Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Andi, kicsi Flórának gyors jobbulást kívánok! Ne izgulj!

Zsu, örülök és gratula a babóhoz. És remélem, a doki mindent rendben fog találni.

Ibolya, én is elmulasztottam Gergő másfeledik "szülinapját"! Sok szépet kívánok!

Edith, képek csodajók! És a pocid igazán csini, és tényleg nődögél rendesen, de hát ez a dolga.

Márti, ügyes vagy a fél kiló plusszal. Én ilyenkorra ennél lényegesen többet dobtam magamra, meg az "előírt" tizenkilónál is többet. Huszonkilót.

Barbi, nem irigyellek a banki rohangászásért!

Ma eddig rohanással telt az én napom is.
Jól indult - fél 9-ig szunyizott Samu, aztán mentünk 10-re apjáért, mert vinni kellett a kocsit gumicserére. Mind a 4 gumit kicseréltettük, huhh összegért - bár akciósan jófajtára.
Aztán átmentünk az Örsre számítógépszervízbe, megjött egy megrendelt alkatrész az egyik laptopba, és ha már ott jártunk, akkor becsábítottam a fiúkat egy IKEAebédre és eztazt venni. Nemrég értünk haza...
Ja, nem is meséltem, h mi volt az oka a 4 nyárigumink nyárvégi cseréjének:
múlt hét kedden fel kellett jönnöm a Balcsiról, mert volt egy munkával kapcsolatos félnapos happenning, és az M7-esen Székesfehérvér előtt kb 10 km-rel defektet kaptam. Nem mondom meg mennyivel mentem... Késésben voltam...
Először persze lányos zavar a leállósávban, mi a fenét csináljak itt ezzel. Aztán telefon a páromnak, hogy segítsen, mit is tegyek. Mivel Autóklub tagok vagyunk, após azt javasolta, hívjam ki őket - de mivel késében voltam, nem akartam ezzel húzni az időt, így telefonos távsegítséggel (mit hol találok és hova tegyem) kicseréltem a jobb első kereket kiskosztümben 20 perc alatt :) Az igazsághoz tartozik, hogy asszisztáltam már néhány kerékcserénél, de egyedül még nem csináltam végig. Ez is megvolt. És jó érzéssel töltött el :) ja, mondanom sem kell, senki sem állt meg segíteni, bár ez egy autópályán végülis kevésbé elvárható: 130-150-ről lelassítani nem egyszerű. No, és mivel előre így a pótkerék került, új gumiabroncsot kellett vennünk, és akkor már akcióban vettünk négyet (mi sem vagyunk normálisak...)

És most elfogott a lakásfelújítási láz: ablakcsere, a nappali egy falának a lefestése, és különböző asztalosmunkákat kellene megcsináltatnunk (fürdő, konyha utolsó simítások). Persze először egy költségvetést kell csinálnom, meg árajánlatokat gyűjteni...

Üdv:
Évi

u.i. majd keresek képeket a Medvefarmról - végre vittem magammal gépet és elő is vettem :)

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


És a fotók:

A vonat, a kedvenc
Kép

Ismét a vonatban
Kép

medvék (csak h tényleg arra jártunk :)
Kép

És egy ráadás: nagypapával a papa munkahelyén rakodógép vezetés közben
Kép

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Évi:Samu is jó nagyot nőtt!!!!Nagyon aranyos, igazi kispasi!!!! :wink:
Minden elismerésem a kerékcseréért, nagyon ügyi vagy, én nem vállalkoztam volna rá az tuti!!!!! :oops: :roll:

Zsandi:mi a helyzet a lánykáddal????Aktivátort sikerült szerezni????

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 

 
 

Sziasztok!

Nem vagyok itthon egy fél napot és tessék,mennyit irtatok Kép

Andi,remélem én is, hogy Flórának "csak" torokgyuszija lesz és semmi komolyabb.Most mi a helyzet?

Márti,kiskölkök jól kialudták magukat reggel!!Gondolom azért nem voltál ebédidőben,mert nem voltak hajlandóak aludni.
Szekrényrámolást én már elkezdtem az Encsinél,a Geri az nehéz eset.Ő nem szeret próbálgatni,max.a tavasszal hordott nadrágokhoz ,pulcsikhoz tudok mérni.

Edith,jobban vagytok már?Pocakos képeken nagyon aranyos vagy.Én nagyon birom a képeket,felőlem minden nap dobhatnátok fel fejenként vagy 5-6 db-ot.És tudod,a terhesség ezzel jár,sajnos nagyon kerekedik a has egy idő után :lol: .Krisztának meg a copfos frizurája???!!!Édes!!,A lányomnak másfél évesen alig volt haj a fején,a te lányod meg hajasbaba!!!

Edit,biztos,hogy a télen már kevesebb betegséget kap el Virág.Azért már sokat fejlődőtt,érett az immunrendszere.

Zsu,én még nem gratulálok-

Évi,hát igen,Samu is már kinött a babakorból,kész férfi már!!
Kerékcseréhez meg nagy-nagy gratula-én sem tudtam volna megcsinálni :oops: .

A fél napunkat pénzköltéssel töltöttük.Először az auchan-ban sikerült otthagyni egy fél havi fizut,majd a dm-ben is .Annyit csavarogtunk,hogy az Encsi hazafelé elaludt az autóban-ilyen nem fordult elő már vagy 2 éve.
Enikő du.meg elment egy barátnőjéhez,igy végre volt alkalmam megint selejtezni a cuccai között :oops: .Ne tudjátok meg,minden kis apró kavicsot,papírt,játékot megtart,lehet az törött ,szakadt,teljesen kitöltött feladatgyüjtemények / ovis/,szinezők,szóval volt mit selejtezni-és még nem vagyok kész csak a szoba egyik oldalával.Kipakoltam az iróasztalát is,hogy a ma ujjonan vásárolt cuccokat tudjam hova pakolni.Az ovodakezdés se semmi / anyagilag/,de az iskola :twisted: !!!Amit 2 éve vettünk íróasztalt már elég tropa,de a gyerekszék még 2 évet sem birt ki :twisted: .Az iskolatáskáról meg ne is beszéljek.2 év alatt 2 táska szakadt el,a 2.még év vége felé,ugyhogy vehettem ujjat abból is.Most nagyon gondolkodom egy Budmil hátizsákon,fél áron van,ez hátha kihuzna 3-4 évet is :roll: .
bibolya
 
 


Jó estét!

Andi, remélem, javult Flóra állapota! :)

Kriszta - kopp-kopp - ma már teljesen jól volt, vagy kétszer törültem orrot neki, akkor is csak nedves volt egy picit. Fogalmam sincs, hogy mi lehetett ez, remélem, nem valami allergia (ez most jutott eszembe :oops: )! Orvossal nem beszéltem, mert az orrfolyáson kívül semmi baja sem volt, de holnap vagy holnapután úgyis találkozunk vele és akkor megvizsgálja.

Mi holnap reggel édesanyámékhoz megyünk. István elutazik 2 napra, mi meg elruccanunk egyet itthonról. :) Valamikor pénteken jövünk haza.
Addig ti legyetek jók, Flóra baba pedig jöjjön teljesen rendbe!!! :)

BArbi, akkor valóban, volt ma dolgod, nem is irigyellek! :roll:

Évi, nagyon ügyes vagy! Nekem még jogsim sincs. :P Végül sikerült időben beérned? :)
Milyen büszkén ül Samu a vonaton! És milyen nagyfiús ő is! Sajna, már nem babák a gyerekeink! :roll:

Márti, én 17 kilót híztam Krisztával, de most biztos huszonannyi lesz a feleslegem, ha így haladok. :roll: :P Itt a 12-15 kilót tartják normális hízásnak, de még soha senkitől sem hallottam, hoyg diétáznia kellett volna, ha akár többet is felszedett. persze, nem arról van szó, amikor esetleg magas valakinek a vércukorszintje, vérnyomása, stb.
Nekem is ált. alacsony a vérnyomásom, de ált. nem-terhesen annyi, mint neked most. A terhességeim alatt eddig mindig jó volt.

Edit, merre vagy? Írhatsz bővebben is!
Zsuzsi, te sem jöttél még ma!
Ibolya?

Na, jó éjt! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a sok drukkot, egyenlőre megvagyunk. Folyton a 3 hónappal ezelőtti naphoz hasonlítgattam egész nap, mert annyira élénken élnek bennem azok az első napok, amikor hipp-hopp Zalaegerszegen találtuk magunkat. Nos, azt állapítottam eddig meg, hogy bár nincs virágos jókedve Flórának, sokat sírdogál, bújik, de vannak azért jobb pillanatai is, amikor vidám, játszik, mosolyog. Délután sikerült lenyomni a lázát teljesen, most este megint felment kicsit, de a kúppal már láztalanul tettem le aludni. Eszeget is, és nem veszi furán a levegőt, szóval reménykedem ezerrel, hogy maradunk a torokgyulladásnál. Azért a holnapi napunk még sorsdöntő lehet.

Most megyek is aludni, reagálni majd igyekszem holnap nektek.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Andi, nem lesz semmi gond, hidd el! Pár nap és rendbejön. (naaagyon remélem)
Ha meg eszeget is, és néha azért a kedve is jó az jó jel. Dolgozik a kis szervezete, de ő az erősebb, meggyógyul hamar.

Edith, örülök, hogy Kriszta is jól van. Jó kikapcsolódást holnapra anyukádéknál. Vigyázz magadra és próbálj pihenni is.

Márti, az a fél kiló nagyon jó. Ügyes vagy, én sokkal sokkal többet híztam anno. Igaz a vége nem volt vészes, csak 13 kg, de ezen én voltam a legjobban meglepődve, mert szinte csak édességen éltem.
Mikor terhes lettem elhatároztam, hogy na, majd én megmutatom, hogy nem kell annyira elhízni, én majd tök egészségesen fogok étkezni. Ezt kb. 1 hónapig be is tartottam, ha édességre vágytam vettem magamnak egy Norbi túrórudit, vagy az ő üdítőjüket ittam. Aztán rámtört a süteményvágy, és pont leszartam a Norbi féle édességeket, mindegy volt milyen tortát eszem, csak jó édes legyen. Reggelire egy islerrel, fél liter kakaóval és egy csokipudinggal indítottam. Ehhez képest nem is híztam sokat, pedig amennyit én összezabáltam!

Na, ezzel a litániával csak azt akartam írni, hogy teljesen mindegy mennyit hízol, a lényeg, hogy jól érezd magad. Oszt csá!

Évi, büszke vagyok rád, hogy ilyen ügyesen megoldottad a kerékcserét. Én max. addig jutottam volna, hogy felhívom családunk valamelyik pasi tagját, aztán izibe jöjjenek és cseréljék ki a kereket.
(Annak meg örülök, hogy nem lett semmi baj, a defekt miatt.)

Ibolya, akkor tényleg jól kiköltekeztétek magatokat. Szerintem jobban jársz egy márkásabb táskával, talán tovább bírja. Hiszen azért is drágább, mert a minőséget is kifizeted. (na nem minden esetben)
Nekem van egy Invicta hátizsákom, még a gimi 3. osztályában hozták anyuék Olaszországból. Ez már akkor is 15.000.-körül mozgott. Azóta nyúzom, végigbírta a gimit (és ott sem kíméltem) és a mai napig ha megyünk valahova ebbe is pakolok. Semmi baja.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Szép jó estét mindenkinek!

Két napja próbálok ideülni...

Andi, tudom nagyon nehéz, de valóban próbálj meg pozitív dolgot sugározni és abban bízni. Szerintem Flóra szervezete már sokkal erősebb, meg persze te is tudod, mit kell nézni, így előbb tudtok lépni. De hiszem, hogy erre nem lesz szükség! Sok gyógymanót és drukkot küldök, hogy lázmentes, csöndes és nyugodt éjszakátok legyen.

Zsu, akkor végül meg tudtátok beszélni a babás dolgot? Mik a párod érvei? Remélem, ő is szívből akarja majd ezt a babát és nem "csak" megalkuvásból. Mondjuk én azon csodálkozom, hogy oké, hogy nem most terveztétek, de végülis akartatok 3. babát. Úgy is fel lehet fogni, hogy akkor "ez is letudva". Kívánom, hogy könnyen közös nevezőre jussatok és teljes szívből akarjátok az a 3. manót mindketten. (Azt azért csöndben megjegyzem, hogy remélem EGY babát vártok... tudod beidegződés)

Képek NAGYON jók. És ne tessék mentegetőzni, hogy sokat raktok mert (legalábbis én) olyan szívesen nézegetem a szépségeinket. (Ezt úgy értettem, hogy a topikos babáinkat, nemcsak a sajátjaimat ... de értitek.)

Samun jól elhűltem. Mekkorát nőtt! Tuti, hogy a két végén nyúzzátok éjjelente! :lol: :lol: :lol:
Ádámon meg jót vigyorogtam az "építőkocka sokkal finomabb ebéd"-en.

Mi hétfőn kimenőt kaptunk, voltunk moziba, megnéztük a L'ecsó-t. Aranyos volt, igaz szétfagytam a moziban, olyan jó volt a légkondi. Meg mondjuk azt sem értem, hogy egy gyerekfilmnél miért kell annyira bömböltetni a filmet. Szóval kicsit szétfagyva és megsüketülve sétáltunk még picit, de aztán nem bírtuk a tömeget és hazajöttünk... még időben. Nálunk kora délután már nagyon ramaty idő volt.
Ma meg fodrászhoz vittem a csajokat vágattam nekik csajos frizkót. Nagyon hosszú volt a frufrujuk, meg hátul megigazította nekik kicsit. Szóval most nem lettek fiúsak mint a múltkor. Délután meg vendégségben voltunk, meg vásárolni. Viszont olvasom, hogy ti is panaszkodtok (néhányan) a gyerekre/ekre. Tuti van valami a levegőben, mert enyimek is leromlottak. Nem fogadnak szót, visszadumálnak! Remélem ez azért vissza fog csitulni, mert annyira elkanászodtak, hogy eddig bátran nekiindultam velük egyedül is akárhova, de most nem mernék. Ketten is megőszülünk tőlük, még egy vásárlás alkalmával is.

KépKép
kgiulia
 
 


Ibolya:aludtak a drágáim ebéd után, azért nem voltam mert én is aludtam!!!!! :oops: :mrgreen:
De ma már fél 7kor kukorékolt a fiam!!!!!Ez csak egyszeri dolog volt!!!! 8)

Zsandi:milyen volt az éjszaka????? :roll:

Barbi:én meg NEM terhesen vagyok oda a nasiért, de mostanában nem igazán, max. néha ebéd után bűnözök!!!!! :lol:

Edith:én a diétát úgy értettem, hogy majd szülés és szopi után, addig butaság is!!!!!Csak tudja a szervezeted, hogy mire van szükséga a babának és neked, aztán hidd el nem lesz gond, főleg hogy egy idő után ketten fognak 3 felé szaladni!!!!! :mrgreen:
Meg arra gondoltam még, hogy azért alakult így a súlyom eddig, mert ugye majdnem egész délután kint vagyunk és akkor aztán mehetek utánuk, mint 1 tyúkanyó, mert eszük ágában sincs sokáig 1 helyben maradni!!!!! :roll: 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


JA és Edith jó kikapcsolódást erre a 2 napra.És pihengess ha lesz valaki aki szemmeltartja a szőkeségedet!!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Egy k...va szar éjszaka van a hátunk mögött.Nem tudom mi volt a problémája a gyereknek,de éjfél után fél óránként nyöszörögve kelt,cumi a szájba és alvás - fél órát :twisted: -ezt egészen fél 5-ig birtam,mikor is kézben elaltattam és fél 8-ig sikerült aludni.Persze éjfél után nem sokkal feküdtem le-innét ered a bajom.

Edith,jó pihenést a köv.2 napra,próbálj meg minnél többet pihizni.

Andi,hogy telt az éjszaka?Remélem láz mentes a kis Flóra.


na most lépek,mert megyünk a piacra.
bibolya
 
 


Andi,
mennek a gyógymanók Flórának.Én is remélem,hogy semmi komolyabb nem áll a láz mögött.
Rebi is belázasodott reggelre,39.5 volt,hűtőfürdő,gyógyszer,borogatás.Most 38.0-ra lement.11-től rendel a doki majd leviszem,de szerintem vmi vírust szedett össze,mert hányingere is van és fáj a pocija.Legalább is reménykedem,hogy semmi komolyabb.

Zsu,
örülök,hogy sikerült megbeszélnetek a baba kérdést a pároddal.Minden jót kívánok!

Évi,
Samu tényleg mekkorát nőtt.Nagyon vagány a mozdonyon!:)

Márti,
Zsombi is sokat nőtt,olyan nagyfiús.Szoni meg gyönyörű,mint mindig.Még mindig várja az ovit?Már nem sok van vissza a kezdésig.

Julcsi,
elhiszem,hogy nem könnyű a vásárlás két manóval,pláne,ha elkezdtek "rosszalkodni".De te biztos hamar megoldod ezt a problámát is,hisz olyan jól neveled a csajokat! :wink: Ez a korszak sem tart örökké! :lol:

Ibolya,
hát tényleg egy vagyon a suli.Na ezt eddig is tudtam,de évről évre többe kerül! :evil:

Barbi,
szépszemű Ádámod is csuda tündéri.Sajnálom,hogy még mindig kinlódtok az alvással.

Zsuzsi,
hogy van Szandi?

Edith,
szupi képeket tettél fel.A pocid is aranyos.Kriszta meg nagyon huncut. :wink:

pusz

Timi

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban
 
 


Sziasztok!

Mindjárt megyünk piacra mi is (Ibolya :) ), előtte gyorsan bekukkantottam.

Kerékcsere utoljára - aztán abbahagyom ezt az offtopicot ígérem.
Higgyétek el, ti is megcsinálnátok, ha nagyon kellene sietnétek, ha az elérhető férfirokon ha nagyon siet is kb másfél óra távolságra van, és ha már többször láttatok volna ilyet (mindig segítek balázsnak, amikor átrakjuk a téli-nyári gumigarnitúrát). Ennél sokkal-sokkal bonyolultabb dolgokat csináltok meg nap mint nap :)

Körkérdés: mi most kezdtük el Samuval a lefekvés előtti meseolvasást, és szeretnék tippeket tőletek, hogy milyen meséket olvassunk?
Úgy tudom, hogy ez kor (másfél-2 éves) a sok kép - kevés szöveg műfajé, és elkezdtem utánajárni, hogy mit is érdemes megvenni. Néhány eddigi beszerzés, illetve padlásról lekerült könyv: Szutyejevtől a Vidám mesék (ez most a kedvenc, és anno nekem is ez volt az egyik kedvenc könyvem), aztán Kisvakond kalandjai, és Bartos Erika Bogyó és babóca sorozata (ezt Balázs unokatestvérék ajánlottak, van egy gyerekkönyvesboltjuk). Ha van még tippetek, azt nagyon szívesen fogadom. Már egy hete megy az esti meseolvasás, és most már követeli is Samu. És közben végig asszisztál. Mutogatja ő is az állatokat, nagyokat nevet - tök jó.
No, lépek a piacra, mielőtt minden elfogy...
É

üdv:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Sziasztok!

Az Ádám tök hisztis. Na ezzel nem mondtam ujjat, de reggel óta valami elképesztő. Ha kint vagyunk az udvaron, be akar jönni. Ha bent vagyunk, ki akar menni. És nyafog, hogy vegyem fel.
Most bevittem egy próbafekvésre, hátha az a baja, hogy fáradt. De szerintem nem lesz alvás, legalábbis a hangokból ítélve.

Évi, kerékcserere, biztos igazad van, végül is annyi mindent kell tudnunk megcsinálni pasik nélkül is, hogy már ez sem jelenthet gondot. De akkor is ügyes vagy, én azt sem tudom, hol van a pótkerék. :lol: Na jó, csak vicc volt, de én akkor is büszke vagyok rád!

Mese, én már régebben elkezdtem neki olvasni, a délelőtti alvás előtt kap egy mesét. Nem minden nap, mert van amikor olyan fáradt volt, hogy bevittem és már fordult is meg és aludt.
De az esti meseolvasásig még nem jutottunk el.
Viszont amiket írtál, hogy olvasol szerintem jók. A lényeg, hogy rövid mesék legyenek, mert egy hosszú folytatásosat még úgysem jegyeznek meg, nem figyelnek oda. Legyen benne sok kép, hogy bele lehessen vonni a mesélésbe. Szerintem.

Andi, mi újság Flórával?

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Sziasztok!

Helyzetjelentés: Nem tudom, hogy mi van. Flóra tegnap este óta láztalan, rosszul aludtak mindketten, de nem hiszem, hogy a betegség miatt, 1-2 havonta szokott egy 3 órás éjszakait turnéjuk lenni, és már pont itt volt az ideje. Reggel viszont kihányta a tápszert, azóta csipegetett ugyan valamit, meg iszik szépen. Látszólag semmi baja, azt leszámítva, hogy nem lehet letenni, állandóan sír. Az az igazság, hogy már csak a nehezebb levegővételre várok, ill. a nyögésre, és akkor irány a kórház. Reggel meg, miután felkelt, nagyon furán ment. Tántorgott, mintha nem érezé az egyesúlyt. Azóta nem nagyon tudtam figyelgetni, mert végig az ölemben volt. Rögtön a fülére gondoltam, de hiába nyomogatom, nem tűnik úgy, mintha fájna neki. Remélem csak túlaggódom a dolgot. Ha addig nem lesz semmi, akkor holnap délelőtt megyünk megint dokihoz, kiváncsi vagyok, mit fog mondani.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Zsu!
Bencédnek boldog névnapot kívánok!

Kép

Andi
Kép
zsandi
 
 


Sziasztok!

Andi: Flórának nagyon-nagyon sok gyógypuszit küldök. Kitartás, drukkolok, hogy ne legyen semmi komolyabb a csajszival, remélem csak a torka miatt ilyen sírdogálós.

Edith: nagyon csinos kismama vagy, Kriszta meg egy tündérke a copfokkal!

Évi: nagyon jók a képek. Hihetetlenül nagyfiús Samu.
Ügyes vagy a kerékcserével, elméletben én is tudom, hogy kell csinálni, de tuti, hogy egyedül képtelen lennék rá.
Lakásfelújítás: nálunk a Ferkó tervezi, hogy még ősszel megcsináltatjuk a lakást. Szerintem felesleges. Amíg a Szandi a falba törli a kezét, és minden játékkal kapirgálja, addig kár hozzákezdeni.

Mese: nekünk is Kisvakond van, de még nem igazán értékeli, ha olvasom. Viszont a képeket imádja nézegetni. Napjában többször is odahozza, beül az ölembe, hogy „meséljek”.

Márti: hogy állsz a szekrény pakolással? Nálunk ez csak akkor megy, ha a Szandi nincs itthon, mert imádja széthurcolni a ruhákat.
Remélem ma is tudsz pihizni, amíg alszanak a manók.

Barbi: kezet foghatunk, a Szandi is tiszta hiszti. Egyszerűen semmi nem jó neki. Éjjel ezerszer ébredt, nappal meg folyton menni kell vele, mert egy percet sincs el egyedül. Rángat, tologat, hogy hova menjek, így meg nem tudok semmit csinálni.
De legalább nappal alszik, igaz mostanában csak 1x, de akkor jó hosszút.

Zsu: Bencének nagyon boldog névnapot kívánok!
Mi volt a dokinál?

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Zsandi:remélem jól alakulnak a dolgok és nem válik valóra a rémálmod!!!!! :roll: De mivel ennyien szorítunk a kiscsillagodért, remélem holnap jó hírekkel szolgálsz!!!!! :wink:

Zsuzsi:ma nem pihiztem, Roland itthon volt így jöttünk mentünk egész nap, manók csal fél órát aludtak azt is a kocsiban így Zsombikám már elterült :lol: , Szoni meg még a Somát sétáltatja a papával!!!!! :shock: :D
Megvettük Zsombi őszi cipőjét, így megnyugodtam, hogy most már van zárt lábbelije!!!! :roll:

Zsu:mi volt a dokinál?????
Boldog névnapot Bencének.

Timi:várja még az ovit a kiscsaj, remélem nem csalódik!!!!! 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


SZiasztok!

Na nemrég értünk haza, mert elmentünk vásárolni is. 3 hetes a terheeség, (ugye a számolás alapján 5) Ami azt jelenti, hogy pont akkor estem teherbe, amikor meg kellett volna jönnie :(

Minden oké, látszik a petezsák és a szikhólyag, de sajnos nemigen tudok neki örülni, mert Tamás olyan mint a szélkakas, úgyhogy az idegeim romokban és sajnos a gyerekek is megérzik :(

Nem tudom hogy megmenthető-e még így ez a kapcsolat. Főleg azért nem tudom mert én nem bírom elviselni ezt a bizonytalanságot, hogy egyik nap ez, másik nap az.

Azt is tudom hogy az abortuszt képtelen vagyok megtenni, ha mégis meg kellene tennem azt sose bocsátanám meg a Tamásnak.

Drukkoljatok hogy megjöjjön az esze jó???

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Zsu, Bencének nagyon boldog névnapot! :P

Nagyon sajnálom a Tamás pálfordulásait, elhiszem, hogy ez a bizonytalanság kikészít.

Zsuzsi, szóltam az Ádámnak, hogy ha nem viselkedik, megy hozzátok aztán hisztizhet a Szandival karöltve. :lol:
Nem értem én ezt a kölyköt, ma megint 2x aludt. Bevittem és egy mukk nélkül elaludt. Már éppen átálltam, hogy mostantól kezdve csak 1x alszik, erre nesze. És nem volt sírás, semmi. Komolyan mondom, kész téboly.

Viszont tegnap vittük magunkkal a bankba, mert mindannyiunknak alá kellett írni, így senki sem tudott itthon maradni vele. Hát... Kb. 20 perc alatt mi hárman, meg vagy 3 bankos ugrált neki. Folyamatosan azt néztük, nehogy valamit megnyomjon, kikapcsoljon, lerámoljon, kihúzzon, etc. Én úúúúúúgy elfáradtam, mint itthon 1 nap alatt. Nagy élmény volt!

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Zsu: drukkolok!!

Barbi: tegnap a Szandi is alakított a bankba. Én nem szoktam kivenni a babakocsiból, már csak akkor, amikor mindennel végeztünk és a játszótéren vagyunk. De most rájött, hogy ő a széken akar ülni. Még jó, hogy hamar sorra kerültünk, mert sokáig nem bírtam volna vele.
Ádámot bármikor hozhatod, hidd el, ha ketten vannak tuti nem hisztiznének, ellenének foglalva egymással. :wink:

Márti: milyen cipőt vettetek? Én is most nézelődök. Nekünk kell valami edzős is, mert azt is kinőtte a csajszi.

Andi: remélem Flóra jobban van már.

Nálunk mindjárt, leszakad az ég. Dörög, villámlik és olyan szél van, hogy az már ijesztő. :shock:

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Nálunk is olyan viharos szél fújt este, hogy azt hittem kicsavarja a diófát tövestöl!!!!!! :roll: :shock: De még megvan!!!!

Zsuzsi:a Deicmnannban vettük:
http://www.deichmann.hu/hu/downloads/P0 ... 10x297.pdf
Ha görgeted lefele, akkor a harmadik oldalon, bal oldalon a harmadik képen(fentről) az a barna-narancssárga, nagyon jó kis könnyű, magasabb a szára, és szerintem az árához képest elég jó minőség.

Zsu:szerintem üljetek le tisztázni a dolgokat, mert ez így egyikőtöknek sem jó!!!! :roll:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Zsandi:doki után jelentkezz!!!!!

Majdnem bepisiltem a nevetéstől most reggel, Szonit fésültem, kicsit kócos volt és mikor húzta a kefe mondta, hogy auuuuuuuuuuu, erre kiskrapek jön oda 5 perc múlva mutogat a fejére, fésülöm erre ő is mondta, hogy auuuuuuuu :lol: :lol: :lol: :lol: , nem mintha lenne esély arra, hogy a másfél centis haja kócos legyen :wink: , úgy nevettünk a Szonóval!!!!! :mrgreen:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Ja és ez a 200-dik oldala a topiknak!!!!
Éljen!!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Jó reggelt!

Megint nem volt reggel se net, se tv, se telefon. :x

Andi, remélem már sokkal-sokkal jobban van a Flóra. Várom én is, hogy mi volt a dokinál.

Nem tudom, hogy tudok-e ma még jönni. Délután megyünk a Balcsira, addig csomagolok és a változatosság kedvéért még a bankba is be kell mennünk. Már többet járok oda mint a boltba.

Ha nem jutnék ide jók legyetek, vigyázzatok magatokra. Szerintem most csak 2 hétig maradunk. Ez persze függ az időtől is, ha nagyon elromlik jövünk haza.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Barbikám:jó időt és kellemes kikapcsolódást a Balcsin és puszilgasd meg az 1 éves és 5 hónapos szépszeműdet helyettem is!!!!!!!!!!!!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti!

Te meg a 3,5 éves lánykádat puszilgasd meg helyettem!!!!

Később jövök! Ma mindkét gyermekem zizi.

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Sziasztok!

Nekem sem volt reggel netem-csak nem az éjszakai "tájfun" az oka?
Nálunk fél 11-körül olyan szélvihar támadt azt hittem itt a világvége.Dörögni nem dörgött csak nagyokat villámlott.

Andi,Timi,hogy vannak a kis betegeitek?

Évi,nálunk a meseolvasás csak 1-2 percig tart,mert a Geri állandóan lapozni akar és inkább a képeket nézegeti.Nálunk csak képeskönyv nézegetése szokott lenni.Ha ismerős állatot lát örömmel felkiállt és próbálja megcsikizni -a könyvet.

Zsu,Bencének én is szeretnék utólag:oops: boldog névnapot kivánni.
Ha elfogadsz 1-2 tanácsot keress meg msn-n,itt nem akarom a többieket ezzel untatni.
Azért egyet leirnák-NE akard mindenáron a saját akaratodat/elképzelésedet/ ráerőltetni a párodra.Igy,hogy közölted vele,hogy az ab-ra nem vagy hajlandó,egyszerüen nem hagytál neki semmi más lehetőséget/gondolkodást a dolgon/,mint a baba elfogadása.

Barbi,jó utat és kellemes kikapcsolódást az ujjabb balatoni kiruccanáshoz.

Márti,azért ez a 200 oldal javarészt a te érdemed-nagyon sokat teszel érte-aminek én külön örülök.:lol:

Én nagyon gondolkodom mostanában egy állatkerti kiránduláson -annyira izgalomba hozza a gyereket az állatok látványa is-hátha sikerélményünk lenne.Van valakinek kedve csatlakozni hozzánk? Vagy valami más ötlet ahol találkozhatnánk,beszélgethetnénk?
Jövő hétre már csak 25 fok körüli időt mondanak-igaz,ha a párom nem a műhelyben dolgozik akkor nincs kocsi-vonattal meg nem vállalok be egy pesti kirándulást,de azért majd sűrűn érdeklődőm nála,hogy mikor kunyizhatom el a kocsit.
bibolya
 
 


Márti,Szoninak is boldog 3,5 -ik szülinapot kívánok!!!!

ezt a te kis angyalkádnak küldöm!!!!

Kép
bibolya
 
 


Köszi csajok, nekem is akkor jutott eszembe mikor néztem, hogy az Ádám ma 1 éves és 5 hónapos!!!! :lol: :mrgreen:

Ibolya:az állatkertet az enyémek imádják, de én egyedül nem indulok el velük :oops: , Rolandkám meg sokat dolgozik mostanában.És sajna még nem kapta meg a szolgálati igazolványát, mert ha az meglenne, el tudná kérni bentről a családi ingyen belépőt!!!!Ezt még kivárjuk!!!! 8)
De szerintem jó ötlet a Geri is biztosan élvezné!!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Angyalkám :mrgreen: , mostanában nem úgy viselkedik!!!!! :lol:

Edith:azért majd jelentekzz, ha nem túl későn értek haza!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Ibolya,
Rebi jól van.Tegnap a doki néni azt mondta szerinte vírus.Du.már semmi baja nem volt.Szerencsére most is jól van.
Tegnap éjjel itt is akkora szélvihar volt,hogy azt hittem elviszi a háztetőt.Utána meg nagyon sokáig esett az eső.Most meg megsülünk annyira meleg van.Mi szívesen elmegyünk veletek az állatkertbe.A gyerekeim is nagyon szeretik.

Zsu,
nagyon sajnálom a történteket,de van igazság abban amit Ibolya említett.Ezekszerint szívműködést még nem igazolotak,ahogy írtad,így még bármi lehet.De addig is amíg ki nem derül,hogy élő terhességről van szó beszélgess a pároddal ezekről a dolgokról.Arról is,hogy egyszer szeretné a babát,másszor nem.

Pusz

Timi

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban
 
 


Ibolya, felvettelek msnre :)

Azért erre az ab-re nem vok hajlandó"-nak sok sok előzménye van....ha érdekel megbeszéljük msn-en :)

Márti, hiszen minden este próbáljuk megbeszélni....

Most tegnap éjjel megint úgy tünt sikerül meggyőzni, de most ne mfogom elkiahbálni és szerintem még napokig téma lesz...

Megyek is, foglalkoznom kell vele, bíztatnom, támogatnom, mert most olyan kis elveszett :)

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Ja,Barbi nektek jó pihenést és szórakozást a Balcsin!:)
timiban
 
 


Zsu, Bencédnek boldog névnapot így utólag is!!!!!
A babát valóban meg kellen beszélni és valahogy úgy dönteni, hogy a párodnak is jó legyen. Azt érzem, hogy te mennyire szeretnéd a babát, de ez ugye kevés. Én megmondom őszintén nem is tudom mit csinálnék ilyen helyzetben, de nagyon félnék nehogy elveszítsem a páromat... és a babát. Szóval itt (addig amíg mindketten rá nem jöttök, hogy IGEN akarjuk) most csak veszíthetsz. Nem irigyellek!!!

Ibolya, állatkert oké! Én mennék de nekünk csak a hétvége jó. Mert nagy vagányan közlekedem velük, de ha épp dilihopposok nem szívesen cipelném egyszerre a feneküket a szép nagy állatkerteben. Úgyhogy mi csak a 7végésre neveznénk be...

Andi????

Timi már a múltkor akartalak kérdezni, úgy eltűntél. Mondjuk sejtettem, hogy sokat jöttök-mentek, azért. A hőséget meg ne is mond. Kezdek tőle kikészülni...

Márti, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nagy fazon a fiad! Főleg miután tegnap meg akart lépni tőlünk... (még mindig kivagyok ha rá gondolok)

BARBI, HA MÉG OLVASOL: PIHENJETEK SOKAT ÉS ÉREZZÉTEK JÓL MAGATOKAT. PUSZI ISTVÁNNAK IS MEG A SZÉPSZEMŰDNEK. Remélem ott többet fogtok aludni... Mármint Ádám.

"szülinaposoknak" SOK BOLDOGSÁGOT!!!

Itt van egy kép nektek. Ez tegnapi. Így kell csikizni a tesót...

Kép

KépKép
kgiulia
 
 


Drágák vagytok, biztosan jó lesz, köszönjük.

De előtte még agyvérzést kapok a bank miatt. ÚÚÚÚÚÚÚÚgy, de úgy felbosszantottak!
Mivel hitelkiváltás lesz, ezért első körben a régi banktól kell egy papír, hogy jelenleg most hogy állunk. Na, ezért a papírért kérnek 10.000.-ft-ot. És ugye, ha ez egy normális bank lenne, és küldene havonta bankszámla kivonatot, (amit nem tesz), akkor szinte nem is lenne rá szükség. Kedden kitöltöttem az adatlapot, hogy kérem ezt a szart. Azt igérték, hogy ma meglesz, mehetünk érte a központba. (így a gyorsabb, ha mi megyünk érte nem pedig postázzák)
Tegnap már elkezdtem telefonálgatni, hogy ugye ma meglesz? Persze még nem tudtak semmit, 100x igérték, hogy visszahívnak, nem hívtak. Ma délelőtt megint telefonálgattam, hiába, vagy nem tudnak semmit, vagy a csaj tárgyal, visszahív. (persze sosem)
Felhívtam a központot, próbáltam nagyon uralkodni magamon, és nem rögtön anyázni, elmondtam mi a gondom, és ezt elfogadhatatlannak tartom, hogy egy papír miatt, ami ráadásul nagyon jól tudom, hogy készül, tehát csak egy gombnyomás a gépen, ráadásul mennyi pénzt fizetek érte még mindig várnom kell! Az első csaj akivel beszéltem simán letette a telefon. Na, több sem kellett. Visszahívtam, akkor már ugye azt is sérelmeztem, hogy mit képzelnek.
Én nem puszira vettem fel azt a sok hitelt, naaaaaaagyon sokat fizetek érte, egyenlőre ők járnak jól belőlem.
Eredmény: a hitelügyintézőnk felhívott! és közölte, hogy 5 napjuk van, hogy ezt a papírt megcsinálják. (erről kedden nem volt szó, ők igérték meg a pénteket!!!)
Tehát, hétfőn lesz meg.
Ami még megnehezíti a dolgot, hogy az én nevemen fut az egész, tehát csak én vehetem át. Én meg megyek a Balcsira.
Most annyit sikerült elérnem, hogy a fateromnak is odaadják. Állítólag.
De a vérnyomásom kb. 800, agyvérzést kapok.

Az egészben az a legszebb, hogy nálunk mindenkivel mindent meg lehet csinálni, legfeljebb majd szív az a szerencsétlen hülye, ki a szart érdekel!? Komolyan mondom, igaza van a fateromnak, itt csak úgy lehet bármilyen ügyet intézni, hogy viszel magaddal 2 ügyvédet, aztán sorra beperelsz mindenkit. Talán akkor kicsit visszavennének.
Hú, most nagyon ideges vagyok. Bocsi, hogy így rátok zúdítottam, de füstöl a fejem.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Na, amit meg elfelejtettem,

cserfes Szonónak millió puszit küldünk!

A csikizős csajok pedig írtó édesek, annyira bírom őket!

Julcsi, látom a képen, nálatok mennyire elérhető helyen van a video. Nem nyomkodják?
Nálunk a dohányzó asztalt kell odatolni, hogy ne érje el. De már ez sem zavarja, simán felmászik rá. Naponta 100x mondjuk, hogy nem szabad, próbálunk a lelkére beszélni, egyebek, talán egyszer megérti.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Timi,örülök,hogy Rebeka jobban van.

Zsu,felvettelek-ha gondolod beszélgethetünk róla.Vagy legalábbis megirhatom ,hogy nálunk mi volt.

Timi,Julcsi,állatkerti kirándulásra még a héten visszatérek,apát megkérdezem este,ha megjött a melcsiből.
És ha csak egy egyszerű tali a városligetben?Márti?Akkor sem jönnél?Esetleg egy játszóház?Szerdánként a Lurdy házban "csak"600 ft 1 óra-ha jól tudom.Vagy valami más hely?Tudom,hogy te már többször szerveztél talit,hivtatok is-egyszer se mentem:oops: ,de ugye nincs harag?

Barbi,már nem reagálok-ugysem olvasod :twisted: .Benned látom magamat-én hasonló temperamentumu vagyok.Én már lehet,hogy asztalt borítottam volna :twisted: .

Andi?????? füstjelek????
Nagyon rossz érzéseim vannak :oops: . Márti,nem tudsz semmit?????
bibolya
 
 


Hívtam a Zsandit, már nem lázas, doki szerint "csak" csúnya torokgyulladás, AB mellé kaptak még valami gyógyszert, de már jókedvű, eszeget is.
Azért nem tudott jelentkezni, mert a vihar miatt nincs net!!!! :?

Ibolya:aranyos vagy, hogy hívsz, de én ezzel a 2 gézengúzzal nem indulok el egyedül, a babakocsink is batár nehéz, esetleg ha valamit megbeszéltek és a Roland itthon lesz, akkor mi is benevezünk, de én már 20-án is kivoltam a babakocsi emelgetéstől, pedig akkor anyósom segített :roll: :oops: !!!!!

Barbikám:persze már nem olvasod, de sajnálom ezt a kálváriát!!!!! :? :evil: Nagyon bosszantóak ezek a dolgok, hogy semmi sem megy simán!!!!!

:roll: Én azon csodélkoztam múltkor , hogy a gyerekek után az edókedvezményt nagyon gyorsan fél nap alatt elintéztük :shock: , majd csak győzzük kivárni mikor lesz ebből mani is, ugye????!!!! :roll:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Ja tessék röhögni az elütéseimen :mrgreen: , de a kiskrapek itt ül a klaviatúra mellett így leginkább RÁ koncentrálok!!!! 8)
És a Barbi már úgysem olvassa!!!!!!!!!!! :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Jóóóóóóóóóvanna,nem röhögök Kép
azért köszi az infót az Andiékról.
bibolya
 
 


a Barbi helyett majd próbálom tartani a frontot-figyelek ám!!!! ,resssszkessen mindenki!!!! Kép
bibolya
 
 


Márti,most nézem csak a vonalzódat-16.hetes már a kis porontyod!! Hogy rohan az idő!!
bibolya
 
 


Bizony bizony öregszünk :lol: :lol: :lol: , én mondjuk jobban a már kintlévő csemetéinktől!!!!
Tegnap elszaladtunk a Julcsiékhoz és elfelejtette bezárni a bejárati ajtót, még szerencse, hogy a Livi jött és megemlítette, hogy valami gebasz van!!!Az én drágám kirohant , mint Zrínyi ;Julcsi 1 emelettel feljebb csípte el!!!!! :lol: :lol: :roll: :shock:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Hahóóóóóóóóóóóóóóóó

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Csak hogy még valamit

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


ünnepeljünk

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


ma

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


ez a 10000-dik hsz!!!!
ÉLJEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti, most NAGYON jót nevettem. Csak meglett ez a 10000 hsz.

Ibolya, én nem várom el Mártitól, hogy egyedül mászkáljon a kicsikkel a városban(tudom te sem nem azért írtam!). Nekem is nehéz pedig nem vagyok babás. Szerintem ha a Roland otthon van éppen, akárhova elmenne ő is, eléggé be vannak ők is zárkózva utazásilag. Pedig neki jogsija is van, csak nem vezet. Olyan lökött. Lenne csak nekem jogsim... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Barbi, habár ezt már úgyse olvasod, de kiakadtam a bankon. Mondjuk nekünk is vannak ilyen "vicces" sztorijaink. :? :? :? :?

Andiékról akkor ez végülis jó hír, remélem nem húzodik sehova ez a "csak a torka piros" valami.

KépKép
kgiulia
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?