Jo reggelt!
Nekunk is csodalatos ejszakank volt tegnap! De megerte, reggelre + egy fog. A jo hir hogy feherlik meg ketto az inye alatt, ugyhogy nemsokata a 10 kg-hoz 10 fogacsak is tarsul majd + ugyanennyi almatlan ejszaka gondolom. Hulla vagyok, allva el tudnek aludni...
Suly,
Szoval ma megmertem Levit pelusban, ugy nez ki atleptuk a lelektani hatart, 10,1 kg a szentem
. 6 hosan volt 9440g, ugyhogy akkor masfel honap alatt hizott kb 600g-ot. Pedig nekem ugy tunt hogy csak nyulik es no, no, no...
Niki,
Kar hogy nincs kozelebbi kep a keresztelorol...
Zsuzsu,
A vadkacsas kep nagyon szep!!! Es a pancsis kepek is!
Nyaralas,
Ugy erzem minkettonknek nagyobb szuksege lenne ra mint valaha. Lesz? Nem lesz
.
Alexa,
Nagyon szepen uldogel Martinka!
Brigo,
A furdos kep nagyin edes Zsombirol!!!
Rena,
Nagyon szepen, stabilan all Petra! Mi meg messze vagyunk ettol
.
Kniki vonalzoja,
Firefox es Safari jol latja.
Nika,
Bocsi! Bocsi! Bocsi!
Gegenke boldog hofordulot kivanunk!!!
Magnes,
Hat ez tok jo!!! Mehemed baromi jo lehetett. En az eskuvomon a hupikek torpikeket enekeltem heliummal atitatott hangszalakkal, elegge bejott az is
. Foleg a "halottal mar a gonoszrol, a csuf kopasz hokuszpokrol?" resz. Ha megvan a video, tedd kozze!!!
Tinu,
Avokado:
Ha megnyomsz egy eretlen avokadot, az olyan mint a ko. A majdnem erett enged kicsit a nyomasnak, mint egy erett paradicsom. Az erett avokado olyan puha, mint a tenyerparna, szine nagyon sotet zold es rucskos feluletu. Ha ennel puhabb a heja, vagy felszakad, az szemet. A tulerett avokado nem jo. Vehetsz eretlent is ha nem akarjatok azonnal megenni. Mert meg fog erni. Siettetheted, ha berakod egy papirzsacsiba egy almaval, mert az segit neki megerni (ethylene gaz, bla-bla). Ne tedd hutobe, mert ott nem erik, csak barnul aztan dobhatod ki... Ha mar felvagtad akkor elkezd barnulni, mint az alma vagy a krumpli, de ha citromlevet teszel ra, akkor szep zold marad. Mondjuk ezt gondolmom nem teszed, ha a babanak lesz, de nem is kell, mert attol meg ugyanolyan jo csak a szine mas. Az erett jo avokado szine belul zold, ami a mag korul vajsargaba megy at.
Itt nem szoktak megfozni a babaknak az avokadot. Villaval osszetorik mint a banant. Lehet mixelni banannal, kortevel, joghurttal, almaval, cukkinivel, csirkevel a baba koratol fuggoen. Levi kortevel szereti. Persze massal is lehet enni, de ezek jol mennek hozza. Bocs ha hosszu voltam, de az avokado az egyik szenvedelyem. Persze minden kaja az...
.
Sziszka,
Jo hogy megnyugtatott a doki.