Sziasztok!
Kutyfül, már látom, hogy kaptál választ, de azért előfordul a vajúdóban "sajnos", hogy több idegen emberrel együtt szenved valaki. Amikor szerdán délután én bennt voltam, akkor ketten vajúdtak egy szobában, az egyiknek a párja a másiknak a barátnője, illetve a tolmácsa is (kínai volt) bennt, sőt még engem is beültettek CTG-re. Szóval.. Az a gond, vagy jó (?), hogy rengetegen szülnek az Istvánban, sok doki tartozik oda, minden szülőszoba (5 db van) tele volt, így amíg az egyik meg nem ürül, lehet ilyen. Nagyon nem tetszett, de ez van..
Olyan időpontban kell szülni, amikor nincs teltház.
Tegnap este 7 óra után pl. üres volt a vajúdó és "csak" két szülőszobában voltak, úgyhogy körbe tudtam menni, a szülésznőnek is volt ránk 20 perce és nagyjából mindent megkérdeztünk, remélem.
Nem tudom, hogyha nincs dokija valakinek, akkor is választhat-e szülésznőt, mert akihez én mentem, kétszer is megkérdezte, hogy ki a dokim. Nem tudom, tényleg, hogy van-e jelentősége, de szerintem van.
Szeptember első szerdáján, azaz 5-én kezdődik a szülésfelkészítőjük, és ugyanúgy ahogy előtte minden szerdán 3-kor van az ebédlőben. Én is még lehet, hogy elmegyek, hogyha Levi tartja magát a kiírt dátumhoz.
Nem tudom, hogy tudjátok-e, de jó néven veszik, hogyha viszel be ruhát a picurra, azt mondták tegnap, hogy nem gond, ha nincs, de jobb lenne, hogyha a születése után már az otthonról hozott ruhákban lenne, rugi, body, takaró, törülköző...
Ha van kérdésetek, most még tudok talán válaszolni, friss az "élmény"