Sziasztok!
Andi, kicsi Flórának gyors jobbulást kívánok! Ne izgulj!
Zsu, örülök és gratula a babóhoz. És remélem, a doki mindent rendben fog találni.
Ibolya, én is elmulasztottam Gergő másfeledik "szülinapját"! Sok szépet kívánok!
Edith, képek csodajók! És a pocid igazán csini, és tényleg nődögél rendesen, de hát ez a dolga.
Márti, ügyes vagy a fél kiló plusszal. Én ilyenkorra ennél lényegesen többet dobtam magamra, meg az "előírt" tizenkilónál is többet. Huszonkilót.
Barbi, nem irigyellek a banki rohangászásért!
Ma eddig rohanással telt az én napom is.
Jól indult - fél 9-ig szunyizott Samu, aztán mentünk 10-re apjáért, mert vinni kellett a kocsit gumicserére. Mind a 4 gumit kicseréltettük, huhh összegért - bár akciósan jófajtára.
Aztán átmentünk az Örsre számítógépszervízbe, megjött egy megrendelt alkatrész az egyik laptopba, és ha már ott jártunk, akkor becsábítottam a fiúkat egy IKEAebédre és eztazt venni. Nemrég értünk haza...
Ja, nem is meséltem, h mi volt az oka a 4 nyárigumink nyárvégi cseréjének:
múlt hét kedden fel kellett jönnöm a Balcsiról, mert volt egy munkával kapcsolatos félnapos happenning, és az M7-esen Székesfehérvér előtt kb 10 km-rel defektet kaptam. Nem mondom meg mennyivel mentem... Késésben voltam...
Először persze lányos zavar a leállósávban, mi a fenét csináljak itt ezzel. Aztán telefon a páromnak, hogy segítsen, mit is tegyek. Mivel Autóklub tagok vagyunk, após azt javasolta, hívjam ki őket - de mivel késében voltam, nem akartam ezzel húzni az időt, így telefonos távsegítséggel (mit hol találok és hova tegyem) kicseréltem a jobb első kereket kiskosztümben 20 perc alatt
Az igazsághoz tartozik, hogy asszisztáltam már néhány kerékcserénél, de egyedül még nem csináltam végig. Ez is megvolt. És jó érzéssel töltött el
ja, mondanom sem kell, senki sem állt meg segíteni, bár ez egy autópályán végülis kevésbé elvárható: 130-150-ről lelassítani nem egyszerű. No, és mivel előre így a pótkerék került, új gumiabroncsot kellett vennünk, és akkor már akcióban vettünk négyet (mi sem vagyunk normálisak...)
És most elfogott a lakásfelújítási láz: ablakcsere, a nappali egy falának a lefestése, és különböző asztalosmunkákat kellene megcsináltatnunk (fürdő, konyha utolsó simítások). Persze először egy költségvetést kell csinálnom, meg árajánlatokat gyűjteni...
Üdv:
Évi
u.i. majd keresek képeket a Medvefarmról - végre vittem magammal gépet és elő is vettem