Új privát üzeneted érkezett!

Rakok fel en is par kepet :) Kép Kép

Kép
]Kép
sziszka27
 
 


Sziszka!
Nem semmi súlyban van a "kis" Lily!:) Érdekes amit írtál. Múltkor Rena említette és néha én is a szellemekkel magyarázom ha Veronika csak úgy bámul percekig egy pontot!:) :oops:
De ha rázkodik, akkor nem lehet hogy túl nagy falatot adtál neki és nehezen megy le a torkán? :roll: Vagy csak nem ízlik neki a kaja és kirázza a hideg? De ha többször csinálta már, akkor lehet mégis csak megkéne mutatni a dokinak.

Winnie!
Kipihent vagy mi az a 13 oldal! :lol: :lol: :lol: Hajrá! :lol:

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


3 oldal már megvan, holnap folytatom :)

Addig is, kajatéma:
Barack, alma (nem tetszik), banán, szilva (ez sem ízlett, nyersen adtam)
Tök, répa, krumpli, és kapott csirkét is üvegesben.
ÉN felváltva igyekszek főzni vagy bébikajcsi.

A tök a kedvenc különben a HIppes Tököskrumpli és tökös csire nagyon ízlett.
Meg anya répás krumplija is ízlett.

Gyümibe a HIppes banánosbarack jött be nagyon, az sk is jó volt...

Ami borzalmas volt eddig, az a humana-s bébirépa krupmlival, de az szerintem is gáz...

na majd folytköv, apa itt toporog mögöttem, alvás előtt még meg szeretne vmit nézni, aztán csicsijja...

KépKép

KépKép
winnie27
 
 

 
 

Nalunk is van ujsag!!! Levi tegnap felallt!!! Marmint allasba huzta magat. Azota mar tobbszor is bemutatta a tudomanyat, de kep meg nincs rola, mert ilyenkor mindig csak rohanok hozza, hogy meg azelott elkapjam hogy elvagodna. Mondjuk eddig feleslegesen mentem, mert csak lecsuccsent, de ha nem mennek, hanem a fenykepezoert nyulnek, akkor tuti hanyattesne. Par hete meg csak ugy kolekedett mint egy kis foka, most meg ul, all, maszik csak gyozzem utolerni.
Gratula Kiaranak is az allashoz!

Bunny,
Nagyon boldog elso szuletesnapot kivanunk a nap unnepeltjenek, Matenak!!!
Hogy unnepeltek, lesznek kepek ugye?

Tinu,
Hat nem csodalom hogy halalra remultel. Nekunk is megvolt az elso balesetunk a minap. Levi lecsuszott az agyrol. Nalunk szerencsere kozel nem volt ilyen durva az eses, mert takaroval egyutt esett, igy igazabol fel sem fogta mi tortent, mert a vastag takaro alatta volt es vele csuszott. Csak nezett hogy mi van es kicsit megilyedt. Nem ugy en! Orakig remegtem, nagyon megijedtem. Apuci meg azota is bele van betegedve, mert akkor epp o volt vele...
Ja es gratula a maszashoz!!!

Brigo,
En is emlekszem rad, de te biztos nem emlekszel ram :) . Meg regen tettel fel kepet Zsombirol amikor tiszta kiutes volt a kis arca... Ez a kep honapokkal kesobb nagyon jol jott nekem, amikor Levinek is voltak. Biztos paraztam volna hogy mi a fene az, ha nem latom a ti kepeteket korabban.

Dorka,
Udv szoke szepsegek Anyukaja! :)

Noemi,
Levi sem nez ki ugy mint aki szomjazik, de ugysem mint akinek baromira kell a hozzatapi. Meg mindig csak napi egy ket kanal kaja, folyadek pedig tejcsin kivul semmi. Jo hogy irtal, igy tudom, hogy nem o az egyetlen "tejfuggo" :) .

Livi,
Ma delutan lefekudtem Levivel es azt almodtam, hogy a kovetkezo hozzaszolasod az volt hogy mar meg is jott. Eleg zavarbaejtoen valosagos volt, igy neztem egy nagyot mikor leultem ujra olvasni es szo sem volt ilyesmirol :) . Huuuu hat en baromi irigy leszek, ha elobb babazol megint mint en!!!!
Terhessegi teszt. Nekem Levit egy speci teszt az ovulacio utani 12 napon mutatta ki, azaz azelott 3 nappal hogy meg kellett volna jonnie. Mondjuk a dobozara az volt irva, hogy erre 17% az esely, de ugy latszik en nagyon terhes voltam! :)

Sziszka,
En vinnem orvoshoz iziben Lilyt. Nem hangzik jol amit leirsz. Mennyi ideig tart a remeges? Ilyenkor reagal ratok? Lehet hogy semmi az egesz, de szerintem nem artana kizarni az epilepszia lehetoseget.

Őzi
Kép
Kép
Õzi
 
 


Máténak Nagyon Boldog Születésnapot! Jó erőt, egészséget, sok örömet, sok játékot, jó étvágyakat, jó éjszakákat és mindent amit szeretne!!!

omr
 
 


Bunny: BOLDOG ELSŐ SZÜLETÉSNAPOT A MI KIS RANGIDŐS MÁTÉNKNAK!!! :D
Rakjál fel képeket az ünneplésről! Bizti lesz torta is, nem? :wink:

Lányok, arik vagytok, hogy gratuláltok a mászáshoz, de még csak a kúszásnál tartunk. :lol:

Winnie: üdv itthon! Azért ne vidd túlzásba a visszaolvasást, mert olvashatsz szomorú dolgokat is. :(

Noémi: én szerintem az ínhüvelygyulladásra adhatnak krémet is, szteroidosat. Csak akkor nem tudom, lehet-e szoptatni. :?

Kép
Kép
tinu
 
 


Máténak Boldog Szülinapot kívánunk :):):):):):):):) sok sok ajándékot is :):):):):)

Dorka2: Szép családod van :):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Gege most ott tart hogy négykézlábra húzza fel magát,Biztosan ül ha leteszem És most már oda vissza forog a maga kis módján bárhová elkúszik :):):) Mászás szerintem majd idővel de türelem az van szóval ráér.Sogórnőm kisfia 7 hónaposan még forogni sem tudott most meg már szalad és 13 hónapos

nika70
Salgótarján
 
 


MÁTÉNAK BOLDOG SZÜLINAPOT!!! Kép


Sziszka, Dorka: szépek a lányok.

Noémi:
Nekem nemrég gyógyult meg a kezem, sajna eltartott 3 hónapig, és mindez a kézi mellszívótól. Éjjel úgy raktam odébb annyira fájt, külön kispárnán volt éjjel a csoklóm, úgy tudtam aludni. Én nem mentem orvoshoz, mert azt monta az ismerősöm, begipszelik. Azt meg nem engedem. Nem tudom előbb meggyógyult volna?! Már nem derül ki. A gipsz is azért kell, hogy pihentesd, ne használd. Neked is van rajta egy nagy csomó? Úgy nézett ki mintha a csontom kiállna.

Alexaa:
Mit mondott az orvos? Különben a szülinapodon lesz bababörze, a vízívárosiban, hátha érdekel.
sziszi22
 
 


Sziasztok!

Először is kicsi Máté!!
Nagyon sok boldog születésnapot kívánunk neked!

Kép

Dorka! Csuda helyesek a lányaid. :)

Winnie! Jó,hogy jöttél!

Sziszka!Nagyon aranyos Lili baba!

Őzi! Gratula Levinek az álláshoz!

Mi még csak a felülésnél tartunk. Nem kapkodjuk el a dolgokat :wink:

ildikó
ilgya1
 
 


Sziasztok!
Szia Zsu! Mesélj, mi történt, míg nem voltál itt?

Szia Dorka! Szőke tündérek nagyon szépek!!
Szia Brigó! Még nem beszéltünk mi sem.

Szia Winnie!! Élménybeszámolót és képeket is kérünk ám!!! :)

Bacilivi! Az tök jó lenne!! Szerintem. Vagy nem? Egy barátnőm szoptatás alatt esett teherbe, szóval semmi sem kizárható! :wink:
Mági! Én is nagy terh.teszt fogyasztó vagyok! Még van is egy bontatlan. Szerintem már le is járt a szavatossága. :)

omr
 
 


Őzi! Gratula Levinek az álláshoz!
Tinu! Tündinek meg a kúszáshoz!!

Mi is szoktunk esni, általában orra. Nem mindig sír ilyenkor, de van hogy úgy beüti, hogy még nekem is fáj!

Kérdés! Segítsetek légyszi. Kérték a rokonok, hogy írjak listát, mit kérünk a keresztelőre. Írtam pár dolgot, mindre azt mondták, hogy hülyeség. Aztán mikor kérdeztem, hogy akkor mit vennének, akkor meg csak néztek bambán. pl leendő keresztanya bébikompot akart venni. Még jó, hogy elmondta, mondom szó sem lehet róla!Szóval várom az ötleteket, mit írjak a listára! Még ma le kell adnom! :)
Ilyenekre mondták, hogy hülyeség: rácsvédő (ugyanis a mostani Petra szétszedte, nyakára is tekerte a cérnákat.. :roll: :oops: ), csúszásgátló fürdőkádba, nagy fürdőlepedő, 74-es pizsama, melegítő, őszi sapka, benti hinta. Mit írjak még, amire nem mondják, hogy hülyeség??

omr
 
 


Sziasztok!

Köszi azoknak, akik hiányoltak!

Máté: Boldog 1. szülinapot! :D

És utólag nekünk is... :oops:

Balcsi:
Jó volt, a idő is, 1 nap volt eső, mielőtt jöttünk volna vissza vagyis 20.án. Jó kis jégeső. Diónyiak. Én még ilyen jégesőt nem láttam nyáron... :shock:
19.-én volt tüzijáték, Fanni csak leste.
Aztán a 20.ai it is megtekintettük, ott lőtték kb 200 méterre, nagy durrogás, de ő meg sem rezzent, leste az eget és álmélkodott. Olyan édi volt. Zabálnivaló. Étteremben is voltunk kétszer. Ott is úrinő módjára viselkedett a kis drágám. nem volt hiszti, nem volt nyafi.
Éjjel jól aludt, egyszer kelt csak fel, pedig a túloldalon minden éjjel ment a diszkózene, igen hangosan, és a kocsik is zajongtak. nem zavartatta magát.
Borfesztivál is volt éppe ott és akkor, bár ahogy hallottam sok helyen volt a Balcsi körül. Imádta a tömeget is, nézelődött, mosolygott. Szóval ahogy be voltam kicsit retenve, hogy mi lesz ha kiszakadunk a megszokott környezetből, felesleges volt, mert élvezett minden percet.
A strandolást különösen. A pancsikat. Vittük a kis gumimedencét és abban lett neki víz hozva és pancsolt önfeledten...
Szóval élményekkel gazdagabban jöttünk haza.

Ami még tudományunk:
Mindenáron fel akar állni, bár még igazán ülni sem tud egyedül, vagyis ülő helyzetbe most tornázza magát. Vagy sikerül vagy nem.
De ha megfogom, már tolja fel magát álló helyzetbe.
Fogunk még csak kettő van, de úgy látom a felső kettő helye piroslik.


ezt most elküldöm...

Kép
zsuzsu74
 
 


Boldog hófordulót Fanni! :oops:

omr
 
 


Tudományokhoz mindenkinek nagy gratula.

És akkor egy kis szuvenír akik ünnepelnek:
Kép

Kép
zsuzsu74
 
 


mindjárt kicsinyítek képeket... egy párat.
:wink:

Kép
zsuzsu74
 
 


Kép

Kép
]Kép
sziszka27
 
 


A szoveg lemaradt a kephez.

Matekanak nagyon boldog szuletesnapot kivanunk!

Kép
]Kép
sziszka27
 
 


Na még gyorsan csak annyit, hogy mi is lepottyantunk az ágyról. parkettára huppant a lány, arccal lefelé, nekemmeg egyből a szivem elkezdett verni ezerrel, odapattantam, néztem, minden oké-e. hamar megnyugtattam, de tényleg egy szemvillanás alatt lezúdult az ágyról. Az utolsó mozzanatot láttam, hogy bukik előre. A frász jött rám. Egész nap lestem, hogy minden rendben van-e, nem lett-e kék-zöld valahol a kis buksija...
Igen megilyedtem, de ugy, hogy amikor megnyugodott, nekem is le kellett dőlnöm, mint a surdának, mert mondom mentem infarktust kapok, annyira beijedtem, megijedtem.
Tudom, hogy sokszor lesz még ilyen, illetve ha jobban figyelünk kevésbé, de mikor jönnek és majd mennek, biztos ütik is magukat. Mondjuk az más, mert ő koppan oda és megy neki ennek-annak, esik-kel, nem pedig csak úgy, mint a liszeszsák lehuppan tehetetlenül....


Eldugulok képet alkotni nektek! :D

Kép
zsuzsu74
 
 


Rena: Kösz, átadom Fanninak! :wink:

Kép
zsuzsu74
 
 


most látom: megilyedtem...azaz megijedtem!!!
Már írni sem tudok, hogy belegondoltam a történésbe.

Kép
zsuzsu74
 
 


NA nem tom eljtutok e a gyógyitárba, ugyanis itt Németkéren csak délelőtt van nyitva kb 3 órát, akkor is százan vannak. A gyerek most alszik, de nem merem itt hagyni egyedül, szerintem mire felébred addigra már bezár. :evil:

Sziszka: nincs rajta csomó, talán picit dagadtabb mint átlagban. Amúgy én is azt hallottam, hogy begipszelik, dehát akkor hogy rendezem a gyereket, a háztartást???? :roll: Bár ez a 3 hónap nem túl biztató! :shock:

Máténak szülinapja alkalmából kívánunk minden szépet és jót, valamint nagyon jó egészséget és gyönyörű gyermekkort!

ZSu!
Boldog hófordulót Fanninak!:) De jó lehetett nektek a nyaralás!:)

Rena!
Nem nagyon van ötletem. Szerintem amiket te írogattál azok nem túl ajándékos dolgok, viszont arra van szükség, akkor nem értem miért nem lehetne azt megvenni?! Nálunk is gond volt ebből, mert pénzt nem akartak adni, de mondtuk, hogy autósülésre gyüjtünk-aztán kaptunk ajándékba egy használtat később :oops: :? Na de így majd a pénzt betesszük a babakötvényes számlára. Ja és kaptunk ajiutalványt a bababoltba, így azt veszek amire tényleg szükség van. Egyébként ha nincs, akkor lehet venni különböző fejlesztő játékokat, amik általában nagyon drágák és nem baj ha nem most hanem pár hónap múlva tudja csak használni, elállnak!: :wink: :)

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Ma van a kis Mirka angyal névnapja!

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Sziasztok, hát kiakadtam, mikor megláttam, hogy tegnap óta mennyit írtatok:))))

Ja én is csak leadom, hogy meg volt a keresztelő, Dani hangosabb volt néhol a papnál, de nem sírásban, hanem beszédben, de szerencsére a papot nem zavarta. a kisruha jó volt, de a végére már nagyon beleizzadt, és utána az ünnepség is nagyon jól sikerült:)))Kapott aranyos kis játékokat is Dani és igazán jól viselkedett.:)))

Tegnap már a 2. kullancsot szedtük ki Daniból, de ha a párom nem szól és észre sem veszem, kb 2 mm-es volt mindkettő. Hát anyósék erdő mellett laknak, meg kinti kutya macska is van. Az a lényeg, hoyg most nem találtunk rajta többet.

Meg van az első kaja is amire Dani olyan allergiás lett, hogy a szája körül teljesen csalánkiutéses volt. Kelbimbü bárányhússal. Kell neki inyenckedni!!!!Apja vette!!!!:))))

Most itt alszik, egybként szinte óránként kel...


Máténak boldog első éves évfordlót kívánunk!!!!!Remélem jól telik majd a napotok!!!!

Az újaknak üdv (Dorka),És majd még olvasok vissza.


Olvastam a hír Mirkáról, és amit Bunny bemásolt, az nagyon szép. Én hiszek abban, hogy megvan mindennk az oka, biztosan jó helyre került, most az angyalok közt vigyáz a családjára.

csernusn
 
 


Szia Niki!
Mit kaptatok keresztelőre??? Csak mert most írom a kívánságlistát közkívánatra és megállt nálam a tudomány. :D

omr
 
 


Sziasztok!
ELőször is:

Máténak Boldog születésnapot kívánunk!!!
milyen furcsa, hogy máris az első szülinapot ünnepeljük! :)

Sziszka:
Egyébként én is hiszek ebben, sőt tudom, hogy látják a babák a szellemekt.
Anna olyat szokott csinálni, hogy fekszik az ágyon, néz fel a plafonra, repked, és kacag....
Barátnőm akkor volt terhes, amikor az imádott Nagypapája meghalt. Megszületett a kisfia, és nagyon sokszor nézett egy pontot, és kacagott. Aztán amikor már tudott pár szót mondani, meglátta a Dédnagyapja fényképét, soha nem beszéltek neki róla, nem is emlegették. Ő pedig rámutatott, és közölte, hogy ott van Tati...

omr:
Minket is kérdeztek ajándékok miatt. Én úgy voltam vele, hogy mivel nem tudom mennyit áldoznának ajándékra, ezért meg sem tudom mondani mi kellene. Mert kellett volna etetőszék, dehát ugye az drága. Így azt mondtam ,hogy rájuk bízom. Ebből lett az, hogy Anna pénzt kapott, amiből megvettük az etetőt..:)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Akkor a fotók.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
zsuzsu74
 
 


Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
zsuzsu74
 
 


Elnézést ha sok voltam..... :oops:

Kép
zsuzsu74
 
 


Zsu:
Boldog hófordulót! Nagyon jók a képek! Szuper, hogy ilyen jól viselete Fanni a nyaralást. Na meg éjszaka is jól aludt, idegen helyen. Étterem :)

Rena:
Nálunk is hasonló volt a helyzet,( nem tudom mit vegyek ), így mi is pénzt kaptunk.

Kérdés: hozzátok jár még ki a védőnő? Mert én pár hónapja már nem láttam.
sziszi22
 
 


Zsu: boldog 8.-at Fanninak!!!
Nagyon szupik a képek, látszik, hogy jól éreztétek magatokat. Kicsit irigykedem is, mert mi nem voltunk sehol nyaralni. Épp beszéltük az urammal, hogy milyen rossz így a nyár, alig várjuk, hogy vége legyen és ne fődögéljünk a panelban. :?

Sziszi: hozzánk havonta jár a védőnő még mindig. De ő nagyon lelkiismeretes fajta. És mindig előre bejelentkezik, vagyis ilyen nincs, hogy fogalmam sincs, mikor jön legközelebb.

Kép
Kép
tinu
 
 


Körkérdés: Mennyi egy adagnyi husi? Mikor kezdtétek el adni a husit a hozzátáplálás kezdetétől számítva?

Kép
Kép
tinu
 
 


És a husit is a botmixerrel össze lehet törni? Vagy hogy csináljátok?

Kép
Kép
tinu
 
 


Kiscsikó, Winnie: ti tudjátok, mikor kezdődik ősszel a RIngató az Örsön? És hogy hol van pontosan? És hogy be kell-e jelentkezni? Vagy nézzem meg a neten, mi? :wink: Ti is jöttök, igaz?

Kép
Kép
tinu
 
 


Zsu!
Fantasztikusak a képek! ÉS hát Fannika meg gyönyörű!:)

Tinu!
Én már kb. 3 hete vettem csirke mellet, nagyon puhára főztem, turmixoltam (néhol szálas maradt :? ) és jégkocka tartóba fagyasztottam, így kb 5 dkg-osak. Sajnos Veronika idáig szinte semmivel nem volt hajlandó megenni!:( De! kivétel a sütötökös krumplis csirke!:)

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


tinu:
én kb. 3 hete minden főzelékbe husit teszek.
Vettünk csirkemellet, feldaraboltuk kis darabokra, kb. akkorára, mint mondjuk egy felnőtt 2 nagy falatja. Így külön bezacsóztuk, be egy dobozba, és a fagyiba. Ebéd előtt 1 órával kiveszem, és ki is enged, mire kell. A mellet párolni szoktam, kb. 10 perc alatt kész is. A botmixer nekem szuperül összeturmixolta, még az almához, banánhoz is teszek. Panna mindig megeszi, de mondjuk ő bármilyen zöldségből 200 ml-t behabzsol..:) Ma tököt kaporral, és husival .
Jövő héten már a sajtot is kaphatja. Alig várom! :)

zsuzsu:
Nagyon jók a képek, Fanni meg igazi kiscsajszi! :)
Boldog hófordulót neki!
Jöttök a talira??
Tényleg! Többiek?? Csak hárman talizunk?? :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok,
Tinu, kb. szeptember 10-től indul újra a Padmában a Ringató. Hétfőn 11-11:30-ig. Felhívtam a csajt, aki tartani fogja:-)))
Mi csak szept.24-től tudunk menni, de feltétlenül!:-))
Itt a honlap, az órarendben még nincs benne.
www.jogastudio.hu
Egyébként az Ikeával( ahol a buszok megállnak) szemközti utcában van a Padma.

Talira most úgy néz ki, h tudunk jönni.:-)

NÉV.....................................DÁTUM.......................IDŐPONT

1.Niki (kernico)............................aug. 29.....................14 óra
2.Tinu..........................................aug. 29......................14 óra
3.Mágnes....................................aug.29.......................14 óra
4. Antekirt....................................aug.29.......................14 óra
5.Kiscsikó.....................................aug.29........................14 óra

KépKépKép
kiscsiko
 
 


Sziasztok!

Hát megint beindult a fórum nagyon. Fél nap alatt majdnem 2 oldal??????????

Nekem is úgy volt, hogy 6 hónapra szopi mellett is megjött, aztán 2 hónap szünet, aztán megint megjött, és most meg még semmi, pedig lassan kéne. :?: :?: :?: :?: :?: Nállunk többször is volt baki, de nem lett belőle semmi. :wink: Azért gondolom nem olyan egyszerű a dolog, de hamar túl tettük volna magunkat a kezdeti sokkon. :roll:

Inhüvelygyuszi: Nekem kb. 4 hónapon keresztül volt. A csajszi 2 hónapos korától. Majd besz@rtam amikor emelgetni, pelenkázni, bármit csinálni kellett, de dokihoz nem is jutottam el. Vettünk csuklószorítót. Gyógyszertárban lehet kapni, kisebb, mint a gipsz! :D :D :D Van 2 fajta is: csak csuklóra (én ezt szerettem), jól tartja, ha megfelelő méretet veszel, vagy van olyan is, amit sportolók használnak (gyógyászati segédeszköz boltban) ami nem csak a csuklódat tartja, hanem a hüvelykujjadat is. Ez kicsit nagyobb, és én nem tudtam így vele sok mindent csinálni, de sok esetben meg ez volt a jobb. Aztán ott vannak a krémek is még. Biztos jó, amit Ante írt, ha tudtam volna róla akkor, ....
Így bírtam csak ezt a 4 hónapot, hogy ne fájjon legalább olyan nagyon, és szerintem a doki sem tud majd rá mást mondani a gipszen kívül, meg ezen kívűl, mert erre az egyetlen gyógymód, ha pihenteted! :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: :roll:

Ante: Kiara sem eszik a hányás óta rendesen. Tej-, rízspépből még igen, sőt ...., de pl. főzeléket én is örülök, ha 100-120-at bele tudok ebédre imádkozni. Bár ha gyümis, akkor jobban megy a dolog, pedig előtte nagyon szerette a zöldségeket is. :?: :?: :?: :?:

Súly: Tényleg, kinek mekkora most a lurkó? Mi ugye 3 hónapon keresztül 7900-8100 között voltunk, aztán most a betegség miatt megint 7900 gr a csajszi. De hosszra nő, úgyhogy nem aggódok, mert azért eszik is. Legalább is a kórházba azt mondták, hogy ez jó mennyiségileg, pedig ott sem evett már annyit, mint előtte.

Rázkódás: nekünk azt szokta csinálni, hogy ha valami nem ízlik, akkor kirázza a hideg 1-szer 2-szer, de gondolom ez nem ugyanaz, úgyhogy nem árthat, ha tényleg felveszed, és megmutatod a dokinak. :?: :?:

Szellemekben én is hiszek, illetve kóbor lelkekben. Kicsit furi is, hogy anyósék Újpesten a szellemtelepen laknak (zsidó temetőt ledózeroltak a II. vh alatt, és ráépült a lakótelep). Vannak furi dolgok. :roll: :roll:

Védőnő???? Az mi-ki? Hozzánk kétszer jött ki. Egyszer amikor még terhes voltam, azán utánna is egyszer. A gyerekorvosnál néha összefutunk, ott előadja, hogy éppen készült most már kijönni, de ha már itt vagyunk ..... :roll: :roll: :roll: Mondjuk én nem bánom, de másoknak lehet jól jönne a dolog. :roll: :roll: :roll:

Keresztelős aji: Akkor minek kérdezik, hogy mit vegyenek???????? Ha nagyon nem tetszik nekik a lista, akkor dobj rá szerintem is olyan készségfejlesztő játékokat, amiket majd szeretnétek neki, de sokba kerülnek. Vegyék meg akkor azokat. Lassan jól jönnek majd. Vagy adjanak ajiutalványt, ha az sem jó nekik. De nem értem őket, mivel te tudod, hogy mire van szükségetek, és nem biztos, hogy örülnétek a 3. gyerekülésnek! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Zsu: Annyira jó lehetett nektek, csak irigykedek. Én is úgy vagyok mint Tinu, így várom már a nyár végét. :roll: De nagyon édi Fanni, annyira jók a képek, és olyan irigy vagyok. :lol: És extra jó, hogy így élvezte is, biztos nagyon örült, hogy ennyi új dolgot lát. Akkor ő is olyan utazgatós természet lesz?? Az JÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!

Winnie: tőled is kérjük a képeket, meg a beszámolót! :D :D Jó, hogy jöttetek már ti is!

Tali: 29.-én 14 óra, Zsu, most már itt vagy, kérünk normális táblicskut. :lol: Aztán tessék sorban feliratkozni mindenkinek! :lol:

Azta, mennyit írtam, rámjött a szófosás! :oops: Eldugulok én is!
Sziasztok

Kép
kernico
 
 


Sziasztok!

Hát megint beindult a fórum nagyon. Fél nap alatt majdnem 2 oldal??????????

Nekem is úgy volt, hogy 6 hónapra szopi mellett is megjött, aztán 2 hónap szünet, aztán megint megjött, és most meg még semmi, pedig lassan kéne. :?: :?: :?: :?: :?: Nállunk többször is volt baki, de nem lett belőle semmi. :wink: Azért gondolom nem olyan egyszerű a dolog, de hamar túl tettük volna magunkat a kezdeti sokkon. :roll:

Inhüvelygyuszi: Nekem kb. 4 hónapon keresztül volt. A csajszi 2 hónapos korától. Majd besz@rtam amikor emelgetni, pelenkázni, bármit csinálni kellett, de dokihoz nem is jutottam el. Vettünk csuklószorítót. Gyógyszertárban lehet kapni, kisebb, mint a gipsz! :D :D :D Van 2 fajta is: csak csuklóra (én ezt szerettem), jól tartja, ha megfelelő méretet veszel, vagy van olyan is, amit sportolók használnak (gyógyászati segédeszköz boltban) ami nem csak a csuklódat tartja, hanem a hüvelykujjadat is. Ez kicsit nagyobb, és én nem tudtam így vele sok mindent csinálni, de sok esetben meg ez volt a jobb. Aztán ott vannak a krémek is még. Biztos jó, amit Ante írt, ha tudtam volna róla akkor, ....
Így bírtam csak ezt a 4 hónapot, hogy ne fájjon legalább olyan nagyon, és szerintem a doki sem tud majd rá mást mondani a gipszen kívül, meg ezen kívűl, mert erre az egyetlen gyógymód, ha pihenteted! :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: :roll:

Ante: Kiara sem eszik a hányás óta rendesen. Tej-, rízspépből még igen, sőt ...., de pl. főzeléket én is örülök, ha 100-120-at bele tudok ebédre imádkozni. Bár ha gyümis, akkor jobban megy a dolog, pedig előtte nagyon szerette a zöldségeket is. :?: :?: :?: :?:

Súly: Tényleg, kinek mekkora most a lurkó? Mi ugye 3 hónapon keresztül 7900-8100 között voltunk, aztán most a betegség miatt megint 7900 gr a csajszi. De hosszra nő, úgyhogy nem aggódok, mert azért eszik is. Legalább is a kórházba azt mondták, hogy ez jó mennyiségileg, pedig ott sem evett már annyit, mint előtte.

Rázkódás: nekünk azt szokta csinálni, hogy ha valami nem ízlik, akkor kirázza a hideg 1-szer 2-szer, de gondolom ez nem ugyanaz, úgyhogy nem árthat, ha tényleg felveszed, és megmutatod a dokinak. :?: :?:

Szellemekben én is hiszek, illetve kóbor lelkekben. Kicsit furi is, hogy anyósék Újpesten a szellemtelepen laknak (zsidó temetőt ledózeroltak a II. vh alatt, és ráépült a lakótelep). Vannak furi dolgok. :roll: :roll:

Védőnő???? Az mi-ki? Hozzánk kétszer jött ki. Egyszer amikor még terhes voltam, azán utánna is egyszer. A gyerekorvosnál néha összefutunk, ott előadja, hogy éppen készült most már kijönni, de ha már itt vagyunk ..... :roll: :roll: :roll: Mondjuk én nem bánom, de másoknak lehet jól jönne a dolog. :roll: :roll: :roll:

Keresztelős aji: Akkor minek kérdezik, hogy mit vegyenek???????? Ha nagyon nem tetszik nekik a lista, akkor dobj rá szerintem is olyan készségfejlesztő játékokat, amiket majd szeretnétek neki, de sokba kerülnek. Vegyék meg akkor azokat. Lassan jól jönnek majd. Vagy adjanak ajiutalványt, ha az sem jó nekik. De nem értem őket, mivel te tudod, hogy mire van szükségetek, és nem biztos, hogy örülnétek a 3. gyerekülésnek! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Zsu: Annyira jó lehetett nektek, csak irigykedek. Én is úgy vagyok mint Tinu, így várom már a nyár végét. :roll: De nagyon édi Fanni, annyira jók a képek, és olyan irigy vagyok. :lol: És extra jó, hogy így élvezte is, biztos nagyon örült, hogy ennyi új dolgot lát. Akkor ő is olyan utazgatós természet lesz?? Az JÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!

Winnie: tőled is kérjük a képeket, meg a beszámolót! :D :D Jó, hogy jöttetek már ti is!

Tali: 29.-én 14 óra, Zsu, most már itt vagy, kérünk normális táblicskut. :lol: Aztán tessék sorban feliratkozni mindenkinek! :lol:

Azta, mennyit írtam, rámjött a szófosás! :oops: Eldugulok én is!
Sziasztok

Kép
kernico
 
 


Ennyit írtam, és még duplázott is???? :oops: :oops: :oops:

Kép
kernico
 
 


Csak beugrottam egy percre. He-he. Nem kíméljük Winnie-t.. Nemhogy eldugulnánk, amíg végre a végére ér... Na de biztos jó az olvasókája, ha a HP is ilyen gyorsan ment! :D

KNiki! Ja-ja. Megírtam a listát. Írtam rá csomó Fischer Price meg Lamaze készségfejlesztőt. Nesze nektek. :D Meg még 20 kívánságot kb. Most már kivi vagyok mi lesz ebből!! :D

Olyan irigy-irigy vagyok én is azokra akik nyaraltak!!! Mi meg még arra az egy napra sem jutottunk el!! :evil: Na majd jövőre. Apa már beigért egy Balcsit, Kunfehértót, Erdélyt, Kefalóniát.. Na egynek is örülök. Fel is írtam az óhaj-sóhaj listára egy "sziszamica lózaszínű maackás" gurulós bőröndöt a csajnak, legyen mit húznia neki is jövőre!! :lol:

omr
 
 


Kernico:
a múlt héten voltunk méricskén, 8750gr és 75cm-nél tartunk. Szerintem most már összeszedi magát, ne aggódjál. Különben a főziket kb. egy hete, nem akarja megenni Csanád sem, már meglátja a kistányért és sír. Persze a gyümis poharat megismeri, ha azt látja már tátja is a száját. De nem lehet egész nap gyümit enni. Hát ma úgy tudtam megetetni, hogy tettem a főzibe gyümit, úgy megette, de ebből nem szeretnék rendszert csinálni.
sziszi22
 
 


Kernico: mostanában nem mérem a gyereket olyan sűrűn, de viszonylag friss mérés (17-én mértem) szerint 7160 g. Most a hozzátápi kezdetével szépen hízik Tünci. Dehát azért korábban is lehetett tudni, hogy szépen ki fog egyenlítődni a súlykülönbség a nagy és kisebb súlyú babák között, ahogy telik az idő. Mondjuk Lily majdnem 10 kilója kivétel. :lol: Szerintem ne bánd, hogy Kiara már nem olyan szumós. Nem is lenne jó, hogy ha "duci" maradna, nem? Szépen ledolgozza a kis hájacskákat a sok mozgással. De ez így jó.
Már akartam kérdezni, hogy csak én nem látom Kiara vonalzóját? Nálam konkrétan fekete, középen egy színes csíkkal, és nem látok rajta semmi jelzést. :shock:

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu:
nekem is botmixerem van, mindent azzal csinálok, hozzátápi 4-hós kortól, husi 6-hós kortól adtam. Kicsi kockákra vágtam, én fóliába csomiztam, úgy fagyasztottam.
Nálam jó Kiara vonalzója.
sziszi22
 
 


Sziasztok!

A tali nekem is jó lenne, bár jobb előbb, mert utána menni kell az oviba a nagyobbakért.

Előtte kicsivel? Hogy többet lehessünk Veletek?

Winnie!
Segítség!
Újraolvastam a HP 6-t és megveszekedetten rámjött a továbbolvashatnék. De nem jegyzeteletem ki a honlapcímet, ahol az unokatesóknak készültbe lehet beleolvasni.
Reménytelen megtalálnom.
Ugye Te tudod????

Snoopy

KépKép
snoopy
 
 


Snoopy: azt a honlapot levédték, majd megszüntették. De ha írsz egy e-mailcímet nekem, vagy Nikának, akkor elküldjük neked a kalózfordítást. :wink:

Nekünk jó a korábbi taliidőpont is. Többiek? Asszem Mágin múlik leginkább, mert ő jön legmesszebbről.

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

Kerncio, melyik lakótelep épült Újpesten temetőre, illetve, milyen furcsa esetek történtek?

Én már nem tudom mit csináljak, hogy többet egyen Lidi. Cask a joghurt csúszik de azt meg nem adhatok egész nap azt, hiába mondják azt, hogy amit szeret azt adjam.
Nem tudom mi lehet.
Nektek a dokik mit mondtak miért lehet ez?

Súly az 8200 de már fogytunk.

Kép

Kép
antekirt
 
 


Snoopy, előtte nem bizti, hogy jó a tali az ebéd miatt.

Kép

Kép
antekirt
 
 


Máténak nagyon sok boldog születésnapot kívánok! :-)

Fanninak boldog hófordulót! :-)

Kép

Kép
antekirt
 
 


Mércike: hú, én jó régen nem mértem. Majd szept. közepén megyünk úgyis Hanna miatt, akkor megméretem Simont is. Utoljára (06.11.) 7500 g volt.
Nem látszik soványnak, szerintetek? :D:D Ugye nem kell aggódnom? :D

Bár azt hiszem, Nátán 8240 g-os egy éves súlyát nem könnyű alulmúlni! :D Hanna 9400 g volt egy évesen, Beni 9340 g. Szerintem addigra Simonnak is meg lesz ennyi.

Hami: most már Simi is elkezdett eszegetni, de még 100 g alatt van az elfogyasztott hamija. De legalább hajlandó berregés nélkül enni! :D:D

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?