No megjártam az orvost ,és közben megálltunk szopiztatni is szóval kész leányálom volt.Dokinál picivel kb.30 percet ültünk folyosón mire kijött valaki és akkor sem engem hívtak be.No de én nagy pofám nem bírt és megmondtam nekik a magamét.
Erre megkaptam bent én is a magamét.Így még nem éreztem műtét óta.
Baromarcú doki ,biztos tudja mit csinál ,de most tuti azért volt ez ,mert beszóltam.Megvágta kicsit és kaptam bele egy gézcsíkot amit jól betömködött.
Annyira de annyira elegem van lányok.ÉS a végén mondja jövőhéten hétfő ,kedd,csüt,péntek jelenjek meg..folytatjuk ezt a gézes bigyót.
Mondom meddig tart még.??????Erre doki ..:ki tudja,amíg ki nem lökődik varrat bentről ,vagy isten tudja,legyek türelmes.
Szerinte szeptemberem fele tutira rámegy még ,és akkor nem biztos ,hogy jól tippelt.
Szóval bűzbombám marad meg a kínzás........kukim tele van..........
Barinőm megszült és képzeljétek ,hagyták spontán első csaszi után ,amikor ott is nagy baba volt,erre közben szétrepedt előző heg ,úgyhogy sűrgősségi műtéte volt.Jó kis doki.......
ezért utálom azokat akik azt mondják könníebb megoldás a második csaszi mint szülni!egy nagy lószart ,ezeket a következményeket nem is veszik számba.MÉg jó ,hogy nem vérzett el...
Mikegirl
Kezedbe hason tartva nem prószáltad?
Nekünk is van sok apró pici pötyink
Jah és én is vette chicco stzerilizáló folyadékot...kurva jó ...és nem kel pöcsölnöm.....
Mona 1kg egy hó alatt??
az szép kis zabagéped van neked is és jó a tejcid ,jól hasznosítja a bébi is.
Mandala
26 dkg tök jó,nekem is azt mondta védőnéni,ügyik vagytok....
Víz érheti a sebet,dokik mondták,még nekem így nyitva is érheti.
Judit
Rózsaszín cumika? aranyos.....kicsit elhavazódtál te is?hihihih
Én meg üresen tologattam kocsit fel alá ,mert gyerek nyügi volt ,de eközben ő már rég kezemben nyüglődött....
szóval én is csinálok érdekes dolgokat.
Nora drukk megy neked is!!!!!!
Gyorsan húzok főzök vmit mert enni is kell ma és abból nem lakunk jól amit itt készítek a gépnél
KAptam kölcsibe egy pihiszéket ma,annyira örültem.Semmi extra,de külön játékívet lehet rá tenni ha akarunk ,hintáztatható,fixálható...kimostam és lehet ki is prószáljuk.