Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Hát úgy látom csak magammal beszélgethenék... :? Inkább én is el! :arrow:

Kép
ermoni

Hahó!!!

Csak bejelentkezem,hogy még egyben!! :)

Ermoni!!
Igen,elvileg én lennék a soron lévő és remélem igy is lesz!! :D :wink:
Mááááá naggggyon nem birom...fáj elől,hátul,oldalt,lent.... :?

Bocsi,hogy csak hébe-hóba jövök,de többre nem telik!! :oops:

Ma voltam fodrásznál,meg pedikűkösnél,úgyhogy felőlem indulhatunk szülni!! :D :wink:

Mindenki vigyázzon magára,ha valami van jelentkezem!!!! :)

ancsi26

Sziasztok!

Móni, gratula az új szerzeményhez! Kell is, mert lesz annyi babaruha, hogy csak na!

Ancsi, nincs már sok hátra azt már csak kibírod! Bár ahogy mostanság telnek a napjaim, háááát...

Ja nem is a napjaim, hanem az éjszakáim, most a csípőm mellett a térdem is elaludtam... :shock:
És úgy fájt az egész, hogy majdnem sírtam, és komolyan fájt, ahogy ráálltam! :twisted: :twisted:
Szerintem meg kellene tanulnom lassan állva aludni....

Jutta

KépKép
jutta

Jajj Móni, ne érts félre, csak félek, hogy elbumlizol ide a világ végére, aztán azt gondolod magadban, ó ennyi, vagy hogy de béna minden, én meg itt égek. De nagyon szivesen látlak! Most sok farmer, meg egyéb gatyók vannak, a fölsőknek még csak a fele jött meg, de az is van. Babaruhák is vannak már bőven. Legalább találkoznánk! Kölcsönös pocakmustra!

Jó mosást az új szerzeménnyel!

Nekem is pár hete "csúszott szét" éjszakánként a csipőm. Most stagnál.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Jó reggelt. :)

Szeptemberiektől másolva:

Aug. 25.-én éjjel 3 óra 20-kor megszületett pici lányunk Rania 3350gr-mal, cs.metszéssel. kis éhenkórász, amióta előbújt csak szopizni akar! Sok puszi: Niki

Niki:
Gratulálok itt is, sok tejcsit, jó egészséget Nektek.

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!
Először is:
Niki! Ha már nem is írsz ide, hátha olvasod! :wink: Majd!
Gratulálok a kislányotokhoz és egy képet azért dobhatnál a tejeskávé gyönyörűségről! Sok tejcsit, ha már ilyen kis mohó!

Kép
ermoni

Ancsi!
Neked meg megy a hajrá meg a drukk és várjuk a híreket a kis Molli babáról! Na meg majd a képeket!
Jutta! Azért eddig se a patakra jártam le mosni... De soha többé whirlpool! Az akkor egy csúcsmodellnek számított (120.000 volt 11 éve, gondolhatjátok! De nem nekem kellett kifizetnem! :wink: ), de már másfél év után baja volt!
Na mindegy, az új bosch 7kg kapacitású, gyerekruha programos. Ezt sem adták ingyen, de nekem mosogatógépben is bejött ez a márka! És még senkitől nem hallottam rosszat róla!
Ciripke! Gödöllő nincs messze tőlünk és mondtam már! Lakik ott egy barátnőm, meg ismerek néhány embert onnan. Szal, ha arra vetemednék, h elmegyek Gödöllőre, akkor több mindent összekapcsolnék! (És a pocakmustra sem elhanyagolható motiváció! :lol: Sőt!) De most itt nálunk nagy a felfordulás, megy a tereprendezés. Szal kicsi az esély rá, h eljutok hozzátok! De ha igen, szólok!

Kép
ermoni

Jaj, és szegény Jutta! Te egyre hamarabb kelsz, ahogy a hozzászólásaid nézem! Napközben azért tudsz egy kicsit aludni?

Kép
ermoni

Lányok, én kezdek besz*rni! :? Nyugtassatok meg valahogy! :roll:
Már a topikunk is kezd megtelni bébikkel (ez mondjuk rendjén is van), szal nagyon közeledik az idő...
Nem a szüléstől rezeltem be! Hanem úgy cakli-pakli! Az előttem álló "feladattól"!

Kép
ermoni

És még egy fontos! Lábdagadás! Én tegnap talpaltam egész délután, este jegeltem a lábam! És bejött! Szal vagy hidegvizes borogatás vagy egy kis jég! Próbáljátok ki! :wink:

Kép
ermoni

Megint elleptem a topikot! Lépek is! Majd délután! De addig írjatok!

Kép
ermoni

Sziasztok!

NIKI: Nagy gratula, és sok tejcsit az éhenkórásznak! Akkor kis élénk lehet, meg erős, ha mindig kajcsizni akar!

Móni, most is sikerült még egy órát lent a nappaliban aludnom, de nem az igazi...
Hajnal 1/2 5-kor konkrétan bőghetnékem volt, egyrészt tényleg fájt, nomeg tök álmos voltam, és dühös, hogy miért vagyok én ilyen szerencsétlen...

JA és lenne egy cukros kérdésem... Másodjára fordult elő velelm, hogy reggel kevesebbet ettem - most egy joghurtt, meg 1 kekszet, hogy majd a párommal eszek vmi rendeset - és úgy leesett a vérnyomim (asszem) hogy majdnem elájultam! Bár kávét se ittam, lehet attól volt...

Ciripke, akkor kedd és szerda? Egész nap vagy? Beugrom hozzád! Lehet, hogy Zsu-t is ráveszem és akkor Gödöllőn kajálunk, ha mondasz vmi jó helyet... Zsu? Mit szólsz?

Jutta

KépKép
jutta

Milyen helyre gondoltok (hülye laptopon nincs kérdőjel, vagy béna vagyok)
Ami nekem bejön étterem szélkakas, pizza max (kicsit húzósabb árkat.) meg van egy salibár amit kedvelek!
Várlak!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Szerintem vmi gyorskajálda jellegű lenne a jó. Mondjuk a salibár, de majd Zsut még megkérdezzük, hogy egyáltalán az időpont jó -e neki?

A Pizza Max-ot én is szeretem (ugye ez van a kiveztő úton, de bentebb mint a Tesco?) de az inkább a nagy baráti/családi beülős kategória, nem a gyorsan eszünk vmit hely.

Jutta

KépKép
jutta

Jutta!
Ha a cukrod esett le, akkor azzonnal szénhidrát! Vagyis egy kiskanál cukor is segít! Vagy egyél reggelire olyat, amiben van szénhidrát! (Lekváros kenyér, gyümilé, gyümijughurt, ilyesmi!)
Ha a cukker esett le, akkor ez segít! A vérnyomásra nem tudok mit mondani! Jó a vérképed? Én úgy tudom csak akkor van veszély, ha a vérképed is sz*r! Na meg alacsony vagy ingadozó a vérnyomásod!
Jaj, és úgy át tudom érezni ezt a csípő dolgot! (Mivel nekem is szokott, csak most nem!) Nekem volt, h félig-meddig ülve próbáltam aludni! Egy kicsit jobb volt!

Kép
ermoni

Köszi Móni, amúgy a vérnyomim is alacsony, főleg reggel!
Azt akartam kérdezni, hogy ez nem probléma, mármint azon túl, hogy rosszul vagyok, nem jelent vmi más gondot?
Mondjuk amikor mérték is nagyon alacsony volt az érték, tehát lehet, hogy az enyém ilyen...

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!!!
Máris itt!!!! Ma délelőtt végre kiengedtek a kórházból, azt gondolták, hogy ennyi diáta jár nekem :lol: Egyébként szinte semmit nem csináltak velem, szerdán cukorprofil, ezen kívül kétszer ctg, meg minden nap hasmérés, szívhang párszor, láz, vérnyomi... :lol: De legalábbb a társaság jó volt, meg felmértem a terepet....legalább ennyi értelme volt, bár még mindig nem tudjuk hol szülök :shock:

Most visszaolvasok, de azt már látom, hogy legalább két új babánk van... :lol:
Sok sok egészséget a babáknak és a mamáknak!!!!

marek

Végigszaladtam a heti termésen, már el is felejtettem, mer ugye hülyülök, de ez nem szégyen, vagy igen? :?

Nemtom tegnap éjszaka mi volt, de annyian szültek a kórházban, hogy csak na....itt még mindenki megvan???

Egyébként szüléstől nem parázni, a kórházban annyi jót láttam, szerencsére a nehéz szülések elkerültek....még egy császáros csajszit is végigkísértem....hát baromi jól bírta.....Most csak ezekre gondolni.....!!!!

Ja, és két érdekes sztori...
Ülök a szülőszobán, várom a vérnyomásmérést hajnalban....jön egy csaj beöntésről és köszön...csókolom Marika néni :shock: :shock: :shock: Egy volt tanítvány, 17 éves...mondjuk 13 éves korában megmondtuk, hogy előbb fog szülni mint én és lám.... :shock: Azóta naponta tízszer, amikor találkoztunk...csókolommarikanéni.... Hát izé... :? Érdekes....

A másik:
Amikor felvételre vártam, éppen ikerszülés volt...minden kihallatszott....gondozatlan ikerterhes...37 hetes :shock: :shock: :shock: Szegény Andi meg mit szenved, ez a hölgy meg jött szülni úgy, hogy altatás előtt nem tudta megmondani, hogy mi legyen a gyerekek neve.... :shock: Mondjuk én rögtön betippeltem egy Dzsennifert és amikor apuka megérkezett kiderült, hogy valóban Dszennifer az egyik... :lol: Mi meg itt szenvedünk vérnyomással, cukorral, vérvételekkel, ultrahangokkal.... Pedig...így kell ezt csinálni...lesz*rni az egészet és 37. héten megszülni az egészséges ikreket.... :shock:

Egyébként azért nem engedtek haza tegnap, mert még meg kellett látogatnom a neurológust, és az nem volt senkinek logikus, hogy délután is haza lehet menni esetleg....a dokim meg szabadságon van, mire beért hozzám, azóta a többi paraszt eldöntötte, hogy jó nekem szombaton hazamenni.... :shock: Kissé ki is akadtam ezen, de mindegy....
Ja, és a cukrom egész nap 4.5 körül volt, egyedül ebéd után egy órával volt 8 fölött....De azt mondják, hogy ez jó, de persze azért én még cukorbetegnek számítok csak talán nem kell elmennem Kecskemétre....

Asszem hosszú lettem...most talán hagyok mást is szóhozjutni... :lol:

marek

Marek:
üdv újra itthon. :lol: :lol:

Én ma nem nagyon leszek, a vérnyomi érdekes dolgokat művel, így leginkább csak fekve jó.
:shock: Délelött elmentünk vadásznapra, ott ettem valamit, most fáj a gyomrom. :roll:
Szval legyen máá vége ennek a napnak. :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
h@jni

Kedves Marika néni!

Üdv újra köztünk, jó, hogy visszajöttél!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Azé nem kell engem lemarikanénizni!!! :lol: :lol: :lol: Így is elég ciki... :oops: Már sehol sincs nyugta az embernek....nem mehet el kocsmába, koncertre...sőt még szülni se, úgy hogy ne marikanénizzék le....öregszünk na... :cry:

Hajni
Neked aztán minden összejön mostanában... :shock: Vérnyomi...gyomor...jaj!!!

marek

Hello Marek!
Örülök, h rendben vagyt/tok! És kell diétázni tovább? (Ebéd után 8? :shock: És azt renben lévőnek találták? :roll: Hát ezt itt Pesten nem úsztad volna meg ennyivel! Nem ijesztgetésképp!)
Jó az is, h csókolommarikanénin kívül pzitív élményekkel megrakodva tértél haza! (Hát én továbbra is be vagyok tojva! :roll: )
A történeteken meg nem lepődöm meg! Komolyan!
Boldogok a lelkiszegények! (Még ha rosszul is van fordítva! :roll: )
Jutta!
Nem tudom, h az alacsony cukor mit csinál! Gondolom, sok vizet nem zavar, de hátha Marek jobban tudja! Sztem a diétád is hozzájárul az alacsony cukorhoz! Te most magadtól vállaltad a diétát vagy ajánlották? Mert lehet, h át kellene gondolni és kicsit változtatni rajta!

Kép
ermoni

Sziasztok!

Hát Marika néni! Legalább a cukra jó, szerintem ez nem is a terhességi, hanem az időskori cukorbetegség amiben szenvedni teccik!! :lol:

Dzsesszika, a kis édes, hát persze, hogy anyuka úgy pottyantotta ki, mint ha mi se lenne természetesebb... mi csenevész, elkorcsosodott népek, persze cukorral, hányingerrel, nyiladozó méhszájjal, "rendesnél" kisebb ill. nagyobb babákkal küszködünk...
Gondolom, hogy a hőhullám és a csípőmizéria se gyötörte... neki meg egy ikerterhesség sem kottyan meg...

Komolyan nekünk van vmi bajunk, szerintem selejtesek vagyunk!

Hajni, jobbulást ezt most jól összemixlted, nekem csak hőhullámjaim és zabálhatnékom van...

Jutta

KépKép
jutta

Mit ettél Hajni? Milyen vadásznap? Ki vadászik nálatok? (Nálunk apám! Már több mint 40 éve!)
Fú, naggyon komoly vagyok ma, így lépek is rendet rakni!
:arrow:

Kép
ermoni

Móni, diéta... áááá dehogy, egy hete is rosszul voltam, és feladtam...

Most eszek, amit kívánok rendszerben hízlalom magam nagy sikerrel... és édesség falási rohamjaim vannak, szerintem az alacsony cukker miatt...

Tudod nekem a terheléses 2. eredménye is 3.0 volt, mint az első. :shock:
szerintem iszonyat tempóban bontom a cukkert, és emiatt kívánhatom... jó eddig is édes szájú voltam, de ez most más...
Majd azéet megkérdezem a védőnőt, hogy mi a tök ez? Csak nehogy nálam is kitaláljanak valamit!

Jutta

KépKép
jutta

Móni:
valami levest ettem, amiben volt káposzta meg bab és vadhús.
Utána meg pörköltet, az is vad volt, de nem tom, h mi. Talán szarvas? Vagy nem tom...
Azzal kezdtem, h egy kanállal lemertem róla 1 dl olajat/zsírt. Amugy finom volt.
Vadásznapra mindig megyünk, senki nem vadászik nálunk( ill. unokatesóm, de nem miatta megyünk. :)), ahol anyumék laknak ott rendezik a Győr-Moson-Sopron megyei vadásznapot minden évben. Ilyenkor felvonulnak a vadásztársaságok( hazai és pár osztrák), elég nagy buli van, kaja-pia, gyerekeknek programok, állatsimogató,este bál, tüzijáték. Szval jó szokott lenni, de mi hazajöttünk, mert már nem bírtam. :oops:
A vérnyomim behülyült. Ebéd után 78/38-at mértem 143-as pulzussal. Nagyon gáz, a nyakamban érzem a szívem.
Tegnap még magas volt, ma brutál alacsony. :?
Meg olyan fülledt idő van.... :evil: :evil:
Marcó maradt anyummal, remélem jól érzi magát. :)

Marek:
ja így a végére. Bár a hülye vérnyomás mizéria a 12. héttől elkísér. :evil: :evil:
Nem baj, max 1 hónap és ....... :wink: :lol: :lol:

Szegény Andi, rossz lehet neki. Hogy bírja a kórházat? :roll:

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

Felhívtam Andit! Szerencsére jó a kedve, a kórrházban mindig van valami, rendesek a szobatársai is! Mennek hozzá barátok is látogatni, meg anyóspajtás viszi a házi kosztot!

Kap vmi gyógyszert, hogy ne görcsöljön, és úgy tűnik hatásos!
Szept 20-ig kell neki drukk, hogy bent maradjanak a gyerkőcök!

Azt jó volt hallano, hogy jó a kedve és nem unatkozik!

Jutta

KépKép
jutta

Hajni!
Az hogy növekszik a pulzusszámod az normális (hisz ugye nemcsak a Te szívedet kell ellátnia!), de a vérnyomásingadozás már gáz! Feküdj, pihenj! Nincs más megoldás!
Jutta! Asszittem diétázol! :oops: Hát így lövésem sincs!
Az szuper, h Andi vidám, de szerintem neki az alaptermészete ilyen. Meg igaza is van: így könnyebb azért átvészelni a dolgokat. Szept. 20! Te jóég! Ma még milyen messzinek tűnik, és ripsz-ropsz itt lesz!
Mindig szoktam mondogatni, h nemrég szembesültem azzal, h terhes vagyok, lassan meg már szülni megyek! Lassan!!!
Marek! Férjed kitáborozta magát?
Jolka, hol vagy?
És Zsu?
Timi hétfőig nagyizik!
Lányok, tényleg megcsappantunk!
Na, én el, mert sok volt ma a tereprendezés, és még holnap is van! Nagyon fáradt vagyok! De holnapra iderendeltem a tesómat, mert egyszerűen nem bírok! Jön főzni (szegény nem nagyon penge, nem baj majd ledirigálom a dolgot! :wink: ), meg takarítani is jön! Hát szegény! Ez van!

Kép
ermoni

Móni!

Azért Te is kíméld magad lassan! Jók a hugik, emlékszem én is rohangáltam a nővérem körül a terhessége végén, meg amikor megszülettek a gyerkőcök és amikor a phd-ját írta én voltam az ügyeletes bébicsősz! De rég volt már... 8 éves a keresztlányom, 6 a hugicája... elvileg tehát van gyakorlatom, csak már nem emlékszem, hogy milyenek voltak amikor ennyire kis csöppek voltak! :lol:
(arra emlékszem, hogy a nagyobbikat vmi eszméletlen bénán fogtam meg először amikor a kezembe nyomták!)

Na ma megyünk barátokkal ebédelni! Mondtam a páromnak, hogy mehetnékem van ezerrel!!! Ha már lehet, akkor használjuk ki, utána úgy is megint itton leszek, bár gondolom Dorka egész nap elszórakoztat!

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

CSak gyors kukk. Vagyok, csak lusta voltam írni. :oops: Most is köszöni jöttem. Most megyünk haza, a takarító brigáddal (Mutiék jönnek segíteni). Nem tudom, mikor fogok a héten gép elé ülni, de igérem utána mindent bepótolok.

Marek! Örülök, hogy újra otthon vagy. :) :D tetszett a csókolomos sztori, lehet, hogy én is járok még így. :)

Niki! Gratulálok a picilányhoz, sok boldogságot és egészséget kívánok!

Móni!
Köszi, bejött a borogatás, csak egész éjszakára a lábamom hagytam, és kiázott, alig jutottam el a wc-ig. :) De tényleg segített.

Na most már tényleg megyek, bocsi többiek, igérem a héten valamikor reagálok mindenre.

Jók legyetek, és vigyázzatok magatokra!!!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Móni:
ez komoly??? Tényleg jó a pulzusom??
Akkor minek kell kardiológiára járnom?? :evil: :evil: :evil:
Elegem van, h mindenki paráztat feleslegesen. :evil: :evil: :evil:
Ott azt mondta a doki, h a norm. pulzus 80. Terheseknél a 90-100 a megengedett, de 100 felett ciki. 120 felett meg béta-blokkoló kell. Ezt a nőgyógyim mondta, h ne szedjem be, mert nem tesz jót a babának. :shock: Bár ezt a kardiologus is mondta, h a vérny. csökkentő mehet, de ezzel óvatosan és csak akkor ha vészhelyzet van. :roll:
Átlag azért 120-130 között megáll, szval ritka a 140 feletti.
De most akkor mivan???? :? ÁÁ, legyen már vége, mert kezdek besokalni az orvosoktól. :evil: :evil: :evil:

No, megyek én is hajat mosni, anyósoméknál ebédelünk.

Kép
Kép
h@jni

Szaisztok!

Bocsi hogy így ismeretlenűl írok de szeretnék figyelmetekbe ajánlani SZOPIPÁRNÁT hátha valakit érdekel, nekem a lányom nál nagyon bevállt!!!! A terhesség utolsó heteiben amikor az alvás már sehogysem jó, nagyon kényelmes vele aludni, alátámasztja a pocit és a szoptatásnál is nagyon jó!!!!!!
Nekem van egy Baba Boltom a XV. kerületben a Rákos úton ( 7. szám mellett) ha valakit érdekel ott meg lehet nézni természetesen sok más hasznos holmit is tartunk, vagy postázni is tudom. Az akciós ára 6990ft helyett 4990.-!!!!Sok aranyos színben van!!!
pepike@citromail.hu ha érdekel kérlek írj!

pepike

Kép

Kép
pepike

Hali Csajok, jó lusta disznó voltam az elmúlt 2 napban, már félek, hogy a végén kitagadtok innen :lol:

Csókolom Marika néni, üdv újra itt, tök jó, hogy minden ok!
Szegény Andi viszont,hát nem lehet könnyű. Egész nap feküdni, ráadásul kórházban, dög meleg van, csak nem akar jönni a hűvösebb idő, én nagyon kitikkadok minden nap végére.

Mondjuk pörgünk is ezerrel, engem is bestresszeltek Rita és Gabci babái, most állandóan úgy érzem, hogy nem végzek semmivel.
Pénteken reggel felmérték a nyilászárókat a redőnyökhöz, utána elintéztük az apaságit, megvettük a babakocsit és a hordozót, pelustartó szemetest, tapétacsikot Panna szobájába, igy már van miből kiindulni és hétfőn megyek is festéket kevertetni és jöhet is a festő.
Tegnap meg lámpákat vettünk a felső szintre, összeszereltünk 3 bútort Pankának (olyan szépek, mindig felmegyek gyönyörködni bennük :) ), a nagyszekrényt csak a szobájában fogjuk, mert azt nem tudjuk átcipelni.
És este 8-ra még elmentünk szülőszobát látogatni, olyan kedves volt a fogadott szülésznő, nagyon megnyugtató a szülőszoba, semmi kórház feeling, szóval nagyon pozitiv tapasztalatokkal jöttünk el.

Ma valszeg nálunk is mosógép projekt lesz,én még tartom magam a Silver nano-hoz vagy az Aristonhoz, én is legalább 6 kg-ost akarok. A Samsung-ban is van 4 féle gyerekruha program.
Babaruhát addig nem mosok, majd csak az újjal.

De én úgy elfáradok a nap végére, hogy alig pihegek, meg úgy dagad kezem-lábam, hogy néha már lila szinűek.

Jutta, kedden vagy szerdán benne vagyok egy Gödöllői kiruccanásban, bár már venni nem akarok semmit.

Mondtam, hogy a CandA-ban 590 Ft most minden body? Hátha valaki még akar venni.

Nikinek gratula, bár úgyse olvas már minket :(

Nem tudom ma mennyit leszek, azért próbálkozom még!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Hello!
Hajni! A hátértértékeket nem tudom, de ne stresszeld magad! Tényleg nincs olyan nagy gáz a magas pulzusszámmal!
Jolka! Örülök, h segíthettem- végre én is! Mer' ugye Te itt a profi babakocsi tudnivalóiddal, kelengyelistáddal rajtam már segítettél! :wink:
Jutta! Meséld majd el, h milyen volt az ebéd!
Zsu! Hát engem nem győzött meg a silver nano! Azt ugye tudod, h az mosás után még egy külön program, ezért többet is fogyaszt az a gép! És olyan kopogós műanyag! Az agyondizájnolt meg qrva drága! Annyit nekem nem ér a dizájn!
Bár az alapgép olcsóbb lett volna jóval, mint a Bosch! Hát Aristonhoz még nem volt szerencsém, de most nem kísérletezem. Én maradok a Boschnál! Holnap hozzák, már alig várom! Én is azzal akarom mosni Janka cuccait! :wink:

Kép
ermoni

Halihó!
Vagyok ám, csak mindenféle dolgot csináltam tegnap....jó volt egy kicsit mozogni négy nap kórház után.... Andit nagyon nem irigylem, nem egyszerű ilyen melegben és én is nagyon pozitív voltam, amikor bementem, de 3. napra ez elmúlt és iszonyú bőghetnékem volt (bőgtem is :oops: ) Persze Andinak most így a legjobb, hátha maradnának még egy kicsit a törpök....

Móni
Én is tudom, hogy az az ebéd utáni 8 gáz, de mivel a dokim azt mondta, hogy ezzel nem kell semmit csinálni, csak diétázni, ezért nem akarok már vele foglalkozni...főleg, hogy másfél éve még nem is csináltak cukorterhelést a kismamáknak :shock: Az viszont jó lesz, amikor visszamegyek az eredménnyel a cukorgondozóba és azt mondják, hogy irány Szeged v. Kecskemét....azért húzom egy kicsit, hogy ne kapjak már időpontot szülés előtt :oops:

Képzeljétek, ma megkaptuk a kölcsön bölcsőt, már csak össze kell rakni....lassan kész lesz minden, már csak mosnom kell... Hány fokon kell mosni a babaruhákat? Bocs, de én hülye vagyok és gőzöm sincs... :oops:

Ja, és azt nem mondtam, hogy még mindig nem tudom, hol szülök....kezd idegesíteni a dolog.... szeptember harmadikán kapok végleges választ, de addig meg kell keresnem a Dél Pesti Kórházat is, hogy fogadnának e, ha esetleg nem vállalnának itt.... Már a dokim is ki van akadva, hogy a csecsemősök nem tudnak választ adni.... Persze nekik nem olyan fontos, de nekem jó lenne tudni...

Megyek pihenni, mert tegnap éjszaka teniszt néztem, bár nem volt hosszú...sajnos :cry:

marek

Ja, és én is látogattam szülőszobát, mert ott csinálták az egyik ctg-t... :lol: Hááát érdekes.... Dehát ez egy vidéki kórház, na...
A legjobb, hogyha nincs szerencséd és a másik két ctg foglalt (vagy épp rossz - sűrűn előfordul), akkor ctg közben végighallgathatsz egy szülést :shock: Nem biztos, hogy szeretném....

marek

Móni, a Bosch biztos jó, a német gépekben nincs sok rizikó szerintem.
Ma kihagytuk a mosógépnézést az elmúlt 2 nap sűrű programja miatt, úgyhogy itthon csak pihi, nem is dagadok annyira! És mintha az idő is hűlt volna egy kicsit.
Ebéd fini rakott krumpli volt. Most meg sül a fini túrós pite...illetve hogy finom-e, az majd elválik :lol:

Csajok, én olyan érzelgős és szentimentális hülye lettem mostanában. Állandóan Pankámra gondolok, és mindig sirhatnékom támad, már most annyira imádom. Tegnap is majdnem elbőgtem magam, mikor a szülésznő mondta, hogy szülés után rögtön rámteszi Pannát :roll:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu
Örülök, hogy nem csak én lettem bőgőmasina... :lol: Amikor megszületett egy baba a kórházban, mindig könnyes lett a szemem...jaj.... De szerintem ez természetes...vagy nem? :roll:

marek

Sziasztok!

Csatlakozom a bőgő brigádhoz! :shock:
Nekem a párom mondott vmit csak más hangsúllyal és...
Máskor meg olyan vigyori vagyok, hogy csak na!

Ja az ebéd jó volt, mostanra értünk haza... Berkenyén voltunk (Váctól északra) egy tök jó étteremben. Igazi hazai konyha, ráadásul voltak sváb kaják (mivel sváb falu) meg szlovák kaják (határ menti)...
Én harcspaprikást ettem sztapacskával :P , és házi málnaszörppel :P

Utána megnéztük a környéket, meg azt ahol az egyik barátunkék építkezni fognak... hát egy kész birtok!

Na de mostanra jól le is fáradtam!

Zsu, akkor a keddet lefixáljuk?

Jutta

KépKép
jutta

Jutta, nekem a kedd jó, úgyis áramszünet lesz itthon, mert az utcában valami hülye villanyoszlopot arrébb tesznek...imádom az ilyeneket, netezni se fogok tudni :evil: Úgyhogy majd telefonon érintkezzünk.
Te tudod hova kell menni pontosan? És akkor ebédidőben?
Ciripke, neked is jó?

És engem is megnyugtat, hogy más is ilyen kis bőgőmasina lett, csajok asszem már nagyon-nagyon terhesek vagyunk :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!

Nem rég született kisbabám és azt láttam, hogy nincs olyan hely ahol igényes fényképeket lehetne csináltatni...
Hát csináltam egyet :D
Nézzétek meg és ha szeretnétek, hát csak bátran rendeljetek, mert a rokonaink nagyon odáig voltak a képekért!
http://egyedikep.uw.hu

Boldog várakozást és hűvös napokat nektek![/url]

Ibcsi

KépKép
fibcsi

Sziasztok!!!
Pocsék éjszakám volt és úgy látom a napom se lesz jobb. Éjszaka rengeteget keményedett a hasam, a férjem teljesen besz*rattam, meg hát én is egy kissé ideges vagyok... Hajnali kettőkor beindítottam a mosógépet, mert még nem mostam ki a cuccokat, amiket hazahoztam a kórházból, este viszont úgy éreztem, hogy a közeljövőben megint szükség lesz rájuk. A keményedések még mindig nem múltak el, nemtom mi lehet. Most megreggelizek és lepihenek, de ha ez így marad, akkor hívom a dokit és valószínűleg irány a kórház.... Akkor viszont mostanában tuti nem engednek haza.... :cry: A dokim ráadásul még mindig szabadságon van.
Nem kellene még szülni, nagyon kész vagyok, főleg, mert én még soha nem keményedtem ennyit, meg ennyire rendszeresen.... Jaj... :cry: :cry: :cry:
Nem akarom elkövetkezendő másfél hónapot kórházban tölteni :cry: :cry: :cry:

marek

Marek!!!

Vegyél be MagneB-t lóadagban és nyugi, el fog múlni!!! Tuti a közelgő front miatt van!Nekem is pár nappal előtte szokott gáz lenni...

Másik, főleg nyugi, mert ha nem múlik akkor sincs már nagy gáz és max 2 hétre tartanának bent! A betöltött 36. hét már nem koraszülés! És a betöltött 34. is azt jelenti, hogy csak kisebb, de a tüdeje stb. fejlett!! Tehát NINCS min aggódnod!!!
Tény hogy jobb lenne 5-6 héttel később, de az első jóslóra csak nem fogsz szülni!

Ne aggódj, de ha nem múlik akkor hívd azért a dokidat és menj be a kórházba!

Jutta

KépKép
jutta

Nem szedhetek magneb-t, tudom, hogy azt kellene.... Egyébként láttam a kórházban, hogy erre nálunk még simán tüdőérlelőt és infúziót adnak, hogy visszatartsák a szülést....Nem hiszem el, hogy minden összejön. :cry:

marek

Tuti, hogy még 2 hétitig visszatartják, ha lehet, ebben igazad van, de a dokim szerint a 34. a vízválasztó - ezzel fosatot be 28. hétben, hogy azt azért jó lenne kivárni, tehát frankón emlékszem rá... de a 36. hétig azért nem repesnek az örömtől.
Magnéziumot a betegséged miatt nem szedsz?
Nyugi!!! Inkább menj be, és ott le fogják állítani a keményedést vmi cuccal! Nem lesz gond!!!

Jutta

KépKép
jutta

Jutta

Itt vagyok még, csak ágyban....úgy jobb, ha felkelek akkor gázosabb....szerintem front lesz és attól van, úgyhogy nem hívom még a dokit, de ha van valami, akkor írok üzenetet...

marek

oksa!

Jutta

KépKép
jutta

Szisasztok!
Marek, mi van? Jobban vagy? Ugyan ma nincs front, de holnap, holnapután jön a hideg! Nagyon remélem, h jobban vagy!
Ugye jól emlékszem, h én vagyok az aki az elejétől fogva utálja a hidegfrontot!? :evil: Ti először még lelkendeztetek, h de jó, hűvös van! Nekem jó a 25-30 közötti idő (a hidegebbre se cipő, amibe belefér a lábam, se meleg felső, ami rámjönne)! Leglább nem fázunk! Bár ezek a hőhullámok...
Na, ma sem nagyon leszek, mert dolgoznom kell! Hogy ez a MÁK milyen hülye statisztikákat kér? De minek? Egész napom elmegy!
Ja, és várom az új mosómasinát :lol: , a régit már el is ajándékoztam. Így ha nem hozzák akkor elég nagy sz*rban vagyok itt nélküle! :?
Jutta! Harcsapaprikás sztrapacskával! De jól hangzik... Jaj, de jól...

Kép
ermoni

Móni, a meleget én még mindig nem szeretem, mármnt a 35 fokot, de egy 25-30 fok közti hőmérsékletet azt bevállalnék, csak ez a hetente többszöri 10 fok le-fel maradjon el!
A harcsapaprikás sztapacskával nem csak jól hangzik, de isteni is volt és a maradékot elrakattam mára!
MÁK? Az nem jó, akkor mára megvan a "szórakozásod", én vasalok egy adagot - most a mi ruháinkat - pl. a kórházi csomaghoz a pizsiket. Asszem lassan össze kellene rakni azt a pakkot, csak olyan furi még... no nem most, hanem a következő hétvégén, addig csak egy helyre pakolom a nagyját...

Jutta

KépKép
jutta

Móni
A hidegfrontot én is rosszul viseltem főleg az elején, volt egy nagyon durva napom miatta....és láttam,h csak holnap jön a front, mi lesz akkor? :shock: :? :?
Egyéhként most nem tudom eldönteni, h Bálint szórakozik, vagy keményedek, de az éjszakai és a reggeli az egyértelműen keményedés volt, ráadásul szabályos időközönként, ami ugye a legrosszabb....a fájásmérő komoly fájásokat mutatott volna....
Remélem megúszom, inkább fel sem kelek egész nap, viszont nem nagyon megy a fekve gépelés....

marek

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?