásom, ahonnan szerencsére kirúgtak, mert kórházba kerültem a lábbammal (hozzá kell tennem hgoy munkhelyről küldtek el, és akkor ment ki a térdem). Na de mindegy mert ennek valószínű hogy így kellett lennie! Másodszor kb. 10 hónapig dolgoztam a Starjáni kórházban a patológián adminisztrátorként, aztán leépítés miatt elküldtek, de sírva mentem oda, és sírva is jöttem el. Nagyon jól éreztem magam ott. A hely jellege ellenére is! :lol:
Aztán a Nógrád megyei Orvosi Kamarától jöttem el szülni. Remélem hgoy vissza is tudok menni oda.
Röviden ennyi! De lehet hgoy inkább hosszú lettem? Na mindegy! És te?

És az a kismama hová járt és kihez a 9 hónap alatt?

Ja és képet tudnál Szilárdról feltenni?

Na megyek, pussza, majd holnap valamikor jövök, most meg én vagyok egyedül, és majd kedden és szerdán is.
Jó éjt!

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin
 
 


NA LÁTJÁTOK KÖZBEN SIKERÜLT AZÉRT NEM IS VAGYOK OLYAN SZERENCSÉTLEN! UGYE????? :lol: :lol: :lol:

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin
 
 


sziasztok!

na tegnap hazaértünk mi is. Jajj, hát nagyon jó volt. A gyerekek is úgy élvezték. Még az idő is kedvezett, úgyhogy fürödni is tudtak egy csomót :wink: :wink: :wink:
Kisprücsök is olyan jókat aludt, na meg Krisztike is minden délután a fotelben :lol: :lol: már olyan jókat nevettünk rajta, kérte a mesét és ott aludt, hozzáteszem baromi kényelmes lehetett neki :roll: :roll: majd képet rakok róla :wink: :wink:

Szuzy
köszönöm szépen a nyuszikat megkaptam :wink: :wink: majd a héten fel is adom őket :wink: :wink:
Pempers, annak sajna most nincs akciója :? :? remélem még lesz azalatt míg pelusosak vagyunk, mert én is pakolgattam el a zacsikat :roll: :roll: mert ugye nem mindíg ugyanaz kell ám róla.
Én már nem emlékszem mennyi időre küldték a játékokat, de szerintem külön autó hozta :roll: :roll: viszont nagyon jó minőségűek, mi azt a formabepakolós játékot választottuk annakidején :wink: :wink:

Sajnálom, hogy a Plázán nem futottunk össze :cry: hát nekünk az elég érdekesre sikeredett. Én még a Tóth Veráról is lemaradtam, pedig azt meg akartam nézni :evil: :evil:
Krisztike nem volt valami jól, azon a héten kenőmájast evett, ami nem volt az igazi, szegénykémnek ment a hasa :evil: :evil:
Hasznoson a vonatot is meg kellett emiatt állítani, úgy kértünk meg egy lakót had menjünk be wc.-re :roll: :roll:
Úgyhogy Tibi jött ki értünk :twisted: :twisted:

Annyira szétnézni sem tudtunk. Anyósom tolta a babakocsit, egy csomóan megálltak megnézni a kicsit, sőt még le is fényképezték. Na egy darabig tűrte, de utána elkezdett ordítani :twisted: :twisted: aztán kidőlt aludt egy nagyot :wink: :wink:

Nem tudom írtam e mielőtt lementünk anyuékhoz, hogy Eszterke stabilan ül. Olyan édes :D :D na és mit csinál? lehajol és rágja a zokniját, ami állandóan tiszta nyál :lol: :lol: :lol:
Kép csücsül :wink: :wink: :wink:

Dina
megnéztem a képeket rólatok az iwiwen. Szépek vagytok. A párod nagyon ismerős, Ő Pásztón dolgozik?
A vonalzód is szupi lett, édes ez a kép Benedekről :D
Agárdiékat ismerem, nekem Ő munkatársam volt :wink: :wink: felesége pedig a párom munkatársa :D

Alíz
örülök, hogy minden rendben veletek :D :D Jól vagytok, nem írtál magatokról.
Nagyfiad? Ő tudja már, hogy elsz kistesója?

Móni
Levente édes lehet :D :D Hú, hogy halad az idő lassan afp lesz Neked :wink: :wink:

Zita
jó, hogy jelentkeztél
El is hiszem, hogy van mit tenned. A tavalyi év nekem is elég volt. :? idén pihi van, majd ha beindul a suli, és remélhetőleg az ovi akkor csinálok nagytakarítást :wink: :wink:
Sulira készültök már? Mi a múltkor bevásároltunk már, egy egy két dolgot nem kaptam aTescoban, majd azokat pótolom még :wink: :wink:

Nika
Te is rég voltál. Hogy vagytok?

Timi???

Na nyafi van, majd még jövök ha enged a csajszi, és kicsinyítek képeket :D

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


[quote="szuzy"]
írta:
szuzy
Hogy telt a tegnap éjszaka? Remélem ebben a nagy dörgésben, villámlásban a gyerkőcök tudtak aludni.


erre már a múltkor nem tudtam válaszolni, mert este elment a net, és nem is volt, csak mielőtt indultunk :twisted: :twisted:
Gyerekek jól aludtak, én amíg nem jött a vihar :oops: :oops: na de utána, semmit.
Alig vártam, hogy hazaérjenek Tibiék :shock: :shock:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Sziasztok!
Vagyok én is, bár hétvégén kevés időt töltöttünk itthon. Szombaton de anyósoméknál voltunk, du. Tarrra mentünk köszönteni a tesóm fiát és férjét, meg aztán falu nap is volt, így ott is sétálgattunk kicsit. Vasárnap du. szintén anyóoméknál voltunk, tegnap meg anyumékkal voltunk Szentkúton, majd du náluk maradtunk.

Sajnos nem vagyok még most sem túl jól, így próbálom kicsit kímélni magam. Dina! Hát ezek a bajaim már egy jó pár éve tartanak....
Hol elmúlik, hol előjön...sajnos. Úgy érzem ebből már nincs kiút.

Dina! Én ide képet nem tudok fölrakni, béna vagyok hozzá. Meg időm sincs kisérletezgetni... Viszont meg tudsz minket nézni a Myvip-en van fönn egy csomó képünk.

Puszi Lányok

Kép
szuzy
 
 


Sziasztok!

Gabi:)
Örülök hogy van így a neten kívül is közös ismerős! :) De tényleg ahogy így visszagondolok, Bátyja tényleg a sertéstelepen dolgozott, dolgozik portásként, ha jól tudom.
Köszöm szépen a dícséreteket. :oops: A párom nem dolgozik Pásztón, csak ott született, de talán 2-3 éves lehetett amikor Bterenyére költöztek mert elváltak a szülei. Egyébként csak rokonok, és ismerősökhöz járunk Pásztóra. De bármi megeshet, lehet hgoy tényleg ismeritek egymást. :)

Szuzy:)
Megnéztem a képeket a myVip-en és jelöltelek is. Nagyon tündéri Szilárd, büszke lehet rá anyukája és apukája is egyaránt. Na meg hogy milyen ügyes is volta afejlődésben, és sajnos elterveztem, de nem jegyeztem fel hogy miket csinált a hónapfordulókon. :(
Ja egyébként nekem is tetszik mindkét kis járgány, ti hol vettétek, mert én még nem láttam ilyeneket? :?: :?: :?:
Ja és még valami! Nektek még elég friss a helyzet, hgoyan telt el a szülinapi buli? Hogyan szervezted? Sokan voltatok? Mert én a szűk családon, barátokon, +szülőkön kívül nem hívok mást, (igaz ők nem is biztos hogy eljönnek, na de mindegy). Szóval tudnál segíteni? Előre is köszi :) :) :)

Lassan elteszem mára magam, mert mindjárt itt a reggel! Néha Benedek kibirhatatlanul eleven, rossz kis törpeciklon! :lol: :lol: :lol:

Na pussz mindenkinek!

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin
 
 


Jó reggelt!

Később ha tudok jövök bővebben, de hozzákezdtem a nagytakarításhoz :? :? :? így inkább próbálom gyorsabban befejezni.

De ami nagyon fontos :wink: :wink:

Ildi
Danikának BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!! Kép

Mindenkinek szép napot!

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Sziasztok!

Visszatértem :lol:
Tegnap teljesen kész lettünk a lakással (vagyis nem egészen, mert a konyhát most nem festettünk egyéb okok miatt, de ami késik az nem mulik, na meg töredéke munka lesz, mint most volt)
Nagyon klasszak lettek a szobák, a gyerekeknek is tetszett, élvezték a változást. Majd képeket is rakok, de most kimerült az elem a fényképezőből és nincs itthon másik... :roll:

Dina
Jó lett a tickered :wink: Mi ugy szoktunk szülinapozni, h testvérek+szülők, ez bőven elég (nagy a család), szokott lenni torta meg vmi kaja, amit hol hozunk hol én készitem... Most Daniét a telken szeretném tartani, még jó idők vannak és hát sokkal nagyobb hely van, mint a lakásban.

Lili születése előtt mi is felujitottuk a lakást, parkettáztunk, tapétáztunk, festettünk... Akkor több, mint 2 hónapig anyósomékhoz költöztünk, mert akkora volt a felfordulás. A visszapakolást én is egyedül, pocakosan csináltam, de élveztem és szerencsére jól birtam :wink:

Szuzy
Mielőbbi jobbulást!!!! Sajna én is tudom, h milyen, mikor pánikrohamok törnek az emberre :( De nagy akarattal le lehet győzni, nekem sikerült (kop-kop-kop)!!! :wink:

Zita
Örülök, h benéztél és minden rendben Nálatok!!! Kivánom, h mielőbb be tudjátok fejezni a munkákat, tudom mekkora megkönnyebbülés! Ügyi vagy, h ilyen nagy változtatásokat tudtál véghezvinni a konyhádban és a háztartásodban! Én már rég sütöttem kenyeret, muszáj lenne fogyni egy kicsit (legfőképpen apának 15-20 kg-ot :shock: ), ugyhogy most nem eszünk kenyeret már több mint egy hete (helyette Abonett), hát majd meglátjuk lesz-e vmi eredménye, mert egyébként elég kenyeresek vagyunk/voltunk :lol:

Móni, Aliz
Hogy vagytok? Rosszullétek? Pocinövekedés? Irhatnátok magatokról!

Nika
Nagyon eltüntél :( Remélem nincs semmi gond! Gyere és mesélj, h mi ujság Veletek!!!

Na megyek reggelit késziteni a csipet-csapatnak :lol: Ma még apa is itthon van, lehet, h ügyintézünk egy kicsit, de valószinüleg pihenéssel töltjük a napot :lol: (ránk fér! :wink: )

Kép
Kép
mókuska
 
 


Sziasztok!

Az ünnepelt Danikának:

Kép

Kép

Kép
thimó
 
 


Sziasztok!

Először is szeretnék BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNNI DANINAK!!!!

Kép


Most ennyi, majd még később jövök!!!

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin
 
 


Sziasztok!



Dani:

Kép


BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!!!!!!!!

Móni
Kép

Kép
horvathne.d.m.
 
 


Holnap megyek vérvételre, majd utána mesélek. Amúgy csak picúr hízik eddig, én még tartom a súlyom.
Holnap írok. Jó éjt.

Móni
Kép

Kép
horvathne.d.m.
 
 


Köszönjük a szülinapi köszöntéseket! :lol: Daninak nagyon tetszettek a gifek :wink:

Már le is szervetem a szülinapot, vasárnap tartjuk, jóidő esetén a telken, rosszidő esetén szokás szerint itthon. Előbbinek jobban örülnék :wink: Ugy gondoltam, h pácolok be husit + készitek salátát, igy mindegy hol lesz gyorsan elkészül a kaja :wink:

Móni
Szerencsés alkat vagy, ha még nem hiztál :wink: Hamarosan UH-ra is menned kell, gondolom már várod, h lásd a picurkát! Szeretnétek tudni, h lány v. fiu lesz?

Dina
Ma néztem az iwiwen, h a fórumos lányokon kivül is van közös ismerősünk :wink:

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
Kép
mókuska
 
 


Móni :)
Terveztétek a köv. babócát, vagy csak úgy jött? Olyan jó nektek, én is szeretnék, néha meg nem , még nem is tudom pontosan hogy mi lesz a végeredmény. Sokat beszélgettünk a párommal a kistesóról, de egyikünk sem tudja hogy mi lenne a jó. :cry:

Szuzy :)
Merre vagy?

Pussza

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin
 
 


Ildi :)
Most néztem én is az iwiw-et, talán vámos körökben mozog valaki a családban?

Szülinap: én 30-ára tervezem, ha jó ha nem jó az idő, bogrács gulyást akarok csinálni, azt pedig ha esik benn is meg lehet fazékba. :) :( De majd meglátjuk, bízzunk a vasárnapi és a csütörtöki jó időben :) :) :)

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin
 
 


Sziasztok!

Voltam vérvételen, majdnem összeestem, ami eddig nem fordult velem elő. Hagy ne mondjam, alig akartak előbb behyvni, attól függetlenül hogy I. rutin(nem cukros), és reggel 8tól ottvoltam. Kezdődött az egész ott hogy: 3/4-ed 8kor a terhesgondozós nővér kiakadt, milyen ügyesen elszúrták a papírjaim a védőnőm és a házidokis nővér. adatcsere, sorszám rossz papíron........stb. doki még nem volt hogy lepecsételje és aláírja a labort, így elmentem időpontot kérni UH-ra.-> Ott nem adtak mert jövő havi beosztást még nem tudják és telizzek be jövőhéten időpontért.-> vissza a terhesgondozóba.-> laborpapír kész, laborba nem hívnak előre, mert csak I. rutinra megyek.Oké, 9óra elvan, még bírom, de már nem sokáig kaja és itóka nélkül, mert nem engedik. Pár perc múlva majd összeesek, apa azt mondta, menjek, ha nem engednek előre, rájuk borítja az asztalt. Másik nővér szájhúzással előrevesz, és beenged. Vérvétel után gyors kajálás a családnak. Majd hajt tovább mert 4helyen van intéznivaló.
Lényeg már túl vagyok mindenen. A többi majd később jön.

Ennyi, kérdésre válaszolok:
Szerettünk volna mindenféleképp kistesót Levinek. Bejött és úgy döntöttünk, akkor legyen most, később még ki tudja mi lesz. Majd vigyázunk legközelebb és ennyi.

Ildi: Levit utsó nap mondták biztosra, hogy fiú. Hát őszintén, vagy fiú lesz vagy lány.nincs 3. lehetőség :lol: :lol: :lol: ! nekem a lényeg hogy egészséges legyen. A többit meg hozza a sors. :D

Na egyenlőre ennyi. most én is írtam egy kisregényt, csak győzzetek olvasni lányok. Ha vmi nem érthető, sikitást kérek. Kicsit fáradt vagyok, bocsi előre.

Sziasztok, majd jövök ha tudok. Zsúfolt hetem lesz még jövőhéten is.

Móni
Kép

Kép
horvathne.d.m.
 
 


Sziasztok!

Móni
Sajnálom, h rosszul lettél :( Nekem a védőnőm azt mondta, h ha nem cukorterheléses vérvételre megyek akkor nyugodtan egyek vmi könnyüt, ihatok is vizet, csak ne mondjam meg a laborosoknak!!! Uis a dokim mindig azt hangoztatta, h az nem normális, h nem engedik előre a kismamákat és 9- 1/2 10-ig NEM LEHET ÉHEZTETNI ŐKET!! Szóval én soha nem mentem éhgyomorra :wink: Mondjuk a diabéteszem miatt nem nagyon kajáltam be, egy szem alma v. egy kis sajt + vizet annyit ittam, amennyit kivántam. Soha nem bukott ki a dolog :wink:

Képzeljétek, ugy döntöttem, h ősztől suliba megyek! Ma adtam be a jelentkezési lapot. Az ILS-be szeretnék menni jogi asszisztens szakra.

Na, még folytatni akartam, de jöttek hozzánk, ugyhogy este jövök ujra :wink:

Kép
Kép
mókuska
 
 


Sziasztok!

Én is elő kerültem, de úgy látom végre Móni és Ildi is csatlakozott.

Ildi! Utólagosan Boldog Szülinapot Danikának!

Dina! Szülinapkor nálunk anyumék, anyósomék, a dédik, a tesómék, és a férjem keresztszülei és kereszttesójai szoktak lenni, na meg a fiam keresztszülei. Mást én sem hívok, de ez is bőven elég.......Vagyunk vagy 19-20-an.
Álatában én is csinálok valami kajcsit, meg sütit. De amikor nem birtam volt olyan is, hogy csak süti volt az is cukrászdai.
Most, hogy már itt a kis örökmozgóm kevesebb időm jut az előkészületekre, így valami egyszerűbben elkészíthető dolgot csinálok. Szilárd szülinapjára ha jól emlékszem fasírozottat, sült csirke combit és francia salátát csináltam. Meg sütöttem egy epres tortát, meg talán sütit hozattam a cukrászdából. Igaz a nagyik is hoztak tortát, így volt neki 4. Most az én szülinapomra pizzát csináltam... Szóval azért egyszerűbb dolgokat. (ja és thiramisu torta meg gesztenyés süti is volt) Na és persze a nagyik ismét beszálltak egy-egy tortával. Na de ennyi embernek kell is.... Régebben 5-6 fogás közül is lehetett választani, de most ezt már nem birnám. Úgy gondolom végül is nem az a lényeg, hogy mi van, de azért legyen egy kis finomság, hogy ne éhezzünk.

Járgányok: Itt Pásztón van egy bolt: K&B divatház, és ott szereztük be ezeket a járgányokat.
Szilárd most a lábbal hajtható nyuszis mociját szereti a legjobban, rendesen száguldozik velük. A tricigli is jó, mert most még a karral én irányítom, és tekernie sem kell, de később ezek leszerelhetőek és akkor már ő is tudja irányítani és hajtani is.

Gabi! Nem tudom írtam e , a triciglit nem csinálták meg. De úgy látszik ezeken a hang mindegyiken bedöglik, ugyanis az egyik kismamáéknak is hasonló van, s azon is befuccsolt pedig ők nem ott vették ahol mi.

Móni! Borzasztó, hogy egy kismamának szólnia kell, hogy vegyék előre. Nem értem ez miért nem természetes mindenkinek.

Móni! Tegnap Starjánban voltunk a dédinél, de nem írtam, mert gondoltam úgy is el vagy havazva. Meg mondjuk mi is körbe szaladtunk az üzletekben is, így nem tudtunk volna találkozni.
Benn voltunk a Tescoban, Szilárdnak vettünk egy csomó klassz őszi cuccot. 4 hosszú újjú pólót 2400Ft-ért, 3 bodyt 1000-ért. De már úgy hoztak raktárból úgy szétkapkodták. Egyébként most nagyon fel van töltve a bébis pult, egy csomó akciós dolgot lehet venni. Fájt a szivem egy hálózyákért is, de sajna 80-as volt a legnagyobb méret én meg92-eset akartam venni. Olyan vastag volt mint egy paplan és 3500ft volt csak. Az Arany J úton lévő Gólyahírben meg vettünk neki egy farmer együttest(dzseki+naci) az is elég jó áron volt, s szerintem tökre csini.

Ma nőgyógyászaton voltam. 7,45-kor lett kikérve a kartonom és du 15-re végeztem is! Azt hittem agyvérzést kapok. A doki fölment Strajánba egy szüléshez, mondták majd du 1-re menjünk vissza. Persze késett, s akkor is már 1000-en voltak!!!!! Szóval ez a magyar egészségügy! Még jó, hogy anyósom itthon volt. (igaz ablakot akart pucolni, de az sajnos így elmaradt.......)
Na befejezem mert már egy regény írtam.
Jó éjt mindenkinek!

Kép
szuzy
 
 


Jó reggelt!!!

Móni
nekem még amikor Adrikával voltam terhes a gyöngyösi véradóban mondták, hogy egyedül a cukorvizsgálatos vérvételhez kell az éhgyomor :wink: :wink:
Ezt a védőnőtől is megkérdeztem, és ő is azt mondta ehetek.
Cukornál a lötyi után vizet ihatsz, de nem jobb ha nagyon böfög (bocsánat) az a cukros cucc :oops: :oops: Sőt csapvizet nyugodtan ihatsz előtte is az a vénálnak is jót tesz :wink: :wink: és az eredményen nem változtat.
Mocorgást érzel már???

Szuzy
vasárnap én is be szeretnék nézni a Tescoba, Adrikának cipőért :wink: :wink: de a bébis-sort én sem szoktam kihagyni. :wink: :wink:
A múltkor a gyöngyösiben voltunk tanszereket megvenni, azok is sokkal olcsóbbak ott. Pár dolog maradt ki amit itt vettem meg, hát szinte dupla áron vannak :cry: :cry:
Mi Eszterkének egy kisruhát vettünk 86-ost jövőre 319 ft.-ért.
Na meg nem akciós hosszúujjú pólót mi is vettünk 3 db. 1700 ft, de annyira teázott, hogy csupa víz lett a body rajta, anyuval a pénztárnál öltöztettük át :wink: :wink:

Nőgyógyász nem semmi. Sajnos így nagyon rossz lett, hogy messze vannak a szülések :roll: :roll: :roll: itt helyben azért gyorsabban vissza tudtak jönni az orvosok :shock: :shock:
Na meg mivel jó drága lett a magánrendelés többen jönnek a rendelőbe-szerintem :shock:

Dina
Benedek megy már?
Ő is nemsokára 1 éves lesz :shock: most született :wink:
Szülinap, hát nálunk testvérek és nagyszülők jönnek, de hát így is vagyunk sokan :wink: :wink:
Nálunk ilyenkor a főzést anyósom szokta vállalni, sütit , tortát idén is együtt csináltuk :wink: :wink:
Tavaly nálunk is figurásak voltak rendelve, de nálunk ugye egyszerre van a nagyoknak, febr. 22- 26 így az elég húzós :roll:
Most Eszterke kicsit "lemaradva" márc. 12-én követi őket, másnap Krisztike névnapja van, nehogy szimpla legyen a dolog :lol: :lol:
A Szuzy által említett boltban a műanyag járgányok nagyon jók, és jó árban is vannak. Ja és azok magyarok, nem kínaiak :wink: :wink:
Mi Krisztikének a 2. szülinapjára utánfutós traktort vettünk ott, hát azt nagyon szereti :wink: :wink:

Mi tegnap dr. nőnél voltunk Krisztikével. Ugyanolyan a nyirokrendszere mint Adrikának, valahol ha van egy kicsi gyulladás rögtön bveindulnak a nyirokcsomók.
Anyuéknál vettem észre egy nagy gumót a füle mögött :shock: azt mutattam meg, a fülén van egy kis hámsérülés, szúnyogcsípéstől valószínűleg, és attól úgy kijött :cry: :cry:
A alhasánál is meg vannak duzzadva, de állandóan sebes a térde :shock:
Majd jövő-héten viszem be tanácsadásra megmutatni ha nem nől akkor majd idővel visszahúzódik, de ha nagyobb lesz akkor vérvétel :? :?

Ma megyünk be a laborba vizeletet vinni Eszterkének. Na most majd valamikor 8 után teszem csak fel a zacsit neki, és 10-ig akkor is beérek vele :twisted: :twisted: utána meg bemegyünk az oviba. Most már megtudtam, hogy vihetem rendesen (most meg a fiatalúr nem akar menni :roll: :roll: )de remélem ma ha szétnéz alaposan kedvet kap :D :D
Ha lehet hétfőn el is kezdeném a beszoktatást :wink: :wink:

Olyan gyorsan eltelt a nyár :shock: hétfőn kapják Adrikáék is a könyveket és egy hét múlva indul is a suli :? vége a "sokáig alvásnak"

na gyertek Ti is.

Mindenkinek szép napot!!!

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk mi is! Anyukáméknál voltunk ma krumpli ásás volt a program..... Na nekem nem nagy hasznom vették. Gondoltam Szilárd elalszik, s akkor 3 órát majd segítek én is. (a nővérem kislánya volt az alvás felügyelő) Na de nem jött be a számításom. Apukám pöfögött a traktorral, a kutya meg ugatott mint aki megkergült, így a három óra helyett egy óra lett az alvásból. Na gondoltam sebaj, majd délután! Mert ám látszott rajta, hogy nagyon álmos. Egy órát ringattam kézben, majd befeküdtünk az ágyba, mégsem aludt el a fiatalúr!
Most ahogy jöttünk haza autóval, persze egyből bealudt. Így ruhástúl, fürdetlenül, tápi ivás nélkül alszik. A kérdés, hogy vajon meddig??????? Még fölébred este, s akkor éjszaka alszik vissza? Vagy már csak reggel ébred, de akkor aztán hajnalban?????? Hát egyik variáció sem tetszik!!!!

Nőgyógyász, én most voltam először így rendelési időben. Eddig mindig magánrendelésre jártam. De most azt mondtam magamban én nem dobok ki 3-4000 Ft-ot, az elmúlt 3 évben fizettem már a dokiknak eleget. Erre azonban nem számítottam. Nem értem, hogy rendelési időben miért nincs egy állandó orvos, aki csak ott van. Persze nekik az nem kifizetődő, hiszen a nagy pénz a szülésből és a műtétekből van.... Na a hócipőm is tele van az egészségüggyel, pontosabban a jól sikerült reformukkal. Azt kívánom, hogy a drága miniszter asszony csücsükéljen egy napot egy sima vizsgálatért. És én még csak hagyjál, de voltak ott 8-9 hónapos pocakos kismamák, s 70-80 körüli nénikék is, aki rosszul is lett a várakozás során. Na de kinek számít egy-két ember. Még ezrek sem, csak a saját zsebük legyen jól megtömve, a többire meg sz@rnak nagyívben.
Bocs a kifakadásért!

Na megyek, mert megint hosszúra sikeredtem.

Kép
szuzy
 
 


Sziasztok!

Egy kicsit el voltam veszve, de azért olvastalak benneteket, de írni már nem volt energiám. :( Valamelyik nap valószinű hogy félre léptem, és azóta annyira fáj a bal bokám, hogy pénteken még lábra is alig tudtam állni. WC-re is bicegve mentem, persze hogy Benedek kiröhögött!!! :lol: :lol: :lol: Vizes ruházom, meg amikor tudm pihentetem. De hát nem igazán szokott sikerülni. :cry:

Szuzy :)
Szülinap, mint írtam bogrács gulyás készülödik, de nagyon esős napot jósolnak, így nem tudom, hogy mi lesz belőle. Süti: én sütök, tortát, lúdlábat, anyucim meg mézes krémest. Olyan sokan nem leszünk, mert anyósom dolgozni fog, de talán ha esik akkor itt tud lenni, a keresztapjáék meg ... na mindegy hagyjuk, mert csak felidegsítem magam. szóval, létszám: Anya, apa, baba, mami, tesómék 4-en, és a szomszédék 3-an, (+anyósom) tehát talán 12-en. na meg ha mégis jönnek a keresztszülők akkor még +5 fő.
A K-B bizibe már mi is voltunk, elég jó hely, sokmindent vettünk ott.

Benedek még nem jár sajnos egyedül, de néha azt veszem észre hogy segítséggel sem igazán akaródzik neki inkább mászna de azt ezerrel. :lol:

Nektek mikor kezdek el járni a gyerkőcök? Mert ha jól gondolom akkor Benedek itt a legkisebb!

Pásztón kik rendelnek a nőgyógyin?

Szuzy sajnálom hogy minn mentél keresztül gondolom ergy sima rutin vizsgálatért. EGyébként kihez jártál azelőtt és hol szültél?

Na megyek majd még később bekukk!

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin
 
 


Jó reggelt!

Tegnap voltunk Ildiéknél, Dani szülinapját ünnepelni. Nagyon jó volt :D :D Krisztike alig akart hazajönni, kezdeti szégyenlősség után, olyan jól feloldódott :wink: :wink:
Fél 6 után indultunk, hazafelé elaludt, még azóta is húzza a lóbőrt. Fel sem ébresztettük :shock: :shock: a kis talpát töröltem csak át, mert tiszta piszok volt a mezítlábaskodástól :lol: :lol:
Gondolom ha felkel jóóóó éhes lesz :wink: :wink:

Dina
nekem kényelmes gyermekeim vannak :wink:
Adrika pont a szülinapján indult el, de úgy, hogy délelőtt még voltunk az 1 éves státusz vizsgálaton, ott még csak 1-2 métereket tett meg, ha hívtuk. Délután pakolta a szekrényét, kivett egy sálat, amit a nyakába tett, abba kapaszkodott, és elindult :lol: :lol:
Utána még kb. 2 hétig a ruháját fogta a hasánál, mert az volt a kapaszkodó :wink: :wink:

Krisztike ő később 13 hónaposan indult el.
Ő meg az utolsó 2 hétbnen kb. minden este már bátran ment métereket, minden reggelre "elfelejtette" és újra mászott, aztán estére megint ügyes lett, és végül 13 hósan már rendesen elindult :wink: :wink:

Dokik Pásztón: hétfő-csütörtök tuti, hogy Berze. Ezek egyben a terhesgondozó napok is :wink:
Többi nap nem tudom, Takács elment azt tudom, hogy 3 nap meg Kathib lenne e? majd utánakérdezek ennek is. Azóta nem bneszéltem a szomszédasszonyommal, bocsi :oops:
Ja és ami még változás, a csütörtöki uh, az át lett téve szerdára, szerintem akkor Berze lehet, de ez csak tipp :shock: elvileg 1 uh.-os nem lehet, engem is volt, hogy máshoz is küldött, hogy más is lássa a babát :shock:

Jobbulást a bokádnak!Nem jobb, ha egy kicsit befáslizod? azt azért tartja valamennyire a bokádat :wink:

Szuzy
na, hogy aludt Szilárd a krumpliásás után?
Hát ő is akart segíteni :wink: :wink:
Mi szombaton megyünk le anyuékhoz szüretelni, remélem jó leszaz idő, mert a gyerekek már úgy várják, főleg, hogy megint együtt lehetnek :D :D :D

Sajnálom a nőgyógyászt :cry: :cry: Hát fizetés, amikor Krisztikét vártuk nem is voltam magánrendelésen, akkoriban annyi "betege" kismamája volt Berzének, hogy magánon dupla annyi idő alatt végeztem volna :shock: :shock: Ráadásul 5-ször voltunk genetikán, azok után mindíg kellett jelentkeznem, meg 18. heti magzatvízvétel után 2 hetente, mert annyira keményedett a hasam :shock: végig folyamatosan mentem. Na ez magánon elég húzós lett volna még 2000/alkalomnál is :roll: :roll:
Most viszont jobb volt a magán, gyorsabb volt :wink: :wink:

Na kaptam egy bűzös csomagot a kicsitől, megyek tisztába teszem :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


jó reggelt!

Dina
az uh.-nál ki vannak téve az orvosok magánrendelési idejei :wink:
takács hétfőn, Kathib szerdán, Berze csütörtökön.
Itt Petrás nincs jelezve, de attól máshol még rendelhet :D :D
A beindult kisműtéteknél jelen van mint altatóorvos :wink: :wink: :wink: szóval Pásztón ezek szerint elérhető :wink:

Krisztike tegnap elkezdte az ovódát :D :D az apja vitte le, ügyesen elköszönt tőle, akkor nem sírt. Kb. fél óra múlva tudatosult benne, hogy apa tényleg ahzament, még kiment a kapuhoz is megnézni a biciklit :D akkor pityeregett. Jó másfél óra múlva kellett érte visszamenni, akkor már az udvaron voltak. Tibi nem találta meg bement benntre ott sem volt, mikor jött ki már a pici pityeregve szaladt elé :D :D
De integetve jött el, integettek neki a gyerekek és ő is vissza, és mondta, hogy ma is megy.
Viszont hazaért egyből beült az asztalhoz, hogy anya adjál kaját :lol: :lol: az oviban nem evett, úgyhogy most reggel legalább kakaót kell innia.

Viszont ma nekünk kell levinni, remélem pont akkor lesz eső amikor a városba leszünk :twisted: :twisted:

Na mindenkinek szép napot!
Ha van időtök írjatok :wink: :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Sziasztok!

Nekem sem volt tul sok időm a napokban... Ugye vasárnap tartottuk Danika szülinapját, pénteken elmentünk velük játékboltba, h felmérjük a lehetőségeket. Aztán Lili ugy döntött, h anyósoméknál alszik, igy szombaton Danival indultunk neki a városnak, még kellett venni 1-2 dolgot, na és ugye az ajándékot is. Végülis egy nagy, pedálos, utánfutós traktor mellett döntöttünk, a fiatalur egész de. azt hajtogatta, h menjünk nagytrakit venni :lol: Annyira örült neki, h még aludni sem akart, az ágy mellé parkolta le, aztán leült az ágyra és nézte majd puszilgatta :lol: :lol: :lol: Mondjuk annyi pénzért ajánlom is neki, h szeresse :lol:

A szülinap jól sikerült, szerencsére az idő velünk volt, igy a telken tartottuk. Sokkal klasszabb volt, mint itthon ebben a kis lyukban A gyerekek rengeteget játszottak, estére jól ki is buktak, nem nagyon kellett altatni őket :lol:

Dina
Végül mi is a bográcsgulyás mellett döntöttünk :wink: Fincsi volt.

Szuzy
Itt is ilyen a nőgyógyászat, mikor a védőnőre vártam láttam eleget... Volt olyan, h aki 9-re ért oda már csak délutánra kapott sorszámot!!! :shock: Szóval én soha az életben!!!!!

Nika
Nagyon eltüntél!!!

A végére pár kép:
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
mókuska
 
 


sziasztok!

Bővitem én is a szülinapi bulit képekkel :wink: :wink:
Kép Dani ilyen ügyesen bánik Eszterkével :wink:
Kép Eszterke nézelődik
Kép fiúk a tortánál
Kép picsogi
Kép pislogós

Na megyek csomagolom továbbb a könyveket

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Sziasztok!
Vagyok én is, de mostanában mindig megyünk, így nincs időm jönni. Holnap vendégek jönnek, így szerintem legközelebb pénteken leszek.
Ildi! Úgy látom jól sikerült a szülinap. A gyerekek nagyon aranyosak. A torta is nagyon guszta. Milyen volt? Jól látom, hogy marcipán kívül, és belül? És a kishölgynek miért volt tortája? Csak, hogy ne legyen irigy? Az is guszta bolt ám. Bogrács gulyás?? Hű az finom. Mi is imádjuk. Bár újabban a diétás kajáktól is megy a hasam. Ma is délutánom felét wc-n töltöttem. Volt úgy, hogy Szilárd az ölemben ült, ugyanis nem birtam betenni a járókába úgy megfeszítette magát. Reggel még sikerült betennem, de akkor meg úgy ordított, hogy hányás lett a vége.........
Na megyek is...
Sziasztok!
Dina! Nálatok is már megy a készülődés? Hát az a létszám is bőven elég amit írtál, főleg készíteni. Na meg utánna pakolni...
Remélejük szép idő lesz a hétvégén rátok.
Üdv.
Szuzy

Kép
szuzy
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk!

Ildi :)
Nagyon örülök hogy jól éreztétek magatokat, és az idő is jó volt rátok! Nagyon tündérik a képek! Még egyszer Boldog Szülinapot a fiatalúrnak.

Szuzy :)
Készülődés megy, süti torták kézs vannak, csak az idő miatt kell még izgulnunk, hogy jó legyen. Tiszta para vagyok, hgoy rákészültünk és esni fog az eső..... :cry: :cry: :cry: De legyünk optimisták!!! :)

Gabi :)
Köszi az infókat Petrásról, remélem hgoy ha szükségem lesz rá, akkor elérhető lesz. :)

Na megyek, majd ha lesznek képek, akkor teszek fel nektek egy párat. És szorítsatok hogy jó idő legyen!

pusza mindenkinek!

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin
 
 


Sziasztok!

Dina
Benedeknek NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLETÉSNAPOT!!!!
Kép

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Sziasztok!

Dina
Egy kicsit lekésve, de Benedeknek nagyon boldog szülinapot kivánok!!!
Kép
A multkor irtam Neked pü-t, olvastad?

Szuzy
Dani tortája kivül marcipános, belül csokis volt. Az unokatesója az emlitett kishölgy, Ő aug. 26-án született- éppen aznap, mikor a Daniét tartottuk. Anyósomtól kapta a tortát, h ne legyen sértődés :wink: Mikor hasmenésed van, v. csak ugy időnként nem szoktál Normaflore-t inni? Helyreteszi a bélflórákat. Esetleg időnként "kefirkurát" tartani? (aktivia) Az sem segitene?

Tegnap vmi irdatlan mennyiséget vasaltam, teljesen kiüritettem a kosarat :wink: Ma ezeket kell elpakolnom + megyünk anyáékhoz és oda is össze kell rakni a cuccokat. Szóval hétvégén nem leszek, igy most kivánok mindenkinek minden jót :wink:

Kép
Kép
mókuska
 
 


Sziasztok!

Dina! A kis Benedeknek Nagyon Boldog Születésnapot kívánok így utólagosan is.
Tegnap volt a buli? Én azt hittem hétvégén tartjátok.
Hogy tetszett Benedeknek a szülinapi torta? Bele "mászott" a krémbe, vagy csak figyelgette a fiatalúr? Szilárd szépen belemászott a tortákba, és a tüzijáték (tortán lévő) is nagyon tetszett neki.

Ildi! Még soha nem ittam normafloret. Most egy nő az utcából aki aloe termékekkel foglalkozik probiotikumot ajánlott, ami hasonló mint a normaflore, vagyis bélflóra visszaállító, csak az ára sokkal borsosabb. Most azon gondolkodom, hogy fölmegyek Bpestre egy dokihoz, mert már napok óta megy ismét a hasam, de most nem úgy ahogy szokott(napi1-max2x) hanem gyakraban. Régebben jártam a János kórházban egy dokihoz, aki akkor kicsit rendbe hozott. Legalábbis egy pár évig tünetmentes voltam. Ha még a hétvégén is megy a hasam muszály lesz valamit lépnem. Már így életkedvem sincs.....
Csak félek az újbóli kivizsgálástól, ami most már tutira vastagbél tükrözés esetleg gyomor tükrözés is lesz.... Sajnos már mindkettőben volt részem, így tudom ezek a vizsgálatok mivel járnak. Így joggal tartok tőle. Aztán ha megint kihozzák, hogy idegi alapon.......De ugye vizsgálatok nélkül meg csak találgatunk, és lehet most más is a háttérben. Én az epémre is gyanakszom....
Na jó kiruccanást Nektek!

Üdv mindenkinek
Szuzy

Kép
szuzy
 
 


Szuzy
Én is ismerem a Forever-es terméket, valóban drágák (de jók is), bár ugye ezek sem csodaszerek, mellette azért tényleg jó lenne tudni a kiváltó okot. Én már adtam a gyerekeknek Normaflore-t, én is ittam, mikor husvét előtt hasmenésem volt (valszeg gyomorrontástól) Tényleg nagyon jó és kiméletes, nem okoz pl. székrekedést... Sztem azzal bepróbálkozhatnál, hosszu a szavatossága is és pl. Szilárdnál is használhatod majd (pl. ha antibiotikumot kell adni neki, akkor jó, ha adod mellette, h ne legyen tőle hasmenése, ne boritsa fel a gyógyszer a bélflórát)

Kép
Kép
mókuska
 
 


Sziasztok!

Meglátjuk. Ha továbbra is megy a hasam, akkor én is megyek...doktor bához. Ha nem, akkor megpróbálkozom szerintem a probiotikummal. S aztán az aloe vera géllel. Régebben szedtem egy csomót, és jó is volt, de mostanában azt sem tudtam inni, attól is ment a hasam.
Normafloret Szilárd már kapott, az antibiotikum adásával egyidejűleg adtam neki azt is, de még amellett is ment a hasa. Így antibiotikum adását abba is hagytam. Szerencsére 3 nap allatt nagyjából meggyógyult.

Lányok! Ti a prevenárt beadattátok a gyerkőcöknek? Én most ezen agyalok. Illetve a kullancs ellenit mindenképp szeretném beadatni Neki.

Dina! Múltkor kérdezted, de csak most válaszolok, mármint, hogy mikor indultunk el. Szilárd 11,5 hónapos volt amikor egyedül elindult. Állni már 7,5 hónaposan állt, ehhez képest viszonylag későn indult el. Viszont mászott ezerrel. Volt olyan gyerkőc aki hónapokkal később állt föl, és egy-két héttel előbb indult el mint Szilárd, neki viszont a mászás nem ment annyira. Szóval ne izgulj emiatt. Egyik gyerkőc járni tud előbb, a másik beszélni, és így tovább.

Fogzás: Megint beindult ezerrel. Már 3. napja Nurofenezünk. Reggel enni sem akart, csak kakót ivott cumisüvegből. A cumi szerintem jó volt mert masszírozta az ínyét. Este is gyógyszerrel aludtunk el, s tegnapelőtt éjszaka voltam kénytelen adni neki, mert ordított. Amíg az ínyét masszíroztam csönd volt, de mient abba hagytam újból kezdte.

Puszi Mindenkinek!
Többiek merre vagytok?

Kép
szuzy
 
 


sziasztok!

Bocsánat az eltűnésért.
Hétvégén anyuéknál voltunk szüretelni :wink: :wink:
Mire hazajöttünk krisztiánhoz csatlakozva az egész család tiszta nátha lett :cry: :cry: :cry:
Eszterkén nagyon kijött. Tegnap ahogy a dr. nőhöz mentünk folyamatosan folyt a könnye :cry: , orra.
Így nézett ki tegnap reggelre a drágám
Kép
Ma éjjel már valamivel jobb volt a helyzet, sezrencsére.

Ma meg megyünk be munkahelyre, szerintem elrontották az egész Gyed-es papíromat :roll: :roll: :roll:
Na meg kaptam egy kézzel írottat is amit alá kellett írni, amin az állt, hogy 2010 márc. 12-ig fizetésnélküli szabin vagyok :shock: anyuéknál gondolkodtam, hogy a Tgyás alatt és a Gyed alatt is jár a szabadság, az 20 nap felett van/év. Hát persze, hogy megyek utána :wink: :wink: :wink:
A másik papíron meg meg lett beszélve, hogy febr. 26-tól amíg meg nem szülök szabadságon leszek, úgy is lettem elszámolva. Erre most küldik a papíromat, hogy aug. 27-től gyeden vagyok :shock: :shock: itt megint úszik pár napom, mert a papír szerint Tgyáson voltam febr. 27-től, de a szabit is kiadták akkor :roll: :roll: na kíváncsi leszek mit mondanak :D

CSütörtöktől megint megyünk oviba. Hát kész szenvedés az egész. Az bántja az én fiacskámat, hogy én otthagyom őt :cry: :cry: az ovi tetszene, de úgy, hogy én is maradok.
Mindegy próbáljuk megszokni, remélem sikerül is :roll: :roll:

Na megjöt a párom, készülünk, majd jelentkezem

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Sziasztok!

Vagyok én is de nem tudok mindíg írni.

Ma voltam 18hetes Uh-n, hát jól kiröhögtem magam hazafelé.
Domonkosnál voltam, ő jött vizsgálni, és ő állapította meg hogy terhes vagyok.
Az eredményem: fejvégű, BPD:43mm, FL:27mm.
FL/BPD 62%. Vizsgálat közben látni lehetett ahogy ficázik, rugdos a lábával. Azt viszont nem mutatta hogy mi lesz, vagyis a doki nem jött rá hogy lehet megnézni. Szászné rötyögött magába. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na a lényeget leírtam, valamikor még jövök.

Móni
Kép

Kép
horvathne.d.m.
 
 


Móni
örülök, hogy minden rendben veletek.
Milyen gyorsan telik az idő. Már félidőnél tartasz mindjárt :shock: Pocid alakul már? :wink:
Az a %-os eredmény az mit jelent :?: :oops: nekem ilyen sosem volt írva, sehol :roll: :roll:


Jó éjszakát!!!

Remélem holnap már többen leszünk :wink: :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Gabi!

Pocakom igen. Bár most kezd csak látszódni és megkérdezték sokan hogy mennyi idős vagyok. Erre mondom lassan félidős. Már?????? Mondom hogy ideje hogy látszódjon.
Csajok, még mindíg tartom a súlyom, otthon 62kg vagyok. Kb 3hónapja ez a súlyom. A babó pedig szépen növöget. Gond ez????

Gabi amúgy a %-ot én sem értem, de nem baj. A doki szerint jók az eredmények, legalábbis gond még nincs.

Na majd később folyt ha többiek is lesznek.

Móni
Kép

Kép
horvathne.d.m.
 
 


Sziasztok!

Vagyok ám én is, de mikor a géphez jutok, akkor már késő van és csak az olvasáshoz van energiám. :oops:

És néhány kép a buliról és az előző napról!

Benedek szereti a kis törölközőjét! :)
Kép

Benedek sütit eszik
Kép

A cic az minden még este!
Kép

A nagy nap reggelén
Kép

A reggelt már játékkal kezdtem Kép

Finom volt a reggeli csak egy kicsit kevés :lol:
Kép

Aztán dolgoztam egy kicsit! Kép

A sok melóba el is fáradtam: Kép

Apa készíti a gulyást, Kép a végeredmény pedig magáért beszél: Kép és ilyen finom lett Kép

Az első járgányom, nagyon tetszik és szupi nagyon Kép

Na és a tortáim amiket anyukám csinált nekem irtóra jók lettek és nézzétek csak Kép na és az ízük nyam nyam :lol: Kép

Hát röviden ennyi, de lehet hogy egy kicsit hosszan. Bocsi!!! :oops:

Most ennyi, majd még jövök!

Pussza

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?