Új privát üzeneted érkezett!

Mo!

Én is nagyon drukkolok neked.És de, a baba pont így készül,kósza pé,kontra kóbor katona. :lol: Nézz rám,a mensi 4. napján lettem terhes,holott sosem volt pém a 18.20. nap előtt.Tehát az úgy van,hogy egyszer csak úgy lesz,és nem mindíg értjük miért pont akkor és úgy.Egyébként én több okból sem lepődnék meg.Ott vannak év közben a feszített tempójú mindennapok és egymás hiánya,hiszen reálisan nézve nem olyan nyugodt ez így.És a stresssz attól,hogy a ciklusaid maratoniak. És ugye a tudatunk nagyon sokat befolyásolhat ,így a hormonműködésünket is.Az a tudat,hogy elmentél dokihoz,egy megnyugvással tölthetett el,hogy végre rászántad magad és lesz megoldás,így te is felengedtél,nyáriszünet is lett és együtt is töltöttetek soksok időt,mi kell még.Tiszta szívből drukkolok,de ha véletlenül mégsem ez a te ciklusod,akkor is azt mondom,hogy a legjobb úton jársz és a hormonprofil után hamar lesz megoldás,ha lesz még szükséged rá. :lol: :wink:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Drága Eszter! NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!!!!!! Jólesett olvasni!!!! Kedves vagy! Most újra kezdek egy kicsit reménykedni, de nem élem bele magam túlságosan. Tudod, hogy milyen szerencsétlen vagyok. Nálam a pé. olyan, mintha esőre várnék a sivatagban vagy hullócsillagokat lesnék borongós éjszakákon. De kis költői volt... :D
Szóval várok. :roll: Mondjuk, fogalmam sincs már hogy mit, és meddig.... de várok.
Amit leírtál, az mind így igaz. Lehet, hogy ez is sokat számított, hogy elmentem a dokihoz.
Képzeld az egyik barátnőmnek is maratoni ciklusai voltak, és elment a dokihoz. Aztán 1/2 évig minden oké volt vele, pedig csak megvizsgálta az orvos.
Szóval, köszönöm a drukkot!!
A babócádhoz pedig szívből gratulálok!!! Jó egészséget!!!! Sok-sok boldogságot!!!!
Vendég
 


Mo, csak miattad kukucskáltam be, de milyen jókor!!! :lol: Nekünk abban a hónapban jött a baba, amikor azt mondtam nem érdekel, sőt jobb is lenne, ha kicsit várna (merthogy nyugodtabban mennék táborba). :D Vártam, hogy megjöjjön, aztán semmi... Szóval abban a hónapban pont nem azon agyaltam, hogy vajon mi lesz, hanem teljesen lemondtam az egészről... Úgyhogy nagggyon-naggggyon drukkolok!!!!!!! Úúúúúúúúúúúgy örülnék!!!! :lol: Jövő héten talizunk, akkor beszélünk végre. :D

meri
 
 

 
 

Kedves vagy Meri! Annyira jó olvasni, hogy szurkoltok nekem!!!! Nem tudom, hogy mi van velem. Semmit sem érzek. Nem hinném, hogy sikerült a baba, ebben a ciklusban. Örülök, hogy volt egy jó kis ciklusom, de most az orvost és a vérvételt várom. Bennük van minden reményem!!!
Azta!! :shock: 17. hét???? Nagyon gyorsan repül az idő. Várom én is a találkát!!! :wink: Köszönöm a drukkot!!!!
BOLDOG BABAVÁRÁST! :)
Vendég
 


Sziasztok!

Bocs, hogy megint bepoftlankodom! :oops:

Mo!

Nekünk is akkor sikerült, amikor már terveztem, hogy visszajövök dolgozni, drukkoltam, hogy sikerüljön egy másik helyre visszajönnöm, már folymatban is volt az egyeztetés, meg minden, Petit beirattuk a bölcsibe, megvettünk neki mindent ami oda kell (ágynemű, benti cipő, stb...) A meló végül nem jött volna össze, de mint kiderült, most jobb is :) Azután csak volt a házassági évfurdulónk, ami nekem a 30. cn.-re esett! (az amúgy 34-37 napos ciklusaimhoz) ,aztán meg csak nem jött meg! :lol: :lol: :lol: Szóval megy a drukk Neked is, de ha mégsem most, akkor ajövő hónapban, ne izgulj, Neked is lesz babád, egészséges, és csodaszép! :D

Bocs, még egyszer! :oops:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


KÖSZI VIKI!!
Most egy kicsit lebegek... és reménykedek.
Félek beleélni magam... mert akkor nagy koppanás lesz, és nem szertnék újra a "hagyjatokbékén", "nemérdekelsemmi" állapotba kerülni.
Viszont a bogarat rendesen elültettétek a fülemben.... :mrgreen: Aranyosak vagytok, hogy benéztetek!!! Köszönöm. Nagyon jó hangulatba kerültem tőletek Lányok!!!! KÖSZÖNÖM!!!!
Vendég
 


Találtam egy jó kis táblázatot.
Jóóóóóóóóóóó, tudom. Már mindenki tudja, de ez klasszul összefoglal mindent. :wink: Hátha érdekel valakit:

Kép
Vendég
 


Mo, és most hol is tartasz? Sokat nem tudtam visszaolvasni. :)

meri
 
 


Sziasztok Lányok!
Én is itt vagyok ám!
Főleg, amikor nagyon kell drukkolni valakinek!!!!!
Mo! Nagyon erősen gondolok Rád!!!!!

Igyekszem jönni és újra fellendíteni a topikunkat!
Nagyon hiányoztok ám! Annyi mindent történt velem! Olyan tanácstalan vagyok! :cry: :cry: :cry:

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok Lányok!
Én is itt vagyok ám!
Főleg, amikor nagyon kell drukkolni valakinek!!!!!
Mo! Nagyon erősen gondolok Rád!!!!!

Igyekszem jönni és újra fellendíteni a topikunkat!
Nagyon hiányoztok ám! Annyi mindent történt velem! Olyan tanácstalan vagyok! :cry: :cry: :cry:

Éva

Kép
balimama
 
 


Mo! :)

Én is gondolok Rád, és Veled reménykedem :) :) :)

Éva!

Mesélj, mi a baj?
remélem, Balázska már jól van...ugye?

Kép
Kép
Kép




Sheila
sheila
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Mo! Tetszik ez a táblázat. Én ezt nem tudtam ennyire részletesen. És ameddig nem jön meg a mensi és a hő is magasan van, tényleg reménykedhetsz. Sokat gondolok ám rád, hogy mennyire kitartó vagy.

:) (Hátha nem is kell az a hormonvizsgálat.)

Mennyien írjátok, hogy akkor jött össze a baba, amikor nem is igazán számítottatok rá! Fontos, hogy olvassak ilyeneket, mert én is hajlamos vagyok görcsölni dolgokon.

A görbét vezetem, de a nyák megfigyelésében bizonytalan vagyok, ezért nem írtam be. Tegnap Lh-teszteltem egyet, és jelzett. Kicsit korainak tartom és most kételkedem, hogy jó-e ez a teszt egyáltalán (mindegy, ez a napokban kiderül).
Vendég
 


Sziasztok! Köszönöm a drukkokat!!!.... de szerintem egy jó kis ciklusom van (mondjuk, nálam ez is nagy szó) .... és semmi több. Örülök, hogy ilyeneket is tudok produkálni. :D
Tegnap a férjecskémmel is megbeszéltem a dolgokat. Azt mondta, hogy szept. 1-jét várjuk meg és ne éljük bele magunkat. Kérdeztem az akciókról... deeee, ő sem tudja, hogy mikor voltak. :mrgreen: Jók vagyunk, miii??? Csak arra emlékszik, hogy hulla fáradt volt, úgyhogy szerinte kislányunk lesz. :lol: :lol: ... na, ezt honnan vette.....????? 8)
Kuncorásztunk nagyokat és már nem foglalkozom a témával. Ne haragudjatok, ha nem örvendezek és nem szállongok , mert nagyon lelkis vagyok és régóta várom a babát. Megviselne most nagyon, ha beleélném magam. :roll:
Virág! Bááár, én nem tesztelgettem még, de úgy tudom, hogy a teszt előre jelez csak az elején halovány a csík. Akkor tuti, ha erősebb a második csík a kontroll csíknál. Holnap is tesztelj és figyeld a változásokat! Erősebbnek kell lennie! A teszt jó. Ne aggódj! :wink:
Nagyon várlak Éva! Kíváncsi vagyok, hogy mi történt veletek!!! Aggódok érted!!!!!
Sheila! Hogy vagy? Most te nem mesélsz magadról.... :)
Vendég
 


Virág! Örülök, hogy tetszik a táblázat! Mutatok egy másikat is :wink:


Kép
Vendég
 


Sziasztok csajok

Sajnos jó régen voltam már itt de minden nap gondolok rátok, sajnos most sem nagyon tudok visszaolvasni de igyekszem utolérni magam.

Rengeteg dolog történt velem a múlt hónapban a babó még nem jött össze még de egyszer eljön az én időm is.

Vettünk egy építési telket amiről csodálatos a kilátás a Mátrára és nagyon nyugodt helyen van, ugyhogy van minek örülni, ha minden igaz jövőre elkezdünk építkezni is.

A havim sajna megjött, de most nem tört le nagyon igyekszem a gyerektémával nem foglalkozni, de jövök ahogy csak tudok.

Szeretlek benneteket és mindenkinek nagyon szorítok.

Puszi

Andi

Kép

Kép
h.andrea79
 
 


Sziasztok!

Mo! Azért én is inkább a babára drukkolnék. De ha mégsincs akkor meg jön a hormonmizéria és akkor megtudunk mindent mi is lakozik benned, ami akadályozza a tündérmanód érkezését!

Éva! Remélem már jobban vagytok, ha lesz egy kis időd írj!

Ildikó! De jó, hoghy jöttél!!! Esetleg pé volt már???

Virág! Ezek a görbék nagyon szépek! Reméljük Te ügyibb leszel babásodásban mint mi!

Andi! Sajnálom!!! Hogy vagy?

Kismamik! Jól vagytok?

Azt hiszem kezdek lenyugodni egy kicsit a mensi után, mert úgy néz ki új feladataim lesznek itthon, de ez még a jövő, hogy mi is lesz pontosan, de legalább lefoglalom magam. Egyenlőre csak ennyit róla.

Puszi mindenkinek!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Mo, várom a tegnapi meg a mai hődet! Közben pedig mennek a drukkok +++++++

Krisz, még nem volt pé-m. Általában a 18-ik cn.-n szokott lenni, de a hőm még mindig 36,5-36,6-nál tart....még a tojásfehérje sem jelentkezett. Holnap délután megyek dokihoz, és hormonprofilt is akarok kérni - megpróbálok optimistán állni a dologhoz. (Most vagyok a 14-ik napon).

Virág, kiváncsi lennék a görbédre!!!!! Hogy állsz az LH teszttel?

Éva, légyszi mesélj egy kicsit magatokról.... nagyon el vagy tűnve :(

Zora, remélem szeptembertől visszaszoksz hozzánk!

Andi, sajnálom, hogy megjött a mensid :cry:

Kismamik, miért tűntetek el? Szeretnék babafotókat nézegetni!!!!!

puszi mindenkinek!

KépKépKép
ildiko74
 
 


Sziasztok!
Tegnap reggel. 36.9 volt. Napközben 37.3 Mértem óránként, pedig azt mondtam, hogy nem érdekel a téma.... :mrgreen: :mrgreen:
Ma reggel 36.9 volt megint, de beindult valami cicifájás és ezer ragya lett a fejemen. Szerintem nemsokára megjön. :(
Nem élem bele magam. Még mindig megpróbálok nem remélni, és akkor nem ér váratlanul, talán akkor nem fogom fel tragédiának.
Ildi! Mennek a drukkok neked is! Nemsokára itt lesz a várva várt pé. Örülök, hogy voltál a dokinál. Néhány hét, és együtt kezdjük a h.profilt. :wink:
Még az is lehet, hogy a dokid Uh-on látni fogja a növekvő tüsződet, és megmondja a péd várható idejét. Az egyik barátnőmnek is úgy lett babája, hogy jókor ment a dokihoz.... ki tudja. Hátha neked is mond valami jót.... :wink:
Virág! Milyen lett az LH teszted???
Andi! Klassz, hogy ti is építkezni fogtok! Jó tervezgetést!! Sok-sok munka, de nagyon megéri. .... és egy csodálatos álom válik valóra. Nem bánom, hogy elkezdtük, pedig az elején nagyon nem akartam.... Napról napra szépül, és egyre jobban a sajátomnak érzem. Megszakadna a szívem, ha valami miatt el kellene adni vagy valamiért nem lakhatnánk benne. Olyan jó ott lenni. Kívánom, hogy nemsokára te is ezt érezd!
Vendég
 


Krisz! Nagyon titkos vagy. Mivel foglalod le magad?? Rám is rámférne. Igazán jó lenne egy kis gondolatterelő munka. :wink: Olyan titokzatos vagy... miféle munkád lesz????? Hmmm, valami otthon végezhető FBI?? :mrgreen: :mrgreen:
Vendég
 


Kedves Mo! Én azt gyanítom, hogy egy teszttel már okosabb lennél. A hő fenomenális, egyáltalán nem volt még Neked ilyen! A cicifájás igaz, hogy lehet a mensi előjele, viszont, ha baba van, akkor csak akkor kezd fájni, ha már a teszt is kimutatja. Két tesztet vagyél, és ha az első még negatív, akkor a másodikkal várj még 3 napot. Nagyon gyanus, hogy a doki semmit sem látott, mert a pé nem lehetett 11.-e után, ezért szerintem 3.-án apró tüszőknek kellett volna lenni. Én egyébként jól vagyok és augusztus végétől leszek! Egyébként a magas hőid nagyon jó hormonális állapotra utalnak, amit a Te esetedben leginkább a terhesség idézhet elő MO!

Zora
Kép
zora7
 
 


Ja és mindenkit puszilok!

Zora
Kép
zora7
 
 


El sem hiszed, mennyire örülök Neked!!
Volna 1-2 bugyuta kérdésem:
- a napközben mért hő számít valamit?
- milyen terhességi előjelek vannak? (nagyon korai jelekre gondolok)
-cicifeszülés és lehet jel?
-alhasi fájdogálás??
Néhány helyen keresgéltem és itt is, ott is mást találtam a "folyásról". Most jó, ha van ilyenkor egy kis vizes, nyúlós valami... vagy ez pont a mensit jelzi???
Vendég
 


Mo! Azt hiszem jó jel a folyás, a cicfeszülés is lehet baba jele, meg a pocifájás is!
A napközben mért hő nem számít, csak a reggeli! Na mennyi is volt reggel a hőd? ja 36,9! Ez totál jó nálad! Jajjj Mo annyira szorítok!
Vendég
 


Köszi Krisz a választ! És a drukkot is!!
Teljesen begőzölök. Pedig nem akartam ideges lenni és izgulni. Nem vagyok normális.
Az egyik percben sírhatnékom van, hogy ááááá úgyse sikerült, a másik percben pedig madarat lehetne fogatni velem és itt örömködök. Azt hiszem, kezdek begolyózni. PONT EZT NEM AKARTAM.
Nem tesztelek egy ideig. Várok. :roll: Méregetem a hőmet és csodálom a hőmérőt... jaaaa, és persze gyönyörködök hogy micsoda hőerőmű vagyok.... :mrgreen:
Egy biztos: volt pé-m valamikor..... szóval 1/2 siker.....
de azt is írhattam volna, hogy ez hatalmas nagy győzelem :wink:
Vendég
 


Mo, tudtom szerint a tojásfehérje szerű folyás a mensi előjele lehet, mert esik a progiszint (lehet, hogy tévedek). És azt hiszem a Leó oldalán olvastam, hogy általában, ha baba van, akkor a bővebb folyás, ami attól van, hogy tisztul a méh, csak a mensi elmaradása után jelentkezik. DE mindig vannak kivételek, és azt sem tudjuk, hogy neked már elmaradt-e a mensid.....
Az egyéb tünetek lehetnek babás tünetek is és mensi előjele is, úgy hogy csak akkor leszünk okosabbak, ha tesztelsz....
Nagyon-nagyon szoritok neked!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


puszi

KépKépKép
ildiko74
 
 


Mo! Igaza van Ildinek! Sajna ez lehet mensi is meg baba is! Szóval ne éld bele magad teljesen!!!!
Az a lényeg kezdesz normálisba átmenni és ez jó.
Pontasan hanyadik nap is a 13165486464 nap????
Vendég
 


Lányok!
10 perce megjött a miki. :(
Most egy kicsit rossz, de túlélem. Pedig már tesztet is vettem délután. Mindegy. Majd jó lesz a köv. izgalmas napokra.
Köszönöm a drukkot! Aranyosak vagytok!
Kezdődik minden előről.
Megyek és hívom a dokim asszisztensét. Talán hétfőn már mehetek vérvételre. Szerintetek az nem késő? Jó akkor kezdeni a h.profilt? Vagy már pénteken kéne a vérvételre mennem? Jaaj, ez a vacak hétvége is most jön.... :cry: Pont telibe kaptam még ezt is.
Azért a szívem mélyén örülök. "Minden" rendben volt velem a ciklus alatt. Végre hormonálisan is alakítottam valamit...
Egy perce mért hőm most is 37.1 Krisz! Ez volt a 43. napom
Vendég
 


Mo, rendesen megjött?

KépKépKép
ildiko74
 
 


Ha igen, akkor nagyon sajnálom :cry:
Annyira drukkoltam!!!!!
Fogalmam sincs, hogy várjál-e hétfőig.
Szerintem hivd fel a dokit, ő majd megmondja.

KépKépKép
ildiko74
 
 


Igen. Rendesen. Szép piri. Örülök, hogy nem barnás hanem tiszta.
Mindjárt hívom. Majd megírom nektek, hogy mikor megyek.
Krisz! Elszámoltam: 54 :) De szerintem ez az én esetemben teljesen mindegy. 54 vagy 74..... :mrgreen:
Ildi! Te is írj holnap, hogy mi volt a dokinál!
Vendég
 


Mindenképp megirom, hogy mit mondott a doki.....
Remélem a hormonprofil mindkettőnknél meghozza az eredményt, mert már nagyon nem kezd türelmem lenni a váráshoz....na, jó - még van türelmem, csak most nagyon rossz kedvem lett, hogy ilyen szép hők után nálad megjött a piri :evil:

KépKépKép
ildiko74
 
 


Már beszéltem is az asszisztenssel. Pénteken megyek vérvételre.
Májfunkció meg minden.....
Beindult a gépezet.
Ildi! Hidd el, hogy nekem is kezd elegem lenni az egészből. Egyszer fent, egyszer lent. Tiszta hullámvasút. Nem hittem volna, hogy ennyit fogok utánajárni, keseregni, várni, hogy végre nekem is lehessen gyerekem!!!!
Vendég
 


Örülök, hogy már pénteken mehetsz vérvételre.
Tudod, abban reménykedek, hogy nincs nagy baj, csak éppen egy kis segitségre van szükség.
Ja, az utánajárás még csak most kezdődik! De erős csajszik vagyunk, és végigcsináljuk :wink: Nagyon kiváncsi vagyok az eredményeidre!

Amielött nekikezdtünk a babaprojektnek, a páromnak próbáltam mondani, hogy az nem megy olyan egyszerűen, de ő hallani sem akart róla. Meg volt győződve, hogy egy-kettőre összejön. Most hibáztatja magát, hogy miért nem próbálkoztunk már korábban. Úgy, hogy én még őt is nyugtatnom kell, hogy eljön a mi időnk is....
Amúgy, szerintem nálad sokat számitott az, hogy az utóbbi időben a házzal voltatok elfoglalva. Ezután is szépen foglald le magad! :D

KépKépKép
ildiko74
 
 


Nos, ez ismerős. Csak az a gond, hogy ez nálunk pont fordítva történt. A férjem már szerettett volna babát, de én várakoztam. Most meg hibáztatom magam egy picit, itt szomorkodok és azt kérdezgetem, hogy vajon nekünk hány év alatt jön majd össze és mennyit kell még várni...
IGEN ILDI!!!! ERŐS CSAJSZIK VAGYUNK!!! NEM ADJUK FEL!!! FELÁLLUNK ÉS MEGYÜNK TOVÁBB! Hiszem, hogy valamiért mindennek így kell történnie.
Talán, mert valamit még nem fejeztem be, és dolgom van még az életben valami mással... ki tudja.

A legjobb lesz, ha türelemmel várunk!!! :wink:

LÁNYOK!!! ÖRÜLÖK, HOGY ITT VAGYTOK VELEM!!!! SOKAT SEGÍT NEKEM.
Holnaptól újra hőmérőzök. Reggel megyek dolgozni, úgyhogy lesz vonlzóm is :mrgreen: ... VÉGRE!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Mo! Egyrészről nagyon sajnálom és együttérzek veled a mensi miatt, egy remény elveszett. De ott a másik remény, hogy kivizsgálnak, kiderül mi a gond. Biztos, hogy előbb-utóbb összejön a baba! Az pedig tényleg jó, ha rendesen tisztán, pirosan jött meg. (Nekem is van egy csomószor, hogy első nap/fél nap csak valami barnás izé.., pedig nekem egyébként rendszeres.)

Ildiko! Neked is nagyon drukkolok! Mindketten nagyon megérdemlitek már azt a babát. Kíváncsi vagyok az eredményekre, milyen okot találnak vajon.

Mindjár próbálok görbét is föltenni. Csak ma kiderült, hogy sok elintézetlen dolog van még: pénteken indulunk nyaralni, kellett még venni egy-két dolgot, stb. Még holnapra is maradt elintéznivaló. Szerencsére azért mindketten itthon vagyunk most, úgyhogy van alkalmunk egy másra koncentrálni, megtesszük ami tőlünk telik. :D
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Mo!
Annyira sajnálom! Annak viszont fantasztikusan örülök, hogy végre elindultál azon az úton, aminek a végén ott lesz a baba!

Ildikó!
Most már hárman tartunk ugyanott! Igenis kitartás! (Bár nekem még vannak elintézetlen dolgaim magammal!) Nem adtam ám fel, hogy találkozzunk! (pedig pont akkor jártam Siófok felé, amikor Te!)

Lassan összeszedem magam és írok magamról is! Egyelőre nem sok hangulatom van hozzá, de rajtam már az sem segít, ha eltűnök! Végtelenül sok mondanivalóm van, oldalakat tudnék megtölteni, de az egész csak egy nagy panaszáradatnak tűnne.
Annyira reményvesztett lettem babaügyben, hogy már a fertis kódomra sem emlékszem.
Sokat olvaslak benneteket, de félek én sem vagyok olyan erős, hogy feldobjam a topikot! Néha úgy érzem átok ül rajtunk!
Balázskám meggyógyult végre. Sajnos összeszedett egy vírust, ami a nyirokszerveket, májat támadja meg és 41 fokos láza volt. Mivel már volt lázgörcse jobbnak láttam kórházba vinni. Már csak diétáznunk kell és vigyázni a pocakjára meg ne üsse!
Majd hozok képeket a nyaralásról!

Virág!
Üdvözöllek és nagyon irigykedem, hogy még hátra van a nyaralás nálatok! Persze a csomagolás és a kicsomagolás a legrosszabb része!

Krisztinka!
Te vagy a legaktívabb tagja a topiknak, néha azt gondolom Te tartod életben!
Légyszi produkálj egy kétcsíkos tesztet, hátha segít rajtunk!

Andi!
Nagyon átérzem a helyzeted! Ez már kb. a 30. ciklusom, ami csalódással végződik! Túl fogsz jutni rajta! Itt vagyunk és segítünk! csak ne tűnj el!!!!

Kismamáink!
Ági! Sheila!
Úgy szeretnék sokat olvasni! Hogy fejlódnek a babák?! Hogy vagytok???

Pandácska!
Nagyon figyelek ám! Gyönyörű kisbabát vársz! Az én szememben egy igazi hős vagy! Sokszor eszembe jutsz, amikor elkeseredek!

Zora!
Jó lenne már, ha hazajönnél, mert eladósodok, mire kifizetem a telefonszámlámat!

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok, meghoztam az eddigi görbét. Elkezdett emelkedni egy kicsit a hő, kíváncsi vagyok, mi lesz holnap.
Kép

Ebben az lh tesztben azért nem bízom annyira, mert ez mártogatós fajta, nem cseppentős és nem kazettás. Egy babatervezős oldalon olvastam, hogy ezeken kevésbé tűnik egyértelműnek, hogy most melyik csík mennyire erős. Sajnos ezt már tapasztaltam, mert nyár elején már csináltam egy próbatesztelést kétfajtával is (mondjuk két különböző hónapban a két fajtát), és míg a dm-es kazettás teszt teljesen egyértelmű volt, addig ez a másik vagy négy napon át jelzett, illetve nem tudtam eldönteni (bár az is lehet, hogy az a ciklusom nem volt normális). Viszont ez a másik teszt sokkal olcsóbb, nagyobb kiszerelésben lehet kapni. Végülis most ebben a hónapban mindegy, mert most ráérünk...


Balimama! Örülök, hogy meggyógyult a fiad, sok aggódáson vagy túl te is.
Én még azért vagyok ilyen aktív, mert ebben a ciklusban kezdtük, és teljesen be vagyok zsongva. Ráadásul még vannak olyan illúzióim, hogy így "tudományosan" nagyon hamar sikerülhet. Akár már most is. Amíg az ember nem szembesül azzal, hogy bármi baja lehet, addig nagyon könnyen van...
Vendég
 


Sziasztok! (majdnem elfelejtettem köszönni örömömben :) )

ÉVA! Úúúúúúúgy örülök, hogy jelentkeztél!!!!!! Persze annak nem, amiken keresztülmentél :( - és hidd el, ha 2 oldalt irnál magadról, és az egész panaszáradat lenne, azt is elolvasnám - úgy, hogy azért ne aggódj, ha néha panaszkodsz!!!!
Mostanában tényleg minden összejön nektek :( - szegény Balázska.... remélem minden rendbe jön!
Azért kiváncsi lennék arra is, hogy mi volt a pajzsmirigy-vizsgálat eredménye.
ÁÁÁÁÁ, tényleg akkor jártál Siófokon? mondjuk, ott kint a telefonom nem működött, de attól össze tudtuk volna hozni - most én vagyok a hibás, mert nem irtam meg neked, hogy melyik házban voltunk. Na, mind1. Még hosszú élet áll elöttünk, és összehozzuk azt a talit :D

IGEN, MO! - Ezt a Mo-t szeretem :D (persze nem csak :wink:) - nagyon egyformán gondolkozunk :D - és sokszor úgy érzem, hogy egyszerre vagyunk a fellegekben is, és a béka feneke alatt is, attól függetlenül, hogy a ciklusban hol járunk :D :D

Virág, szerintem nem lényeges, hogy pontosan azt a napot kiszúrd, amikor a pé-d van.... a legjobb, az, ha a pé körül sokszor elkapjátok egymást apával :wink:.
A görbéid nagyon tetszenek :) - van egy olyan érzésem, hogy nálad simán fog menni a babásodás :wink:

Zora, szánd már meg Évát! - mert ugy-e nem szeretnénk, ha csődbe menne a telefonszámla miatt :D :D :D

Én is újra kezdtem mérni a hőmet, de ennyire tanácstalan még soha nem voltam egy görbével kapcsolatban. A lényeg az, hogy állitólag a hőm nekilendült emelkedni, de semmi tojásfehérjém nincs, és azt a feszitést sem éreztem, amit szoktam. Általában a mensi után nem szokott folyásom lenni, csak a pé elött az a tojásfehérje. Most viszont a mensi óta jön valami belőlem -inkább vizre hasonlit.

És akkor megmutatom a görbém:

Kép

puszi mindenkinek!

KépKépKép
ildiko74
 
 


Sziasztok!

Mo! Nagyon sajnálom! De legalább beindul a hormonos gépezet! Nagyon kíváncsi vagyok ám mi is az oka a babátlanságnak!

Ildikó! Reméljük ott volt azért az a pé a görbusz alján!

Éva! De jó. hogy jöttél!!! Remélem jobban vagytok már!!! Várunk vissza asok panasszal együtt!!! Tudod azért vagyunk itt, hogy kiöntsd a lelked még ha 6 oldal is lesz tele!

Nálam semmi izgi még nagyon az elején vagyunk.
Holnaptól nem leszek a hétvégén, mert megyünk Debrecenbe!


Virág! REméljük a görbéd meg sem áll 37-ig aztán meg csak ott ragad!

Pusszantó
Vendég
 


Helló Csajok!

Kép
Ez a bolond bari lesz mostantól a mi jelképünk. :mrgreen: Ha lenne valami zászlónk vagy kitűzőnk, tuti ezt tenném rá. :wink: Így fogjuk átugrani mi is az előttünk álló akadályokat!!!!! :lol:
Csajooook! Semmi rossz hangulat!!! Ha pedig igen, akkor tessék leírni!!! ÍRJATOOOOOK!!!!! Hát persze, hogy rossz a kedvünk, hát persze, hogy nincs humorunk írni, de azért is!!!!!
Ti nem meritek???? No, akkor kezdem én: Ha tudnátok, hogy mennyire utálom most a világot!!!!!! ELEGEM VAN MINDENBŐL!!!! Reggel mégis erőt vettem magamon és megmértem a hőmet. 36.3 Újra a kihült Mo voltam. :cry: Sírhatnékom volt. Utálom magam. :cry: Ma még dolgoznom is kellett, jaaa és máris kunyizhattam egy holnapi szabadnapot... persze, mint valami kiskutya, hogy vajon mi az a fene nagy gond, amit a hosszú szünidő alatt nem tudtam elintézni.... :roll:
Kész vagyok. KIVAGYOK. Belefáradtam én is.
Éva! Most te jössz! Írj, mert ebbe is belepusztulok!!!!!
Kutyául érzem magam. Most erre a bárányra gondolok.... mondjuk, ha neki sikerült..... :roll: :lol: :mrgreen:

Lányok! Lesz valaha gyerekünk??? .... vagy valami kiválasztottak vagyunk??? Nem vagyok formában. Nézzétek el nekem, de most egy kicsit padlóra küldtem magam.
Két jó dolog volt a mai napban:
1. láttam Meri pocakját és a babájáról képeket :)
2. és végre megcsináltam a vonalzómat, ami újra számolja a 63244551288 napokat :)
Vendég
 


Mo,
Persze hogy lesz gyereketek :wink: nem mindig könnyű az alagút végét megtalálni de azért a többség eljut oda! Mindig lesznek rossz napok de tudod éjfél után már csak világosodhat :wink:

Balimama,
Köszönöm :D hős azért nem vagyok de kitartó az biztos :wink: inkább a kisfiad az hogy kibírta a 41 fokos lázat :shock:
Vendég
 


Sziasztok!

Voltam dokinál. A helyzet az, hogy nem volt pé-m (mondjuk ezt eddig is tudtam), de a doki szerint több mint valószinű, hogy ebben a hónapban nem is lesz :? :cry: - úgy, hogy mondhatom szuperül állok :shock:

Kiállitotta a papirt a hormonprofilra, úgy hogy Mo, nem vagy egyedül!!!! Ja, és ezenkivül a jövő hónapban átjárhatóságit is csinál, a páromnak pedig spermiumvizsgálatot.
Magamról ennyit. Most várhatom a mensit :roll:

Mo, tetszik a bárányod :D :D - szegényke, hogy nem fárad el? :D :D
Mekkora a Meri pocakja?????

puszi mindenkinek!

KépKépKép
ildiko74
 
 


Évikém! Gyere és mesélj!!!! Mondj el mindent nekünk!!!!
Várjuk a képeket!!!
Krisz! Jó utat!! Vigyázzatok magatokra!
Virág! Lett ll csík a teszteden?? Nagyon korán volt a pé, ha már emelkedik is. ... Jó nyaralást kívánok!!
De jó, hogy jelentkeztél Pandácska! Köszi. :wink:

DRÁGA ILDI!!!! Sorstársak vagyunk. ... ez nem kétség. Nagyon hasonlítunk, hallod-e? :)
Bízom benne, hogy a hormonprofil segít nekünk valamit. Nem lesz egyszerű a férjeinknek sem. A Szabolcs u-i kórházban van itt nálunk egy ilyen andrológiai osztály, megpróbáljuk azt, mert hozzánk ez elég közel van. Remélem, nektek is sikerül egy jó dokit találni. A férjednek mondtad már? Mit mondott? Az én férjecském az elején gyorsan rábólintott, de most látom, hogy egy kicsit húzóckodik tőle. De menni fog. Nem mer nekem nemet mondani :oops: :mrgreen:

Átjárhatósági?? Ez egy nagyon alapos doki.
Nálatok ez nem drága vizsgálat? Úgy tudom, hogy itt sokat kell fizetni érte. Ez, olyan kontrasztanyagos vizsgálat??? Ildi!!! Eljött végre a mi időnk!!!! Egy kicsit már bánom, hogy ilyen sokáig vártunk vele. :roll:
Merinek aranyos pocija van már. Virul és virul és virul. Boldog. Tele van energiával. :)
Vendég
 


Ildi! Olyan más így, hogy együtt csináljuk. Valahogy megnyugtat a dolog... és erőt ad. Sajnálom, hogy nálatok is ez lesz a megoldás... :cry:

Egy kicsit félek, hogy mi derül ki nálunk. Attól tartok, hogy olyan lesz az eredmény, ami nagyon elkeserít majd... és akkor döbbenek rá igazán, hogy milyen messze vagyok a babától. :( Mindegy. Pandának teljesen igaza van: már csak jó jöhet. :wink:
Na, elég volt a depis hangulatból!!!
Megyek és felmosom a követ.
Vendég
 


Ildi,
Uh-os vagy röntgenes lesz?

Mo,
Igen ez a kontrasztanyagos vizsgálat. Megértem hogy félsz de tudod az is jobb ha kiderül a baj mert akkor tudják gyorsan kezelni és jöhet a baba. Vagy kiderül az hogy minden rendben az is jó hiszen biztos hogy megnyugszik ilyenkor az ember hiszen nincs nagy baj.
Vendég
 


Sziasztok!

Mo! Nagyon tetszik a bárányod! Bármilyen rossz is most a hangulatod, szerintem, ha már ennyi várakozást épp ésszel kibírtál, akkor már csakis jobb lehet.

Nekem erőt ad az, hogy ennyire kitartóak vagytok, bírjátok ezt érzelmileg, bízni kell benne, hogy sikerül. Végülis akkor már elindult az egészségügy kereke, ha lassan is, de haladtok.

A mai hőmérőzésem enyhén szólva összevissza időpontban volt ( hát igen, egyszerűen képtelen vagyok a mérésekkel egy órán belül maradni, de még így is mutat valamit): nagyon későn, egy körül feküdtem le, és muszáj volt 4 körül kimennem, hát mértem előtte egyet. 36,7 volt. Utána visszafeküdtem aludni, 8-kor keltem föl véglegesen, akkor is mértem, 37,0 volt. Hát ennyit erről. Talán csak annyi biztos, hogy emelkedik. Csináltam ma is tesztet, és ma láttam először sötétebbnek a tesztcsíkot a kontrollnál. Még a férjemnek is megmutattam ellenőrzés céljából. Eddig azonos erősségű volt (előző három nap). Szóval én ezt nem értem. Na mindegy :x Holnap viszont tényleg 4-kor fogunk kelni, azért kíváncsi vagyok, meg fogom mérni.

Egyébként néha szoktak elég rövid ciklusaim is lenni, szóval elvileg belefér (24-25 nap, vagyis 24 és 29 között minden. Mikor merről fúj a szél :roll: )

Közben már nagyban pakolunk és izgulunk, nehogy itthon felejtsünk valami fontos dolgot. még ma kötöttem utasbiztosítást.

[quote]N írta:e küzdj túl erősen. A legjobb dolgok váratlanul történnek.
Pandácska! Ez nagyon tetszett. Lehet benne valami.

Szép hétvégét kívánok mindnyájatoknak! Jövő hét végén jövök újra!
Vendég
 


Na Lányok! Ezaz!

Én is szeptemberre tervezem az átjárhatóságit! Szóval most teljesen fej-fej mellett haladunk! Ráadásul holnap fog megjönni (már itt az előszele, de ezt még nem számítom bele).

Mo!
A Szabolcs u-i andrológia nagyon jó választás! Az ország legmodernebb andrológiája, teljesen új! Az orvosok és a nővérek nagyon rendesek és tapintatosak. Otthonról lehet vinni az anyagot, csak 1 órán belül érjen be és testmelegben kell szállítani. (Szóval nálunk ez nem jött be, inkább ott produkálta a férjem)
Időpontot kell kérni és, ha jól emlékszem reggel 7-re kellett a férjemnek bemenni a vizsgálati anyaggal. Csak le kellett adni és utána eljöhetett, mert délre dolgozzák fel. Délre mindenkit visszarendelnek és a főorvos megvizsgál. Sima urológiai vizsgálat és egy kis beszélgetés. Itt már rögtön meg is mondja az eredményt.
Szóval nem olyan gáz, mint gondolnánk!
Nagyon irigyellek, hogy láthattad Meri pocakját!!!!
Megértelek, de hidd el ma csak annak nem lehet babája, akinek nincs méhe! Igazából tök mindegy hogyan, de lesz! Mi lehet a legrosszabb? Az, hogy ha csak lombikkal lehet. Pandácska példája mutatja, hgy ezt azért túl lehet élni! Egy kicsit többen vannak jelen a fogamzás pillanatában, mint normálisan! :lol:
Krisztinka!
Te hogy állsz most???
Egy kicsit lemaradtam. :oops:

Ildikó!
Tényleg nagyon alapos az orvosod, nem húzza az időt!

Pandácska!
Gyere sokat, mert nekünk nagyon fontos vagy! Ígérem én is jövök!
Mesélj egy kicsit magadról!!!!

Ind!
Most meg Te tűntél el!!!!! :cry:

Virág!
Onnantól kezdve, amikor először látod sötétebbnek a tesztcsíkot 24-36 óra a tüszőrepedés! Szóval mindent bele! Ha most tovább csinálnád a teszteket 2 nap múlva már nem lenne csík.
Nagyon szorítok!!!
Te még szokod a lázmérőzést, nekem meg már elegem is van belőle! Remélem idáig nem jutsz el!

Sheila!
Ugye jössz még??? Mindig eszembe jutsz, amikor megyek Komáromba. Ugye jól emlékszem, hogy Győrben laksz?
Régen olyan sokat meséltél! :cry: Én most is szeretném!!!

Éva

Kép
balimama
 
 


Virág,
Miután megtaláltam ezt az idézetet babás lettem :wink: azóta nem akarom leszedni szerencsét hozott :D és van benne bőven igazság...

Éva,
Jól vagyunk baba sokat mozog igazi ficánka :D jövöhéten genetikai uh már nagyon várom. Hát nálunk kb ennyi végre elmúlt a hányás :D
Vendég
 


Sziasztok!

Nagyon örülök, hogy végre beindulunk!

Nálam semmi extra, most múlt el a mensim és indulhat a hajrá!

Most nem leszek a hétvégén, de hétfőn jövök és leellenőrzöm mennyit írtatok! :wink:

Remélem mindenkinek szerencsét hoz az átjárhatósági nagyon drukkolok Nektek, hogy minden jó legyen! Remélem nekem nem kell majd eddig eljutni, de ha mégis akkor majd állok elébe! Nekem most várni kell még! Talán még kibírom!

Na most puszi Mindenkinek!
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Megőrült a vonalzom! Ma vagyok az első napon, nem pedig az 51-en! :lol:
Ráadásul az új számítógépemhez új billentyűzet van. Nem ott vannak rajta a betűk, ahol a régin. Most tesztelhetem milyen jó a memóriám! :lol:
Mi is elutazunk hétvégére, de előtte még benézek.
Mindenkinek nagyon szép és hasznos 8) hétvégét kívánok!

Éva

Kép
balimama
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?