Sziasztok!
NA, beértem magam
HP: Snoopy, nem reagáltam, mert nem tudtam segteni, de gondolom, Tinu már elküldte
Tinu, nekem is tetszett, de nekem a 6-os jobban. Ez nálam a harmadik helyre tornászta fel magát a 3-mas és a 6-os után
ja, és azóta elolvastam még egyszer
úgy, hogy előtte a 6-osat, és csomó minden vilibb lett, ami először elkerülte a figyelmemet
Alvás: mi éjszaka mostanában szerencsések vagyunk, 9-től alzsik fél 7-8 ig, mikor hogy, addig max fel-fel nyekereg, de magától vissza alszik. eztuán még reggel van hogy alszik velünk 1-1,5 órát. Viszont nappal szenvedünk. Balcsin lehet, kicsit elkapattuk, nem altattuk kiságyban, vagy babakocsi, vagy közöttünk nagyágyon szundiztunk vele egyet, most sem tudom az ágyában elaltatni, hiába esik össze a fáradtságtól, csak babakocsiban. Izgi lesz később. viszont így már csak napi egy alvás van, ez most két napja hosszabb, 2 óra körül van.
Alvásigény, most olvastam, hogy féléves babáknak elvileg 13-14 óra az alvásigényük, egy évesen 11-12 óra, de babafüggő.... hát mi alulról súroljuk a 13-at...
Kaja: mennyiség, hát nálunk este és reggel jó huzata van a kislánynak, este tegnapelőtt 260 lecsúszott...
de az átlag 220-240. Már csak 4 tejci van (így is megeszi ált az eddigi 5-öt, mert akkor nyammogás volt)
szóval kaják most nálunk: reggeli tejci fél 8 körül, 180-220 körül, fél 11-11 tízórai gyümi, általában csak pár kanál, a hippel banánosbariból csúszott 40 ml, ami tök soknak számít. délben ebéd főzi, ma tököskrumpliból rekord 70 ml lecsúszott, másból kevesebb. 1-kor, 5-kor és 9-kor tejci.
Fogunk még nincsen, semmi jele, csak a nyáladzás, fülvakarás, de az fáradtság is lehet...
Allergia, nálam van, kezelhető, én Calcimot szedek, meg Sterimar orrspay, viselhető. Kül én Zyrtecet szedtem évekig, az tök jó volt, tünetmentes voltam, és azóta gyogyi nélkül is elég jó...
Baba: nem tom, a szemét sokat dörzsizi, de az lehet fáradtág is, már tünetet nem látok rajta... jó, sokat prüszköl, de az eddig is volt, főleg, miután tele lett tökkel az orra
Visszaolvasás, na ja gyorsan ment de felületesen, így pl arról is lemaradtam, MÁgi, hogy mi volt ez a héliumozás??
Bunny, tök édi volt Máté levele, nagyon tetszett