Új privát üzeneted érkezett!

Niki: hát ez oltári! :lol: :lol: :lol: Annyira cuki ez a póz! Lehet, hogy valami fakír lesz belőle. 8)

Kép
Kép
tinu
 
 


Jaj de édes Dani!! :D
Petra meg nem aludt csak fél órát! Kellett nekem dicsekedni! :roll: :evil: :cry:
Csak rítt és rítt és rítt. Már csak pelusban van, megfürödtünk, ittunk, de semmi nem hatott. Végül benyomtam egy nyugizós cd-t, arra most elaludt!! :shock: Úgyhogy gyorsan ki is hoztam a szobájából a cd-t átteszem mp3-ba, ha tudom és felteszem nektek a yahoora. Hátha segít máson is. Ha a babán nem is, én tök jól tudok lazázni rá. :lol:

omr
 
 


Sziasztok!

Húúú nagyon jó Daniról ez a kép :-). Boldog hófordulót!

Gegének is boldog hófordulót!

Apa a héten szabin van de már tegnap óta ki van bukva :-). Én csak jót mosolygok rajta, de ő már kész van, hogy ilyen nyűgős Lidi és semmi nem jó neki. Ja és éjszaka kb óránként felsír továbbra is. Szóval hát jól telik neki a szabija, na de legalább most megtudja, hogy nekem hogy telnek a mindennapok

JOghurtból mai rekord 200ml. Főzelékből 60ml.

Nem tudom már ki kérdezte de elvileg már 8hótól lehet túrót adni.

Kép

Kép
antekirt
 
 

 
 

Sziasztok!

Boldog hófordulót Daninak,és utólag Gergőnek!


Nagyon Édesen alszik Dani!Meddig bírta így?Martinka most aludt el először ma,mutattam is neki Danit,hogy nézd meg,Neked is így kéne tentézned!

Köszönjük a dícséreteket,Én is remélem,hogy jóképű lesz Martinka,és buknak majd rá a csajok! :D :D Vannak ám itt is szép kislányok!! :wink: :wink:

Mági!Meghallgattam a héliumos felvételt,tök jó!Hát az ilyeneken szét tudom röhögni magam!

Túró:én is hallottam,hogy a főzibe lehet keverni,de nekem valahogy nem jön össze a kettő!Bár a gyerekek képesek egész fura egyvelegeket megenni!

Martinka is elég nyügi a héten,állandóan mászik hozzám,és kéri,hogy vegyem fel.Nem tudom mi van Vele, ő eddig nem volt ölbebaba.Múlt héten szabin volt a férjem,és szerintem hiányzik Neki.Sokat játszottunk,sétáltunk együtt.

Ante!Te milyen "márkájú" joghurtot veszel Lidinek?
Vendég
 


Nem tudom feltenni a yahoora a nyugis zenét, túl nagy.
De amúgy már megint bömbizett a lány. Rájöttem, hogy kedd óta csinálja. Akkor pedig az történt, hogy nagynéném nézegette Petrát, aztán egyszer megszólalt: Ajaj nyilván mögvertem szömmel a lányt, majd mög köll köpködnöm!!
Aztán a köpködés elmaradt. Most nem tudom csináljam-e azt, amit a nagymamám javasolt ilyen esetre:
Szádba vizet töszöl lyámom oszt ráköpsz a kezedre, végigsímítod a gyerök arcán. Mégint ráköpsz, mégin símitod, majd még égyször. Aztán a pöndölőddel mögtürülöd az arcát! :lol:
Vagy várok holnapig, nagynénémmel úgyis talizok, majd megkérem köpdödje meg! :lol:
Szóval hétvégén nem leszek, ma még vagyok, de előre is írnék valamit:
Winnie Rékájának boldog hófordulót holnapra!!
Szép hétvégét mindenkinek és jó éjszakákat!!

omr
 
 


Mivel megint listát írok, hogy mit kell vinnünk hétvégén Mindszentre, gondoltam most a gépbe írom a dolgokat. Megtettem, aztán arra gondoltam kibővítem még más számára is fontos dolgokkal és felteszem a yahoora. Fent van. Most néztem, kétszer van a fürdető és a sampon. Na, ha valakinek eszébe jut még valami, mert igen, tuti mindig kihagyok valamit, az szóljon és majd átszerkesztem!

omr
 
 


Niki:
Apa kezdte el Cacázni, szerintem a Cicából lett, és rajtamaradt. Így Cacának hívjuk :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Kiscsikó, vagy aki tudja (emlékszem, talán Sziszi már egyszer beszúrta, de nincs erőm visszakeresni):
hogy kell adagolni pocifájásra a Chamomilla 15-öst? HÁnyszor adjam neki este, éjjel? Lehet többször?

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu:
5 golyó akár negyedóránként, én is pont ma vettem. Sztem az sok, nekünk nem kell ilyen sűrűn, de te látod mennyire használ.
sziszi22
 
 


Alexaa, én eddig activiát vettem de állítólag tesznek bele kis zselét ezért inkább áttértem a Bakonyira. Még jobb is mint az activia. Meg még Millit szokott kajcsizni ha kapok.

Tinu, napi háromszor elég a Chamomillából kaja után fél órával. Este hatkor adod neki az jó elvileg lefekvéskor már hatnia kellene. Legalább is mi így csináltuk. De nekünk nem használt. Több fajta van hasfájásra is mert többféle gyermek van ezért nekünk ez nem használt anno.

Kép

Kép
antekirt
 
 


Sziasztok!

Daninak boldog 9.-et

Gergőnek boldog 7.-et!


Szerintem se hagyjuk abba a köszöntést, mert olyan jól esik. :oops: :wink: Még ha utólag is megy a dolog akkor is. Legalábbis 1 éves korig. Aztán elég majd csak ha tényleg szülinap van vagy névnap, akár baba, akár mama...De ez csak az én szerény véleményem az elhangzottakhoz! :wink:

Winnie:
Gratula a nagy olvasó teljesítményhez. Bár HP után ez már smafu! :wink: :lol:

Körkérdés:
Tényleg még én nem adtam tejterméket fanninak.
Mit adjak? Mivel kezdjem? Milyen "márkák " jöttek be nálatok akár sajtból, joghurtból, kefírből ha lehet adni. stb.....

A másik kérdés ha már örökké a kaja téma: Van-e még olyan, hogy mennyit kéne egy nap ennie a gyeröknek?
mert sokat írjátok, hogy ennyit meg annyit evett meg ebből vagy abból. Az az igazság, mióta van ez a hozzátápi és nem jegyzem, hogy mennyi a mennyiség. Csak akkor ha üveges a kaja és akkor negyed üveggel kb, vagy fél üveggel. De ha nem az akkor halovány lila gőzöm nincsen mennyi az annyi és még ugye van szopi is.
Szóval akkor ujra vissza a kérdésem elejére:
Van-e még itt értelme nézni, figyelni, hogy napi X mennyiséget megegye-e.
Vagy felejtős a kérdés?

Mi most tettük le a kiságyat eggyel, mert beültettem és majdnem kihajolt belőle. Mondom ráérez az ízére és akkor egyszer csak kifordul nekem éjjel. Úgyhogy lenn a kiságyunk immár nekünk is.


Tinu:
Köszi a mailt!

Kép
zsuzsu74
 
 


Sziasztok,
gyorsan, míg el nem felejtem:-)

Megvolt a vérvétel, eredményt nem tudok, mert utána egész nap Pesten voltunk:-) Holnap lesz a házassági évfordulónk és meglepit vettünk apának:-)))
Ádám nem sírt annyira:-)

Winnie, várólistán vagyunk, de ha lesz hely sem megyünk, csak 09.16-21-ig. Ezt foglaltam le tutira végül és apa így kérte a szabit. Sajnálom, h nem találkozunk:-(((( Ezért tudunk egy hét múlva menni csak ringatózni:-)

CsNiki: Így ül benne most Ádám:
http://gillich-csikos.hu/kepek/2007_08_ ... T6041.html
Nagyon könnyen ki lehet szedni a lábát. Nem foglal sok helyet a kocsiban. Tálcával 4000 ft, úhogy nagyikhoz tökéletes:-))) Állandóra nekem csak azért nem tetszik, mert lóg a lába.
Még vettünk bele felfújható szűkítőt, mert Ádám még nem tud egyedül ülni. Élvezi egyébként, csapdossa a tálcát, meg okosan könyököl:-)))

Ezt elküldöm és olvasok tovább:-)

KépKépKép
kiscsiko
 
 


CsNiki,még mindig nem olvastam végéig, DE
Coryzalia apának és az én anyukámnak is jó az allergiára!!!
És Homeodent fogkrém kell hozzá!!! De mi már átálltunk arra, mindennapos használatra, így nem kell figyelni:-)

Noémi, délutánra elmúlt a HP-ségem:-))) Ma meg különösen jól vagyok, mert szétvásároltam az agyam:-))))

KépKépKép
kiscsiko
 
 


http://www.freevlog.hu/video/7709.html Így tud örülni Lidi Apának (is) :-)

Kép

Kép
antekirt
 
 


Tinu, én 10 golyót oldottam el egy kisebb mennyiségű vízben és azt adtam, egész nap, amikor eszembe jutott, de lefekvés előtt mindenképp!!!!! Nekünk így is használt.
De valóban 5 golyó és akár negyedóránként! Vegyek Neked könyvet? Meg vmi bogyót még? Itt Gödöllőn minden van:-)))
Szóljatok talisok és szállítom a homeos "szajrét":-)

Egyébként a fő homeos gyógyszertárak:
Róna utcánál, Stadionnál és vhol Budán, de azt nem jegyezem megy:-)))
Itt egy lista:
http://www.boiron.hu/index.php?lang=hu& ... 1&county=1

KépKépKép
kiscsiko
 
 


Zsuzsu:
Ezen a kajaszámoláson már én is gondolkoztam. Mert ugye Anna 4-5 -ször eszik egy nap. Ha a súlyából számolom, jóval többet kellene ennie. Mi még mindig értük el tápból a 200 ml-t, szilárd ételből tartunk 150-200 között. De szerintem már nem kell számolni. Anna a 200 ml ebéddel már kihagyja az uzsit, nem kell neki..

Este fürdetés után Apa észrevette, hogy vérzik az ínye Annának. A felső fogánál, ami még alig bújt ki. Nem ütötte be sehová. Mitől lehet? Kicsit megijedtem, de jó kedvű volt, és aztán elállt neki.

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Ante:
ma már nem tudok msn-en lenni, Apa bitorolja a gépet...
Holnap remélem sikerül..

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mági :-( pedig reménykedtem, hogy hátha leszel azért néztem fel most.

Kép

Kép
antekirt
 
 


Képzeljétek elkezdett Lidi táncolni a zenékre már állva is. Olyan édes. Eddig mikor feküdt és ült akkor nyomta ki egyik oldalra az oldalát majd a másikra de most állva is és közben a lábával is táncolt. Még nem csináltam róla videót de majd fogok, csak ezt ma csinálta előszőr, hogy állva is táncraperdült.

Kép

Kép
antekirt
 
 


Sziasztok!

NA, beértem magam :)

HP: Snoopy, nem reagáltam, mert nem tudtam segteni, de gondolom, Tinu már elküldte :)
Tinu, nekem is tetszett, de nekem a 6-os jobban. Ez nálam a harmadik helyre tornászta fel magát a 3-mas és a 6-os után :)
ja, és azóta elolvastam még egyszer :) úgy, hogy előtte a 6-osat, és csomó minden vilibb lett, ami először elkerülte a figyelmemet :)

Alvás: mi éjszaka mostanában szerencsések vagyunk, 9-től alzsik fél 7-8 ig, mikor hogy, addig max fel-fel nyekereg, de magától vissza alszik. eztuán még reggel van hogy alszik velünk 1-1,5 órát. Viszont nappal szenvedünk. Balcsin lehet, kicsit elkapattuk, nem altattuk kiságyban, vagy babakocsi, vagy közöttünk nagyágyon szundiztunk vele egyet, most sem tudom az ágyában elaltatni, hiába esik össze a fáradtságtól, csak babakocsiban. Izgi lesz később. viszont így már csak napi egy alvás van, ez most két napja hosszabb, 2 óra körül van.
Alvásigény, most olvastam, hogy féléves babáknak elvileg 13-14 óra az alvásigényük, egy évesen 11-12 óra, de babafüggő.... hát mi alulról súroljuk a 13-at...

Kaja: mennyiség, hát nálunk este és reggel jó huzata van a kislánynak, este tegnapelőtt 260 lecsúszott... :shock: de az átlag 220-240. Már csak 4 tejci van (így is megeszi ált az eddigi 5-öt, mert akkor nyammogás volt)
szóval kaják most nálunk: reggeli tejci fél 8 körül, 180-220 körül, fél 11-11 tízórai gyümi, általában csak pár kanál, a hippel banánosbariból csúszott 40 ml, ami tök soknak számít. délben ebéd főzi, ma tököskrumpliból rekord 70 ml lecsúszott, másból kevesebb. 1-kor, 5-kor és 9-kor tejci.

Fogunk még nincsen, semmi jele, csak a nyáladzás, fülvakarás, de az fáradtság is lehet...
Allergia, nálam van, kezelhető, én Calcimot szedek, meg Sterimar orrspay, viselhető. Kül én Zyrtecet szedtem évekig, az tök jó volt, tünetmentes voltam, és azóta gyogyi nélkül is elég jó...
Baba: nem tom, a szemét sokat dörzsizi, de az lehet fáradtág is, már tünetet nem látok rajta... jó, sokat prüszköl, de az eddig is volt, főleg, miután tele lett tökkel az orra :)

Visszaolvasás, na ja gyorsan ment de felületesen, így pl arról is lemaradtam, MÁgi, hogy mi volt ez a héliumozás??

Bunny, tök édi volt Máté levele, nagyon tetszett :) :) :)

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


ja, majd elfelejtettem, állás. Nálunk úgy van, tök érdekes, arra még nem jött rá RÉkababa, hogy a rácsokba - függőleges cuccokba meg lehet kapaszkodni, de ha valami vízszintes van magasan, pl anya, ha fekszik, vagy egy doboz, akkor arra felkapaszkodik, és amentén feláll. Kivi vagyok, mikor jön rá a rácsokra :)
Meg a másik, hogy bár egy fél percre sem marad nyugton, mégsem mássza körbe a lakást, ha valami kell, azárt elmászik, de kül inkább ücsörög, majd következő pillanatban fél centivel odébb ül, majd megint movvan egyett, guggol, stb.
Ülésben meg mostanában tök sokszor ül "Z"-ülésben, innen ülni is könnyű, meg feltérdelni is, ha tovább akar indulni :)

Na ennyit rólunk, ez most kicsit sok volt :)

Niki, boldog fordulót, tök jó ez az alváspóz...

Fnoe, bocs, gravírozv :) :)

Omr, köszi előre is...

Tinu, köszi a cékladolgot, asszem vasárnap kísérletezem, holnapra még van a tököskrumpliból :)
Én úgy cisnálom, hogy minden nap, ha lehet, valamit cisnáljak én, vagy a gyümit, vagy a főzit, a másik üveges. És két napig kap uazt, utána kiöntöm, vagy anya megeszi...

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Alexa, elment a meghívó

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Sziasztok!

Niki! Nagyon édes, ahogy alszik Dani! Teljesen elájultam tőle! :D :D :D

Rena:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Más nem nagyon reagált, de nekem nagyon tetszett. Köpködje majd a nagynéni! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Képzeljétek, tegnap este olyan vihar volt, hogy leszedett 4 cserepet a tetőről. Hozzáteszem 3 éves épület, úgyhogy frissen lett odaerősítve a cucc. Úgy megijedtem, mert ugye mi lakunk a tetőtérben, és pont a Kiara szobája fölött zúgott le, és olyan volt a hangja, mintha betörte volna a tetőt, vagy az ablakot a csajnál. A szívem is megállt kb. úgy rohantam be. De csak megijedt ő is, semmi nem volt szerencsére. :roll:

Ante: Kérjük a videót róla. :lol: Kiara meg ma megint összezárta a száját, amikor főzit akartam adni neki. Eddig szerette a spenótot, most meg nem kellett. Gyümit meg rízspépet nem adhatok neki folyton. :?: :?: :?: :?:

Tali: nekem akkor jó a 28.-a 13 óra! Én ott leszek!

Holnap megyünk a keresztlányom 1 éves szülinapi kertiparty-jára! Lesz pár baba, és bulizunk velük! :lol: :lol: :lol: De már rám fér! :D :D :D

Kaja:
mi sem számoljuk, ha üvegeset eszünk, akkor olyan fél-háromnegyedét eszi meg, utánna mostanában kap egy fél kekszet (biokeksz ) :lol: Bár még foga nincs.
A többi: tízóraira tejcsi, utánna egy Frutapura vagy mennyiségileg kb. ennyi gyümi, az uzsi tejcsi (vagy az néha már elmarad mert nem kéri), utánna kb. 120-150 ml vízbe bekevert tej-/rízspép, amiből néha hagy meg. Reggeli meg vacsi meg tejcsi, amit alapból nem tudnék, (mert origi csomagolásból issza, ami nincs bemércézve :lol: ), de most a kórházban mérni kellett, és kb. 130 ml-t evett.

Köszi a vonalzóvisszajelzést mindenkinek! Ez tényleg nem mutatja a hónapokat, de ez van! Én már nem variálok! :roll:

Na jó éjt!

Kép
kernico
 
 


Winnie:
Tényleg, köszi neked is, Kiara már jobban van, már csak a fogával kűzdünk! :roll:
Kiara is azt csinálta, hogy inkább ücsörgött, fetrengett meg ilyenek, aztán már ráérzett, hogy mászni tök jó, és azóta követ ő is, mint egy kiskutya. Múlkor majdnem hátraestem benne, mert nem láttam, hogy bemászott mögém! :roll: De mindenhol ott van, csak úgy sajnálom szegényt, mert van, hogy utánnam jön a lakás egyik felére, aztán nekem meg pont mennem kell mondjuk megkeverni a kaját a lakás másik felében. Elindulok, és olyan bánatos képpel néz, hogy most oda is mennie kell, még csak most ért ide???? Olyan édi!

Na tényleg jó éjt!

Kép
kernico
 
 


ja tali, nekünk is, de késni fogunk, 1 körül eszik a kicsilány, utána fejek, 2-fél3körül megyünk, remélem még lesztek :)

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Sziasztok!

Nem voltam egy pár napja, de a tetőtérben van a net és valami dögmeleg van... :roll: TI HOGY BÍRJÁTOK EZT A MELEGET MEGINT????????

Képzeljétek tegnap volt a szülinapom és Apa meglepi partyt csinált... :D :D Az a vicces, hogy míg Dalmival fürcsiztünk addig besonfordáltak a kertbe a barátok, amiről én mit sem tudtam. Naná, hogy sikerült majdnem ruci nélkül kilibbennem... :oops: Uccsó pillanatban raktam magamre egy törcsit... :oops: Na de mindegy party TÖKJÓÓÓ volt!!!!!!!!!!!!!!!!

Dalmi ma fél hatkor kelt...jajjjj de álmos vagyok. :shock:
Na megyek visszaolvasok kicsit.
Vendég
 


Őzi,
megkérdezhetem miárt nem jöhet a kistesó még? ha már írtad, akkor bocsi, de nem ugrik be :oops:
ÉS a felnőtteknek miket lehet még avokádóbol csinálni??

Winnie,
Ringató: na összeszedem magam és megnézem a honlapjukat... Lehet megyünk.. :wink:

ante,
Woow Lidi táncol??? Szuper ügyi!! Videot mikor látunk róla??? :D



csernusn
húú ez az alvós kép szuper jóóó!!! Nincsen gondja az elalvással, mi?? :lol:

CSajok észrevettétek, hogy mennyire sokan panaszkodnak az alvásra??? Remélem ez csak a "korral jár" a babáknál... :shock: Ugye??????
Vendég
 


Sziasztok!

Köszönöm a Chamomillás hsz-eket, de közben a másik topikon válaszoltak és én mentem is altatni, aludni. Végül az lett, hogy adtam neki lefekvés előtt 3 bogyeszt, aztán még egyszer hármat mikor felébredt fél 11-kor, és még hármat reggel fél 5-kor. Kitaláltam egy módszert az adagolásra. Kimostam egy ásványvizes üveg kupakját és abba tettem egy kiskanálnyi vizet, bele a bogyeszokat és mikor este kellett, már nem kellett variálni az oldogatással, mert ott volt. Áttöltöttem a kiskanálba a kupakból és mehetett a gyeröknek. Aztán mikor már elaltattam, megint tettem oldódni egy adagot. Tök okos vagyok, mi? :lol:
Hát egy icipicit segített, asszem. AHhoz képest, hogy tegnap 4 és 5 között egy percet sem aludtam, és volt, hogy óránként kellett kelnem, most azt volt, hogy lefeküdt 9 körül és aztán kelt fél 11-kor, fél 2-kor és fél 5-kor, majd most 6-kor végleg.

Zsu: én sem számolom, hogy mennyit eszik. A lényeg, hogy hízik.

Ante: Lidi nagyon cuki a videókon! :lol:

Kiscsikó: ari vagy, gondolkozom, hogy kellene-e valami. Végülis nálunk is beszerzi a gyógyszertár a szereket, csak meg kell rendelni és délutánra már ott van.

Mági: lehet, hogy csak valami keménybe harapott, nem? Szerencsére a szájnyálkahártya nagyon gyorsan gyógyul és a nyál fertőtlenít.

Nálunk is az van, hogy tud kúszni TÜndi, de jobban szeret a hasán feküdve szöszölni valamivel. Csak akkor indul neki, mikor valamit nagyon el akar érni.

Kernico: hát ezen az oda-vissza mászin nagyon röhögtem. :lol:

Még az van, hogy tényleg iszonyúan fog a sárgarépa. Szegény Tündérem kifejezett bogyókat rakott a pelusba ma reggel. A fehérrépa is ennyire fog? Mert akkor keveset rakok majd a kajájába, ha akutális lesz.
Szerintetek milyen lehet a céklás cukkini? Én azon gondolkodom, hogy ma azt csinálok.

Kép
Kép
tinu
 
 


Kernico: azt akartam még írni neked, hogy szerintem nem baj, ha átmenetileg csak gyümit és rizspépet eszik Kiara. Erőltetni úgyse kell, meg nem is lehet, ha csak meg nem tömöd, mint a libát. Szerintem néhány hét és tuti visszaáll a normálisba. Az anyatejben úgyis megvan minden, ami kellhet neki.

Kép
Kép
tinu
 
 


Jó reggelt!!

Csak gyorsan meg szeretném kérdezni,hogy a pulykahusit főzzem meg,és úgy tegyem be a fagyba,vagy nyersen,aztán amikor szükség van rá vegyem ki és főzzem meg?Ti hogy csináljátok??
Vendég
 


Alexa: szerintem mindkétféleképpen lehet. Én valszeg nyersen fogom eltenni, mikor aktuális lesz.

Kép
Kép
tinu
 
 


Alexaa:
én megfőztem, nekem így kényelmesebb egyben, ha kell valamibe egy órával elég előtte kivenni egy kockát, és rakhatom a kajájába. Babáknak csak egyszer szabad lefagyasztani husit. Vagyis ha lefagyasztottad a husit nyersen, nem jó mégegyszer lefagyasztani ha megfőzted. Nem tudom már hol olvastam.
sziszi22
 
 


Mágnes: Gege is csikorgatja a fogát néha :):):):):) Nekem a claritin használt és nem szedtem minden nap csak amikor már nagyon tombolt az allergia.De ugye amig szoptatok nem lehet.Annyira jó volt amig terhes voltam meg sem éreztem az allaergiát :):):):):

Cs.Niki: én is alig látok az allergiától de úgy tudom semmit nem szedhetünk én calcium c-vitamin koktélt szoktam inni mert azt lehet.

Alvás: hát nálunk is zürös de most a melegre fogom mert amikor nem bvolt ennyire meleg akkor csak kétszer ébredt éjszaka de pl most éjjel háromkor tágra nyílt szemmel boldogított minket egy órán keresztűl aztán elaludt magától vissza.

nika70
Salgótarján
 
 


Winnie:
Rékababának boldog hófordulót! Kép


Zsu:
én még csak túrót adtam, joghutot nem. Tényleg engem is érdekel milyet adtok?! Nem szoktam nagyon mérni mennyit eszik, mert ha éhes, jelzi, sírdogál.
sziszi22
 
 


Sziasztok!

Na, még meg sem jelentem a színen, máris eltűntem. Ugye vidék, burgonyaásás, brü-hü-hü. De ma megyek csajbuliba, végre kitombolom magam 3 év után. :D

Mági!
A videóra igényt tartok!!! :D Hol találom meg?

Rena!
Akkor megnyugodtam, hogy a HP nem csak nálunk jelent ilyen "züllött" dolgot. :)
Akkor most olvassátok a HP könyvet? Én annyira nem vagyok nagy rajongó, de azért érdekelne ki halt meg :wink:

Sziszka!
Én nem izgatom magát a súlya miatt, én sem vagyok kicsi, a férjem meg végképp nem. Jázival is itt szívóztak, hogy vigyem az endokrinológiára, elvittem, és no problem, a gének..... Elvégre, ha a férjem is 196cm, én 173cm, a férjem 95kg én meg ....kg, akkor nem lehetnek törpe gyerekeink, vagy nem????

Csajok!
MIndenkinek kitartást az éjszakázáshoz!!!

Niki!
Jól hangzik ez az aszaltszilvás recept. Lehet, hogy én is kipróbálom. Ma nálunk rántott gomba lesz. Nyam-nyam.

Ez a kép fantasztikus Daniról!!! :P


Kiscsiko!
Boldog házassági évfordulót! Remélem szépen telik majd a napotok!

Antekirt!
Már bocsi, de halálra röhögtem magam az "álomba dumálás" videón. Zsombi is szokott ilyet, de Lidi viszi a pálmát! :D

Bacilivi!
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!
Szép lett volna, ha kilibbensz Éva-kösztümben. :)

Szana!
Úgy látom mi egy napon születtünk, így utólagosan is boldog szülinapot neked is! Imádom, hogy nekünk csinálják mindig a tüzijátékot. Te nem? :)

Na, megyek, mert készülődnöm kell estére! 8)

Pá,
Brigó

Kép

Kép
brigó
 
 


bacilivi: Bolodg Szülinapot nem semmi meglepi :):):):):):):)

Winnie: Boldog 7.-et Rékának :):):):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Jó reggelt,
köszi Brigó:-) Már rágondolni is nagyon jó:-) Úhogy ma nem hp vagyok, hanem szentimentális:-))))

Livi boldog szülinapot!

Rékának pedig boldog hófordulót:-)))

KépKépKép
kiscsiko
 
 


Sziasztok!

bacilivi:
meglepi szuper lehetett, főleg ha jól is sikerült!Boldog szülinapot!

Winnie: Boldog 7.-et!


Akkor tali:

Aug 28 (kedd) 13 óra szokott helyen!

Ott lesz:
1. Tünde - Tinu
2. Kiara - KNiki
3. Réka - Winnie (kicsit késik majd)
4. Fanni - Zsu
.
.
.
.
.

Kép
zsuzsu74
 
 


Akkor tali:

Aug 28 (kedd) 13 óra szokott helyen!

Ott lesz:
1. Tünde - Tinu
2. Kiara - KNiki
3. Réka - Winnie (kicsit késik majd)
4. Fanni - Zsu
5. Ádám-Kiscsikó
.
.
.
.

KépKépKép
kiscsiko
 
 


Akkor tali:

Aug 28 (kedd) 13 óra szokott helyen!

Ott lesz:
1. Tünde - Tinu
2. Kiara - KNiki
3. Réka - Winnie (kicsit késik majd)
4. Fanni - Zsu
5. Ádám-Kiscsikó
6. Dani-CsNiki


Bacilivi, Brigó, Kiscsikó, Boldog Szülinapot Kívánok!!!!


Winnie, Boldog 7. hófordulót kívánok!!!!

Birgó, a HP nálunk is házipálesz!

csernusn
 
 


Sziasztok!

[b]Szülinaposoknak sok Boldogságot Kívánok!

Rékának Boldog 7.-et!

[/b]
Köszönöm a segítséget pulykahusi ügyben!

Az éjszakánk nagyon jó volt!!Martinka csak pelusban aludt.Tegnap is csak az volt rajta napközben,de még úgy is izzadt,szegénykém.

Kajamennyiség:
Csak akkor látom,ha üvegeset eszik,különben nem tudom.A lényeg szerintem ,hogy jól fejlődik,meghát ha jelzi,hogy neki elég volt,akkor úgysem tudok belétömni többet,akármennyit evett.

Lidi
édes a felvételen,ahogy örül apának!

Sziszi
!honnan vannak ezek az aranyos képek amiket felteszel?

Winnie!Köszi a meghívót!
Vendég
 


Gege egy egész üveg babakaját benyom ebédre :):):):) ha mi csináljuk a kaját akkor nem mérem eszik amennyi jól esik neki:):):):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Livi: utólag boldog szülinapot!

Kép szülinaposnak torta jár!

Alexaa: sok képet szedegettem le a netről, mindig ha látok valami arit akkor elmentem. Aztán csak válogatok belőle. A nők lapja cafénak pl. van képeslapküldője, azt is használtam már. De tényleg sok helyről van.
sziszi22
 
 


Nika: mindenfajta kaja jöhet Gegének, vagy van amit nem szeret? Ma a Csanádnak tettem a főzijébe rizst meg natur joghurtot (danone). Így hajlandó volt belőle enni, de nehezen lehet rábeszélni, hogy finom zöldség stb. Pedig, de büszke voltam 7 hós koráig, szinte mindent megevett. Most meg...
sziszi22
 
 


Sziasztok!

Boldog szülinapot, hófordulót az érintetteknek! :-)

Megvan a videó a tánciról már csak felkell rakni. :-) De azt majd valszeg este fogom felrakni.

Brigó ez még semmi amit szokott művelni az álomba dumálással. Ez nagyon lightos még :-)

Kernico, beszéltem a védőnővel és azt mondta, hogy mivel nagyon okosak a babák és hát már tudja, hogy mi ízlik neki mi nem ezért van, hogy egyik nap megeszi a kajcsit a másiknap meg már nem. Pl van olyan baba aki csak az üvegest hajlandó megenni mert állítólag valahogy annak más íze van. Lidi is ma megevett a trópusi gyümölcsös Univeres üvegesből nagyon sokat, tegnap a körtésből is, ebédre meg az almaszósz csirkésből. Ez nagyon meglepő ahhoz képest,h ogy eddig joghurfaló volt csak. Úgyhogy most várok míg megjön az étvágya addig meg egyen azt amit szeretne.

Kép

Kép
antekirt
 
 


1. Tünde - Tinu
2. Kiara - KNiki
3. Réka - Winnie (kicsit késik majd)
4. Fanni - Zsu
5. Ádám-Kiscsikó
6. Dani-CsNiki
7. Lidi-Antekirt

Kép

Kép
antekirt
 
 


Sziasztok!

Kösz a köszöntéseket csajo, arik vagytok!!!!!!!!!

Sziszi
külön köszi a tortát!!!!!! :D :D :D

Ja képzeljétek az egyik üveges bébikaja (univer asszem), most ugye úgy reklámozza magát, hogy "csupa jó"... VAgyis nincs benne cukor, glutén stb.... NA erre miután Dalmi benyomott egy adag halas valamit, nézem az összetevőket és mit látok?????? CUKOR!!!!
:shock: AZ AGYAMAT ELDOBOM KOMOLYAN....így cseszik át a népek... :evil: :evil:
Vendég
 


Bacilivi, én csak azt veszem amire rá van írva, hogy 0% cukor. Abban nincs cukor viszont a másikban meg elvileg van egy kicsi.

Azt hiszem nekünk is elkezdett dolgozni a fogacskánk. Olyan nyűgős Lidi két napja és csak rajtam lógna legszívesebben. Este meg csak mellettem tud kb két órát egyhuzamban aludni mert a kiságyban óránként ébred vagy félóránként sír fel.
Rág és nyal mindent, és folyik a nyála bár azért nem olyan nagyon.
Szóval lehet mégse maradunk fog nélkül? :-)

Kép

Kép
antekirt
 
 


Szana, mi van veletek nagyon eltűntél. Nem jöttök talira?

Kép

Kép
antekirt
 
 


Szép jó estét!
Rékának boldog hófordulót kívánunk!!!

1. Tünde - Tinu
2. Kiara - KNiki
3. Réka - Winnie (kicsit késik majd)
4. Fanni - Zsu
5. Ádám-Kiscsikó
6. Dani-CsNiki
7. Lidi-Antekirt
8. Anna-Mágnes

Megvettük a járókát. Apa elkezdte összerakni, és akkor derült ki, hogy egy léc hiányzik, ami a fekvő felületet tartja! Hát olyan mérges vagyok! Most mehetünk majd vissza érte.!
Ja és Anna megkapta élete első cipőjét. Nagyon édes, igaz, még nagy rá, de előre gondolkodtam, mire járni kezd, éppen jó lesz. (remélem..)
Amióta kijött a felső 2 fog is, rémálom az etetés... Anna folyton ráharap a kanálra, és szegénykém rögtön sírni kezd...

winnie:
A héliumot szülinapozáskor szívtuk. Apa tett fel ugyan videót, de a sógornőmet rakta fel, és kép nélkül... :?

kernico:
A biokekszet hogy adod Kiarának? Áztatod valamibe, vagy majszolni adod neki?

Nika:
Amíg terhes voltam, nekem sem jelentkezett az allergia. Reménykedtem, hogy így marad, dehát nem.. Én már szedtem Claritint, Zyrtecet, de egyik sem használt..

Ante:
megnéztük Lidit, hogy örül. Apa olyan jót nevetett rajta! Aztán megállapította, hogy tisztára úgy viselkedik Lidi, mint Anna :)

cukor:
A Hipp bébiitalnál is figyelni kell. Mert attól függően hogy milyen gyümölcs van benne, van amelyik cukrot tartalmaz. van amelyikre csak bio van írva, és van, amelyikre a cukor nélkül feliratot is rárakták.

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?