Sziasztok!
Dani weboldalán vannak újabb képek : [url=http://ocsidani.fw.hu" TARGET="_top]http://ocsidani.fw.hu[/url]
Sajnos gyorsan eltelt ez a hosszú hétvége, apa ismét dolgozik. Talán ezen a héten szólnak neki, hogy felvették-e az új állásra vagy sem. Úgyhogy most nagyon izgulunk!
1-én kint voltunk a majálison, persze a tömeget csak minimálisan érintettük, mert iszonyú, még jó, hogy a nagy babakocsival mentünk. Dani kapott lufit, jó sokáig elvolt vele, viszont már ülvbe õ nem hajlandó babakocsizni, állandóan feláll, ha meghall vmi zenét, ,akkor rázza a sejhaját a járókelõk nagy örömére. Kapott két kis karimás kalapot, egy fehéret és egy kék kockásat, annyira cuki benne, mint egy kis tengerész kapitány, olyan, ahogy áll a babakocsi orrában. Áldom az agyam, hogy vettünk kikötõ hevedert, mert így nem perecel ki. Tisztára mászókának használja a kocsit
Voltunk a dédinél is, hozzánk is jöttek látogatóba és ismét vezettem, most már az M3-ason, elmentünk megsasolni az Asia Centert. Hááát, nem nagyon voltam elájulva. Látszk melyik magyar és melyik kínai üzlet, az utóbbi uúgy kidobálja a dobozok tetejére az árut és ül mellette 1ujjas papucsban kissámlin. A magyarok legalább kipakolják polcokra az áruikat, hogy legalább mutasson is vmit. Megnéztük a földszinten sz újságosstandot, amit apukám tervezett. Na, az tetszett.
Judy
Kezdetben normális, hogy az egész kajcsit viszontlátod a pelusban, uis csak a legszükségesebbeket emésztik meg. A spenót után zöld kaki van, nekünk még most is.
A zöldborsó is ott van a pelusban néha, amit már nem paszírozgatok, simánmegeszi villával összetörve és nem fáj tõle a pocija. A zöldbabot is uígy megeszi és nagyon szereti.
Alvás
Dani egy rövidujjú térdigérõ totyogóban alszik + pléd és nyitott ablak. Nálunk a hálózsák nem jött be, nem tud felállni benne, és csak kínlódik.
Forti
Én tuti nem a tûzõ napon leszek szerdán. Mi már mnden séta elõtt bekenjük magunkat, mert már ez a nap is éget, nem rszkírozom meg, hogy Dani leégjen. Egyébként árnyékban is le lehet ám égni, de azért az biztonságosabb és nincs olyan dögmeleg. Ja, azt hallottam a rádióban, hogy hamarosan zovatarok várhatók
Pszi
Volt Casco-ja a tesódnak? Mert pl. az ilyen elemi kárnak minõsül szerintem és azt állja a biztosítótársaság.
Kataa
Siemens M35-ösöd van? Mert nekem is beleesett egyszer, most ki fogsz rögögni a klotyóba
Mûködik, de sokszor kiírja, hogy kártyahiba, olyankor újra kell "bútoltatni"
amikor ez történt, akkor egybõl szétszedtük, de nem volt vizes belül, éjszakára szétszedve hagytuk száradni. elvileg cseppálló, de gondolom ilyen esetekre nem tesztelték.
Dió
Nem lehet azért könnyezik a szeme, mert be van kenve az arca naptejjel és azt belekeni a keze fejével? Dani is ezt csinálta, azóta a kézfejét nem kenem be és nem könnyezik.
Kataa
Most olvasom, hogy nincs casco... háááát... kicsi az esély...
Igen Dani volt, aki csak a 32. héáten fordult meg elõször a hátáról
Viszont õ akkor már javában kúszott. Aztán felállt, elkezdett rendesen váltott kéz és lábbal mászni, utána ült fel négykézlábból önállóan, addig nem is ültettem. Most meg már lazán lépeget a bútorok mellett kapaszkodva. egyensúlyérzéke nagyon jó, ritkán esik nagyokat.
Zaj
Nálunk végig fúrnak a Dózsa Gy. úton
Tavaly is ilyenkor csinéálták, amikor született Dani. Simán alszik rá, ha álmos, akkor nem érdekli
Ez megy majd októberig...
Nálunk ordítós szomszéd van, rendszerint este 11kor kezdik el, cifrábbnál cifrább dolgokat egymás fejéhez vágni. A legjobban az tetszik, amikor az egyik rászól a másikra, hogy ne ordíts vele, közben õ meg jobban üvölt, mint a másik. Állítólag vmi agyi baja is van az egyiknek, azért ilyen...
Forti
Én a Városlizsében rendszerint látok lábzsákkal, nyakig betakart babákat, a szülõk meg majdnem meztelenek, a gyerek feje meg tiszta vörös. Én nem értem az ilyen szülõket. Én Danit mindig kipakoltam, maikor kellet felöltöztettem, de pl. am,ikor 2 hetesen már ki lehetett vinni július közepén, akkor is volt rajta egy body és egy ujjatlan kis rugi és egy nagyon vékony takaró + kis sapi biztonság kedvéért. Az egyik ismerõsöm 3 éve szült május elején és júliusban nem mert átjönni babakocsival 2 utcát hozzánk szemerkélõ esõben, mert beteg lesz a gyerek... Hát az a gyerek tényleg mindig beteg, szerintem pont azért. Reggel pl. csak úgy kel fel, ha apukája ad neki Kinder Riegel csokit...
A sapi nélküli sétálást én sem tartom jónak, még ha nagyobb is a gyerek.
A sapi nélkülrõl eszembe jutott, ,hogy a BK-ban a Roziék úgy hozták haza a kisbabát a mózeskosárban, hogy nem volt rajta sapka. A forgatás akkor éppen télen van, és azért egy 3-4 hónaposra is elkelne egy sapi nem? Bár biztosan csak levették rövid idõre, hogy látszódjék a pofija. A másik, ,hogy furcsállottam a baba tartását, hassal az alkarra ? Lát vmit az anyjából a baba? Én sosem tartottam úgy a Danit. Na meg az egész ház odacsõdítése egy 1 hetes gyerekhez...
na vége az irományomnak, pusz mindenkinek
gumicukor és dani