Én sem értem, hogy mi köze a genetikai UH-nak a babamozizáshoz, még várom az újabb választ a rendelőtől, hogy akkor most mehetek-e vagy sem.
De ahogy látom helyenként eltérő az UH-k időpontja. Nálunk úgy van, hogy van egy 11-12. heti genetikai UH, majd AFP, és 20. hét körül újabb UH. Sógornőm más dokihoz jár, de ugyanez a helyzet ott is. Ő most volt nemrég a 20 hetesen.
Amint látom Pesten és környékén a 18. héten csinálják a genetikait. Érdekes, hogy mindenhol máshogy van.
Amúgy a soproni kórházban is van 4D Uh, de nem sok jót mondtak róla, meg inkább szakmailag nézegetik a bébit, nem annyira a szülők számára is élvezhető módon, és a kép sem igazán tökéletes. Szóval ezért gondoltam, hogy elmennék olyan helyre, ahol csak ezzel foglalkoznak.
De ha innen negatív válasz jön vissza, akkor elmegyek Pestre, oda ahol Pandi volt. A honlapjuk alapján nagyon tetszenek, de ez amit itt kérdeztem sokkal közelebb lenne.
Bár akkor a párom összekötné az üzleti dolgaival a Pestre menést, és így igazából tök mindegy lenne, hogy hová megyünk.
Majd meglátom, hogy alakul a dolog.
Amúgy ez Szombathelyen van, különböző "csomagok" vannak, 10-15-20-30 perces videózás, DVD/CD, fénykép, stb. stb., és 10-15000 Ft-ig terjed árban, tehát nem rossz a hely, meg dícsérik is.
Eredetileg én is csak a 23-25. hét körül akartam menni, de már nem bírom ki addig. De lehet, hogy muszáj lesz...
(
Nálunk sem lehet az AFP után érdeklődni, ha eltérés van postázzák, ha nincs akkor 4 hét múlva a dokinál lesz az eredmény.
Az tök jó, hogy e-mailben elküldik, szerintem ezt már lassan mindenhol be lehetne vezetni. Sokkal gyorsabb, és megnyugtatóbb is, nem kell 4 hétig cidrizni.
Kata