Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Annamami!
De drága vagy, nagyon jólesett, amit írtál! :)
Én is örülök, hogy találkoztunk végre és nem is értem, miért nem tesszük többször, mikor tök közel lakunk egymáshoz! :)

Bodza!
Igen, Nati nagyon szereti a kicsiket! :) Az utca kellős közepén képes lelépni ha lát egy kisbabát. :?
Kristóf nagyon édes és olyan finom illata volt! :oops: :)
Jól megszaglásztam, amikor a karomban volt! :)

Totka!
De örülök, hogy jól sikerült a nyaralásotok! :)
Tényleg látszik a képeken, hogy jól éreztétek magatokat!
Pannádnak adidas szandija van, jól látom? Natinak is olyan van! :D

Barbi!
Gyönyörűek a képek!
A lépcsőn ülő gyereksereg nagyon aranyos! :D

Csikken!
Drukkolok, hogy ne legyen gond a köldökzsinórral!
Eszméletlen, milyen jó UH képeket tudnak már csinálni! :shock: :)

Prüntyi!
Ásító lánykád nagyon édes! :)

Megann!
De ügyes Léna! :) Ez már valami! :)

Ayse!
Andris dumája tündéri! :D :D

Zsófy!
Szia! Lilla nagyon helyes csaj lett! :)
Bocsi, de a "tiszta a levegő" megütötte a szemem! Nem tartom szerencsés kezdésnek...
Bocs, ez kikívánkozott!

Nati ma kiosztott a játszótéren!
Leültem egy padra, aminek az egyik vége homokos volt, mire közli:
"Ne cücülj ide, homokosz! Fogadj szót légyszijes!" :shock: :shock:
Majdnem szétzabáltam! :D :D

Andi&Nati

KépKép
duda

Tegnap nem tudtam jönni, vagyis jöttem volna, mikor Dani aludt ebéd után de a babanet nem akarta. :twisted: :twisted:

Annamami,
Mi is köszönjük a kedves vendéglátást! Nekem is nagyon tetszik a házatok a kis kerttel és a csodás terasszal! :)
Bocs, a kupiért. :( Apa nagyon rendes, hogy segített eltűntetni a felfordulást.
Mazsi tényleg egy hős, hogy ilyen jól bírta a megpróbáltatásokat! :)

Akkor a képek! :) :)

Itt látszik, hogy a nappali hogy válik csatatérré :)
Kép Kép Kép Kép Kép

Kép Rokica a lányokkal
Kép Ayse és a gyerekek

Kép a kis házigazda
Kép
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Teraszbuli :)
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Léna és Dani :)
Léna nagyon tetszett Daninak (kinek nem? :) ), mondta is még tegnap is, hogy "Léna (sz)ép!" :)

Kép
Kép
Kép
Kép

Hazafelé.... Kicsit kidőltek Natival :)
Kép

benianyu

Viki,
Én is gratulálok a pocaklakóhoz! Tényleg ügyesen titkoltad! :) Drukk, hogy múljon a sok rosszullét és Peti jobban aludjon éjszakánként! :)

Totka,
Nagyon szépek vagytok a képeken! :) Jó kis pihenés lehetett! Örülök, hogy ilyen jól éreztétek magatokat! Nagyon rá(d)tok fért már egy kis felüdülés/kényezetetés! :)

Juci,
Éljen Pocaklakó Picurka2! :)
Remélem, Dani nem okozott nagy sebesülést Marcinak az arcán! :( De én miért is vagyok nagy betyár? :oops:

Szilvi/Ábrisanyu
Ha olvasod! Én is örülök, hogy eljöttetek! :) Ábris nagyon édes, nyugis kisbaba! :)

Csikken,
Nagyon jók ezek az UH képek! :) Én is drukkolok, hogy a köldökzsinórral minden oké legyen!

Kuha,
De jó, hogy jöttél! :) Nekem is hiányzik, hogy reggelente nem nyitod a topikot! Én sem tudok aludni, pedig tehetném, mert a fiúk alszanak. 5 és fél 6 között kidob az ágy. Ha épp nem vasalok, akkor legalább nyugiban tudok netezni.
Te egy hős vagy, hogy ilyen jól viseled (legalább kifelé), hogy Gergő nincs veletek. Biztos nagyon nehéz, én beleőrülnék. De tudom, hogy nincs más lehetőségetek. :( Gergő hogy bírja? Gondolom, lesi Anyukád a kedvét és már a fele le is telt az időnek.
Köszi a bókot! Fizikailag nem viselt meg a költözés, inkább agyilag tudnak nagyon lefárasztani a fiúk, igen nagy összhangban tudnak zongorázni az idegeimen. :?

Barbi,
Ezek a képek is szuperek! :) Nagyon tetszett Nolcsi a szörffel, tényleg nagyon vagány! Meg, ahogy a gyerekek ülnek a lépcsőn! Eszméletlen aranyosak! A fiúk mindig nagyon csinosak! :) A hely pedig gyönyörű! :)

Megann,
Gratula a bilibe pisiléshez! Tényleg csak kitartás és a türelem vezet eredményre! Most még van kb. egy hónap jó idő, talán menni fog Lénának is! :)

benianyu

Jó reggelt!

Benianyu, TE Sorstárs!!! :lol:
Én már bent ülök a munkahelyemen, kicsit korábban értem be, mint szoktam, úgyhogy most van időm visszaolvasgatni megint.
KÉpek nagyon jók, amiket feltettél! Daninak meg eszméletlen huligán feje van!!!! Kb. 15 év múlva szerintem szétszedik a nők majd, figyeld csak meg!!!!

Gergő azért nagyon hiányzik, csak vannak pillanatok, amikor úgy érzem, hogy nagyon jó egy kis nyugi. Pl. amikor este 8 órakor is be tudok ülni egy kád vízbe lazulni, és nem kell kapkodni, mert nyugalom van. Korábban ez csak akkor bent, ha Gergő már aludt.
De egyébként valóban úgy van, ahogy mondod, anyuék lesik minden kívánságát Gergőnek. Cserébe Gergő nagyon , de nagyon jó kisfiú, szótfogad anyu, anyu nem győzi dícsérni őt, hogy mennyire rendes, szófogadó. Szerintem azért anyu titokban egy kicsit tartott attól, hogy esetleg nyűgi lesz, nem fogad szót, stb., mert hiába imádja Gergő anyuékat, azért 1 hónap nagyon hosszú idő.
És tényleg, már csak a jövő hét, meg az utána való hét van, és vége, kezdődik a bölcsi.
(pont a szülinapján kezdi Gergő a bölcsit).

Barbi!

Ha nem fogytál, akkor csak egyszerűen jól nézel ki!!! :lol: :lol:
És örülök, hogy sikerült elintézni a GYES-t.
Te mikor is kezdesz dolgozni??

Duda!

Nati nagyon édes lehetett, ahogy "beszólt" a játszin neked!!
Eszméletlen, hogy mennyire dumálnak már a gyerkőceitek, Gergő még nem igazán, ő még mindig max. csak szavakat mond.

Totka!

Nagyon szép helyen lehettetek,a képekből (na, meg az elbeszélésedből) ítélve. Panni nagyon cuki!!

Ki mit fog csinálni most a hosszú hétvégén a gyerkőcökkel???
Mentek valamerre, tudtok valami jó kis programot??? (a tűzijátékon és a hozzá kapcsolódó őrültségeken kívül)

Zsófy!

Üdv újra itt. És gratula Lillus 2. szülinapjához.
Ha úgy érzed, hogy szívesen visszacsatlakoznál hozzánk , gyere bátran (mondom én, aki egyre kevesebbet van itt :lol: :lol: ), bár Dudának teljesen igaza van, nem biztos, hogy szerencsésen indítottál.
Ez már nagyon-nagyon régóta egy csendes, békés, de annál összetartóbb topik, szerintem mindenki azt szeretné, ha ez így is maradna. Akiknek valami nem tetszett, már réges-régen nem teszik itt tiszteletüket, maximum csak olvasnak minket.
Akik pedig ritkábban jöjnnek ugyan, de szívesen jönnek, azok is általában vissza-vissza olvasgatják a lemaradást, tehát nem lenne jó, ha bárki is magára venne esetleg valamit, ezáltal elmenne a kedve a topiktól, ne adj' Isten, újra valami vagdalódzás indulna el.
Szóval, érted, hogy mit szerettem volna mondani... :lol: :lol:

Kép
kuha

hello!

Persze, igazatok van, bocs!
hoope

Hello!

Mentsetek meg, állatira kijött az allergiám. :( :(
Milyen homeopatias szert is kell szedni?????
Már elfelejtettem tavaly óta.........
Úgy elegem van...már most...mi lesz később???

M.

Kép

Kép
megann

Megann,
Remélem, azóta találtál valami szert, ami hat. Én sajnos nem tudok segíteni, de nagyon együttérzek, én is szenvedek, mint a kutya. Viszked a szemem és a szájpadlásom, folyik az orrom, tüsszögök és köhögök. :( A hét eleji esős napok allergia szempontjából jók voltak, de most megint szárazság van és száll a por. :(

Kuha,
Köszi a bókot Danira! :) Majd 15 év múlva megbeszéljük. :)
Gergő nagyon ügyes fiú, hogy ilyen szépen viselkedik Anyukáddal!
Most csak pár óra és újra együtt lehettek! :)

Zsófy,
Üdv újra itt! :) Lillád nagyon nagy lány már! :)

benianyu

Benianyu!

Kösz, már megjártam a patikát, vettem Pollens Ch 15-t egyenlőre meg van valami Histamin Ch valahány is...
De hát sajnos már ott elbukik az egész hogy nem nagyo hiszek a homeopatiaban :( de próbálok valamibe kapaszkodni.

Prüntyi!

Az a fura nevű kezelés, amit irtál, az nem a fényterápia véletlenül?
És ezt terhesen is lehetett neked??
Te hogy vagy egyébként allergiaügyileg a napokban??
És Te hol kaptál ilyen kezelést?

MI:

Tegnap kimentünk a Borfaluba a szomszédékkal és nagyon szuper volt, olyan hangulatos volt.
Lénára anyósom vigyázott, egész jól elvoltak, csak hát ugye lefekvésénél jött hogy anya, anya.. :cry: végül háromnegyed 10 ig szórakoztatták egymást anyósommal, de azért ugy érzem ez már haladás, mert anyósom mindennel elterelte a figyelmét, dumált neki minden hülyeséget igy nem volt nagy ováció. :roll:

Léna ma:

:) :) :) Nagyon ügyes lányom van.
Reggel levettük a peluskát és hát somfordált, oda odaszaladt a bilihez, hogy pisi, pisi de aztán mégsem ült rá, meg húzta a száját, de aztán meggondolta hogy mégsem bili, hanem WC és belekakkantott a WC-be. :)
Most délutáni ébredés után meg szintén inkább WC-re akart menni, és bele is pisilt. Megint nem annyit mint kellett volna, de szerintem nagy haladás :) :)

M.

Kép

Kép
megann

Halihó!

Megann:

Ma én is újra nekiveselkedtem a pisitémának, Zsuzsa bugyit kapott reggel és kérdezgettem, akar-e pisilni. Mindig nem volt a válasz, amíg halálos nyugalommal, szinte fel sem tűnt neki, az etetőszékében pisilt egy jó nagyot. :shock: Na felmosás után inkább visszaadtam rá a pelenkát. Szempillája se rebbent. Fenyegetni meg nem akarom.

Alvás:

Annamaminál olyan bravúrosan sikerült az altatás Viri (rács nélküli) ágyában, hogy itthon is leszedtem Zsuzsa ágyáról a rácsokat, illetve vissza se raktam mikor visszavittem Zsuzsa kiságyát a saját szobájába. Már egy hónapja kb egy szobában aludt velünk a két lány.

Sokat rágódom mostanában azon, hogy hogyan tovább. Most úgy néz ki a gyerekszoba, hogy van benne egy rácsos ágy (Szilvié), egy ifjúsági ágy (Zsuzsáé) és egy felnőtt méretű ágybetét (a szülőé...) Úgy nézünk mi, mint egy sátortábor...

Az is megfordult a fejemben, hogy a három külön ágy helyett kéne EGY nagy méretű ágybetét/szivacsmatrac amit leraknék a földre, és akkor mindkettőt ott altatnám. Előnye, hogy demokratikus, és mindkettővel össze tudok bújni. Hátránya, hogy nem tudom őket külön altatni, illetve otthagyni az ágyon.

Ezért praktikus hogy van rácsoságy amibe ha kell be tudom dobni az aktuális gyereket és akkor tuti ottmarad. (Illetve ez volt a helyzet míg Zsuzsa ágyán is voltak rácsok.) Zsuzsa mellett még ott kell maradni most hogy leszedtem a rácsait, különben kijön. Szilvi még nem tud kijönni, de nemsokára elkezd mászni, és Zsuzsa is csak egyszer-kétszer esett le az ágybetétről (amin másfél éves koráig aludt), és az pont akkor volt, mikor tanult mászni.

Még nem döntöttem el, visszakapja-e Zsuzsa a rácsait, meglátjuk hogy megy a dolog. Úgy látom rajta, neki mindegy. Mivel őt nem lehet csak úgy otthagyni alvásidőben, akkor Szilvistül mellette kell maradni amíg el nem alszik. Ami eddig még sikerült, de azért egyszer-kétszer még mindig előfordul hogy Szilvi olyan üvöltésbe kezd amit Zsuzsának "muszáj" tükröznie. Akkor bizony jó lenne ha külön tudnám rakni őket.

Hogy képekkel is illusztráljam a helyzetet.

Ma délután egy bravúros altatás után így aludtak együtt kb 2 óra hosszat:

Kép

Mivel Szilvinek van rácsos ágya, őt le tudom rakni egyedül is, nem kell mellette maradnom, és általában egy rövid idő után álomba nyűgizi magát:

Kép

Ti hogy csinálnátok a helyemben? Szoktassam egy ágyba a két lányt (amibe én is be tudok feküdni melléjük), vagy jobb ha külön ágyu(n)k van? Vagy legyen mindegyiknek egy-egy külön ágy és legyen egy közös ágy is? (Mert ilyen variációra is gondoltam...)

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

De jó talis képek!!!

Megann, hát épp a napokban kezdtem én is megint az allergiámat, és szídom is azt a kidobott pénzt...de a fényterápia, terhesek is alkalmazhatják...a gyenge allergiámra jó volt, de ezzel a sok szarral, ami most van a levegőben már az sem bír...ezek szerint...gondolkodom a gyógyszeren...mert azért félidősen olyan ngy kárt már nem tehet, viszont nem fogom kiprüszkölni a gyereket, vagy nem lesz stresszes a napi 4-5 keményedés miatt....de majd a jövő héten beszélek a dokinőmmel...

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy ismeretlenül betoppanok közétek.

Nem is akarok zavarni, de szükség van a segítségetekre. Másik fórumon (Szülészetek, kórházak -> Szent Imre kórház (tétényi)) egyik kismama társunk (Macskanyu) szerdán szülte meg Mirka babáját (1537. és azt hiszem 1546. oldalon láthattok róla képet), aki nagyon beteg, tegnap még úgy volt, hogy maximum egy-két napja van hátra. Hiányzik a szíve egyik feléből a szívizom, és csak addig él, amíg egy valamiféle lemez, ami pocaklakó korban nyitva van, be nem záródik.

Lehet, hogy van halvány remény arra, hogy meg tudják menteni, még mi sem tudjuk, de az biztos, hogy minél többen imádkozunk érte, annál nagyobb az esély, hogy csoda történhet.

Mi szerda óta folyamatosan Mirkára gondolunk, küldjük neki az erőt, energiát, ki ahogy tudja, és ma végre anyukája karjaiban lehetett (eddig egy ujjal lehetett simogatni inkubátorban, mert nincs elég oxigénje) 2 órán keresztül! Kérlek-kérlek, segítsetek, és szóljatok mindenkinek, akinek csak lehet!

Köszönöm!

Kátya
kincsimano

Sziasztok!

Megann, Prüntyi!

Sajnálom, hogy szenvedtek az allergiától! Remélem találtok majd valami homeo bogyót, ami használ is, és terhesen is lehet szedni! :(

Rókica!

Haláli ez a kép! :D Nagyon tündérien alszanak a lánykák! Alvás ügyben én jobb ha senkinek nem adok tanácsot, mikor a saját egy szem gyerkőcömmel sem igen bírok :( Sok sikert, remélem azért sikerül megtalálnod amindenkinek ideális megoldást! :)

Kincsimano!

Elolvastam a sztorit, borzasztó, hogy ilyen még ma is megtörténhet! Szorítok, hogy minden rendbejöjjön és kicsi Mirka baba átvészelje a nehéz napokat! Sok erőt kívánok a családnak is, nem lehet semmi, amin át kellmenniük! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

sziasztok!!!!!

először is:
Viki!!!! nagyon örülök, hogy sikerült és rendben vagytok, és továbbra is legyen minden rendben!!!!! :) :) :) :) :) :) vigyázz magatokra!!
Peti nagyon aranyosan alszik :)

Mirka baba miatt nagyon szomorú vagyok :( sajnos nemrég a közelemben is történt hasonló, nagyon sok erő kell ehhez.

KépKép
KépKép
and

a tali szuper lehetett, Annamami, olyan szép a lakásotok, ill házatok! remélem majd egyszer mi is megcsodálhatjuk ;) tök rendi apa, hogy segített az utómunkálatokban :)

Barbi, egyrészt nagy kedvet kaptam horvátországhoz, olyan gyönyörű tényleg, ami aképeken látszik! a krka nemzeti parkban voltam már, meseszép! és az összeöltöztett fiúktól m9indig elolvadok! én is szeretném madj a csajokat így összeöltöztetni :) :) és tényleg jól nézel ki! ;)

Hajni!
eszméletlen jól nézel ki! éljenek az orvostudomány vívmányai ;) :D :D és én is kedvet kaptam a mátrához :) :)

Lili-szoba nagyon tetszik, a fehér bútorokkal együtt, olyan ártatlan, kedves, egyáltalán nem juott eszembe a kórházi ágy! Hajni, szerintem te már várod a munkát, vagy nem várod ;) :D
és Ayse, marha jól nézel ki! :D
most látom, hogy mindenkinek ezt írom, hogy milyen jól néz ki :D :D :D :D ez nem azért van, mert én holnap nem merek majd ráállni a mérlegre, anyit zabáltam az elmúlt egy héten :) hanem mert tényleg megakadt a szemem rajtatok :D :D

bírtam, ahogy a megfáradt Tomi megztelenül eldőlt :) nagyon édes :)

Megann, szerintem már most készülj, hogy a lányod szépségverseny győztes lesz! csak szólj előre, mert azon mi nem indulunk :lol: :lol: :lol:
megkönnyebbültél, hogy túl vagytok a bejelentésen? jó, ugye? :)

hű de nem emlékszem másra..
Zsofy, nem láttam a képeket :( kíváncsi vagyok, majd még megpróbálom még1x.

rólunk: rendületlenül gyakoroljuk a birtokos ragot :) apaé, anyaé :) ma már úgy mondta, hogy apáé :) olyan édes, reggelinél mindig vettünk 3 kiskanalat, és kiosztotta. meg a szalvétát, stb.
ja igen, hogy Nati is már mondatokban beszél :shock: :shock: :shock: nagyon okos!
Julcsin nem lepődök már meg :)

névválasztással rosszul állunk még mindig... per pill 6 név van a listán, de nem vagyunk elégedettek.
Eszti olyan aranyos volt végig, és tök jó helyen votunk. olyan meleg volt, hogy nem igazán kirándultunk. igazi pihenős nyaralás volt, az Eszti kedvében jártunk. játszótér-pancsi-játszószoba volt a fő program, azért szétnéztünk a városban is, és ma balcsiztunk is. még nem néztem meg a képeket, majd mutatok, remélem lettek jók is.
és olyan jó volt a kaja, hogy szörnyű :) behoztam a lemaradásomat az tuti :?
én kiolvastam 2,5 könyvet, ami annyira jól esett, hogy el sem tudom mondani. itthon nem megy az olvasás, mert vagy elalszom, mire elolvasok 2-3 oldalt, és úgy nem tudok haladni, vagy mosni-teregetni stb-vel elmegy az idő. itt meg olyan jó volt, hogy semmi más dolgunk nem volt, csak, hogy pihizzünk, együtt legyünk.

hazafelé szigligeten körbenéztünk, hát vala mi mesés panorámájú z a hely!! ha most lenne fölös 40 millánk, holnap vennénk ott egy házat :) én totál beleszerettem. balról a badacsony, mellette a balaton, másik parton a lellei dombok, mindezt egy látótérben képzeljétek el, és a nyugiiiiii a köbön :)
ember meg is jegyezte, hogy öregszem, mert siófokot meg alig bírtam elviselni. pedig ott is olyan szép lehetne a kilátás, meg az a platánsor, de az a folyamatos düb-düb-düb, meg a millió ember, brrrr.

KépKép
KépKép
and

Zsuzsa!
Anna kajájával kspcsolatban. Julcsi ugyanígy nem akart először enni! aztán most meg már eszik. emlékszel, hogy amikor a margit szigeten voltunk Eszti hogy falta a kaját, Julcsi meg alig akart egy kanállal enni? meg emlékszem, hogy már mindent kipróbáltál, hogy megjöjjön a kedve, és aztán meg is jött! :)

elnézést a sok elírásért

KépKép
KépKép
and

Sziasztok!

Ezer éve nem jöttem tudom, és sajnálom is, de valahogy nem lennék jó társaság mostanában :(
Majd ha rendeződik végre az életem!

Lívike jól van, éljük a kis életünket és rengeteget beszél! :D

Dobok fel képeket is!

Csak egy megjegyzés: Hoope hihetetlen, hogy még mindig ugyanolyan maradtál, ez a "tiszta a levegő" undorító volt, dehát mi mást is várhattam volna tőled [img]

Keresztelős képek:
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 851.12.jpg[/img] ...... :roll:

Kép

Kép

Mea
mea

Megnéztem a képeket és nagyon édes minden gyerkőc és nagyon csinik vagytok Ti is! :wink:

Mea
mea

Sziasztok,

Hétvégén Balcsiztunk,

voltunk uh-n. Ködökzsinorra figyelni kell. + az én vesémben van valami tágulat (2,5*1,5 ami miatt fájhat a vesém és fertőzés lehet. Szóval ezt is figyelni kell. (na de hogyan???)

Mea, nagyon szépség Livike. Nem tetszett neki a keresztelés? :)
Gyere sokszor. Remélem mostmár hamar rendeződik sorsotok.

Kincsimanó. Elolvastam Macs történetét, drukkok mennek nekik nagyon. Mirka nagyon szép baba. (el is bőgtem magam a történetükön) Remélem Jóisten segít nekik!

And, nem semmi hogy már ti is 23 hetesek vagytok. Olyan jó hogy megint ennyi kismama van.

Prüntyi: nagyon szép a kis pocibébid :)

Egy kép pocilakóról:
Kép

Kriszti

KépKép
Kép
csikken

Balcsis kép:
Kép

K.

KépKép
Kép
csikken

Csikken!

Köszi :)

Igyekszem gyakrabban jönni, mint eddig :oops:

Kép szuper rólatok, ilyenkor mindig elszomorodok, mikor látom hogy másokról sugárzik a boldogság, és a férjeden is úgy látni hogy milyen büszke és boldog, hogy mi miért nem voltunk ilyenek???? :cry: :cry: :cry:

Na ezért nem vagyok mostanában jó társaság, mert elég nehezen teszem magam túl ezen, hogy ilyen hamar ennyire tönkrement a dolog.........nem is értem, mintha nem is velem történne az egész :cry: :cry: :cry:

És a lelkiismeretfurdalás, hogy nem éreztem jól magam, sőt szerintem ő sem, és hogy mertem lépni, és hogy ezzel Lívinek rosszat tettem, ettől vagyok nagyon ki :cry: :cry: :cry:

Na abbahagyom, nem erről szól ez a topic, hanem a gyerekekről.

Puszi mindenkinek Lívitől is!

Mea
mea

Sziasztok!

Csikken!

Sajnálom, hogy niincs rendben minden! De mitől van ez a vesetágulat, vagy mi? És a köldökzsinórral tkp. mi van, ugye nem csomó? Remélem minden rendben lesz Veletek!
Amúgy pici lány nagyon édes, látod, most megmutatta az arcát is! :D Családi kép is jól sikerült, helyesek vagytok!.:)

Mea!

Keresztelős képek jók, látom azért Livike annyira nem élvezte :wink: Drukk, hogy hamar rendeződjenek a dolgaid! :)

And!

Te hogy vagy mostanában? Keményedések? Amnio redemény mikor lesz?
Eszti nagyon édes lehet, ahogy beszél már! :) Sok sikert a névválasztáshoz, van még idő!!! :) Mire kelleni fog, megtaláljátok a megfelelőt! :D

Rólunk: Én tegnap pocsékul voltam, hánytam reggel, meg este is 2x, meg ma reggel is, de most egész tűrhető a dolog, az ebé egyelőre bennem van! :D Peti nagyon édes, mindig szól, ha pisilni kell, még a kocsiban pelusban is, így kiszálltunk útközben 2x is és lepisiltük a kocsikereket, utána egész úton ez ment :" pisi, apa auto kerék" De már mond egész mondatokat is, pl:hajmosásután nekem: " anya haja vizes" szóval alakulunk, sőt már mindent megismétel, amit mondunk, ma reggel meg a feje fölé emelte a kiskalapácsot azt azt mondta, hogy: esernyő, na nem ilyen tisztán, de meg lehetett érteni :D

Szép napot Mindenkinek!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Mirkát Isten nyugosztalja, a családjának pedig sok erőt!!! Nem is tudom mit írjak... Ezzel a néhány nappal, ami megadatott neki, nagyon sok embernek hozott szeretetet.

Csikken! Nagyon szép a kislányod arca! :lol: És szép a családotok!

Barbi! Holnap készülünk hozzátok Kristóffal!

And! De jó lehetett a pihenés! Szigliget szerintem is gyönyörű, ha csak elmegy mellette az ember, már az is olyan jó érzés.

Allergiásoknak jobbulást!

Kristóf fölébredt, még jövök majd...

Kép

Kép

Kép
bodza

Helló!

Még gondoltam leírom Nektek Peti mai ebédjét, én kiakadtam! :lol:

Egy tányérnyi csiga- tészta, két csirke alsócomb a paprikáscsirkéből, egy kistányérnyi káposztasaláta, két túrórudi és 2 dl víz :shock: :shock: :shock: kb így nézhettem, mikor az első combi után azt mondta, hogy még mammmm! de örültem neki, hogy végre szépen eszik! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Szép jó estét!

Mindjárt megyünk tűzijátékot nézni, de addig írok picit. :)

Férj mondta, hogy nagyon jól döntöttünk a Mátrával, meg úgy egyeltalán, hogy kimozdultunk, mert már kezde azt hinni, hogy szakemberhez(olyan lelkiféle) kell hogy vigyen, annyira zé voltam.
Most olyan lenyugodott vagyok, nem panaszkodós, nem rinyálós.szóval tényleg kelett ez a pár nap nekünk, csak együtt, és csak mi, és kiszolgáltak, és csak úgy....... :D :D
Csakhogy ne hazudtoljam meg önmagam:azért ölég szép pénzmagba került ez a négy nap:5 ezer pénz hijján egy százas. :? :roll:
apa szerint megérte, szerintem is!!!!! :D Csak ha visszamék melózni, ennyi a keresetem. :roll: :roll: :roll:

Ill.tél végén meghirdetjük a lakásunkat, és ha jó áron eladjuk, megyünk kertesbe!!!!!!!!!!!Most erre hajtunk, így nem is álmodozom a jövő évi pihenésről.

Viki:
hűha, igen szépen vacsizott Peti!!!!!! :shock: :P
Kriszti:
olyan jól nézel ki, de tényleg!!!!!!!!!!!!Hasonlítassz valakire csak nem jut eszembe kire, olyan, mintha már régről ismernélek!!!!
Mea:
nem lehet, hogy mégis kűzdjetek egymásért?????????Csak azért kérdem(abszoult nincs közöm hozzá), mert tényleg olyan szomi az írásod, annyira, de annyira kijön belőle, hogy hogyan is érzel.Csinik vagytok a templomban!!!!!! :)
And:
hellóóó!!!!!! :D Azt álmodtam, hogy Lillának hívjátok Esztitesót!!!!! :D Jaj, olyan kedves vagy, hogy így örülsz velem a fogyimnak!!!!!(mellesleg senki nem mondta még, csak Te, hogy büszke vagy rám!!!)
Megann:
Tőled is jólestek ám nagyon a dícsérő szavak a kinézetemre!!!!! :D Mondjuk még olyan 6 kg mínusz kéne, és akkor!!!!!!!!!!!!

Mentem:
Csóközön.

KépKép

Hajni&Panna
totka

és akkor nagyon meg volnék elégedve a súlyommal(Bocsi, de nem fejeztem be a mondatot, ) :oops: :lol:
www.rhinolight.hu

Allergiásoknak.
Prüntyi, Te is ezt használtad?

KépKép

Hajni&Panna
totka

és akkor nagyon meg volnék elégedve a súlyommal(Bocsi, de nem fejeztem be a mondatot, ) :oops: :lol:
www.rhinolight.hu

Allergiásoknak.
Prüntyi, Te is ezt használtad?

KépKép

Hajni&Panna
totka

Mindjárt visszaolvasok, addig is néhány kép:

Nekünk egy kicsit zsufi volt a program, dobok pár képet.
(a Mesterségek Ünnepéről még nincs, de majd lesz)
(és bulizni is voltunk gyerekmentesen, hurrá!)

Megmutattuk a vadakat a vadaknak :)
(Budakeszi Vadaspark)

Kép

Andris minden állatnál felkiáltott: NÉZD!
A muflonok elég hangosan mekegtek, akkor meg mindenkihez odaszaladt és azt kérdezte: HAJJOD EZT? :D

Kép

A bölénynél megszeppent: FÉJEM, MENJÜNK!

Kép

Gyöngyhajú lány és a sas
(van egy olyan játékunk, hogy én vagyok a sas és elkapnám a hintán "repülő" kismadarakat, de azok ügyesebbek).

Kép

Mi végül is nem mentünk fel a hegyre tüzijátékot nézni.
Lilikém aranycsillagom aszondja:
- Nem baj, hogy nem láttuk a tüzijátékot, legalább láttunk egy esőt! (és ezt tök komolyan gondolta!) :lol:

ayse

Lili leírta a Vadasparki élményeit is a naplójába, úgy nevezve benne a műintézményt, hogy VadasparG :D

Köszönöm az engem illető dícséreteket :oops: igazán jól estek! :D Így legalább önbizalmilag egy kicsit feltértezetebben megyek majd az osztálytalálkozóra! :D

Rhinolight: nem akartam okoskodni, amikor Prüntyi írtad, hogy voltál. Nekünk - apukám, Lili, férjem kőkeményen allergiások), a bőrgyógyász, tudjátok, akinél vagyonokat szoktam hagyni, de tényleg profi, és egyúttal allergológus i, és már régebben ismerem, mint a férjemet, megmondta, hogy szerinte nem érdemes. Ami azért figyelemre méltó, mert az ő magánklinikáján is van ez a kezelés, tehát magát fosztotta meg a pénztől, ezért elég valószínű, hogy nem kamuzott (és hogy kedvel minket :wink: ).
Mondta, hogy szerinte csak a gyógyszer hatékony, ami meg azért figyelemre méltó, mert ő is allaergiás, nagyon.

Megann!
Lilinek és a férjemnek szerdán estére (babatali napja) durvult be varázsütésre az algéria, szegények nagyon szenvednek.

ayse

Csikken!
Drukkolok, hogy minden oké legyen a köldökzsinórral és a vesetágulattal!!!!
Szerintem hasonlít Rád a picilány! :D

And!
Éljen a pihenés!
Milyen könyveket olvastál ki?

Mea!
Szépek vagytok a keresztelőn!
Tudom, hogy nem akarod nyílvánosan taglalni a részleteket, de mi együttérzünk!!!

Viki!
Hányás :(
Petievés :)
A családon belül egyensúly van ezek szerint :wink: :lol:
(bocsánat a hülye vicceimért, együttérzek, utálok hányni!!!!)

Rokica!
Én két ágyban altatnám a lányokat és beszereznék egy összehajtható, valamelyik ágy alá betolható matracot.
Szerintem Te szeretnéd, hogy együtt aludjanak, mert már többször írtál erről. Mért?

Hajni!
Szerintem itt mindenki Veled örül a fogyásodnak. Kuha kérdezte, most én is (asszem), hogy folytatod még? Mert akkor az a 6 kiló is meglesz hamarosan!

ayse

halihó

még nem tudok semmit az amnio eredményéről, ma próbálok újra utánajárni.

Csikken! nagyon szép kép a kislányról!! és rólatok is :) tényleg sugárzik emberről a boldogság és a büszkeség is :) :)

Mea,
szépek vagytok a képeken, én is sajnálom, hogy így alakult, és soha nem késő, ha meggondolod magad ;)

ezt gyorsan elküldöm, mert az Eszti is akar számítóügépezni :D

KépKép
KépKép
and

Hajni, naugye :) a feleségeknek is lehet néha igaza ;) remélem a család többi tagja is megbánta, hogy beleszólt a dolgaitokba! :)
sokáig fog ez erőt adni meglátod :)

Ayse, a száz év magányt végre sikerült elolvasnom, egy japán szerzőtől egy könyvet, szputnyik, szívecském a címe, a szerőt inkább nem írom le pontatlanul, és egy coelho könyvet, a tizenegy percet. mindegyik tetszett, kivéve a tizenegyperc utolsó 2 oldala :)
most vettem még 2 coelho könyvet, kíváncsi vagyok rá, de nem sokra jutottam vele, mióta haza jöttünk :(

Rokica, elfelejtettem asszem reagáéni az ágyas kérdésekre, de pont azt akartam írni, mint Ayse. én tuti külön altatnám őket, legfeljebb bekészítenék egy matracot Zsuzsa ágya mellé, így ha véletlenül leesik, akkor nem lesz semmi baja, vagy, ha igéánylik, akkor ott tudnék aludni velük.
persze ehhez az is hozzá tartozik, hogy nekem nehezemre esik az, ami neked természetes, sőt szuereted, hogy együtt alszol el velük, összebújva. én becsüllek érte, hogy ezt így bírod, meg a sok éjszakai kelést is, én azóta tudok magamról, mióta az Eszti önállóan elalszik, külön szobában, és 10-11 órát összefüggően.

egyébként most egy héten belül 2x volt olyan, hogy éjjel felébredt és vígasztalhatatlanul sírt, csak azt mondta, hogy anya-anya, és kb egy fél órán át semmivel sem lehetett megvígasztalni. nem fájt semmije, azt mondta, nem volt lázas, stb. kínunkban azért kapott panadolt, hátha, de aztán inkább az nyugtatatta meg, hogy kivittük a világosságra, és felébredt teljesen. de addigra már tiszta piros volt mindene a sírástól :(
én bízom benne, hogy ez a hülye időjárás, nincs más ötletem, talán rosszat álmodhatott. másnap aztán tök jól aludt, nem volt semmi baja.
még az merült fel bennem, hogy az orrában maradt egy kis váladék, ami besűrűsödött, netalán ráment a fülére, mert amikor elmentünk nyaralni, én jó beteg voltam, és sikerült átregasztanom a családra. de látszólag őket alig érintette, én meg még mindig taknyos vagyok, úgyhogy remélem nem ez lesz, akkor csak lűzas lenne, vagty valami.

KépKép
KépKép
and

Csak gyorsban, Nati épp eldőlt kicsit. :?

Annamami!
Mazsi jól van?

Pénteken voltunk a Mogyoródi Aqvaparkban, ahol is összefutottunk Annamamiékkal! :D
Emlegettünk Kuha, hogy kár, hogy dolgozol már, talizhattunk volna! :)
Nagyon jól éreztük magunkat, Nati is iszonyúan pörgött.
Estére hullák voltunk és sajnos másnapra Nati belázasodott, vasárnap már a szeme is váladékozott, így elvittük a Bethesda ügyeletére.
Valami vírust nyalt be és kötőhártyagyuszija is van szegényemnek.
Szemcseppen kívül mást nem írtak fel.
Ma eddig nem volt lázas, a szeme is javulgat, bár óránként 1-1 cseppet kell csepegtetni neki és ezt sajnos elég rosszul tűri.
A dr. néni szerint nátha is várható, hát alig várom! :evil: :( :(
Végig csináltuk a nyarat a Balatonon baj nélkül , erre tessék!
Életében most volt először strandon szegény kis makim. :?

Csikken!
Nagyon szép kis család vagytok! :)
Remélem nem lesz baj!

Mea!
Fel a fejjel! :?
Livi mekkorát nőtt! :shock: :)

And!
Nagyon drukkolok! Aztán tessék gyorsan megírni, mit derítettél ki!

Totka!
Apa nem megy dokihoz. :(
Te nagyon ügyes vagy!
És igenis megérte a nyaralás, került amibe került! Mert fontosabb, hogy együtt voltatok, pihentetek és jól éreztétek magatokat!
Hajrá költözés projekt! :)

Ayse!
Vadasparkos "vadjaid" nagyon helyesek!
És szerintem is csini voltál! :)

megyek, nyünnyög a lány..

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

hűűűű, tegnap este nagyon felidegesítettem magam egy anyukán! :(
Lent vagyunk a házunk előtt, nézzük a tűzijátékot(szinte az egész falu), mellettünk egy ismerős házaspár(olyan idősek mint mi), a kislányuk három hónappal fiatalabb a mi gyerkőceinknél, januári.
A falu elitjéhez tartoznak, mindenki el van ájulva tőlük.Az anyuka óvónő-ez lényeges-
a kislány tényleg okos, ügyes, szép, szobatiszta, beszél, stb, stb.rengeteg rucija van Olaszo.-ból, szóval nagyon pipec.
Mondom nekik, hogy nem fog félni ez a csöpp lány ezektől a durranásoktól, ami baromi hangos lesz?
ÁÁÁ, edzett gyerek, élvezni fogja.
Ja, az első durranásnál örjöngve, visongva , sírva csimpaszkodott az anyja nyakába, ezek meg nem végignézték, mondván szoknia kell!!!! :evil: :shock: :(
Úgy volt, kiveszem a kezükből, és felszaladok vele a szobába.
Szerintetek normális az ilyen?
Férjem nem szokot másokkal törődni, de ez már neki is sok volt. :(

Ayse:
Andris is milyen szépen beszél!!!!!!Ügyi!!!Vadasparkokat mi is szeretjük, totál ideális gyerekes családoknak! :D
A túrókrémed Panninak és nekem bejött, csak úgy faltuk, férj azt mondta a körözött jobb.
Két hónapig szedtem a gysz.t, 10kg ment le, de a fő ok ami miatt abbahagytam nagyon felborzolta az ig.rendszeremet(pl.nem bírtam aludni)
Ill.az ára.
And
Ha publikus lesz Esztitesó neve áruld már el, kifúrja az oldalam!
Az amnio. eredménye tuti jó lesz!De megnézném már a pockosod!!!!!!!!!!!!!!
Eszti rosszat álmodott, néha Panninál is van ilyen.

Barbi, Benianyu, régen voltatok errefelé!!!!!!!!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Sziasztok!

Mi is itt, csak mindenféle családi, baráti progarmok lemeritettek.

BENIANYU!

NE HARAGUDJ HOGY CSAK MOST KÖSZÖNÖM MEG A CSODÁS FOTÓKAT A GYERKŐCÖKRŐL :oops: :oops: :oops: :oops: KÖSZÖNÖM SZÉPEN.

Ayse!

Szegény család!Nálunk délelőtt ömlött szakadt az eső, gondolom ez jót fog tenni nekünk, talán csökken a pollenkoncentráció.

Totka!

Jó hallani, hogy ilyen jót tett a nyaralás. :P

Mea!

Nagyon aranyos Livi a képeken, olyan kislányos lett :P
Sajnálom hogy végérvényesen feladtátok.
Iszonyú nehéz döntés volt ez, de ha úgy érezted, akkor meg kellett tenned.
Livi hogy érzékeli a dolgokat???Nem veszel észre változást a viselkedésén???
Bár ugye eddig is keveset volt az apukájával...

And!

Felháboritó hogy még mindig nem mondanak semmit :evil:
Sikerült azóta többet megtudni???

Viki!

Farkasétvágyu Peti :P

Csikken!
Nagyon helyesek vagytok a családi fotón :wink:

Mi:

Férj elutazik szombaton 10 napra...
Hát kiváncsi leszek....na nem arról van szó, boldogulunk egyedül is..csak hát Léna mit fog szólni ehhez???? :shock: :roll: :roll: :roll:

M.

Kép

Kép
megann

Duda:
strandolás :cry: Jobbulást Natikirálylány gyönyörű szemeinek!!!!!!

Holnap tízre mennünk kell a bölcsibe a vezető nénihez, dumcsizunk egy kicsit, meg szétnézünk.
Beszéltem vele telefonon, mondom neki, hogy nekem dec.3.-val kell kezdeni dolgozni, ezért Pannát csak óktóbertől vinném, fok.szoktatásra.
Erre Ő.szerinte jobb lenne szept.közepétől, hogy addig átesne néhány közösségio bacin, víruson.
Szerintetek???????

Még néhány Mátrás kép: :D
Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép

Hajni&Panna
totka

A helyesírási hibákért, elütésekért elnézést....... :oops:

KépKép

Hajni&Panna
totka

Totka!

Van valami abban, amit a bölcsivezető mond. :roll:

Képek nagyon szuperek.

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Ayse!

Nagyon jók a képek! :D

Duda!

Natinak jobbulást, remélem hamar meggyógyul a kicsi lány!

Hajni!

Nagyon szupik ezek a képek is, és tényleg jól nézel ki! :)
Bölcsi ügyben tényleg lehet valami abban, amit mond a vezetőnő, legalább nem leszel állandóan táppénzen, mikor ténylegesen visszamész, meg talán addigra Panna is beszokik rendesen, és nem fog sírni, így könnyebb lesz Neked is a melóra koncentrálni.

Megann!
Kitartás a 10 nap férjmentességhez!

And!
Sikerült valamit megtudnod?

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Kedves mamák, babák és persze papák!
...mindenkit szeretettel várok Aug 30.-án 16 órakor nyíló kiállításomra a Fise galériába, Ahol a szeptemberben megjelenő Kaláka Ukulele verseskönyv illusztrációi mellett, egyéb grafikai munkáim is bemutatásra kerülnek.
A kiállítóteret babzsák foteleimmel igyekszem a gyerkőcök számára is hangulatossá tenni.

FISE GALÉRIA
1054 Budapest, Kálmán Imre utca 16. Telefon: 311-3051
http://www.fise.hu/

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Köszi a hiányolást, de telkeztünk a hétvégén, csak ma jöttünk haza.

Nem csináltunk semmit, pihi volt 3 napig :D

Most megyek fürdetni, mert egyedül vagyok a fiúkkal, Gabi dolgozik :?
Majd este jövök még.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

sziasztok!

amniocentézis eredménye rendben, és megerősítették, hogy kislányunk lesz :) rendes volt a dokinéni, szerencsém volt, hogy az évfolyamtársnőm csinálta, még ő hívott vissza az eredménnyel, egyébként már két napom ráment a telefonálghatásra, de még elérni sem tudtam. na mindegy, lényeg, hogy ok.

nevünk annyira nincs, hogy az eddigi hatos lista már nem annyira nyerő, én teljesen el vagyok bizonytalanodva, ember meg minden nap elmondja, ha rajtam múlik nem lesz név. a nyaralás alatt könnyebb volt rá koncentrálni, majd leülünk esténként pihenni a teraszra, hátha megjön az ihlet.
Hajni, rögtön közlöm, amint meglesz :) a Lilla is rajta volt a listán, de aztán lekerült ;)

hív a csaj, majd jövök :)

KépKép
KépKép
and

And!

De jó :P :P :P :P :P

Lányok!

Hireim vannak, voltam ma dokinál és hát ugy néz ki hogy ki is derült hogy ki is lakik odabent.
Egy KISFIÚ :roll: :roll: :roll: :roll:
Most még nem tudom hogy sirjak-e vagy nevessek :roll:
Igazából már nem vágott sziven a dolog, mert a világon mindenki fiút saccolt/tippelt/kiván/látott álmában..stb....
Férj saját bevallása szerint nem bánja, mert neki mindegy, hisz már van egy lány......
Nem tudom megállapitani hogy őszintén mondja-e vagy csak hogy ne fájditsa a szivem.
Fiúnév természetesen nincs a tarsolyban, de igy iziben sikerült is összekapni egy kicsit, hogy mégis ki mire gondol igy első blikkre....
Nehéz szülés lesz ez én már látom :roll: :roll:
És lehet hogy a valóságban is az lesz, mert elég termetesnek tűnik a babóca, anyukám emlékeztetett hogy az apám 5 kilóval született én meg 4,3 -val, úgyhogy igy számoljak :roll: :roll:
Köszi :? :? :?

Na mára ennyi,....megyek emésztem a dolgokat....

(ja persze oda is dörgöltem férjnek hogy na nem baj...majd a 3. megint lány lesz :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: )

M.

Kép

Kép
megann

Megann!
igen :) :D :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:
akkor Ayse szavaival élve, nálatok is mindkét oldalán lesz vajas a kenyér :) :) :)
hű, én tobzódom a szuper fiúnevekben, de majd megoldjátok :) milyen jó, hogy ilyen hamar megmutatta a kukiját, most nem azért, de akkor mekkorára fog majd még ez nőni neki ;) :lol:

KépKép
KépKép
and

And!

Hogy Te milyen jó fej vagy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Na ide azokkal a srácnevekkel de rögtön, csak a Bencét ne lécci...mert itt a faluban ezret tudok akit Bencének hivnak..ezen kivül nem lehet Márk,Botond,Máté,Levente,Bendegúz ......meg társai stb..amik most tömegnevek lettek..
Remélem maradt még... :wink: :wink:

M.

Kép

Kép
megann

Ja és ilyen hirek után ugy gondoltam hogy JÁR NEKEM EGY EGÉSZ TÁBLA MILKACSOKI ,ÚGYHOGY MOST AZT PUSZTITOM :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok lányok!

Ayse, hát mondhattad volna előbb is...25 ezret spóroltál volna nekünk... :cry: :? :roll:

Megann, te jó ég, már 13 hetes vagy...olyan mintha csak most jelentetted volna be....és tényleg ennyire látszott már, hogy fiú? van képed? Gratulálok!

And, minek kellett aminó? Nem mondod, hogy 35 felett vagy?

Mi jól vagyunk, holnap de. bölcsizünk, ez lesz a 3.napunk...amúgy marha fáradt vagyok, lábam is kivan...de Tüncsi nem igen hagy pihenni... :cry:

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi!

Hát igen, látszott..
Először kevésbé, de aztán mondta a doki, hogy hogy van rá egy 20.000 ft-os fogadása hogy fiú.
Aztán mondtam neki hogy felejtse el hogy állom a fogadást, mert nekem is van szemem :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Számomra elég egyértelmű volt és a doki számára is.

Na ha meg mégsem akkor az lesz a nagy meglepi legközelebbre...
Találgathatjuk majd, hogy akkor meg mit láttunk.... :lol: :lol: :lol:

Ja és uh szerinte 13+5 nap, de szerintem nem, csak nagy baba.

M.

Kép

Kép
megann

And!

Örülök, hogyminden rendben a babóval! :D A név meg majdcsak meglesz! :wink:

Megann!

Hurrá! Gratulálok a kisfiúhoz! Ez már ilyen korán látszik??? :shock: Múltkor már akartam írni, hogy ha már megint ilyen 1-2 nap különbséggel fogunk szülni,(vagy akár egy napon) úgy illene, hogy Neked lesz fiad, nekem meg lányom! Hát az egyik fele úgy néz ki bejött! :lol: Enyém babát majd csak szeptember végén tudjuk meg legkorábban, akkor lesz csak uh! Ja, és még valami, Te vagy az egyetlen csaj,akinek pocakbabája van és fiú lesz, itt mindenkinek (már aki tudja a nemét) kislány lakik a pocijában! Még egyszer gratulálok! És Nektek is jó névválogatást! (bezzeg én már mindkettőnek tudom a nevét, csak nem tudom m i lesz :wink: :lol: )

Ja, és ma jól voltam, egész nap! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Hajni, szépek vagytok :) no meg a táj is :) :)
én úgy örültem, hogy tegnap este nem volt akkora robajjal itt nálunk a tüzijáték, emlékszem, tavaly nem tudott aludni az Eszti. ma viszont volt egy akkora mennydörgés, hogy én is kiugrottam a gatyámból, persze Eszti elsírta magát.
nekem se mondja senki, hogy ezt szoknia kell egy 1,5-2 évesnek.
nem tudom mit tennék bölcsi ügyben, lehet, hopgy tényleg van benne valami. most az az egy hónap már nem oszt nem szoroz a Panninál, de még így is a tél lesz a húzósabb betegségek terén, gondolom.

Ayse, szeretném elkérni a szuper bőrgyógyászod elérhetőségét priviben, ha lehet. köszi!

Andi, remélem hamar túl lesztek ezen a frányaságon. nem véletlenül mondják, hogy a természetes vizekben érdemes fürdeni. én is voltam most a szállodában a medencében, mert Esztivel azért kellett pancsiznom, és kívántam is, de volt egy kis lelkiismeretfurdalásom.

annyiszor eszembe jut Zsuzsa, amikor terhes volt Annával, és panaszkodott, hogy sokkal kevesebb figyelem jut a picire, és amikor az első terhesség volt, akkor mennyi mindent csinált. én is így vagyok vele, sokkal lazábban veszem, és moinden este próbálom bepótolni a lemaradást, de nem megy. olyan rossz érzés, hogy neki kevesebb jut.
pont ma méláztam el azon, amit még ember mondott, mielőtt terhes lettem, hogy vajon hogyan fog ő még egy gyereket úgy szeretni, mint az Esztit, én sem tudom elképzelni, de biztos fog menni, mert eszembe jutattalak benneteket, akiknek már tesó is van, és látom, hogy ezzel nem lesz gond :)
hasonló lehet ez ahhoz, hogy az ember tudja gyerek nélkül is, hogy nagyon jó dolog anyának lenni, de csak akkor érti meg, amikor már tényleg az.

na megyek apázni meg ilyesmi

KépKép
KépKép
and

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?