Sziasztok!
Encu!
Ha majd visszajössz: a kutyusok és a macskusz kivel vannak míg ti nem vagytok itthon? Ti is fürden laktok ugye? Ha még itt vagy akkor : jó nyaralást!
Zsú!
Van gogyszered az allergiára, vagy nem szedheted? Jobban vagy már? Ez nállunk is sajnos nagy próbléma.
Csilla!
Az orvosod nem mondta mit csinálj, ha lázas leszel? Nem lehet mobilon felhívni? De mostmár jól vagy nem?
Barbi!
Szilárd cuki lehet - van neki kis játék pórszívója, meg felmosó szettje - vagy élesbe nyomja?
Már a 30.hétnél jársz, lassan itt az idő, izgulsz, vagy a 2.nál már nincs ilyen?
A szopi után a takarítás:
mindenkit megértek aki nem csipázza a takarítás, és én csak annyit mondok ez ügyben, hogy nekünk 16 ablakunk, 4 erkélyajtó, és 3 dupla tolóajtonk van - ezeket nem egy nap alatt szoktam lemosni! - és nagy erőt kell magamon venni ahhoz, hogy neki álljak.
Én mindennap felmosok, mosok, teregetek, elpakolok, mosogatók, sterilizálok - és ezek után : minden hétvégén jön a pórszívó, minden letörgetése, felmosása, fürdők-wck takarítása, mosás, teregetés,vasalás, elpakolás!
Ti hogy álltok az ablakmosással?
Móni!
Ha jól összekeverted tejjel a vigantolt akkor is észre vette a Ricsi?
Ez nagyon érdekes mert Patrik meg egyáltalán nem is bukott soha, és csak nagyon ritkán böffent egyett de az is levegőfuvallat volt!
Ma voltunk az első oltáson - és nem sírt, nagyon ügyes volt! Igaz már két napja magyarázom neki, hogy megyünk oltásra és hogy nem fog fájni!
Csajók!
Nállatok ezek hogy zajlottak? Belázasodtak a picik, sírtak, nyűgik voltak?
Anikó