Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!
Csak benéztem, mert anyukám takarít, az meg mégse járja, hogy én meg itt Babanetezek.... :oops:
Megyek én is segíteni, bár szerintem front van, mert fájdogálok....
Majd holnaptól kipihenem... :lol:
Ha addig nem jönnék, akkor se izguljatok, holnaptól wellness...tisztítókúra, miegymás, majd küldök üzit, hogy mi a helyzet...bár szerintem semmit nem csinálnak velem így, hogy a dokim szabadságon van :shock: Na munkára....!
Szép napot, meg hetet, ha addig nem jönnék!!!! Mindenki vigyázzon magára...!!!!!

marek

sziasztok!
ja, a babanet :evil: :evil: no comment.
szombaton végre megkaptam barocco új könyvét házhozszállítva :wink: :oops: , a nővérem kivasalta a rengeteg textilpelust, szegéény, utána pedig hazaautókáztunk a szüleimhez. Anyukám édespofa, teljesen beleszeretett már most a gyerekekbe(igazi nagymama lesz) :lol: , állandóan simogatta őket, dumált nekik és nem tudott betelni azzal, h rugdosnak neki, mint az őrültek. mert pörgés van mostanában ezerrel. és még azt mondják, h a 30ik hét után erre nincs helyük :? :lol:
Huba kapott már sms-t névnapjára, és köszöni a köszöntéseket: Petra nem lehet féltékeny, mivel kaptak egy kis jégkrémet, este pedig diabetikus sütiket... nyami. így mindenki jól járt. 8) :D

Hajni, Marek, Móni.. megy a drukk keddre. úgyis ráérek... :wink:

váci úti tesco: általában okés, de nem járunk mi oda sűrűn (most voltunk kb 4szer, de előtte...sosem)

alvás: az alvás nekem menne, egy pisi éjszaka, de felébredek arra, h reped és ettől viszket a hasam. már irtó csúf, és semmilyen krém nem jó rá. nagyon kiszáradt a bőr: már kék niveával kenem, tudjátok, a régi fajtával.

szt imrés sztori: bocs, Timi, de én sem olvasok bele. elég nekem a saját bajom, nincs energiám empatikusnak lenni... :?

wellness: Marek, h te mikre számítasz. remélem, egyáltalán van diabetikus étrendi lehetőség, és az nem csak annyit jelent, h kevesebbet ehetünk.. :roll: :wink: ha pedig fájsz, akkor fekvés. oké, lehet babanet nélkül, de nem halasztjuk holnapra. Most!!!!

én ma leszek kicsit, mert van még pár receptem fordítani a varrás előtt...

Kép
an°°di

Halihó
Nekihasaltam a takarításnak, aztán alig tudtam fölállni...asszem hagyom, de így soha nem lesz kész...ilyenkor k... nagy ez a ház.....
Anya meg anyáz, mert belenyúlt a kaktuszomba és az a szemét meg megszúrta....most meg én vagyok a hibás :shock: Szerintem erre azér lehet számítani...mégiscsak kaktusz a szerencsétlen... :?
Szerintem nekem a sok orrfújástól fáj a hasam....tököm tele van az allergiával.... :twisted: :twisted:

marek

Nemááááá'....állítólag nincs front...akkor nekem mi a fene bajom van? :? :shock:

marek

hehehe
lehet, h terhes vagy, Marek? (a dokim után szabadon) :wink: :lol:

Kép
an°°di

Hali
Móni
született egy gyönyörű kislány és születés után derült ki,hogy élettel összeegyeztethetetlen szívproblémája van.És nem adja fel.Hú kellett nekem odatalálni.Bibit akrom,hüpp,hüpp.

megyek enni farkas éhesen kelek újabbna,megis látszik a mérlegen :roll: meg vizesedem is,az újjam bécsi virslik az ajkaim szép Angelina Joliesak a lábam megint nem megy bele a papucsomba :?
Vendég

Hello lányok!
Olyan sz*rul aludtam, h csak na! Egész éjjel dörgött, villámlott, akkorákat csattant, h azt hittem a szomszédba ütött a villám... (a kedvenc paraszt elefántcsalád kivonult... melltartóban...nem bikinifelsőben, fehér melltartóban... mindegyik 100 kg fölött van és láncdohányosok...). A gyerekem pedig mocorgott a dörgés alatt... aztán rátelepedett a jobb vesémre...ha volt már vesemedence gyulladása valamelyikőtöknek, akkor tudja milyen érzés! És egyszerűen nem akart lejönni róla... már majdnem bőgtem...itt üldögéltem hajnali 3-kor, hogy hátha a gravitáció lecsalogatja a vesémről... szerencsére leszállt róla egy idő után...
Na, nem nyavalygok tovább!
Marek, ne takaríts Én is nekiláttam szombaton aztán a férjem fejezte be! Meg tegnap a főzést is! Egyszerűen nem megy!
Tegnap is a csavargás: egyik padtól a másikig vánszorogtam! Aztán meg üldögéltem a Tisza parton egy új játszótéren és röhögtem a gyerekeken! Hogy szokjam... :lol:
Andi! A Baricco-t viszed a kórházba? Engem jól megnéztek amikor a mandulámat vették ki, mert én Márai Egy polgár vallomásaival vonultam be! (A Baricco nem egy lányregény, mondtam ugye? :wink: És vannak egészen jó részei! És így az új verda miatt még aktualitása is van!)
Jutta! Ma érkezik a család női ága? Biztos jó lesz!
Na, én ma lecsózom (nem a film, Hajni!). Elrakom! Sztem egésznap el leszek vele!
Azért még jövök!
Ja, és kórházba-vonulók! Valakinek üzenjétek meg, h mi van veletek! Itt fogunk izgulni értetek!
Remélem a hosszú hétvége után felbukkan majd újra Zsu, Gabcii, Jolka, Ancsi, és már Kat is hazaérhetett Erdélyből! Nem?
Ritáék meg lassan haza... csak bekukkant ő is!

Kép
ermoni

Andi! Olajjal is próbáltad már? Mármint a hasad... Én most arra tértem át!
Timi! És ez csak szülés után derült ki? Ő a Mirka? (A felvidéki másodunokatesómat hívják így... a Mária egyik becézése!) Csak abból gondolom, h az ő nevét emlegetik, de tényleg besz*ri vagyok most ilyet olvasni! És műtét ilyesmi szóba sem jöhet? Jézusom!
Janka egyik kamrájánál is nagyobb volt a pulzálás... De azt mondták nem kell vele foglalkozni! (A múltkor is néztük a szivecskéjét... és rendben volt a doki szerint...)

Kép
ermoni

Timi! Szopósszájú lettél (bocs! :oops: )? Azért döglenek a pasik, nem? :wink:

Kép
ermoni

Na, megyek a dolgomra!
Később! :arrow:

Kép
ermoni

Móni, sajnálom az éjszakádat! de érdemes most beleszokni. már csak 45 napotok van egyben :wink: (nekünk meg pont 60 :shock: :shock: ). igen, viszem bariccot, meg pont egy márait is, meg lehet, h a sutogót is, nehogy túlí sokat aludjak (tegnap is jól felhúztam magam rajta, és úgy éreztem, én ezt nem tudnám megcsinálni egy gyerekkel sem, nem még kettővel :? ).
olajjal is próbáltam. mármint a hasamat :) lehet, h tényleg az volt a legjobb. de azután meg minden ruhám csupa olaj, még a bugyim is... :?
kellemetlen magzatpózok: nekem eddig a legkevésbé favorit Petra szokása, h felliftezik egészen a bordáim alá közvetlenül,íés nyomja magát felfelé.... levegőt amúgy sem kapok már vmi jól, de így... :? :roll:

Kép
an°°di

szia Móni a wiwen is :wink:
én is el. sosem leszek kész :cry:
:arrow:

Kép
an°°di

Sziasztok!

MArek, wellness, na ja... majd meglátod a nagy magyar valóságot!

Pont azon gndolkoztam, hogy szegény Ritát miért marasztalták vajon bent amikor még nem szült meg, vagy egy hétig volt bent... én inkább csak a szülés után szándékszom ésakkor is 3-4 napot... na majd megkérdezzük tőle, hogy miért is volt ez... lehet hogy mesélt a dokinak a malterozásról és azért nem engedték haza, hogy pihenjen már egy kicsit?

Andi, nekem az 1 gyerkőc is tud olyanokat feszíteni magán, hogy :twisted: , kettővel... el se tudom képzelni :shock: :shock:
Ja és én nem találtalak az iwiwen, meg Marekot sem - mert nem tudom a becsületes nevét, meg Hajnit sem, meg Timit sem...

Timi, ennél cifrább is volt a ismeretségi körömben, amit most nem osztok meg senkivel... tehát parázni mindig lesz min... asszem... de nem szabad és kész!!!! Sokkal több egészséges baba születik, és minden ilyesmi nagyon ritka, csak mi nagyon nyitottak vagyunk most az ilyen rémsztorikra, azért hallunk meg ennyit!!! Pl. az egyik TV-n van vmi ilyesmi sorozat is, hát eddig észre se vettem... no most se nézem meg, de persze, hogy az összes ajánlóban ezt látom meg...

Marek ne takarítsál már!!! No a fene vigye el, később lesz kész vagy nem lesz kész a héten, és akkor mi van?

Móni, azért a lecsózást is csak lassan és ha fáradsz hagyd abba, a paprikák se rohannak el, megvárnak... még jó hogy tegnap kifáradtál, sokáig nem tartott a nagy pihenés!!

Jutta

KépKép
jutta

Halihó

Egy kis porszívózás, felmosás azért belefér :wink: meg sok fekvés és ülés....
Egyébként a gyerekszoba majdnem kész, már csak az ágyat kell a helyére küldeni, de nem jött még meg az erőember, én meg inkább nem toligálok...
Jutta
Ismerem ám a nagy magyar valóságot....de mivel az én befekvésemnek az égvilágon semmi értelme, ezért én úgy fogom fel, hogy tisztítókúra amiért emberek rengeteget fizetnek, én meg csak így megnyerem ingyé :lol: :lol: :lol: Vagy nem jó hozzáállás???

Én Závadával indulok a kórházba, meg Füst Milánnal, meg majd még meglátom.... Bariccot szerettem volna én is, ha már így mondtátok, de minden könyvtár zárva, nekem meg most nincs pénzem könyvet venni :oops:

marek

Marek
csak arra figyelj a kórházba ,hogy ne hagyd magad paráztatni :-) mondom én :-)

Jutta
tudom,de ez a kislány él,holott már az orvosok szerint ........................... és szopik és sír és mosolyog!!!!
hihetetlen,tudom hogy mindig ilyenek lesznek ,vannak,de én már szülni akarok ,látni akarom Bibikémet hogy minden rendben vane vele.

Móni
igen Mirka,Mirjam a neve,sajnos annyira fejletlen a szíve,hogy a szívátültetés se valószínű,hogy segítene rajta ,mert lehet már az altatás miatt meghalna.A legmegdöbbentőbb az hogy rendes időre ,szép,nagy babóca kibújik és akkor jön ez a hatalmas pofon,é s apici lány mosolyog,sír,nevet és a szülők meg nem tudnak mást csinálni csak vele vannak és ... blááá,szörnyű na,nem írok róla többet

úgy előrepörgetném az időt

hol vagytok többiek????????????????

Kat,Ebi,Zsu

Ritáék már hazajöhetnek lassan szerintem,talán holnap???
Vendég

jah igen a szám,tényleg szopós,eddig se volt kicsi,de most ,amikor herpeszem volt a barinőm csak úgy hívott négerszáj,na hát most is négerszáj.

képzeljétek elvan törve a mellszívóm,fasza,használtam vagy 10 alkalommal,újonnan vettem 10 rugóóért most meg nézem és a fej részén a csavaros rész körbe elvan törve :shock: csak azt tudnám hogyan csinálta ezt a dobozába aszekrény tetjén,megragasztottam kivülről pillanatragasztóval,hát nagyon remélem kibírja,mert nem szeretnék újjat venni.

Andi
holnap mikor szorítsunk?egész nap ?
írsz egy smst ha túl vagy rajta?
Vendég

sziasztok!

Egy gyors bekukk. Jól vagyunk. Lala igazi zabagép. sajna a poci is fáj neki. :( Nagyon sokat lóg a cicin. nem tudom mi lesz... ma mikor eljöttünk a kh-ból 80-at evett aztán még 10-et és akkora fesztivált csapott mikor jötünk kifelé... itthon még szopizott egy jó adagot. Mindegy majd kialakul.
Szüléstörténet majd lesz vmikor, bár nem lesz túl hosszú..
:D

puszi

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Kép

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

sziajja Rita!!!!!!!!!!!!!!!
Még egy nagy gratula!!!

uhh már fáj a pocikája?? na majd összerázódtok :-)
mesélj majd milyen a két gyerekes lét,Vivi hogy bírta,bírja a változást????
Vendég

Meghalt :-(
Vendég

Sziiiiiiaaaaaaaa Rita!!!
Nagy gratula!!! Nagyon szépek vagytok.... :lol: :lol: :lol: Jaj de jó nektek!! Én is szeretnék itt tartani....

Jaj Timi....én ezt most nem szeretném.... :cry: :cry: :cry: Inkább megyek takarítani....Nekünk egészséges babáink lesznek és kész!!! És nem is akarok ilyenekre gondolni, így is van elég parám/paránk... :cry:

marek

Marek
ne is gondolj rá :-)
persze,nálunk mindenkinél minden rendben lesz :-)
Vendég

Sziasztok Csajok, meghat, hogy hiányoztam valakinek egyáltalán :wink:

Szombaton ugyebár kertiparti anyukáméknál, 17 ember, mindenki egy emberként röhögött a hasamon, de már én is röhögtem velük :lol: Mint kiderült, nem az a megdöbbentő, hogy mekkora, hanem a formája, meg hogy ilyen vékony vagyok és úgy nézek ki, mintha csak rám lenne akasztva előre egy teknő :lol:
Aztán tegnap barátoknál 3 hónapos baba látogatás, tündér aranyos, egészséges, hasam szintén közröhej tárgya volt :lol:
Lényeg, hogy nagyon jó volt a 2 nap, akkorákat zabáltunk, hogy húúú.

Hajni, csak ismételni tudom a többieket, nekem a 4d-n a combját mérték nagyon méreten alulinak, mondom mi van, törpe lesz, erre 2 hét múlva a normál kórházi uh-n már tök jó volt megint. És a 4dn a súlya sem stimmelt.
Szóval ne parázz, a nem kórházi 4d nem arra van, hogy bármilyen fejlődési rendellenességet vagy problémát megállapitsanak, csakis a szülők szórakoztatására. És holnap én is ráérek éppen, szóval gondolok Rátok :wink:
Azért még gondolkojd ezen a természetes szülésen, ha farral és nem lábbal van előre, akkor sikerülni szokott. A lányt, akinél voltunk tegnap vendégségben császározták, mert neki lábbal volt előre a gyerek, és a műtét után napokig semmi ereje nem volt, még menni se, és kb 5 hét múlva múltak csak el a fájdalmai :roll:
Persze ez is egyéni, nyilván van, aki hamarabb regenerálódik.

Marek, Andi, nektek is megy a drukk holnap és tényleg adjatok magatokról valami életjelet ám!

Szóval másnak is dagadnak az ujjai? Mert ez a toxémia parám még mindig tart, bár a vérnyomásom ok. Néha olyan bucik az ujjaim és a bőr majd szétdurran rajtuk, az orrom szám is dagad reggelre. Na mindegy, ez valszeg akkor alkati kérdés.

Ma császármorzsát csináltam, olyan fincsi lett, sztem még sose csináltam, de elfelejtettem, hogy ünnep lesz én nem vásároltam semmit mára, griz viszont volt itthon :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

És Rita, olyan édes a picur, te meg olyan kisimult vagy, mintha nem is szülni, hanem valami wellness hétvégén lettél volna!
Marek, akkor lehet, hogy rád is tényleg wellness kúra vár? :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Szaiasztok!

Rita, gyönyörűségesek vagytok, bár már meglestünk Titeket néhányan az iwiw-en! :lol:

Timi, tényleg ne paráztassuk egymást... :cry:

Marek,majd akkor jól kipihened magad! :wink:

Zsu, mivel csak pocira híztál eddig, hát egészségedre, egyél - igyál ami jól esik, neked szabad! :lol:

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Éjszaka eltelt, sokat fáj a pocim azóta is, de azért már jobb, sztem az idő. :?
Itt szakad, villámlik, dörög. :shock: :roll: :oops: :cry:

Rita:
nagyon szép Lala baba.
Várjuk a szüléstörténeted. :)

Andi, Marek:
holnapra drukkkkkolok.

Zsu:
hát a 4d-s nő szerint lábtartásos. Dokim szerint vagy lábtartásos vagy bevan illeszkedve, a kettő együtt nem járja. :?
Szval majd kiderül. De igazából, az h én mit szeretnék az egy dolog. A faros szüléseknek nagyon nagy a kockázata, nagyon sok baj történhet és a halálozások száma is 3x annyi, mint sima szülésnél. Én úgy gondolom, h inkább szenvedek én, akár heteket is a sebem miatt, mint Lillának bármi baja legyen. :oops:
1.5 éve volt egy elég kemény nőgyógyászati műtétem, a vágás az hasonló volt, mint a császár, csak a hasfalat nem bántották, de méhet, izmokat úgyan úgy. Hát nem volt leányálom, de túléltem és ezt is túlfogom ha úgy alakul. :wink:
De bízom abban, h befordul még, ha meg mégsem, akkor ez így lesz jól. :lol:

Marcusom reggel lement a Balatonra a nagyikkal nyaralni még 1-t. :) Pénteken jönnek, remélem jó idő lesz holnaptól. :lol:

Csajok, Marek száma van csak meg,de ugye holnap Ő is bevonul a H-ba. Valaki dobna egy számot, ha nem engednének haza?. :oops:

Kép
Kép
h@jni

Ja, iwiw:
hajnalka01kukacfreemailponthu
Így megleszek. :wink:

Kép
Kép
h@jni

ez nem paráztatás

én Apáti-Gyurka Tímea néven vagyok
Vendég

Sziasztok!
Lecsóval még sehogy sem állok...
Viszont kezd kialakulni a házunk terve! (Hogy miből, az más kérdés! :? ) Most ment el a tervező srác... eddig aggódtam, mert nagyon kezdetlegesnek éreztem!
Szegény kicsilány... :cry: Hát, most tényleg nem kéne nekünk ilyenekkel foglalkozni! Mindenkivel minden okés lesz!
Hajni! Priviben átdobom a számom.... :wink: Viszont is várom!

Kép
ermoni

Szia!

Hajni, akkor nem vmi profi helyen voltál szakmai szempontból... főleg ahogy a dokid reagál rá, tehát nyugi... :lol:

Küldtem neke privit a számommal, de nem hiszem, hogy szükséged lesz rá, madj csak pár hét múlva! :lol:

Csajok, iwiwen bejelöllek titeket!

Jutta

KépKép
jutta

Rita! Már írtam, amikor kórházban voltatok!
Tejben fürödjetek, hangos gyerekkacagással legyen tele a ház... egészséget mindkettőtöknek!
És annyira édes a kiscsaj...itt olvadozok!

Kép
ermoni

Héééé Hajni! CSak hazaengednek a kórházból :lol: vagy nekem már zártosztály? :lol: :? Te meg még nem akarsz szülni, vagy igen? :wink:
De azért küldjön Hajninak valaki egy számot, hátha....

Nagy segítség vagyok, mindennek nekimegyek, leejtem, anyázok...megyünk is pihenni, mára ennyi elég volt a takarításból....

Majd dobok üzit valakinek, hogy éppen mi van velem!

Andinak, Hajninak drukk!!!

Mindenki vigyázzon magára....! Legyetek jók, egyetek sokat (már aki megteheti... :lol: )
:arrow:

marek

Hát megjártuk a nagy ünnepséget,nagy nehezen ráveszem a férjem,hogy menjünk,felöltözünk,smink minden erre félúton visszafordulás olyan vihaar van,ezen csak röhögni lehet,mondtam Majának ne aggódjon a a karácsony nem marad el.Szgény kérdezi egyfolytába vísz? (fürdés) oka? (kislány akivek taliztunk most ) szegény cica.
Vendég

Rita! tényleg hihetetlenül jól néztek ki. ezek szerint csukott szemmel nyomtál, mi? :wink: minden jót, sok egészséget, még több tejcsit, és kevesebb hasfájást! és egy kis szabadidőt, h legyen időd bejelentkezni.... 8)

Móni, hát, ha a lecsó le is marad, legalább a házbővítés halad! :wink: klassz! jó lesz? mikor? tavasszal kezditek?

mindjárt belesek a wiwre, és mindenkit összevissza bejelölök :lol:

Zsu, nekem már hetek óta pékujjaim vannak. eddig sem aggódtam miattuk. néha kellemetlen, h én is mindent elejtek, mint marek, de én amiatt, mert annyira zsibbadnak az ujjbegyeuim, h nem érzem rendesen, h fogom-e vagy sem, amire azt hiszem, h igen. és tök jó és irigykedem, h ennyire aktív lehetsz még! jól hangzik a vicces hétvége. csinálj képeket, h meg tudd majd mutogatni Pankának, mert úgysem fogja elhinni.
császármorzsa... khmkhm...én még sose. az nem nehéz, ugye? na, majd ha vége a diétának...

Apukának annyira ízlett a tegnapi cukormentes túrótorta, h ma is enne. :wink: én persze csak miatta fogok benyomni egyet... :lol: közben fordítok. mondja meg vki hogy mondják a hullámos derelyevágót angolul :lol: :lol: :lol: :lol:

Hajni, bent ne maradj! én sem akarok. ha pénteken nem jöhetek haza, sztem megszököm... 8) 8)

Kép
an°°di

Timi, legalább volt okod kicsinosítani magad! az tök jó, meg kell is. én itthoni trikókban meg bugyikban nyomulok majdnem 2 hete. igénytelenség a köbön. és Jolkához hasonlóan én is terveztem még kozmetikust meg fodrászt szülés előtt... aha. pont úgy áll a helyzet :? talán ha a fodrász eljönne... hmmm. mindenképp haza kell engedjenek a kórházból... hihi.. nemtom, mit szól hozzá a főorvos... 8) 8)

Kép
an°°di

Hát Andi :-)
nem semmi képek vannak fent az iwiwen :-) :-)
hát az úlzás ,hogy kicsnosítottam magam,egy kicsit :wink:

majd írjatok kórházosok,mindenkinek drukk,srukk

Hajni én nem tok emailcímre kerseni,béna vagyok
Vendég

Andi, ha jól sikerül a műtét - éshát miért is ne - akkor továbbra is szigorú fekvés, vagy egy kicsit lazábban?

Marek, te meg a mért cukraidról helyzetjelenthetsz, hogy most akkor az sok -e vagy sem?

Jutta

KépKép
jutta

hehe, vannak ennél sokkal jobbak is, de azok nem mindenkinek publikusak.... nem meztelen vagy ilyesmi, de nekem mondjuk nem az összes wiwes ismerősöm tudja, h terhes vagyok... pedig már nem is sokáig ugye... hihi
Majci meg olyan édes mindegyiken. a nudis telefonos a favorit, asszem :wink:
email címre meg nem is lehet keresni... vagy én is béna vagyok.... Hajniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :o :o :o

Jutta, nemtom a továbbiakat, de asszem, ha tart a madzag rendesen, akkor én elmerészkedem 1-2 helyre.. de azért megkérdem a dokit/dokikat... :roll: :?
neked/nektek/rólatok tök jó képek vannak fenn!!!! és milyen vékony vagy te deréktól felfelé! már hogy régebben is, meg most is! csak én növök mellyben? :? :roll: :oops:

Kép
an°°di

Na vagyok, csak annyira dörgött, meg becsapott mellénk, h inkább kikapcsoltam a gépet. :oops:

Jutta, Móni:
köszi a számokat. :)

Marek:
Hát, ha holnap nem lesz jó az áramlás vagy a méretei nagyon gázak, akkor akár holnap a műtőasztalon találhatom magam. :roll: :oops: :cry:
Szval ezért kértem számot. De remélem, h Te is én is hazamegyünk, és Andi is legkésőbb pénteken. :wink:
Vagy nem jól értem? Neked nem kell befeküdni holnap 1-2 napra?? :oops: :oops:

Timi:
bakker, tényleg nem lehet már mailcím alapján keresni. PEdig régen lehett. :evil: :evil:
Akkor Orbán Hajnalka [Hajni] :wink:

Kép
Kép
h@jni

Andi
akkor lesz meglepi az ismerősöknek :-)

köszi :-)

Jutta
jók a képeid nekem aza utós meg a nászutas a favorit :-) meg az esküvős is :-)
Vendég

meg vagy Hajni :-)

remélem minden rendben lesz holnap :-)++++
Vendég

Andi,
a milyen vékony vagy deréktól felfelé magyarul annyit tesz, hogy mekkora a seggem? :lol:

Na azért ha nem vagyok terhes vmennyire azért kordában tudom tartani a dolgot, remélem így lesz ez szülés után is.

Ja, mellben nem vagyok egy xxl :cry: , és most se durrant be túlságosan - bár pl anyunak is csak szülés után - aszondta - durrantak be a cicik igazán, mikor már jött a tejcsi...
Akkor konkrétan annyira, hogy engem nem is szoptathatott, mert el kellett apasztania a tejcit, hogy ne legyen nagy gáz... :?

Jutta

KépKép
jutta

Zsu
állatiak a képek :-)
Cilike igazán rotira illő név,bár tény hogy nagyon szépen néz a kuty :-)
a másik kutyus ,meg kész vagyok tőle,annyira cuki :-)
a nyaralós kép azzal a nagy rúddal meg nagyon dögös :-)
Vendég

Mindenkit visszaigazoltam. :)

Áá, megint villámlik. :evil: :evil: :evil:
De most akkor legyek sötétben?? :?

Kép
Kép
h@jni

Jahhh és Marcus egy gyönyörűség :-)
Vendég

Na én is megkukkoltam ám mindenkit!
Hajni, Jutta, nagyon csinik vagytok pocak nélkül (na persze pocakkal is :lol: ), tök jó képek! És Jutta, tanusitom, hogy deréktól lefelé is vékony vagy!
Timi, rólad nincs sok, csak amit már ismertünk, de Majci éééédes, mint mindegyiken :wink:
Nyaralós kép rúddal??? Na ezt meg kell néznem, nem emléxem. :roll:
Ja, az a kenyér? Rossz az, aki rosszra gondol :lol: Lehet, hogy azt a képet le kéne vennem? :roll: Tényleg gáz!

Móni, hozzáépitetek a házhoz, vagy csak tetőtér beépités, vagy milyen átalakitás lesz?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!
Jaj, én csak Juttát meg Andit találtam meg valamelyik nap az iwiwen... Na, ha lesz időm még keresgélek!
Vihar előtt!
Ha már nem lesz rá alkalmam: Andi: megtalálja zsák a foltját! Te is! :wink:
Marek! Édes élet! Cukor nélkül is van...
Hajni! A kicsikből lesznek a nagyok!
Ki kell kapcsolnom a gépet! Jók legyetek!
Zsu! Hozzátoldás lesz! Szerencsére a srác nem ül fel divathullámokra így nem lesz mediterrán, egyenesvonalú vagy ilyesmi a ház... a többit később!

Kép
ermoni

Sziasztok Csajok!

Tudjátok, én vagyok az a csajszi aki mindyg eltűnik, de aztán előkerül. Balcsin voltunk, kicsit nehezen döntöttük el, hogy a tűz után elutazzunk, de anyuék mondták, hogy nem tudunk segiteni, igy leléptünk.
Egy hétig rántott hekket ettem, meg sajnos jégkrémet, (még nem mertem mérlegre állni), vizibicikliztem, kicsit kirándultunk, sokat lustálkodtam, de valahogy mégis kifáradtam. Ez az alvás dolog egyre rosszabb, a hőhullámok kiboritanak, szegény családom egyszer lefagy úgy nyomatom a klimát.

Frankón szakad az eső, pedid a gyerekekkel ki akartunk menni a gödöllői tüzijátékra.

Farosoknak üdv a klubban. Bár most úgy néz ki nem leszünk azok!
Én sem vagyok hive a faros rendes szülésnek (persze minden méretfüggő), de azért aki tudja, várja ki a vajúdást és ne menjen bele programozott császárba.

Elkezdtem végre készülődni, kimostam a hálóingeket meg a babaplédeket, tudom igy is nagy még a lemaradásom hozzátok képest, viszont holnap megyünk agyerekorvoshoz bejelentkezni és szerdán hozzák a köldökvérszettet.

Rita, gratulálok a babához! Irigykedek!

Na most röviden ennyi, megyek fürdeni mert izzadok mint egy ló!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

na, végre Ciripke, Te is előkerültél... vannak sorstársaid... jó, h minden kó. mérleg nem érdekes, farosból jó lesz, ha nem az lesz, meleghullámok...értem, mire gondolsz... :?

én meg lelépke, mert beállt a vállam. nem megy nekem ez a "mint a rómaiak" póz. majd a kórházban kipihenem.
sms-t küldök, ha van vmi... ha nincs, akkor nem. remélem, pénteken már újra ronthatom itt a levegőt :wink:
mindenkinek drukk, meg királyság, meg lazulásos nyugit!
sziasztok!
:arrow: :arrow: :arrow:

Kép
an°°di

Andi
drukk,drukk,majd sokat gondolok rátok holnap

Meg persze Marekra is meg Hajnira is ,de minden rendben lesz

Móni
majd kersgélj meg engem is

Zsu
nehogy levedd szerintem tök jó :-)

most őszintén te mutogatnád magad 100 kilósan?ügye nm,ma csináltattam apával képeket,hát kifolyok a képről,komolyan szörnyű,holnap gyüminapot fogok tartani az tuti , és amint még fél kiló felkúszik,ennél több nem akarok lennei és alig várom,hogy szüljek és menjenek le a kilók!!!!!

Kép ezen nem látszok teljesen így megmutatom :-) a többin olyan vagyok mint Garfield
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?