Cső csajok!
Napközben tréningen vagyok és így beindultok... Ja csak most ülök a gép elé, mert nem mondom mit csináltam, bár akkor még nem olvastam az utasításokat. Kapáltam, de csak kicsit. A virágoskertet. Nem vagyok ma olyan rosszul, de érzem, hogy azért véges az erőm és nem tudnék már mondjuk betont keverni.
Az előbb az uram ült a sötét nappaliba... nem tudom mit csinált...??? Nem hiszem hogy gondolkodott, mert aztán feljött... tulajdonkép semmire nem jutottunk... észrevette, hogy töröltem a póker programot és szerinte ez túlzás. Ja és küldött ma egy sms-t, hogy nem érti mi bajom, hogy pár hónap múlva már úgy se tehet ilyeneket... ahh, hát nem tom ki ígérte, hogy ha gyerek lesz, akkor ő bizony nem megy bulizni - azt nem a faszt nem... - bocs. Mondtam neki, hogy amíg a gyerek megjön egy csomó dolgot kell elintézni, megcsinálni, pl az ablak előtti talicskát két hete tolja... na erre kiment és eltolta... de ennyi. az a kurva polc még mindig nincs feltéve
sebaj, majd én holnap. Áhhh, nem érdekel, nem idegesítem magam rajta. de nem is törődök vele. vagy rájön, vagy nem. azért én nem adom fel, én ezt nem fogadom el, akár ilyen az asszony sors akár nem. hát Dózsa György is csinált paraszt lázadást, akkor én is. eldöntöttem: forradalmár leszek! miiiiint az a nő a festményen a kilógó mellével (mellem már nekem is van akkora) Na! Most ez van. Ja forradalmam jelenlegi taktikája: nem beszél, tevékenykedik... hogy az ellenséget a megdöbbentés lövedékeivel taszítsam sarokba. Ha nem megy, akkor fegyvert váltok. Vagy hátulról támadok (mondjuk anyóspajtás
) Végül is babussal mi most egy csapatot alkotunk. Azt vagy sikerül az ellenséget letörni és rabszolga sorba terelni, vagy döntetlen esetén szövetségre lépünk és dualizmust alkotunk. De a pénzügyminiszter mindenkép én leszek. Azért addig nem megyek el, hogy totális válság alakuljon ki, erre majd figyelek, bár az ellenség felhívta a figyelmem, hogy ő semmikép nem hagyja már el az országot, mert a nép összeköt örökre
(az én házam-bár ezt sose mondom így) Szóval a háborút csak pár naposra tervezem, mert kedden amúgy is uh.
ja ezért szorítsatok! Megpróbálom megtudakolni népünk nemét
. Ja az ellenség nyomására. Na a mai panasznap befejezve
Amúgy csajok megjegyzem: Elvis Presley januárban született... azért ez kemény összefüggés mi?
Viki egy Elvis funnal mi gond lehetne! Nyugi! Amúgy a koncert: nagyon sok jó Elvis hasonmás van! És ki tudja, lehet hogy igaz h Elvis nem halt meg, csak kém volt és így tüntették el... Bár akkor is 72 éves... Elvis élt, él, és élni fog! Ez már a 2008-s generációt se kerülheti el!
Lafi, Mazsi: boldog félidőt!
Csibe: szorítunk holnapra!
Jó éjt csajok!!!
Holnap péntek! Királyság! 3 napos hétvége! Lehet ablakot mosni!
Jó hosszú hétvégét mindenkinek!