Jó reggelt!
Ezt a hsz-t, még éjszaka akartam elküldeni, de a babanet nem engedte.
Sziasztok!
Jajj, és sajnálom Andit és Marekot, hogy ma már a kórházban éjszakáznak. Ok, elvileg vigyáznak rájuk, de akkor is. Remélhetőleg, jó társaságot kapnak.
Zsu!
Ne ad fel az elveid szülés utánra se, hajrá torna. Ugyan szerintem neked nem lesz gond, majd meglátod, hogy a pocid is milyen hamar visszahúzódik. Az enyémre rendesen rá kell majd gyúrni, de majd csak a 6. hét után kezdem el. Manónál is próbálkoztam, de a lustaság, fáradság győzött. Na meg, Manó egy éves koráig ömlött a tej. Ha lehajoltam, vagy elkezdtem tornázni, csupa tejcsi lettem, így feladtam. Na meg egész nap úton voltunk. Napi 2x séta, 1-2 óra délelőtt és délután, Manó emelése, takarítás, egész jó tornának tudható be. Szoptatás alatt, én nem fogytam, hanem híztam, tehát most is ez lesz.
Ahogy elhagytuk a tejcsit, dobtam lefelé a súlyokat.
Nekem a kéz dagadásra nem mondtak semmit. A vérnyomásom, és a többi eredmény is jó, tehát ezekkel is gond lenne, akkor gondolnék csak rosszra. Doki minden alkalommal megkérdezte, hogy a gyűrűim feljönnek-e. De már Manónál sem hordtam. Na meg nem is szeretem az ékszereket. 1 hónapja még feljött, mikor lagziba mentünk, de már nem próbálkozok vele.
Holnap dinnye nap, és elkezdem a csalán teát, na jó valami laktatót is eszek.
Megjött sajnos az étvágyam, mióta a védőnő beírta a kiskönyve a DIÉTA szót.
Azóta édességet ennék csak. Úgy jártam mint Andi.
Szandim sem jön fel....csak erőszak árán.
Ciripke!
Hőhullám.
Nekem is, állítom a 40 fokban semmi bajom sem volt, most pedig izzadok, folyik rajtam a víz, pedig már a mozgás sem a régi.
Hajni!
Ma én is aludtam 3 órát Manóval. Jó volt. Én sem tudok hanyatt aludni, olyankor mindig tiltakozik a tesó, valamilyét mindig kidugja, és elég kellemetlen. Nem is tudom, hogy lesz a szülés fekve, Manóval nem volt ilyen gond, ott inkább oldalt fekve volt rossz, most pedig fordítva.
Rita!
Jó volt olvasni rólatok, és Lara is nagyon tüneményes!!!
Képekkel ráérsz, egyszer csak látni fogjuk. Én arra lennék kíváncsi, milyen két gyerkőc mellett? Milyen a napirendetek? Van-e segítséged? Pocak, még mindig fájdogál a kicsinek? Mennyivel volt másabb mint az előző szülésed. Szülés után most fájdalmasabb a méh összehúzódás? Bocsi a sok kérdés miatt, de kíváncsi vagyok.
Na megyek, mert már elég késő van.
Szép álmokat mindenkinke4
SZiasztok