Szia Erika!
Már levettem a kicsiket,mind új családba kerültek,de tényleg cukik voltak.Ami fenn volt,ott még csak 3 hetesek voltak.
Azért kaptam csak egyet vissza,mert csak egy lett
Pedig most az alap szuri mellé,ami a múltkor is volt,még kaptam merionalt is,de csak 4-et látott a doki,egy hét szurizás után.Akkor még 2 napig adtam a szurit,harmadnap repi szurik,aztán rá két napra leszívás,közben már nem is volt UH,és közölték,hogy egy petesejt.Mondta is Krizsa doki,ha ez nem sikerülne,akkor legközelebb másik protocollt alkalmaz,mert erre nem reagálok jól.Kicsit kész voltam,mert legalább annyi jó lett volna,mint a múltkor,de nem.És másnap mikor telefonáltam,még le is sokkoltak,hogy halványan látszik az osztódás,de másnap reggel 9-kor telefonáljak újra,és ha jó lesz,akkor délután be is mehetünk érte.Fel is hívtam Harcikát,hogy mi lehet,de ő megnyugtatott,hogy semmi gond,lehet,hogy csak egy órája termékenyült meg,és ezért tart itt.Másnap reggel közölték,szépen osztódik,2-fél3 között jöhetünk érte.teltház volt fenn is,üres szék sem volt.Krizsa doki megdicsérte,azt mondta nagyon szép.4 sejtes volt,azt mondták a biológusok,hogy kétnaposan 2-4 sejtes szokott lenni,szóval jó.Hát röviden ennyi.
Ti jól vagytok?
Ákosbaba?
Pici Bogárka?
Már nem sok van hátra!