Sziasztok!
Zsuzsu! Fannikának sok boldog hófordulót!
Nagyon jók a képek! Az első kimondottan tetszik!
De Fanni baba mindegyiken hozza a formáját.
olyan szépséges!
Niki!
Örülök,hogy ilyen jól sikerült a keresztelő.Kicsit távoli a kép. Rucit akarom megnézni!!!
A kullancsos dolog azért elég rosszul hangzik.
Nálunk is pont ma debütált a bárányhúsis kelbimbó.Nem sok sikerrel:( Dávid ette meg.
Annak idején emlékszem ő nagyon szerette. Nem egyformák.
Sziszi!
Nálunk nem volt még a védőnő egyszer sem,de iwiw-en tartjuk a kapcsolatot
és a múlt héten azért elmentem egy kis méricskélésre,mert még nem voltunk.
Mondjuk nem is hiányzik
főleg az nem, hogy váratlanul betoppan.
Kiscsiko!
Köszi,
hogy írtál a vendégkönyvbe!
Te is tegyél fel Ádámról képet! Olyan narancssárgásat!
Kernico,nagyon klassz lett az avatarod és az új vonalzód is "látványosabb"
Igen,most már minden látszik! IE-vel.
Súly: Szerintem mi sereghajtók vagyunk,mert még mindig nem értük el a 8 kg-t és elmúltunk 8 hósak.
Mai mérés szerint:7990g
Nem tudom ilyenkor mi az ideális hizás,de mi nagyon keveseket hízunk.
Tudom,hogy volt róla szó,de Bunnyékon kivül beadatta valaki a
Prevanart?(Pneumococcus) Érdemes?
Ante,te milyen joghurtot adsz Lidinek?Én most vettem először,hát kiváncsi leszek. Teszel bele valamit vagy csak úgy simán ?
Túrót adott már valaki? Sima tehéntúrót nem a túrórudi túrójára gondolok.
Beszti! Egyáltalán nem kell aggódnod,Simike úgy tökéletes ahogy van!
Dorka!
Azért irigyek vagyunk ám! Csinálj sok sok képet és várjuk a beszámolót is!
A sóról én is azt olvastam valahol,hogy még ne nagyon mert vesekárosodást okozhat.
Alexa! Nagyon édes Martinka az üldögélős képen. Tetszik az a kis barna rucika is.
Nem is tudom,hogy mondtam-e már,hogy Rékus is felül egyedül 18-a óta
Ihianya!
Kitartás! Hát nem lehetett valami könnyű dolgod,de túl vagytok rajta az a lényeg,és nemsoká csak a jóra fogsz emlékezni,hogy férjhez ment a hugod.
Nálunk is 4 fog jön egyszerre (a doki b. szerint) szóval üdv az éjszakázósak táborában.
két napja fél óránként kel szinte a csajszi és nyűgizik. Bekentem neki Dentinox géllel,de csak pár percig használ. (Mondjuk legalább éjszka szopizik,így nem is bánom annyira)
Ja erről jut eszembe,hogy mi csak vizet iszunk. Egyelőre cumisüvegből,de van már háromféle csőrőspoharunk is
lassan elkezdjük az ismerkedést velük. (Aventos leszerepelt Dávidnál,pedig amúgy nagy Avent rajongó vagyok,így marad az Ikeás és még kaptunk egyet egy csecsemős ajándékdobozban)Kiváncsi leszek melyik lesz a befutó.
Brigó!
Hát tényleg hiányoztál!!!!
Kata is hogy hova tűnt????(Beszti te se tudsz róla?)
Zsombi sokat változott,de azért nagyon hasonlít még mindig Jázihoz. Az tök jó,hogy lefoglalják egymást,én még nem merném Dávidra "bízni",sőt még kettesben se nagyon.
már 7 fogatok van? akkor ebben is nagy sereghajtók vagyunk,igaz a kettő pici fél is több,mint a semmi,de hét???Lénának is bizti már jó sok lehet
A pancsis kép a kedvencem.
A keresztelősek is tuttik!
Bacilivi! Én is drukkolok!
Mági!
Héliumos lufik
mi is kapunk izelítőt a videóból?
Noémi! Szerintem ne ijedj meg,ez csak az őszibaracknak a rostja. Én is jártam így,és közelebbről megvizsgálva
rájöttem,hogy nem vér. Figyelgesd azért,de ha valami gond lenne,akkor más tűnet is jelentkezne.
Bunny!
Nagyon szuper,teljesen elérzékenyültem az emilkédtől és a képeket is megnézegettem,pici fiúból nagylegény lett! Kész sportmeber!
Winnie! Nagyon jól haladsz! Jobb,mint a HP.
Ja és megjött a járókánk,ha még nem mondtam volna,egyelőre elvan benne.
Ildikó