Új privát üzeneted érkezett!

Evarga: November 08.-án született Áron. Kicsinek tündéri volt, most meg... jaj, néha kibírhatatlan. Hisztis, durcás, örökké morog, zsémbes, sokszor direkt azt kémleli mikor tehet keresztbe a tesójának. (Mondjuk a másik sem sokkal különb... ez a tesvérháború felörli az idegeimet) Igaz ha egyedül van a tesója nélkül, semmi baj nincs vele. Vagy ha "foglalkoztatva" van, akkor sincs vele baj. Neki mindegy ez milyen formában történik, a lényeg, hogy rá figyeljünk. Biztosan mi rontottuk el valahol, mindig is kényeztetve volt. Aztán meg hogy asztmás lett, még jobban óvtuk még a széltől is. Na itt az eredménye, a fejünkre nőtt, de rendesen.

Cukika: Én is ilyen jóslószerű dolgokat érzek, igaz hála az égnek nem rendszeres még. De már nem csak az a szimpla keményedés van, hanem a derekam a keresztcsontomnál is szakad széjjel, feszül a medencém és a hüvelyem, ha jön ez a fájásszerű valami.
A lábam borzalmas, hiába megyek éjjel 15x is pisilni, reggelre már nem megy le a dagadás. ÁÁÁ néha azt hiszem itt a vég.

Nektek mozog rendesen még a baba? Tudom, hogy a végefelé már nem fér el és keveset mozog, meg híznia kell, bla bla bla...
Én viszont nagyon aggódom, mert már nem rúg nagyokat, csak kaparászik, vagy hullámzik kicsit. Legtöbbször azonban csak befeszít, jobb oldalon kidugja valamijét, hogy majd belehalok. Még jó, hogy kedden megyek dokihoz, meg fogom neki mondani.

Kép
Kép
Kép
gabi39

[quote="gabi39"]
írta:
gabi39kaparászik, vagy hullámzik kicsit. Legtöbbször azonban csak befeszít, jobb oldalon kidugja valamijét, hogy majd belehalok.

Gabi én most is pont így vagyok Samukával! :) Jó van persze h rúg is,de általában pont ez a 3 dolog jellemző,amit itt írtál..!!Szeríntem ezen ne aggodj!!Ha nem is éreznél semmit,na az lenne a baj!! :wink:

Missfried
Kép
missfried

A hullámzás viszont van mikor óriási!! :D :shock: Olyankor meg szoktam Tőle kérdezni h "elköltözöl kisfiam??" :lol: :lol:

Hát ma sem írtam vmi sokat nektek csajok,de most ilyen lustulós napjaim vannak!!De ugyis bepótolom.. :wink: !Jó éjszakát!

Missfried
Kép
missfried

cuki, hat persze, hogy szuz gyereket szeretnel, mert te is az vagy. :):)"minden szentnek...bla bla " :) de felre a trefat, tok mindegy ugyis....miert maszott megint vissza a vernyomasod ? amit a multkor kuldtem at az nem segitett ?

klaraaaa :) de jot rohogtem, kosziii :)

eva, nagyon szupi a hastato,,nekem ketto is van, most a vegere egy csomo mindent kapok, mennyibe kerult a tied ?

masi, nagyon szepek, remeljuk a csoda papucs is majd jo lesz jovo nyaron..a labunk vissza fog allni a normalis meretre vagy mar nem ????? jajajajja.
az arany szandal tetszik a legjobban.,.nagyon szexi

gabi, nem lehet konnyu a gyerekekkel neha,,majd mi is megtudjuk nemsokara :) nekem nagyon mozog a bebim, neha fel orat is tud megallas nelkul rugni,,foleg hajnalban es este...az elozo gyerekkel hogy volt neked? akkor is lelassult a mozgas a vegere ?

mi MERLEG-BEBIt szeretnenk, de ha mas lesz, azt is megtartjuk :)
bogyogyorgyi

gabi, az elozo terhessegeknel is bedagadt a labad ? vagy most jobban ? en mindig arra gondolok, hogy ha most tel lenne, akkor nem lenne ilyen veszes...vagy nincs ez igy ?

hello missi, jo h beneztel

mi megjottunk a szulinapi bulirol, sajnos nem birtam hajnalig a mulatast, ez van ! 10 : 22 es mar lecsukodik a szemem :(
na, de Ti ezst megertitek...
bogyogyorgyi

Sziasztok !

Nemrég ébredtem, anyósék jó későn jöttek látogatni, és teljesen elálmosodtam tőlük, úgyhogy 1/2 8 -kor már mentem aludni.
Remélem nem megy az éjszaka rovására !

Fejfájás múlóban szerencsére , és a közérzetem is sokkal jobb, úgyhogy holnapra egy nagy sétát betervezek Apával .

Masi: Nagyon tutik a cipők !!!!!! Ruha ügyben én sem a tipikus idény -divat holmikat spájzoltam be ( nekem a bankos múlt 10 éves :wink: ) , de azért szeretem követni a trendet és lehet,hogy szülés után már nem férek majd vissza a jó kis rucikba, meg azért néha hiányzik ,hogy rég nem vettem fel "szépruhát " .
Mondtam is Apának, hogy havonta mozi, színház program kell majd, meg mindenféle társasági esemény , mert nem szeretnék évekig melegítős kismami lenni .

Évi : Minimanóban leárazás ? ( a Nagy Lajos kir. u-nál ? ) , matracért mentem oda annó , és nagyon tetszik a bolt, meg Apa csak 2 saroknyira dolgozik onnan .
Neten sajna nincs ruhakészletük, de majd lehet, hogy oda is benézek .
Izgi , hogy már csak 5 napot doglozol, utána végre jöhet a megérdemelt pihi!!

Cuki : Akkor együttérzek a helyhiány miatt ! :( Ezért szeretnék mielőbb kertes házat egy jó nagy pinyóval ,ahová azt spájzolok el amit csak kedvem tart !

A gyerekszoba fullon van, anyósék egy nagy zsák ruhával állítottak be , még nyári szandált is vettek Daninak !
Nagyon édi , majd teszek fel képeket.

Gabi : Vigyázz Magatokra !!!! Az égés nyom kellemetlen dolog, meg persze fáj is , brrrrrrrr....
Mikor pénteken bementünk a kórházba olyan cikis volt, mert azon járt az eszem ,hogy a doki biztos arra gondol ,hogy megvertek, és nem pedig magamtól estem el , mert múltkor az égett csuklómmal állítottam be hozzá .
Egy ismerős egyszer azt mondta,hogy ha a kismami megüti magát , a folt helyén nő a gyerekre anyajegy.
Hát én ilyen baromságot még nem hallottam , de remélem nem így lesz , mert a végén még több lesz a folt , mint a gyerek, és úgy fog kinézni , mint Bogyó vonalzója
:P

Klári : Jó ,hogy inkább otthon maradtál, meleg is volt nagyon, meg tényleg nem hiányzik már az a hosszú utazás !
Nóra név nagyon szép, bár én lehet,hogy csakazértis meghagynám az Alízt és "zarnék a rádióhallgatók fejére , ha már egyszer azt választottátok.

Missi : fő ,hogy minden Ok, majd ha jön az ősz és szakad az eső hetekig , ráérsz a net előtt gubbasztani, csak néha adj magatokról életjelt :wink: !!!!!

Evu: Nyam , nyam , csokitorta ! Jó , hogy nem csak munkával telik az időd !

Jók legyetek, szép álmokat !

Sokat írtam bocsi, de legalább segített elálmosodni :lol: :lol:

Kép
sheepy

itt valami nem stimmel. még csak este 11 óra van, nem vasárnap reggel ! Szar a babanet már megint , hülyeségeket ír ki ! !!!!!!!!!!

Kép
sheepy

Bocsi: az előbb azt írta ki,hogy vasárnap reggel 8 óra valamennyikor küldtem hozzászólást, de most látom ,hogy átíródott a jó didőpontra ,csak a téli időszámítás maradt a régiben.

Kép
sheepy

jo reggelt csajszik :lol:

csak par szo, a tegnap jol sikerült, az ebedet nagyon dicserte mindenki, es a 2 torta is sikert aratott, en csinaltam az egeszet, ugy, ahogy van, teszta, kem, bevonat, diszites :lol: egy kremes csokitorta es egy ludlabtorta, mert itt mindenki edesszaju :lol:

juj de izgi, hetfön vagy kedden kapunk egy zsak babaruhat, megis öröklünk valamit :lol: alig varom, hogy atnezhessem a kincseszsakot 8) mivel nem tudjuk mi lesz benne..

meg 10 nap melo..aztan, ha lesz idöm, megmutatom a cipellöimet, a Masiet amulattal nezegettem..szepek nagyon, nekem is nagyon hasonlo az izlesem..az en szekrenyem is tele van kosztümnacikkal, bluzokkal, szoknyakkal..irodas cuccok..amik most persze nem jönnek ram,de olyan jo nezegetni "öket" 8)

kivancsi leszek, hogy a kedvenc farmerom ramjön e ujra valaha...remelem :D

Vanóka jol van, örült tegnap a fincsi kajaknak :D

tegnap atrendeztük a szobankat, olyan jo, teljesen mas volt igy aludni, imadom :D

tegnap anyucit es apucit is olyan jo volt latni, es persze a hugimat is :D

az Auchanban is vannak nagyon edes kis bodyk es rugik, 200(!!!)-1500 ft-ig :wink:

az öcsim baratnöje par napon belül vilagra hozza a kisfiukat, nagyon drukkolunk neki es kivancsian varuk Máté babát 8)

nem tudom mi lesz a mai program, Laci mondjart visszaer a kocogasbol..gyorsan megcsinalom a reggelit..

pusszancs, jo pihit mindenkinek 8)
Vendég

Haho!!

Ma ismét Samuka ébresztett!!Most 2 rúgással :D Reggel 6kor!!Hurrá!!Aztán párom is felkelt,ment Apámmal gombázni...!!Én inkább nem mentem!!Anyunál kajázunk ma,könnyen vagyok...délután pihi,mert megint dög meleg van!!Puszi mindenkinek!!

Missfried
Kép
missfried

Héj csak holnap leszünk 31 hetesek!!Vmi nem stimmel a vonalzómmal... :? :roll:

Missfried
Kép
missfried

hát ezt nem vágom..most ujra megcsináltam,hogy talán elirtam vmi adatot..de ismét 31 hetesek vagyunk szerínte....pedig csak holnap kéne!! :roll:

Missfried
Kép
missfried

Az alsó vonalzóm viszont stimmel :)

Missfried
Kép
missfried

Hali!

Tegnap nálunk kártyaparti volt este, csináltam finom sajttálat szőlővel almával és dióval, meg volt egy kis kolbász mix is hozzá.
Jó sokan voltunk mindenki megdícsérte a szép babaszobát.

Én viszont kaptam lecseszést is. Itt volt a szülésznő barátunk is és mondta, hogy iszonyat vizes a kezem lábam. Tilos fűszeres kaját ennem, a kedvenc felvágottakról is le kell mondanom. És napi fél liter csalánteát kell innom minimum és heti két gyüminap. Diéta!!!

Szóval cuki átérzem a helyzeted, engem is toxémiával fenyegettek.
Plussz úgy elfeküdtem a kezemet, hogy reggel arra ébredtem, hogy nem tudom az egyik újjamat mozdítani, kiderült, hogy kiugrott a csont a helyéből. Ismeritek a visszarántásos módszert? na így kezdetem, rohadtúl fáj az egész kezem reggel óta. Főleg a csontok.

Nálunk ma lecsó lesz az ebéd, persze még tojást sem tehetek bele, sem visrslit sem füstölt husit. Hát ez így milyen lesz nem tudom.

Nálam sem mozog Lilicsek annyit mint régen, és még mindíg nincs befordulva. Inkább hullámzik a pocak, és megfeszíti magát.

na megyek főzni, mindenkinek további jó hétvégét.

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika

huu, ez a vizesedes akkor nagy problema ugy latom, en estere szoktam szornyen erezni magam,,,de pl tegnap folvettem a kompresszios szornyu combfixet es estere tok jol volt a labam...csak hat ebben a melegben gaz hordani

cuki , drukkolok a dokihoz, vernyomasod is sok ? akkor ezek szerint nincs mar kedved a termeszetes gyogymodokat probalgatni, vegul is megertem, hogy mar eleged van...

evu, fincsi lehetett, mar csak 10 nap munka. hallaluja !!

masi, es mit fogsz tenni ? megcsinalod a heti 2 nap gyum-napot ? o milyen doki aki mondta ezeket neked?

missi, shepyy, hellosztok....

nekem is faj a szemeremcsontom , de csak jaras kozben, ha ulok, fekszem akkor nem...
ez nem lehet, hogy a ranehezedo suly miatt van ??
GABI ha benezel , mondd mar meg legyszi, hogy ez normalis-e ??? mert olyan erzesem van, mintha mindjart kijonne a gyerek a helyerol :)
bogyogyorgyi

ja, most latom, hogy szuleszno mondta neked MAsi, haat, akkor csak tud vmit a temarol....
bogyogyorgyi

Sziasztok !

Megjöttünk a Duna-parti sétából , kacsákkal meg minden :) .

Cuki , Masi: Vigyázzatok magatokra, és csak ügyesen a diétát , meg a gyógyszereket . Most már a finisben vagytok úgyhogy kitartás !!!!!

gyüminap rám is rámfér majd, mert a vádlimra kezdek nem ráismerni , egyre formátlanabb lesz :( .

A szeptemberieknél megint jött egy baba, olvastátok ?
Remélem mi nem pótoljuk be a szeptemberi babahiányt, és lesz , aki csak októberben bújik ki !

Megyek , főzök egy kis brassóit, utána szunya.

Nektek amúgy nem kisebb az étvágyatok ?
Eddig sem ettem egyszerre sokat, de most már 1 pohár víztől is olyan tele tudok lenni, mintha nyomná visszafelé valami.
Gondolom a gyerek egyre feljebb ér .

Bogyó : Nekem a védőnő a kiskönyvbe is beírta ezt a szeméremcsont panasz dolgot, bár attól nem lesz jobb. Szerinte tök normális, de minden terhesség más , van aki nem is érez ilyesmit mert mázlista. Azért Kisbogyód csak nem fog kibújni , csak készülődik a medence , meg a belső dolgok a szülésre.

További szép vasárnapot!

Kép
sheepy

cuki, en ezt mind ertem, de ha nem jott be a dieta, akkor gyogyszert nem kene szedned ? mert a toxxemia nem jatek, en is igy tudom. persze nem akarlak befo*atni, csak aggodom :( de hat ugyis mesz dokihoz, az majd megmondja az okosat.
de biztos minden oke lesz

shep, nekem sajnos nem kisebb az etvagyam,,sot.
majd allitolag a szules elott csokken az etvagy ( nem mintha te most szulnel, te csak mazlista vagy ).
akkor semmit sem lehet tudni a szemeremcsont fajasrol ?? csak lehet vmit tenni ellene. sajnos az okos konyvem (baba valaszol) eloszor nem ir vmire megoldast. semmi sem tokeletes, latod ? :)

azt hittem, hogy matol jon a lehules, de nem,,,mar nagyon varom, hogy csak 20 fok legyen...
bogyogyorgyi

Anyám! Írtam egy regényt és elszállt :cry:

Pedig mindenkinek szinte...... most nincs türelmem újraírni, legyetek jók, látom azért nagyjából mindenki jól van.

Masika! Vigyázz magadra és fogadd meg az ismerősöd tanácsát!

Szép délutánt Nektek!

büngyike

Sziasztok!

Látom, mindenkinek finom kajcsikkal telt a hétvége... én is inkább még a többet bírok enni kategóriába tartozom, de böjtölök utána rendesen, mert hely az már nincs sok a kajának....

Bogyó
Anita hastartót vettem 6900 Ft-ért, ma volt is rajtam, érezhetően könnyeb voltam :)

Vizesedés
Jógán hallottam, hogy többen végigcsináltak mindenféle kúrát, de ami nagyon segített, az párolt zöldségekbe jó sok zeller és petrezselyem és azok zöldje, lehet ízesíteni, tejföllel leönteni és láttam ez eredményt, tényleg használt a lányoknak

Sheepy
Igen, a Minimanó ott van a Nagy Lajos kr. útján és csak egy része van leárazva a ruháknak,nekem is az eladó szólt, hogy nézzek körül ott is, mivel ezt klubkártyásoknak hirdették, nekem meg az nem volt, de mielőtt fizettem igényeltem egy ilyet. Főleg nyári dolgokat találtam köztük, 74-es méretben. De bejött nekik őszi cucc is, azok persze rendes áron vannak.....

Most megyek egy kicsit vasalni, holnap meló!
Jó éjt!

Évi

> Kép
evarga

Sziasztok!

Na, megnyugtattatok egy kicsit, hogy nem csak nekem nem mozog úgy, mint régen.

Bogyó: Az az igazság, hogy így 8 év elteltével nem igazán emlékszem, mi hogy volt akkor.
A lábam tudom, hogy akkor is dagadt, de akkor sokkal többet híztam, 16-17 kiló jött fel rám. Azt gondoltam, most nem fogok ennyire vizesedni, de hiába nem híztam annyit mint rég, a vizesedés borzalmas. Akik látják a lábam, mindig szörnyülködnek.
A lefele feszítés sem tudom mikor, hanyadik héten kezdődött Áronnal.
Szeméremcsont: Nem tudom, én is érzek ilyet, én olyankor rendesen parázok. Mindig imádkozom olyankor, hogy Istenem csak ne most, még várjunk legalább 3 hetet! Biztosan tök normális ez már így a 34. hét tájékán, gondolom próbálnak tágulni a csontok-szövetek, ahogy Sheepy is írta. Meg a baba is nyomja a fejével, ő is próbál segíteni ebben a tágulásban.
Tök olyan vagyok mint aki először szül! Tudom, hogy volt ilyen is, meg olyan is, csak egyszerűen nem tudom felidézni melyik héten... Hülye vagyok tudom... Valahogy kiürítettem a fejemből ezeket a dolgokat, nem gondoltam, hogy még egyszer szükségem lesz rá.

Kép
Kép
Kép
gabi39

Sziasztok!

Hurrá, újra itt :) Csak volt egy kis probléma és anyuéknál töltöttem azt az időt, amíg a párom dolgozott. A vérnyomásommal leugrottam pénteken dokihoz és 147/89 , 119-es pulzussal. Azt mondta a dokim, ha 150 fölé megy, irány a kórház... De nem volt semmi, anyu viszont ragaszkodott a felügyelethez :) Nem is bántam, finom kaják meg minden, hmmmmmmm.Szóval aggodalomra semmi ok. Viszont már csak 4napot dolgozom egy héten, mert ki akartak írni táppénzre! Azért voltunk vásárolni, majdnem mindent megvettünk. Azért még mindíg kell annyi dolog, hogy jaaaaaaaj!! :?

Cipők táskák!! Én nem vagyok függő, de szeretem őket nagyon. Őszinte csodálattal néztem végig a "kiállított" darabokat! :D Csini k
Kismamik!! :) :)

Jóslók Nekem is van! És én úgy meg voltam ijedve, amikor előszőr volt! Akkor Nektek is van! Megnyugodtam... :)

Ágica Tessék netet kérni előmikulásra!! Tudnunk kell mi van Veletek!!

Én vízöntő vagyok. Volt egy pasim, skorpió volt, első szerelem stb. 3 évig bírtuk ugyan, de megöltük egymást!! Sógorom is skorpió, nem éppen felhőtlen a viszonyunk. Inkább olyan ....semmien. :shock: Nem tudom miért van ez. Asztrológusaink, Ti tudtok valami t erről?? Kíváncsi lennék. A férjem nyilas. Maga a tökély. Nyugodt, kiegyensúlyozott, optimista, őszinte. Imádom. Mérleg a legjobb barátnőm is. Nekem egy kicsit furcsa a személyisége, soha nem tudtam megérteni Őt. Olyan titokzatos. Legalábbis nekem, de imádom Őt is! :)

Sheepy Az nem "bibi" hanem véraláfutás!! :shock: Tessék borogatni. Marha nagyot eshettél. Vigyázz magatokra. :roll:

Missi Nagyon ügyes vagy! Samuci tutira értékelni fogja! Valaki kérdezte, hogy ez csak hobbi-e, érdekelne engem is!

Klára Ez a kis gyűjtemény, ez nagyon jóóóóóóó! Jót nevettem rajta! El is mentettem magamnak, későbbre! :D

Nnnnnnnna, megyek pancsizni és nézegetni a babacuccokat. Az Anna Rebekához mit szóltok??

Jó éjt!
Vendég

gabi, koszi hogy leirtad,...erdekes, hogy neked is olyan erzes, mintha eloszor szulnel, aztan pedig ugyis elojon az oszton es mindenre emlekezni fogsz

adri, huu, akkor jo, hogy mar nincs bajod

cuki, ma mesz dokihoz ?

evu, koszi az infot

bungy,ment a priv

nekem egyre tobbet es jobban faj a szemeremcsontom, de csak jaras kozben ( nem kene az agybol kikelnem ??? :) ) de ahogy az Adri is mondta, megnyugtat egy kicsit, hogy masnak is van ilyenje

elotej : nekem nincs, de semmi az egvilagon. Ez nem gond???

az elmult hetekben rengeteget hiztam , ma mertem magam es + 12 kg nal tartok,,es TI ???
allitolag az utolso honapban nagyon oda kell figyelni, mert ami akkor rakodik, az marad meg igazan a szules utan
ki kell dolgozni vmi tervet, hogy mit egyek...vmi otlet ??? azon tul, hogy sok salata, gyum..

Erika..merre vagy ?? ferjed is megbekelt az otthonszulessel ? mar megvetted a sok dolgot ami kell hozza ?( tudod vattak, betadin,,lepedok,,stb..)
bogyogyorgyi

Jó reggelt mindenkinek!

Húú, annyit irtatok péntek óta, már több mint fél órája olvasgatok, nézegetek...

Cuki, Masi - mikor van a szülinap? Cuki, neked csütörtökön, jól emlékszem? Mi lett a telcsivel?

Én is Szűz, és én is jobban örülnék egy szűz jegyűnek.. :oops:

Masi, nagyon jók a cipőid + táskáid. Nekem egyenruhám volt benn, és rengeteget kellett egy nap mennem, ilyen cipőkben kikészült volna a lábam, bár volt 2 magas sarkúm, nagyon tetszett+szerettem őket, de a lábaim kész voltak délutánra..

Masi, gratula a 35. héthez :) Nagyon szép a gyerekszoba!!

Éhség - húúú, gyakrabban jön rám, de úgy vagyok, mint Sheepy, hogy nincs helye a kajának, keveset birok egyszerre enni...

Missi, nagyon jó lett a kép 8) Te is beléptél "akiket irigylek" táborba a varrástudók mellé ..

Cuki, nagyon ari tényleg a kabátka..ezért is irgylem egy kicsit a lányos mamákat...
Tényleg szép nagy baba lesz!!! 91 bpd :shock:
Lagzi - de régen voltam!
Pont pénteken mondtam párom, milyen régen táncoltunk, aztán keresett a gépen vmi zenét, és nekiálltunk a nappali közepén. Elég röhejes volt, mert én nem fértem az ő pocijától, ő meg az enyémtől :lol: -- pont mint szex közben...

Majd mondd, mi volt a dokinál ma!

Sheepy, nagyon csúnya bibid! Tényleg jó nagyot eshettél!! Pihenj sokat!!

Klári - szóval Nóra marad :D szoritunk a kolléganődnek!! Gratula a 31. héthez 8)

Gabi, milyen volt a strand? nem volt nagyon meleg?
A baba nekem is úgy mozog :) inkább fesziti magát, néha egy-egy rugást is érzek, de a feszítés brutális...sokszor egészen jobbra kijön, máskor meg a szegycsont alatt, ahol régen a gyomorszájam volt, ott nyom ki valamit...

Évi, mindent megvettetek? Jól tudom, hogy ott a minimanóban lehet mérleget kölcsönözni?

Szombaton mentünk anyuékhoz, 3 órás autózás, hát mire odaértünk, úgy néztem ki, mint egy északi faház :arrow: cölöpökön álltam..iszonyatosan bedagadtak a lábaim..

Aztán ebéd után lefeküdtem egy kicsit, lábakat fel, és egészen visszament. Tegnap kétszer is megálltunk hazafelé, de hát a meleg + ülés megtette a hatását. :evil:
Vasárnap hajnalban levágtuk a malacot :cry: , 9re hire-hamva se volt, minden a hűtőben. Mivel csak 2 rekeszes faygasztónk van, ami belefér, annyit hoztunk, szóval éhen nem halunk mostmár...
Ennek örömére ma brassóit rendelt apa...

Megyek is, mosáshegyek vannak, fel is kell egy kicsit takaritani, és du még a védőnőt is megnézem...

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Ja, tegnap este még kimentünk a brendonba, kuponos jogging alsót akartam venni, persze én mértemben nem volt.. :cry:
Találtam viszont helyette - illetve apa találta- egy nagyon jó kis fekete nadrágot, lycrás anyaggal, tuti lesz a kórházba :)

Vettünk lázmérőt, elvileg kuponos tefalt akartunk 8990ért, persze már nincs, de vettünk azért fül-homlok mérőt 9990ért, 6 funkciós, memóriás, infrás -- apa szerint nagyon tuti :!:

Na, tényleg megyek a boltba...

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Anikó
Kép
Kép
vicsok

jo reggelt csajszik 8)

mindenki okes? remelem :P

en faradt vagyok es kicsit nyügös..az utolso 10 melonap lesz valszeg a legnehezebb :roll:

tegnap mi is voltunk brendonban, es rajöttem, hogy nem fogok 8000ert venni haloinget, 9000ert köntöst bla bla..vettünk viszont egy szopis melltartot, remelve azt, hogy a cicim nem lesz mar "annyira sokkal" nagyobb :wink:

vettünk pelust, Vano kisagyara egy felhuzhatos zenelöjatekot es ejjeli fenyt, Gabi fürdetöt es nedves törlökendöt :wink: a 7 vegen kaptunk meg par bodyt, pici zoknit, szopis parnat ajandekba, nagyon edesek :D remelem a zsak babarucit is hamarosan megkapjuk, hogy "kincsvadaszatra" indulhassak :D

tegnap meg kadat is akartunk venni, de teljesen belezavarodtunk, hogy milyet is valasszunk :roll: nalatok milyen kiskad lesz?

es amiben meg teljesen tanacstalan vagyok, az a cumisüveg-cumi projekt :roll: allitolag panaszkodnak az avent-ra, hogy tul nagy a lyuk rajta, es ez ugyebar nem jo. ti milyet vesztek??

azert mar jo sok dolgot sikerült venni Vanokanak, olyan jo!! :wink: le kell parkettazni a szobajat es indulhat a rendezkedes :D

holnap elökeszitö, ha fellabon is, de megyek :shock: :D

etvagy: van..de valtozo mekkora..most inkabb gyümihianyom van..es ha eszem, gyorsabban megtelik a poco :wink:

kepzeljetek, ugy forogtam tegnap ejjel az agyon, hogy majdnem leestem
:shock: :shock:

ennyi jut most az eszembe, szep napot, irigykedem mindenkire, aki hüsöl valahol... :roll:

pusszancs
Vendég

Sziasztok !

Húú Adri , ez a vérnyomás tényleg nem tréfa dolog.:shock:
Én nem is értem miért engem zaklatnak kardiológussal , mikor az én vérnyomásom 130/90 fölé egyáltalán nem ment mostanában .
Nagyon vigyázz Magadra és mérjed rendszeresen meg hanyagold a sós kajákat , ha van ilyen !!!!!!

Cuki, Masi : remélem Ti jól vagytok, már csak mára ígérnek nyári időt utána szerencsére jön a lehülés.
Remélem ez a hangulatunk mellett a szervezetet is helyre teszi vége !

Evarga : Nekem van a Minimanóba kölcsön törzsvásárlóim, köszönöm az infót, így lehet ,hogy tényleg érdemes benézni. Igazából már 90%-os készültségben vagyunk, ami a vásárlást illeti, de hátha találok valami jót.

Ma gyüminapozok, bár csak alma, barack és dinnye van itthon, meg egy darab uborka.
Citromos zöldteát iszom hozzá - na az úgy hajtja a vizet, hogy 5 percenként megek pisilni.

Majd jövök du.
Szép napot !

Kép
sheepy

sziasztok! én is megérkeztem, de annyit kellett visszaolvasni :):)
vicsok tök szép a forgó! fülhőmérő tök jó 5let! én egyenlőre cumis lázmérőt vettem, remélem nem lesz rá szükség, de ha komolyabb kell, tuti én is olyat veszek mint ti :)
cipők, táskák klasszak! nekem semilyen mániám nincs, és sohasem gyűjtöttem semmit :) valahogy nem szeretek halmozni :):)
bika a horoszkópom, férjemé szűz :)
klára tetszett a szöveg :D és a nóra név tök szép!
evu: nekem már csak 5 nap van a maival, de már kínszenvedés!! neked is kitartás!! savval hogy állsz?
adri: végül nem mentem vízbe..nem mertem :oops:
cuki :mekkorának kellene lenni a bpd-nek? én szerdán megyek 4 dre, már nagyon kiváncsi vagyok, mert óriáshasam van :? :shock: :lol:

Kép
tidi

mimi rengeteget mozog :) szúr, rúg, feszül :) néha mármár fáj :shock:
keményedik a hasam, ma reggel meg arra ébredtem, hogy húzta a görcs a medencém :evil: nagyon szar volt..azt sem tudtam hogy keljek fel..
sheepy hogy vagy??
ma nőgyogyi, remélem minden okés :)
masi: neked már alig van hátra mondhatni pár nap!! tök jóóóó!! :lol: bár már én tartanék ott :) nem soká átlépem a bűvös 50-t
cuki: régimódi lázmérőzés..(bár állítólag a legbiztosabb)én sem lennék képes rá :( kiskoromban utáltam a lázcsillapító kúpot is, meg az ülőfürdőt, vizes lepedőt... :evil:

Kép
tidi

Tidi, a savam ugyanolyan, mint eddig..semmi nem valtozott, tehat marad a varakozas, hogy elmuljon szüles utan :roll:

az elökeszitön azt mondta a szülesznö, hogy a fülhömeröt nem ajanlja, csak felnötteknek :roll: mi hallgattunk ra..

remelem szep elmeny lesz a 4D :D

en mar csak ugy "vagyok" a meloban..nem sok vizet zavarok, bar holnap lesz meg egy marketinges betanitasom :roll:

az meg megeröltetö lesz...
Vendég

Sziasztok

Evu, kitartás erre a 10 napra 8)
te még tudsz forogni az ágyon :shock: én minden "forduláskor" felébredek...

Cuki, én is hasonló megfontolás miatt vettem fül-és homloklázmérőt :oops: illetve őszintén szólva nekem itthon egy ezer éves hagyományos van - szerencsére nem sokszor kellett használnunk.., szóval mindenképp "érett" már egy új..

Ja, fiús cuccok, persze, van is már pár kis vagány cucc...de azért ha látok egy tündéri lány ruhát...Na, majd legközelebb :roll:

Bogyó, szerintem se aggódj előtej miatt...Nekem szokott, lassan minden nap kis cseppecske, ami engem kicsit megnyugtat, de ezen kívül semmit nem jelent...

Anikó
Kép
Kép
vicsok

cuki: tőlem folyton azt kérdik nem-e ikrek lesznek? mikor mondom nem, akkor húú, tuti nagy gyerek lesz..
tök mindegy, csak meg tudjam szülni repedés nélkül :D
a kilók nagyon szépen eloszlanak rajtam, tehát nem vagyok óriásbálna, csak a hasam nagy :) tényleg nagyon nagy :D
bizti végigviszed, 37. hét után meg nyugodtan jöhet! remélem Mimi is 38. hét körül kibújik :):)

Kép
tidi

húúú, Cuki, gratulálunk :lol:
én már nem is emlékszem, mikor... :wink: de lassan 6,5 éve vagyunk házasok...

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Nálunk kezdődik lassan a családi fogadás: mikor, hány centivel, kilóval fog megszületni.. :)
Sógornőm januárban szült, rá is kötöttünk fogadásokat :wink:

De nekem is a hasam nő..meg a fenekem... :?

Amit kérdezni akartam, hogy a szülés után milyen baba kozmetikumokat lehet / kell használni? Csak gyógyszertári? Vagy lehet Johnson fürdető is? a Gabi fürdetőn rajta van, h 3 hónapos kortól, de a Johnsonon / Nivea babyn nincs semmi erről, tehát azt lehet kezdettől?

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Haho!

Délután jövök,csak most főzésben vagyok!!

Cuki grat!

Evu,én a kinaiban 1200ért vettem szopis háloinget!!Aránylag jol néz ki,gombos és 100%pamut :wink: 8000et tuti én sem adnék ki érte!!

Adri,vigyázz magadra!!Az sok,a 140 feletti :? Bár látod,nekem 100 és 120 között ingázik,mégis énis fenyegetve vagyok kórházzal :D :shock:
Ja és a festés ez csak hobbi,azaz most Samuka hozta ki belőlem!!Viszont régen sokat rajzoltam grafittal...majd teszek fel pár képet!!Mert azok tényleg jók :)

Majd még jövök,mindenkit puszilok!!

És MA vagyunk 31 hetesek!! :)

Missfried
Kép
missfried

Jéé és uj kép és szöveg lett végre a lennti vonalzómon is :wink:

Missfried
Kép
missfried

tényleg ti milyen pelust vesztek és mennyit, meg popsitörlőt, vagy mivel készültök a ruhákon kívül?
én úgy tudom, legalábbis nállunk úgy van, hogy a doki felír egy csomó készítményt,amit ki kell váltani a patikában (hintőpor, köldökápoló, fürdető, popsikenőcs) és pár hónapig zat kell használni :?
missi : gratula!! már csak 9 hét maximum! :)

Kép
tidi

Húúú, a szeptemberi topikban gremese feltette a szülése történetét (6 napos a kislánya), hát megkönnyeztem... :(

Inkább megyek én is főzni..

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Tidi, te hol fogsz szülni?? Lehet, h már irtad, de a memóriám.. :oops:

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Hali Lányok!

Vizesedés jelentem még megvan. Tegnap megittam egy csomó csalánteát, mindjárt csinálok egy újabb adagot. Plussz vettem teákat csinálok magamnak jeges teát is mellé. Jó lenne legalábbb 3 literrel meginni (mármint folyadékot)
Ma gyüminap lesz, vettem barackot, dinnyét, narancsot, zöldalmát, szőlőt. Remélem estig kitart :D
Reggelire ettem két mini croissantot és ittam fél liter tejet. Most már csak gyümi lesz.

Az újjam még mindíg nagyon fáj, és most már a kezem is- lehet, hogy az is a vizesedés miatt van.?

Hétvégén bekerült az első adag babaruci a szekrénybe az 56-os méretűek.
amennyit tudok még ma kivasalok, és kimosom az ágyneműt is.
Bár a Missi féle táblában azt olvastam, hogy nem szabad sokat egy helyben állni.

Tidi: engem is midíg ilyen hülyeségekkel fárasztanak, hogy biztos 1 gyerek, meg majd jó nagy lesz :?
Egyébként a Bika szűz páros a legjobb!!!

Lázmérő: tényleg azt mondták, hogy nem jó a fül és homlok lázmérő, mert nem mérnek pontosan.
Mi digitálisat kaptunk a tesóméktól ajándékba, ezt lehet popiba is dugni és sípol egyet ha már nem mér tovább. Sajna a babáknál ez a legjobb módszer mégha kínzásnak is tűnik.

Adri: ez tényleg nem gyenge vérnyomás, fehérjét nem néztek a vizeletedben? Csak mert a magas vérnyomás is lehet toxémia jele.
Én is lemegyek szerdán a védőnénihez és megnézetem, hétvégén kicsit beparáztam ettől, pláne, hogy még utánna is olvastam egy kicsit.

Evu: kitartás ehhez a pár naphoz. Én sem vettem drága hálógúnyát, 1200Ft volt a piacon és a célnak tökéletesen megfelel. amúgy sem vagyok nagy hálóinges. Köntösöm mondjuk már van régóta, így azt nem kellett venni. Ja és kaptam egy rövödgatyós pizsit ajándékba Scheissier ha jól írtam, egy barátunk mamája ott dolgozik és Ő hozta.

na megyek vacsit főzni apának, mert én ugye nem ehetek :(

Kép
masika

JAJAJAJAJAJ!

35 HETESEK VAGYUNK MA!!!!

Kép
masika

Sziasztok!

Most jöttem meg a dokimtól. Méhszájam szép zárt, C3000, szóval picurka még nem akar jönni. CTG-re a jövő héttől kell mennem és innentől minden héten. Egy kicsit korán kezdjük, de mivel a dokim szabin lesz, szeretné, ha odafigyalnénak rám. Ja a szabija előtt még egyszer látni akar, annyira lelkiismeretes. A 36. héten nézik a Streptococcust, meg vért és egy UH is lesz, addig meg a CTG. Javasolta a doki, hogy esténként ugyanabban az időben pl. 7-től 8-ig számoljam a magzatmozgásokat. Na meg szülésznőt is jó lenne választani... Ja és felírt valamilyen extra magnéziumot, amit napi 5* kell majd szedni.

Közületek valaki levetetei a köldökzssinór vért? Már nem sok idő van gondolkodni, mert a 35. héten már szerződni kell, meg még vérvizsgálatot is kérnek.

Ti hogy bírjátok ezt a meleget? Én egyre nehezebben, már nagyon várom a 20 fokos időt.

Sheepy, Masi, Evu Ti hoztok akkor valakit holnap a felkészítőre? Én viszem Anyíukámat, meg ha a férjem el tud jönni, akkor őt is. Nálunk elvileg Anyukám jön be a szülésre...

Cipők, táskák nagyon szépek, én nem gyűjtöm őket, sőt ha megunom őket, akkor kidobom. Mindig van 1-2 táska,a mi favorit és néhány cipő, amit szeretek, a többi landol a kukában.

Sheepy hogy vagy?

Na megyek főzni, bár nem sok kedvem van ebben a melegben.

Sziasztok, Csilla
csim

hali Csim!
masi: neked is gratula!! már csak 35 nap!!!!
vicsok : Kecskeméten
"tényleg ti milyen pelust vesztek és mennyit, meg popsitörlőt, vagy mivel készültök a ruhákon kívül? "???

Kép
tidi

Csilla, en Lacit viszem holnap 100 % 8)

masika, ok, en is megprobalom akkor a kinait, hatha talalok valamit, mert egyebkent en sem vagyok haloinges, szoval csak a korhazi projekthez kellene..sok sikert a gyüminaphoz, en is bealmaztam mar ma :lol:
35 het??????????? juj de izgi, Masiiiiiiiii 8)
asszem szedülök...de olyan szinten, hogy beesek mindjart az asztalom ala...b*sszus

kimegyek kicsit a folyosora :roll:
Vendég

lányok végigolvastam a szeptemberi topicban Emese szüléstörténetét és most bőgők mint egy kis hülye. De olyan szépen leírta!!! Olvassátok el!

Csim: velem jön Apa(férjem) holnap! Elcserélte a rövidnapját, hogy el tudjon jönni, olyan édes imádom!
Nálam is a jövöhéten indul a CTG meg az összes vizsgálat is, de legalább egy nap alatt letudom az egészet!

Na tényleg megyek főzni!!!

Kép
masika

veletlenül irtam, hogy masi de Masit akartam, sorry :wink:
Vendég

masi ti hol találtok szüléstörténeteket? :oops: én béna vagyok :oops:

Kép
tidi

hé..hová lett az irományom?? :evil:

Kép
tidi