Sziasztok Csajok!
Nálunk ma reggel korántól délután fél négyig áramszünet volt karbantartás miatt. Majd frászt kaptam, úgy aggódtam, hogy a felhalmozott tejcikszletem kiolvad. Amikor visszajött az áram, rohantam megnézni, és szerencsére még akkor is kockára voltak fagyva a kis zacsik.
Aztán bejelentkezett a védőnéni, hogy másfél óra múlva meglátogatna. Gondolom ez volt a kettes számú, rajtaütés szerű látogatás. Nálatok is volt / van ilyen? Egyébként kedves, aranyos.....
Nap
Szerintem egy babó üvölt, ha éhes.....
Egyébként én mérlegelek, hogy tudjam, kb mennyit eszik, mire számítsak. Ha csak 60-at, akkor kifáradt, és bealudt, és tudom, hogy másfél óra múlva ismét etetés. Ha kb 100-at, akkor úgy számolhatok, hogy három órán át szundi
De már nem méricskélem minden kaja után. Van, hogy elfelejtem.
Valaki írta, hogy kölcsön kapott mérleget, és attól sem hízott jobban a baba
Mandala
Légyszi küld el priviben a telefonszámokat. Köszike!!!
Egyébként tökre nem értem. A szopi az egyik legfontosabb dolog, és a kórházban erre fordítanak a legkisebb gondot. Emlékszem, hozták Babszikát, és mondták, hogy szoptassam meg, aztán otthagytak. Én meg gyanútlanul odalógattam a cicimet......csoda hogy szerencsétlen bimbi már tulajdonképpen a kórházban kikészült, és azóta kínlódok vele?
Sziszike
Kövi? A kakiló rész az a lukacska?
Babszika böfis és bukós is, még az orrában is tej van.
Foggalmam nincs, hogy csinálja. Először azt hittem, hogy náthás, mert csak a szörcsögést hallottam. Aztán egyszer megláttam, hogy csepeg a tej a nózijából. De hogy?????