a tali szuper lehetett, Annamami, olyan szép a lakásotok, ill házatok! remélem majd egyszer mi is megcsodálhatjuk
tök rendi apa, hogy segített az utómunkálatokban
Barbi, egyrészt nagy kedvet kaptam horvátországhoz, olyan gyönyörű tényleg, ami aképeken látszik! a krka nemzeti parkban voltam már, meseszép! és az összeöltöztett fiúktól m9indig elolvadok! én is szeretném madj a csajokat így összeöltöztetni
és tényleg jól nézel ki!
Hajni!
eszméletlen jól nézel ki! éljenek az orvostudomány vívmányai
és én is kedvet kaptam a mátrához
Lili-szoba nagyon tetszik, a fehér bútorokkal együtt, olyan ártatlan, kedves, egyáltalán nem juott eszembe a kórházi ágy! Hajni, szerintem te már várod a munkát, vagy nem várod
és Ayse, marha jól nézel ki!
most látom, hogy mindenkinek ezt írom, hogy milyen jól néz ki
ez nem azért van, mert én holnap nem merek majd ráállni a mérlegre, anyit zabáltam az elmúlt egy héten
hanem mert tényleg megakadt a szemem rajtatok
bírtam, ahogy a megfáradt Tomi megztelenül eldőlt
nagyon édes
Megann, szerintem már most készülj, hogy a lányod szépségverseny győztes lesz! csak szólj előre, mert azon mi nem indulunk
megkönnyebbültél, hogy túl vagytok a bejelentésen? jó, ugye?
hű de nem emlékszem másra..
Zsofy, nem láttam a képeket
kíváncsi vagyok, majd még megpróbálom még1x.
rólunk: rendületlenül gyakoroljuk a birtokos ragot
apaé, anyaé
ma már úgy mondta, hogy apáé
olyan édes, reggelinél mindig vettünk 3 kiskanalat, és kiosztotta. meg a szalvétát, stb.
ja igen, hogy Nati is már mondatokban beszél
nagyon okos!
Julcsin nem lepődök már meg
névválasztással rosszul állunk még mindig... per pill 6 név van a listán, de nem vagyunk elégedettek.
Eszti olyan aranyos volt végig, és tök jó helyen votunk. olyan meleg volt, hogy nem igazán kirándultunk. igazi pihenős nyaralás volt, az Eszti kedvében jártunk. játszótér-pancsi-játszószoba volt a fő program, azért szétnéztünk a városban is, és ma balcsiztunk is. még nem néztem meg a képeket, majd mutatok, remélem lettek jók is.
és olyan jó volt a kaja, hogy szörnyű
behoztam a lemaradásomat az tuti
én kiolvastam 2,5 könyvet, ami annyira jól esett, hogy el sem tudom mondani. itthon nem megy az olvasás, mert vagy elalszom, mire elolvasok 2-3 oldalt, és úgy nem tudok haladni, vagy mosni-teregetni stb-vel elmegy az idő. itt meg olyan jó volt, hogy semmi más dolgunk nem volt, csak, hogy pihizzünk, együtt legyünk.
hazafelé szigligeten körbenéztünk, hát vala mi mesés panorámájú z a hely!! ha most lenne fölös 40 millánk, holnap vennénk ott egy házat
én totál beleszerettem. balról a badacsony, mellette a balaton, másik parton a lellei dombok, mindezt egy látótérben képzeljétek el, és a nyugiiiiii a köbön
ember meg is jegyezte, hogy öregszem, mert siófokot meg alig bírtam elviselni. pedig ott is olyan szép lehetne a kilátás, meg az a platánsor, de az a folyamatos düb-düb-düb, meg a millió ember, brrrr.