Sziasztok!
Nyusz!
Babicskónak igaza van!
Lehet,hogy tényleg másik orvost kellene keresned!
De mindenképp egy hormonszintet nézetni mielőtt próbálkoztok!
Nekem peteérési gondjaim voltak!Ettől jött meg össze-vissza!Volt,hogy 22 napra,volt,hogy 45-re!
Nekem sem foglalkozott vele az az orvos akihez jártam,még a vetélés után sem!Pedig ha akkor észre veszik,csináltak volna egy hormonvizsgálatot,akkor nem vetélek el 3×!!!
Alex és Zina előtt semilyen vizsgálatot nem csináltattam,de most már tudom,ha mégegyszer babát szeretnék biztos,hogy megnézetek mindent!Persze ehez kell egy orvos is aki figyel az ilyesmire!Én hál'Istennek megtaláltam és segített,hogy Zalán itt legyen velünk!Hálás is vagyok Neki ezért!
Sajna,kevés orvos foglalkozik a hormonszinttel,de ezt már vagy ezerszer leírtam!
Babicskó!
Amikor végre Zalánnal terhes maradtam,tiszta para volt a terhességem!Minden ici-pici szúrást megéreztem és már rohantam is a WC-re,hogy nem e vérzek?Egyáltalán nem emlékeztem,hogy Alexnál és Zinánál volt e ilyen vagy olyan érzrsem!Csak arra emlékeztem ami a vetéléssel végződő terhességeimnél történt!Ezért én állandóan a barátnőmet kérdezgettem (és valószínűleg kiborítottam a hülye kérdéseimmel),aki akkor lett terhes amikor én előszőr elvetéltem!
Aztán össze-vissza elolvastam mindent,(ami persze nem biztos,hogy jó,mert engem egy idő után már tiltott volna a Prof. az internettől is!).
Na,tehát volt egy kedvenc mondatom amit azt hiszem a kismama magazinban olvastam!
Ezt mondogattam magamnak mindíg!(nem emlékszem már 100%-ig,de valami ilyesmi:
Koraterhességben az alhasi vérbőség izgatja a kismedencei szerveket és ez okozhat gyakori vizelési ingert illletve egyeseknél enyhe görcsöket is!
Remélem Nálad is csak ilyesmiről van szó!
Valóban nagyon jó terhesnek lenni,de mi akik már egyszer vagy többször elvetéltünk azért kicsit másképp éljük ezt meg!
Na,jó hosszú voltam!Bocsi!!!!!!!!!!!
Sziasztok