Sziasztok!
Hát megint beindult a fórum nagyon. Fél nap alatt majdnem 2 oldal??????????
Nekem is úgy volt, hogy 6 hónapra szopi mellett is megjött, aztán 2 hónap szünet, aztán megint megjött, és most meg még semmi, pedig lassan kéne.
Nállunk többször is volt baki, de nem lett belőle semmi.
Azért gondolom nem olyan egyszerű a dolog, de hamar túl tettük volna magunkat a kezdeti sokkon.
Inhüvelygyuszi: Nekem kb. 4 hónapon keresztül volt. A csajszi 2 hónapos korától. Majd besz@rtam amikor emelgetni, pelenkázni, bármit csinálni kellett, de dokihoz nem is jutottam el. Vettünk csuklószorítót. Gyógyszertárban lehet kapni, kisebb, mint a gipsz!
Van 2 fajta is: csak csuklóra (én ezt szerettem), jól tartja, ha megfelelő méretet veszel, vagy van olyan is, amit sportolók használnak (gyógyászati segédeszköz boltban) ami nem csak a csuklódat tartja, hanem a hüvelykujjadat is. Ez kicsit nagyobb, és én nem tudtam így vele sok mindent csinálni, de sok esetben meg ez volt a jobb. Aztán ott vannak a krémek is még. Biztos jó, amit Ante írt, ha tudtam volna róla akkor, ....
Így bírtam csak ezt a 4 hónapot, hogy ne fájjon legalább olyan nagyon, és szerintem a doki sem tud majd rá mást mondani a gipszen kívül, meg ezen kívűl, mert erre az egyetlen gyógymód, ha pihenteted!
Ante: Kiara sem eszik a hányás óta rendesen. Tej-, rízspépből még igen, sőt ...., de pl. főzeléket én is örülök, ha 100-120-at bele tudok ebédre imádkozni. Bár ha gyümis, akkor jobban megy a dolog, pedig előtte nagyon szerette a zöldségeket is.
Súly: Tényleg, kinek mekkora most a lurkó? Mi ugye 3 hónapon keresztül 7900-8100 között voltunk, aztán most a betegség miatt megint 7900 gr a csajszi. De hosszra nő, úgyhogy nem aggódok, mert azért eszik is. Legalább is a kórházba azt mondták, hogy ez jó mennyiségileg, pedig ott sem evett már annyit, mint előtte.
Rázkódás: nekünk azt szokta csinálni, hogy ha valami nem ízlik, akkor kirázza a hideg 1-szer 2-szer, de gondolom ez nem ugyanaz, úgyhogy nem árthat, ha tényleg felveszed, és megmutatod a dokinak.
Szellemekben én is hiszek, illetve kóbor lelkekben. Kicsit furi is, hogy anyósék Újpesten a szellemtelepen laknak (zsidó temetőt ledózeroltak a II. vh alatt, és ráépült a lakótelep). Vannak furi dolgok.
Védőnő???? Az mi-ki? Hozzánk kétszer jött ki. Egyszer amikor még terhes voltam, azán utánna is egyszer. A gyerekorvosnál néha összefutunk, ott előadja, hogy éppen készült most már kijönni, de ha már itt vagyunk .....
Mondjuk én nem bánom, de másoknak lehet jól jönne a dolog.
Keresztelős aji: Akkor minek kérdezik, hogy mit vegyenek???????? Ha nagyon nem tetszik nekik a lista, akkor dobj rá szerintem is olyan készségfejlesztő játékokat, amiket majd szeretnétek neki, de sokba kerülnek. Vegyék meg akkor azokat. Lassan jól jönnek majd. Vagy adjanak ajiutalványt, ha az sem jó nekik. De nem értem őket, mivel te tudod, hogy mire van szükségetek, és nem biztos, hogy örülnétek a 3. gyerekülésnek!
Zsu: Annyira jó lehetett nektek, csak irigykedek. Én is úgy vagyok mint Tinu, így várom már a nyár végét.
De nagyon édi Fanni, annyira jók a képek, és olyan irigy vagyok.
És extra jó, hogy így élvezte is, biztos nagyon örült, hogy ennyi új dolgot lát. Akkor ő is olyan utazgatós természet lesz?? Az JÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!
Winnie: tőled is kérjük a képeket, meg a beszámolót!
Jó, hogy jöttetek már ti is!
Tali: 29.-én 14 óra, Zsu, most már itt vagy, kérünk normális táblicskut.
Aztán tessék sorban feliratkozni mindenkinek!
Azta, mennyit írtam, rámjött a szófosás!
Eldugulok én is!
Sziasztok