Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Na, én is elköszönök.

Andi, Marek:
drukkk holnapra. ++++++++++++++++

jóéjt. :arrow:

Kép
Kép
h@jni

Jó reggelit!
Mindenki megúszta a vihart?
Hajrá kórházasok!
Lassan elvánszorgok a védőnőhöz!
Majd jövök!

Kép
ermoni

Sziasztok!

Na, én végeztem. :)

Minden ok, tényleg kissebb egy picit, de ref. értéken belül van.
Jelenleg olyan 2200 g a becs.súlya. ( BPD: 83mm, FL: 66 mm) :wink: Szval ha marad a végéig akkor olyan 3000- 3300 g körüli lesz.
De hétfőn újabb uh.
Méhlepény se olyan gáz, mint mondták. Keringés is megfelelő, de a doki szerint többet kellene pihennem, mert fekve jobb a keringés. :oops:
És a legjobb. Fejvégűűűűűű. Hihetetlen ez a csaj, hetente máshogy fekszik. :? :lol:
Így abban maradtunk, h hétfő uh és majd a 38. héten megbeszéljük, h épp hogy fekszik és mik a kilátások. :wink:

Andi, MArek:
drukkkk++++++++++++++++

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

Hajni!
Nagyon örülök a jó eredményeidnek!!! Lilla is ügyes kislány, hogy megfordult. Most már csak Móni és Ciripke babájának kell.

Rita!
Üdv. újra! Várjuk az élménybeszámolókat!!! Gondolom neked már nem dagad a kezed, vagy a lábad. Én csak ezt unom már. :(

Kórházaba vonulóknak drukk!!!

Mi itthon vagyunk Mutiék. Manó Papával dolgozik kint a műhelyben.
Holnap mennek a festők. Egyszer csak elkezdik a munkát. Tegnapi nap pakolással telt. Nem kellett volna a végére hagyni...:( Fárasztó volt, és még vissza is kell pakolni, ami nagyobb meló lesz. Egyelőre arra gondoltam, hogy elveimmel ellnetétbe, takarítókat hívok. Legalább a festők után rakjanak rendet, meg az ablakot és a konyhaszekrényt súrolják ki. De még meggondolom, ugyan ismerőst hívnék, mármint a cégvezető tesóját ismerem.
Sajnos nálam a nagyik nem tudnak segíteni, mert mindenki dolgozik. Anyu a szabikat pedig a szülés heteiben vette ki. Mindent egyedül akarnék meg csinálni, de nem megy...:(TEgnap is alig haladtam, mert amit elpakoltam, Manó újra elővette...MÉg szerencse, hogy Apa levitte fozicni legalább 2 órára. Na akkor még főzni is kellett. Dehát, ezt a szitut mindenki ismeri.

Mutim, megtíltotta, hogy bármit is csináljak itthon, de ezt úgysem tudom megállni. :)

Héten most többet leszek a gép előtt.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Hajni
szuper :-)
remélem megnyugodtál :-)

Móni
mizu a védőnőnél???
én eddig azt hittem az enyém a best,most meg úgy gondolom mégse :evil:
alig láttam a terhesség alatt és mindjárt szülök,Majával mindig nézték a szívhhangot,számot.,most semmi,és mot már csak egyszer megyek

Andi,Marek
drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Vendég

Kép
Vendég

Sziasztok!
Megjöttem a védőnőtől! Szte túl sokat híztam az elmúlt másfél hónapban (amióta utóljára mért!), erre jó lesz odafigyelni! Szal most méregethetem magam itthon, és lassan tényleg diétára fognak! :? De persze megnyugtatott, h nem látszik rajtam, nem is érti, h miért mutat ennyit a mérleg.... Én sem, de itthon is megmértem magam...És hát nincs mese tényleg felszedtem már 11,5 kg!
Amúgy kedves volt, ismét kaptam praktikus tanácsokat...
A háziorvos megírta a beutalót, és miután szülész-nőgyógyász mindenféleképpen beszélni akart velem. A táppénz-állományomról, a kórházi helyzetről, meg a cukromról, meg arról, h hogy vagyok egyáltalán... Mindenki baromi kedves volt... Már nagyon a finisben vagyok, ezt a kedvességből mértem le...
Itt megint eső lesz, nagyon dörög!
Megyek angolozni, mert ma délután órám lesz!

Kép
ermoni

Ja, Jolka, téged nem talállak az iwiwen! Valami nyomot nem hagysz? :wink:
És Hajni! Én az elején mondtam, h a saját orvosoddal is nézesd meg magad, mielőtt nagyon komolyan vennéd a babamozit!
És örülök, h minden okés! És még meg is fordult!
Hát egyedül maradtunk a faros klubban! (Ciripke, ugye azt írtad, h most nem úgy néz ki nálatok!?)
A háziorvos (nődoki) is vigasztalt, h ma már első gyereknél felelőtlenség a faros bébit természetes úton vállalni! Na nem baj, ez van!

Kép
ermoni

Móni:
még befordulhat Janka.
Bár most megmérnék esküdni rá, h Lilla visszafordult. Olyan műsort rendezett az előbb, és most megint lent érzem a nyomást és az oldalamban a fejét. :? :oops:
No mindegy, majd kiderül szüléskor, h épp hogy fekszik. :roll:

Kép
Kép
h@jni

Csajok! Most jött sms Anditól!
Nem műtik, de benn tartják egy hónapig és szteroid injekciókat fog kapni, h erősödjön a tüdeje az ikreknek!
Nem repdes a hírtől, de ez van!

Kép
ermoni

Hajni, aranyos vagy! Persze, befordulhat, de én valahogy tudomásul vettem, h ez van! Ha császár, akkor császár! Legalább szép kerek feje lesz! :wink: Nekem meg nem lesz gátsebem! Ennyi előny, a többit meg átvészeljük! :wink:

Kép
ermoni

Móni!
Hagytam nyomot. :wink:

1 hónapig lesz bent Andi? Jujj, az nagyon sok. Hiányozni fog. :(

Hajni!
Nekem is állandóan mocorog a Tesó, remélem azért nem fordult meg.
Na meg nagyon nyomja a hólyagomat. :(

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jaajjj, szegény Andi. :cry:
De a lényeg, h a babákkal minden ok legyen.
Azért drukkolok Neki, h előbb hazajöhessen. :wink:

Kép
Kép
h@jni

Nekem is hiányozni fog Andi :-( de mindet a babákért :-) legalább kéznél vannak és muszály pihenni ,még a végén túlhordja őket :-)
Vendég

Sziasztok!

Én is jelen!

A napokban sok volt a meló, ezért nem jöttem. Anyós tegnap este ment haza, de szeretne még visza jönni szülés elött :shock:
Apukával, átrendezték kettesben az egész lakást. A nagyszobából, ami eddig nappaliként funkcionált, háló és kisebb nappali lett, a szekrénysort felhasználva, mint térelválasztót. A hálóból, meg Ádám szoba lett+ be került nekem egy kanapé, mert én vele fogok aludni, apuka meg csak a szabija idején, aztán külön alvás lesz nekünk. majd meglátjuk.ícsak nem tudom ki megy, ha vki akar
vmit a másiktól :lol: .
Szóval, akkor mostmár megvan minden amit akartam, még a héten egy lightos takarítás, aztán jöhet Ádámkám.
Lányok, én már olyan nehezen viselem magam.Akkora vagyok, mint egy viziló, nehéz a hasam, tök sokat görcsölök, bár rendszertelenül, arról meg ne is beszéljünk, hogy annyira dagad a lábam, hogy bokám már nincs is jóformán, meg már húzódik és fáj.
Tudom, ne nyafogjak má, nade azért az mégis csak túlzás, hogy ma reggel az esőben papucsot kellett fölvennem, mert a zárt cipőim közül egy sem ment fel az elefánt tappancsaimra. Még szerencse, hogy apuka elfuvarozott a dokihoz.
És, ami még megkoronázta a jó hangulatomat, hogy 3 órát kellett várnom NST-re!!! Egyébként okésak vagyunk, a méhszáj változatlanul 2111.
na, visszaolvasgatok.

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok!
Gabcii! Te már nagyon a végén jársz! Nekem is kezd minden bajom lenni! Pedig azt hittem ez csak nyafogás, meg mende-monda és tessék! Lassan a kis köziig is nehezen vánszorgok el! A többiről nem is beszélve! :?
Jolka! Megvagy! :wink: Milyen helyesek vagytok a képen Manóval! És a férjedről is teccik az a nem beállított kép!
Timi! Olyan dekoratív menyasszony voltál. És annyira látszik, h Maja a szemed fénye! És a férjed? Őróla nem nagyon találtam fotót!
Hajniékat is megnézegettem! Marcus micsoda kis szőke királyfi!
Jutta, Zsu veletek mi van?
És vajon mi lehet Marekkal? Nagyon remélem, h jó hírrel érkezik és nincs semmi komoly baja a cukrával!
Én most leszek, ha van valakinek kedve csevegni, csak egy kicsit rendet rakok, meg ilyesmi...
Aztán varrom a függönyt Jankának!

Kép
ermoni

Móni
itten van róla is kép :-)
http://www.g-portal.hu/portal/mehecske/
Vendég

Hajni, de jó hirek! Na látod, végre megnyugodhatsz! Hogy faros-e vagy nem, mostmár akkor nincs értelme találgatni, ha Lilla ilyen virgonc, majd szülés előtt kiderül, hogy mi lesz.

Ciripke, üdv újra itthon! Hőhullámok, hihihi :lol: Hát engem is ver a viz gyakran :lol:

Timi, szard már le a kilókat, most már ez van, majd szülés után nekilátsz valami jó kis fogyókúrának meg szépen tornázol rendszeresen, és pikkpakk lemegy minden! Vagy lehet, hogy elég lesz a 2 hercegnő után rohangászni :lol:
Vigyázz a gyüminappal, nekem egész nap keményedett tőle a hasam, de nagyon!

Jolka, tessék hivni a takaritó személyzetet, ez már túl nagy munka neked! Meg ne halljam, hogy megcsinálod egyedül! :evil:
És neked a kézdagadásra nem mondtak semmit? Hogy toxémia is lehet?

Szegény Andi, 4 hét kórház :roll: Tényleg hiányozni fog :( De legalább jó kezekben van.
Nem látogatjuk meg Andit??? Vagy már örülünk, ha élünk? :roll:

Móni, ma én is védőnőnél voltam, minden ok.
Utána Cora, vettem egy csomó kaját.
Nem te kérdezted, hogy hol van olcsó bugyi? Na a Cora-ban 190-ért van, de van 3 db-os ha jól emléxem 490-ért.
És textil hetek vannak, egy csomó babagönc le van árazva, mondjuk főleg nyáriak, de lehet találni azért sztem valamit.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Timi!
Megnéztelek benneteket! Istenem, milyen fiatalok vagytok... nyaú, én meg csak vénülök...

Kép
ermoni

Zsu! Vettem pont a corában a napokban eldobható bugyit! De köszi az infót! És milyen kis figyelmes vagy! Téged is megnézegettelek az iwiwen!
Most jut eszembe! Rólam csak egy kép van! Sokat nem tudtok meg onnan....

Kép
ermoni

Gabcii:
érthető, h már minden bajod. De vigasztaljon az, h lesz ez még így se. :wink:

Eddig nem vizesedtem, legalábbis nagyon nem. Ma, h rosszabb idő lett cipőt kellett húznom, hát... Alig bírtam levenni. Meg e kezem is nagyon bedagat, így a gyűrűket is leszedtem. Asszem nálam is kezdődik a vég. :?

Délután aludtam 3 órát. :) Igaz részletekben. Nem tudom mi lehet ez, de ha bal oldalra fekszem Lilla rögtön reklamál, így marad a hanyatt ( ami nekem nem kényelmes) és a jobb oldal. De most egy idő után elkezd iszonyat szúrni a mellem alatt az a csont vagy nem is tudom mi van ott, de nagyon fáj. Mi lehet ez??
Mintha a csontom kiszúrná a böröm. :shock: :?

Na, most megyek hajat mosni, majd vacsi és mozi sogoromékkal. :wink: Mama ugye elvitte a 3 unokát ( nekik 2 gyerekük van), így most lehet csavizni. :lol: :lol:

Később még benézek. :)

Kép
Kép
h@jni

Kedves mamák, babák és persze papák!
...mindenkit szeretettel várok Aug 30.-án 16 órakor nyíló kiállításomra a Fise galériába, Ahol a szeptemberben megjelenő Kaláka Ukulele verseskönyv illusztrációi mellett, egyéb grafikai munkáim is bemutatásra kerülnek.
A kiállítóteret babzsák foteleimmel igyekszem a gyerkőcök számára is hangulatossá tenni.

FISE GALÉRIA
1054 Budapest, Kálmán Imre utca 16. Telefon: 311-3051
http://www.fise.hu/

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Jolka, megkukk iwiw-en, nekem még mindig a családi fotó a nyerő, ahol hárman vagytok. :wink:

Móni, egy kép, de az is milyen? Morci, életlen...ne mondd,hogy nincs jobb képed :lol: :roll:

Gabci, 3 óra várakozás??? Az durva! Én is a múltkor 2 órát vártam a dokimra, lehet, hogy attól ment fel a vérnyomásom 137-re :evil:
És örülj, nemsoká megláthatod Ádámkát! Olyan jó neked! :wink:

Benyomtam egy zacskó Duna kavicsot...gyerekkorom izei...hmmm

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Jutta, hol vagy???

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Móni
nincs mese még képet az iwiwre :-)

Zsu
ja már Maja pici korában is másra se vágyam abba a 2 órában ami a szopik között volt,hogy tornázzak :-) pedig még baba-mama tornát is próbáltam,de persze a kisasszonynak nem tetszett.
DE akkor szopi közbe simán fogytam éhezés nélkül,most is ebbe bízom :-)

nekem állandóan hőhullámjaim vannak,mit hullámok???állandóan van :? meg hányingerem is van mondjuk 90/50es vérnyomásnál nem csoda,pedig kávét is ittam
Kép
Vendég

Hát, pedig nekem most az az eltökélt szándékom, hogy amint a sebeim regenerálódnak és jó érzem magam, elkezdek megint tornázni, hogy minél hamarabb formába hozzam magam. Szóval szerinted ez hiú ábránd? :roll: Pedig én úgy bizom benne!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Attól függ milyen lesz a baba :-) nekem Maja lelke fontosabb lesz,mint a torna :-) egyébként mozgásnak nálunk a tánc vált be ,Majszika vállra aztán tincitánci ,két gyerekkel nem tudom,hogy kivitelezhető . De persze nem lehetetlen tornázni , ha van kire hagyni elis lehet menni tornázni vagy otthon egy fél óra.Azért én is tornáztam is,csak sokszor a fáradtság győzött.
Vendég

lehet Maját a hátamra rakom a picúrt meg magamra kötöm aztán ropom a hastáncot :-)
Vendég

Zsu! A kép tényleg életlen, de a fejem az ilyen! Morcos és kész! De legyen, keresek valami képet... és majd felrakom!
Tornázni! Na eddig sem voltam bajnok ebben, sztem most sem! Elég lesz lépcsőt rohangálni, meg majd egy kis túra, gyerekemelgetés... Sztem lehet, h örülök, h luk lesz a fenekemen! :wink:
De majd meglátjuk!

Kép
ermoni

Timi! Azt a hastáncot megnézném!

Kép
ermoni

Sziasztok.

Szüléstörténet. ( míg alszanak a csajok..)

Reggel 7-kor megvizsgált a dokim, és miután szűk kétujjnyira nyitva voltam, úgy döntött, hogy megindítják. Én csak hápogtam, mikor közölte, hogy most rögtön menjek a szülőszobára, ön utánam vizit után és burkot repeszt. Vártam ezt a pillanatot, de valahogy mégis hirtelen jött. Bementem, jött a dokim és megrepesztette a burkot. Az első mondata az volt, hogy: "Baszki csak ennyi vize volt.." De legalább ami volt azi is tiszta. Bekötöttek egy zacsi sóoldatot 3/4 8-kor. Gyorsban lecsepegett és negyed 9-kor megkaptam az oxitocint. Elkezdtek jönni a 10-percesek, és az 5 percesek. 10-től 12 ig viszont jött a java. Az egy két perces fájásokat labdán vészeltem át. Akkor már apa is ott volt velem. 12-kor elfogyott a türelmem és kértem fájdalomcsillapítás gyanánt gázt. Na az komoly volt. :P :lol: :lol: De jött a dokim és 5 perc után elvette tőlem, mondván jól bekábulok és nem fogok tudni nyomni. Alig, hogy elvette a következő fájásnál jött a tolási inger is. De akkora erővel, hogy a doki pániksebesen kengyelbe rakatta a lábamat. Onnantól 10 perc volt mire kibújt Lala. Asszem most egy jó ideig nem fogok következő gyereken gondolkodni. :D:D
Durván ennyi. Ja és a legmeghatóbb. Először láttam apát sírni. :):)

Na még két kép és lépek. :) Puszi

Kép Kép

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Na, ezért nincs kedvem fotót felrakni, mert minden képet le kell butítanom... és ahhoz most nincs kedvem! Az iwiw is ilyen... na majd, ha lesz kedvem...
Hol vagytok?

Kép
ermoni

Rita!
Így olvasva nem tűnik olyan borzalmasnak a szüléstörténet! Sőt! Gyorsan megvoltatok! Lényeg, h jól vagytok!
És édes nagyon Lara!

Kép
ermoni

Na, hazaértünk, de nagyon elfáradtam, így bedőlök az ágyba.

Rita:
nagyon édes Maja. És én nagyon örülnék egy ilyen szülésnek. :oops:

jóéjt. :arrow:

Marekkal mi lehet????

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

Jajj, és sajnálom Andit és Marekot, hogy ma már a kórházban éjszakáznak. Ok, elvileg vigyáznak rájuk, de akkor is. Remélhetőleg, jó társaságot kapnak.

Zsu!
Ne ad fel az elveid szülés utánra se, hajrá torna. Ugyan szerintem neked nem lesz gond, majd meglátod, hogy a pocid is milyen hamar visszahúzódik. Az enyémre rendesen rá kell majd gyúrni, de majd csak a 6. hét után kezdem el. Manónál is próbálkoztam, de a lustaság, fáradság győzött. Na meg, Manó egy éves koráig ömlött a tej. Ha lehajoltam, vagy elkezdtem tornázni, csupa tejcsi lettem, így feladtam. Na meg egész nap úton voltunk. Napi 2x séta, 1-2 óra délelőtt és délután, Manó emelése, takarítás, egész jó tornának tudható be. Szoptatás alatt, én nem fogytam, hanem híztam, tehát most is ez lesz. :( Ahogy elhagytuk a tejcsit, dobtam lefelé a súlyokat.
Nekem a kéz dagadásra nem mondtak semmit. A vérnyomásom, és a többi eredmény is jó, tehát ezekkel is gond lenne, akkor gondolnék csak rosszra. Doki minden alkalommal megkérdezte, hogy a gyűrűim feljönnek-e. De már Manónál sem hordtam. Na meg nem is szeretem az ékszereket. 1 hónapja még feljött, mikor lagziba mentünk, de már nem próbálkozok vele.
Holnap dinnye nap, és elkezdem a csalán teát, na jó valami laktatót is eszek.

Megjött sajnos az étvágyam, mióta a védőnő beírta a kiskönyve a DIÉTA szót. :? Azóta édességet ennék csak. Úgy jártam mint Andi. :)

Szandim sem jön fel....csak erőszak árán.

Ciripke!
Hőhullám. :lol: :lol: :lol: Nekem is, állítom a 40 fokban semmi bajom sem volt, most pedig izzadok, folyik rajtam a víz, pedig már a mozgás sem a régi. :)

Hajni!
Ma én is aludtam 3 órát Manóval. Jó volt. Én sem tudok hanyatt aludni, olyankor mindig tiltakozik a tesó, valamilyét mindig kidugja, és elég kellemetlen. Nem is tudom, hogy lesz a szülés fekve, Manóval nem volt ilyen gond, ott inkább oldalt fekve volt rossz, most pedig fordítva.

Rita!
Jó volt olvasni rólatok, és Lara is nagyon tüneményes!!!
Képekkel ráérsz, egyszer csak látni fogjuk. Én arra lennék kíváncsi, milyen két gyerkőc mellett? Milyen a napirendetek? Van-e segítséged? Pocak, még mindig fájdogál a kicsinek? Mennyivel volt másabb mint az előző szülésed. Szülés után most fájdalmasabb a méh összehúzódás? Bocsi a sok kérdés miatt, de kíváncsi vagyok. :)

Na megyek, mert már elég késő van.

Szép álmokat mindenkinke4

SZiasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Megvagyok, csak pörgés van a családdal. Voltunk Gödöllőn a kastélyban tegnap délelőtt, utána ebéd, majd a melóhely szórakoztatott 3 órát, este 7-kor rájöttem, hogy szinte egész nap talpon voltam, és utána eldőltem, itt a kanapén a család közepén! :lol:

Ma Andiék (tesóm+férj+2 gyerek) mennek a vácrátóti alborétumba... no azt kihagyom, anyuval pihi itt és bababolt...

Ja du. voltunk bababoltban is, vettünk mikrostreilizálót, kifogót, éjeli fényt, egy rakat melltartóbetétet... :lol: :lol:

Marek írt sms-t:
Tegnap nem csinálta vele semmit, ma fogják csinálni a cukorprofilt, ami annyit tesz, hogy reggel 6-kor már szúrják, és utoljáta ejszaka 3-kor... Szegénykém!!
Üdvözöl mindenkit!!

Jolka, jó hogy legalább anyukád kikímél! És tényleg hívj segítséget!

Hajni, na látod! Orvossal kell beszélni, nem babamozissal... jó kisebb, de egészséges és jó helyen van! No és TESSÉK PIHIZNI mondtam én ezt neked doki nélkül is!!!
(Saját dokim szerint a fekvés a legjobb gyóyszer a terhes nők bajaira - jó gondolom a súlyosabbakra nem, de ált. igen)

Gabcii, hát nyugtasson az a tény, hogy nemsokára meg lesz a baba! Nem hangzik jól a vége... de ez van! Mennek neked a drukkok, így lassan a finisben!

Móni? Te sokat híztál? És hol vannak azok a kilók? No én is sokat... de már mindegy, én optimista vagyok: egyrészt a szoptatástól fogyni fogok (és kész!) másrészt meg tornázok majd itthon...
Zsu, az első 6 hétben azért még ne menj stepp aerobickra! :wink:
Timi, azt a táncot azért fotózd le lszi majd! Csak, hogy a második gyerek után majd tudjam, hogy kell...

Rita! Gyönyörű Lala és jó kis husis így újszülöttként! :lol:

Fúúú szegény Andi, azért ez a 4 hét kórház, főleg egy olyan vagány csajnak azért sok lehet... :cry: :cry:

Na lépek, feléredt a kisebbik csajszi (6 éves és olyan édes félálomban itt a nappaliban) és ha jól hallom a nővérkéje is lefele bandukol... :lol: :lol:
Csajok azért a 6-8 éves korosztály sem semmi... :wink:

Jutta

KépKép
jutta

Jó reggelt!
Ezt a hsz-t, még éjszaka akartam elküldeni, de a babanet nem engedte. :?

Sziasztok!

Jajj, és sajnálom Andit és Marekot, hogy ma már a kórházban éjszakáznak. Ok, elvileg vigyáznak rájuk, de akkor is. Remélhetőleg, jó társaságot kapnak.

Zsu!
Ne ad fel az elveid szülés utánra se, hajrá torna. Ugyan szerintem neked nem lesz gond, majd meglátod, hogy a pocid is milyen hamar visszahúzódik. Az enyémre rendesen rá kell majd gyúrni, de majd csak a 6. hét után kezdem el. Manónál is próbálkoztam, de a lustaság, fáradság győzött. Na meg, Manó egy éves koráig ömlött a tej. Ha lehajoltam, vagy elkezdtem tornázni, csupa tejcsi lettem, így feladtam. Na meg egész nap úton voltunk. Napi 2x séta, 1-2 óra délelőtt és délután, Manó emelése, takarítás, egész jó tornának tudható be. Szoptatás alatt, én nem fogytam, hanem híztam, tehát most is ez lesz. :( Ahogy elhagytuk a tejcsit, dobtam lefelé a súlyokat.
Nekem a kéz dagadásra nem mondtak semmit. A vérnyomásom, és a többi eredmény is jó, tehát ezekkel is gond lenne, akkor gondolnék csak rosszra. Doki minden alkalommal megkérdezte, hogy a gyűrűim feljönnek-e. De már Manónál sem hordtam. Na meg nem is szeretem az ékszereket. 1 hónapja még feljött, mikor lagziba mentünk, de már nem próbálkozok vele.
Holnap dinnye nap, és elkezdem a csalán teát, na jó valami laktatót is eszek.

Megjött sajnos az étvágyam, mióta a védőnő beírta a kiskönyve a DIÉTA szót. :? Azóta édességet ennék csak. Úgy jártam mint Andi. :)

Szandim sem jön fel....csak erőszak árán.

Ciripke!
Hőhullám. :lol: :lol: :lol: Nekem is, állítom a 40 fokban semmi bajom sem volt, most pedig izzadok, folyik rajtam a víz, pedig már a mozgás sem a régi. :)

Hajni!
Ma én is aludtam 3 órát Manóval. Jó volt. Én sem tudok hanyatt aludni, olyankor mindig tiltakozik a tesó, valamilyét mindig kidugja, és elég kellemetlen. Nem is tudom, hogy lesz a szülés fekve, Manóval nem volt ilyen gond, ott inkább oldalt fekve volt rossz, most pedig fordítva.

Rita!
Jó volt olvasni rólatok, és Lara is nagyon tüneményes!!!
Képekkel ráérsz, egyszer csak látni fogjuk. Én arra lennék kíváncsi, milyen két gyerkőc mellett? Milyen a napirendetek? Van-e segítséged? Pocak, még mindig fájdogál a kicsinek? Mennyivel volt másabb mint az előző szülésed. Szülés után most fájdalmasabb a méh összehúzódás? Bocsi a sok kérdés miatt, de kíváncsi vagyok. :)

Na megyek, mert már elég késő van.

Szép álmokat mindenkinke4

SZiasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

hoppá, vagy még is? :D Bocsi nem néztem vissza. :oops: :oops: :oops:

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

CSajok, nagyon el vagyok keseredve. Még nem rég bújtam ki az ágyból, de máris be vagyok dagadva. Lábaim, olyanok, mint amikor eltörtem. bokám... :shock: hova lett? Pedig nagyon sokat iszok, sokszor oda állok a csap mellé, és míg 3 pohár vizet nem iszok, nem megyek arébb. :cry: Kivülálloknak nem vészes, de érzem, hogy a papucs is feszül. Manónál nem emlékszem ilyesmire.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jó reggelt!
Tegnap vissza olvastam, elkezdtem írni a litániámat, erre kirakott ez a sz@r és elveszett minden. Mára, meg már felére sem emlékszem ugye.
Mareknak, Andinak kitartást a kórházi napokra. mennek a drukkok +++++++++
Rita: gratulálok Lalához, nagyon gyönyörűséges :lol: . És micsoda kis husika. A születéstörténet, meg nem is olyan borzi, így olvasva... Csak Apa sírt a meghatottságtól? Te nem pityeregtél?
Na, én tuti elbőgöm magam ha megszületik Ádámkám.
Hajni: még jó, hogy minden rendben Lillával, dehát ezt mi biztosra is vettük :wink: Csak azt nem vágom, ha vki ennyire nem hozzá értő, mint aki csinálta neked a baba mozit, mit keres ott???
Gondolom Marcus után, nem is vágysz óriásbabára, tehát nem gond ha Lilla picit kisebb lesz esetleg.
Jutta, te ennyire bírod még az egész napos mászkálást?
Timi: tetszik a mérleges kép :lol: :lol: :lol: . Magamra is ismertem mindjárt... találó :lol: :lol: :lol:
Maja, meg tiszta anyja. Aranyosak vagytok, naaa.
Zsu: a tornával ráérsz még foglalkozni, miután kiderül, Panna hagyja-e egyáltalán :wink: Bár, nem hinném, hogy rólad nehezen mennének le a terhességben felszedett kilók.
Hőhullám: na igen. dög melegben, csak szimplán izzadok, hűvösebb időben, ver a víz rendesen. Dehát, már így maradunk.
Lányok: ha nem túl nagy kérés, priviben elküldenétek a neveteket, hogy jelölni tudjalak iwiwen én is titeket? Előre is köszi aki küldi.

Kép
Kép
gabcii

Jolka: mennyi az a nagyon sok folyadék /nap. Kicsit mérsékelni kell, és egyszerre ne igyál meg 3 pohár vizet, az sem tesz jót. Ami kicsit segít, az a polcolás, fekvés, fehérjedús étrend. Nem ijesztgetés, de llehet, hogy már te is így maradsz, míg meg nem születik a Tesó.
Nekem irtózatos délutánra a helyzet, és ronda is, meg feszül meg fáj. Én már nem reménykedem, hogy jobb lesz :wink: . ha nincs magas vérnyomás, fehérje a vizeletben, akkor ez természetes.

Holnap remélem aktív lesz a fórum, mert szükségem lesz rátok !!!
Apuka reggel Pestre megy, csak este jön haza. A legújabb parám, hogy akkor indul útnak Ádámka is :shock: :shock: .

Kép
Kép
gabcii

Szia Gabcii!
legalább 3-4 litert naponta megiszok. Aztán pisijárat. :) Ha elindulok, valahova, nem iszok, mert negyedóra és már szaladni kell, nagyon nyom a tesó.
Sajnos már tényleg nem fogok változni, a védőnőnél a mérleg igen. :( Aztán jön, hogy diétázak, pedig csak víz, de számok viszont egyre magasabbak. Tudom, hogy szülés után távozik, de akkor is.
Ne izgulj a holnapi nap miatt, Ádámka megvárja az apukáját is. :wink:
Nekem Apa még az utolsó napokban is focizott, ugyan városon belül, de meccs közben elég nehéz elérni.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

hali
olyan rosszul vagyok,hányinger,fejfájás,tököm ki van már.meg a hőhullámok,pisilés,feszülés,nyomás,hajolás,vizesedés,se ülni se feküdni nem jó"örömmel" olvasom,hogy más is kínlódik.Majával semmi gondom nem volt :?

Rita
annyira kis husimasa Lala :-) mesélj majd meg képeket

Andi,Marek
továbbra is drukk Kép

Gabci
nyugi ,ma nem jön Ádi,max. ha hazaért apa :-)

kíváncsiak vagytok a táncra mi? hehe

ma este megyek dokkerhoz kíváncsi vagyok hogy áll a méhem szája
Vendég

Sziasztok!
Laborból haza, holnap eredmény!
Ma megyek vásárolni. Remélem végre kipipálhatok a listán mindent!
Ügyet is kell intéznem, mert lassan tényleg táppénzre kéne vonulnom!
A férjem tegnap rájött, h másfél hónapunk van (optimális esetben) hátra és pánikszerűen el kezdett rámolni. Fészket csinál nekünk... :lol: Nem véletlenül hajtogatom, h szeptember első hetére meg kell lennünk mindennel!
Fodrász ismerősöm meg megjegyezte ma, h hú de nagy a hasad! :evil: Mondom neki: másfél hónap van hátra! Ja! Már csak annyi?
Na, indulok!
Este! Ha lesz erőm... meg nem leszek nagyon felvizesedve! Úgy látom ez most általános topik "betegség". Majd túléljük! De hogy én milyen cipőt fogok felvenni, ha rosszabb lesz az idő? :roll:

Kép
ermoni

Marekkal váltottam SMS-t:
Hajnali 3-ig vérvétel, 4-kor szívhangot néznek, a kaja ízlik neki :lol: :lol: (gondolom mennyire), és hányás, fosás járvány van a szobájukban :shock: . Pont ez kell a kismamának!
Péntekig maradnia kell.
Timi: szegény, te végig nyüglődöd ezt a terhességet.
Móni: csak észbe kapnak apukák is, hogy itt bizony hamarosan gyerek születik. meggyőződésem, hogy ők legalább annyira bepánikolnak, mint mi. Nekünk volt időnk felkészülni, ők meg eddig éltek ahogy eddig, csak így a végére jönnek rá a helyzet komolyságára. Én legalábbis ezt tapasztaltam nálunk.

Kép
Kép
gabcii

Gabci
jó hogy nektek legalább a végére észbe kap az ember :?
Vendég

Sziasztok.

eddig melóztam, most kaja és megyek műkörmöshöz. :)

Jaj szegény Marek. :( Kitartás neki.

Jolka:
a 3-4 liter nem sok??

Kép
Kép
h@jni

Timi: nálatok lehet, hogy a férjeden azért nem tört még ki a frász, mert tudja mire számíthat. De ugye, Móniéknál is és nálunk is első baba lesz, így apukáknak ismeretlen lesz a helyzet, persze, hogy jobban izgulnak.

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok!

Na ma is zsufi napom van, de legalább a "kis" seggemet akkor teszem le amikor akarom...

Tesómék kitalálták, hogy ma Bp-en császkálnak - én gondoltam, hogy ezt az egész napos túrát már azért kihagyom...

De voltam a veresi piacon, vettem tepsit (ezt a sütihez való fajtát - mert nem volt) meg magamnak egy pizsit 1700 Ft-ért! Tök jó!!

Utána haza, barátosnémat elvittem a kocsiáért - hétvégén adta be a kulcsot az aksija - haza, kaja együtt, majd gyerekfelügyelet - mert vmi megbeszélésre kellett mennie. Na a gyerkőcöt egy félórája leraktam aludni - jó alvó a lelkem :lol: - én meg pihizek...
De ma nem megyek fél órányinál távolabb a háztól, hogy a tegnapi napot kipihenjem! Tehát Gabcii ennyit a mennyire birom én az egész napi rohangálást témáról :-) Pedig az elmúlt hetekben én rápihentem a dologra... :lol:

Csajok ez a vizesedéd téma vicces, tegnap akartam írni, hogy engem ez elkerült, de ma... felvettem a nyári papucsomat... és belenéztem a tükörbe (fej).... :?
Még nem gáz, gondolom azért bírtam eddig ilyen jól, mert skat fekszem, de mostmár értem a rejtélyes kg növekedést az elmúlt egy hétben...
A másik amit nem értek az az, hogy nekem is pont azt mondták, hogy sok vizet kell inni és akkor nem vizesedek, de látom ennek ellenkezőjét is szokták mondani, most akkor mi van?
Ma én is megyek dokihoz, majd helyzetjelentek!

Gabcii, ne parázz, vegyél be 1-2 MgB6-t, pihengess és tuti nem indul be semmi holnap... Még van időd, és Ádámka megvárja apukáját! Én kb egy hónap múlva tervezem a szülést, mondtam már hogy a legelején megálmodtam, hogy szept 24-25? Csak az aggaszt, hogy miért így ezt a kettőt, azért nem akkorok hosszasan szülni...

Hajni, jó is minden szépítészeti cucc - kell egy kis kényeztetés!

Na minden mást elfelejtettem, amit írni akartam... :oops: :arrow:

Jutta

KépKép
jutta

Hajni!
Nem tudom, hogy sok-e. Mindenki azt mondja sok folyadékot kell inni. Persze már egy hatalmas negyed dinnye is benem van, de még mindig alig jött ki belőlem valami. :(
Mutim, mikor engem várt napi fél litert ihatott a vizesedés miatt, akkor most melyik módszer jobb?

Egyre többen megszülnek a szeptemberi anyukák közül, nekem ez olyan hamari. 36. hét....Ne már, én még semmivel sem vagyok kész, a végén apa állítja össze utólag a kórházi csomagot. :D

Nálatok, mikor engedik ki az anyukát és a babát a kórházból? 3. vagy 5. nap? Nálunk Manó idejében 5.nap, de most már hamarabb kitesznek. Én jobban szeretnék 5 napig bent lenni. Nincs kedvem egy újszülöttel, újra átmenni a városon, hogy az 5. napi vizsgálatokat megcsinálják. Bent addig is csak magunkkal kell foglalkozni, na és eddig csak jó tapasztalattom volt, tehát nem volt miért haza menekülni. Az biztos, hogy Manó nagyon fog hiányozni, de jó kezekben lesz.

Timi!
Kitartás...:D könnyű mondani, ugye? Hiába nem kell itthon csinálnom semmit sem, még Manóra is vigyáznak, de akkor sem az igazi, mert ha hív, megyek. Gondolom, neked sincs egy nyúgodt perced sem, mert állandóan ellenőrizni kell Maját.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?