Sziasztok! (majdnem elfelejtettem köszönni örömömben
)
ÉVA! Úúúúúúúgy örülök, hogy jelentkeztél!!!!!! Persze annak nem, amiken keresztülmentél
- és hidd el, ha 2 oldalt irnál magadról, és az egész panaszáradat lenne, azt is elolvasnám - úgy, hogy azért ne aggódj, ha néha panaszkodsz!!!!
Mostanában tényleg minden összejön nektek
- szegény Balázska.... remélem minden rendbe jön!
Azért kiváncsi lennék arra is, hogy mi volt a pajzsmirigy-vizsgálat eredménye.
ÁÁÁÁÁ, tényleg akkor jártál Siófokon? mondjuk, ott kint a telefonom nem működött, de attól össze tudtuk volna hozni - most én vagyok a hibás, mert nem irtam meg neked, hogy melyik házban voltunk. Na, mind1. Még hosszú élet áll elöttünk, és összehozzuk azt a talit
IGEN, MO! - Ezt a Mo-t szeretem
(persze nem csak
) - nagyon egyformán gondolkozunk
- és sokszor úgy érzem, hogy egyszerre vagyunk a fellegekben is, és a béka feneke alatt is, attól függetlenül, hogy a ciklusban hol járunk
Virág, szerintem nem lényeges, hogy pontosan azt a napot kiszúrd, amikor a pé-d van.... a legjobb, az, ha a pé körül sokszor elkapjátok egymást apával
.
A görbéid nagyon tetszenek
- van egy olyan érzésem, hogy nálad simán fog menni a babásodás
Zora, szánd már meg Évát! - mert ugy-e nem szeretnénk, ha csődbe menne a telefonszámla miatt
Én is újra kezdtem mérni a hőmet, de ennyire tanácstalan még soha nem voltam egy görbével kapcsolatban. A lényeg az, hogy állitólag a hőm nekilendült emelkedni, de semmi tojásfehérjém nincs, és azt a feszitést sem éreztem, amit szoktam. Általában a mensi után nem szokott folyásom lenni, csak a pé elött az a tojásfehérje. Most viszont a mensi óta jön valami belőlem -inkább vizre hasonlit.
És akkor megmutatom a görbém:
puszi mindenkinek!