Hali Csajok, jó lusta disznó voltam az elmúlt 2 napban, már félek, hogy a végén kitagadtok innen
Csókolom Marika néni, üdv újra itt, tök jó, hogy minden ok!
Szegény Andi viszont,hát nem lehet könnyű. Egész nap feküdni, ráadásul kórházban, dög meleg van, csak nem akar jönni a hűvösebb idő, én nagyon kitikkadok minden nap végére.
Mondjuk pörgünk is ezerrel, engem is bestresszeltek Rita és Gabci babái, most állandóan úgy érzem, hogy nem végzek semmivel.
Pénteken reggel felmérték a nyilászárókat a redőnyökhöz, utána elintéztük az apaságit, megvettük a babakocsit és a hordozót, pelustartó szemetest, tapétacsikot Panna szobájába, igy már van miből kiindulni és hétfőn megyek is festéket kevertetni és jöhet is a festő.
Tegnap meg lámpákat vettünk a felső szintre, összeszereltünk 3 bútort Pankának (olyan szépek, mindig felmegyek gyönyörködni bennük
), a nagyszekrényt csak a szobájában fogjuk, mert azt nem tudjuk átcipelni.
És este 8-ra még elmentünk szülőszobát látogatni, olyan kedves volt a fogadott szülésznő, nagyon megnyugtató a szülőszoba, semmi kórház feeling, szóval nagyon pozitiv tapasztalatokkal jöttünk el.
Ma valszeg nálunk is mosógép projekt lesz,én még tartom magam a Silver nano-hoz vagy az Aristonhoz, én is legalább 6 kg-ost akarok. A Samsung-ban is van 4 féle gyerekruha program.
Babaruhát addig nem mosok, majd csak az újjal.
De én úgy elfáradok a nap végére, hogy alig pihegek, meg úgy dagad kezem-lábam, hogy néha már lila szinűek.
Jutta, kedden vagy szerdán benne vagyok egy Gödöllői kiruccanásban, bár már venni nem akarok semmit.
Mondtam, hogy a CandA-ban 590 Ft most minden body? Hátha valaki még akar venni.
Nikinek gratula, bár úgyse olvas már minket
Nem tudom ma mennyit leszek, azért próbálkozom még!