Jó reggelt mindenkinek!
Húú, annyit irtatok péntek óta, már több mint fél órája olvasgatok, nézegetek...
Cuki, Masi - mikor van a szülinap? Cuki, neked csütörtökön, jól emlékszem? Mi lett a telcsivel?
Én is Szűz, és én is jobban örülnék egy szűz jegyűnek..
Masi, nagyon jók a cipőid + táskáid. Nekem egyenruhám volt benn, és rengeteget kellett egy nap mennem, ilyen cipőkben kikészült volna a lábam, bár volt 2 magas sarkúm, nagyon tetszett+szerettem őket, de a lábaim kész voltak délutánra..
Masi, gratula a 35. héthez
Nagyon szép a gyerekszoba!!
Éhség - húúú, gyakrabban jön rám, de úgy vagyok, mint Sheepy, hogy nincs helye a kajának, keveset birok egyszerre enni...
Missi, nagyon jó lett a kép
Te is beléptél "akiket irigylek" táborba a varrástudók mellé ..
Cuki, nagyon ari tényleg a kabátka..ezért is irgylem egy kicsit a lányos mamákat...
Tényleg szép nagy baba lesz!!! 91 bpd
Lagzi - de régen voltam!
Pont pénteken mondtam párom, milyen régen táncoltunk, aztán keresett a gépen vmi zenét, és nekiálltunk a nappali közepén. Elég röhejes volt, mert én nem fértem az ő pocijától, ő meg az enyémtől
-- pont mint szex közben...
Majd mondd, mi volt a dokinál ma!
Sheepy, nagyon csúnya bibid! Tényleg jó nagyot eshettél!! Pihenj sokat!!
Klári - szóval Nóra marad
szoritunk a kolléganődnek!! Gratula a 31. héthez
Gabi, milyen volt a strand? nem volt nagyon meleg?
A baba nekem is úgy mozog
inkább fesziti magát, néha egy-egy rugást is érzek, de a feszítés brutális...sokszor egészen jobbra kijön, máskor meg a szegycsont alatt, ahol régen a gyomorszájam volt, ott nyom ki valamit...
Évi, mindent megvettetek? Jól tudom, hogy ott a minimanóban lehet mérleget kölcsönözni?
Szombaton mentünk anyuékhoz, 3 órás autózás, hát mire odaértünk, úgy néztem ki, mint egy északi faház
cölöpökön álltam..iszonyatosan bedagadtak a lábaim..
Aztán ebéd után lefeküdtem egy kicsit, lábakat fel, és egészen visszament. Tegnap kétszer is megálltunk hazafelé, de hát a meleg + ülés megtette a hatását.
Vasárnap hajnalban levágtuk a malacot
, 9re hire-hamva se volt, minden a hűtőben. Mivel csak 2 rekeszes faygasztónk van, ami belefér, annyit hoztunk, szóval éhen nem halunk mostmár...
Ennek örömére ma brassóit rendelt apa...
Megyek is, mosáshegyek vannak, fel is kell egy kicsit takaritani, és du még a védőnőt is megnézem...