Sziasztok Kismamik!
Nagyon édesek a kismanók, meg a pocik is!:-))
Judy!
Szerintem sincs kuki!
) Bár ebből még bármi előjöhet...
Pati!
Már az első képen látni a kis kukacost.... A többin nem annyira jól látható, de azon teljesen ki lehet venni! Gratula!
Képzeljétek visszajeleztek a 4D rendelőből, hogy szeptember 15-én mehetünk UH-ra. Ezek szerint mégsem gond az a 18. heti téma... Biztos előrelátóak...jól jön az összeg is, meg hátha még visszatérő vendég leszek...
) Jaj de gonosz vagyok!!!
Majd meglátjuk, milyen lesz, ha meg leszünk elégedve, úgyis odamegyünk vissza, ez jóval közelebb van hozzánk, mint Pest.
Pandi!
Írd is be légyszi a táblába, hogy szept. 15. 4D! Köszi!
Jaj, már úgy várom!!! Ki sem bírom addig! Majd számolom, hogy mennyit kell még aludni, mint a lányom szokta
Amúgy nálatok hogy megy a mocorgás? Aki velem egyidős körüli, sokat érzitek, hogy mozog a bébi? Vagy csak hébe-hóba? Mert nálam úgy van, hogy 2-3 napig mindennap érzem délelőtt egyszer, meg estefelé, aztán 1-2 napig csend. Vagy legalábbis nem veszem észre. De gondolom, hogy ő mocorog, csak lehet, hogy jobban elbújik.
Nekem még a múltkor nem mondták a lepény helyzetét, gondolom majd a 4D-n kiderül, hogy hol fekszik. Lányommal hátsófali volt.
Na mennem kell, majd holnap olvaslak titeket, ha lesz időm írok is!
Jó éjt!
Kata