Sziasztok Csajok, meghat, hogy hiányoztam valakinek egyáltalán
Szombaton ugyebár kertiparti anyukáméknál, 17 ember, mindenki egy emberként röhögött a hasamon, de már én is röhögtem velük
Mint kiderült, nem az a megdöbbentő, hogy mekkora, hanem a formája, meg hogy ilyen vékony vagyok és úgy nézek ki, mintha csak rám lenne akasztva előre egy teknő
Aztán tegnap barátoknál 3 hónapos baba látogatás, tündér aranyos, egészséges, hasam szintén közröhej tárgya volt
Lényeg, hogy nagyon jó volt a 2 nap, akkorákat zabáltunk, hogy húúú.
Hajni, csak ismételni tudom a többieket, nekem a 4d-n a combját mérték nagyon méreten alulinak, mondom mi van, törpe lesz, erre 2 hét múlva a normál kórházi uh-n már tök jó volt megint. És a 4dn a súlya sem stimmelt.
Szóval ne parázz, a nem kórházi 4d nem arra van, hogy bármilyen fejlődési rendellenességet vagy problémát megállapitsanak, csakis a szülők szórakoztatására. És holnap én is ráérek éppen, szóval gondolok Rátok
Azért még gondolkojd ezen a természetes szülésen, ha farral és nem lábbal van előre, akkor sikerülni szokott. A lányt, akinél voltunk tegnap vendégségben császározták, mert neki lábbal volt előre a gyerek, és a műtét után napokig semmi ereje nem volt, még menni se, és kb 5 hét múlva múltak csak el a fájdalmai
Persze ez is egyéni, nyilván van, aki hamarabb regenerálódik.
Marek, Andi, nektek is megy a drukk holnap és tényleg adjatok magatokról valami életjelet ám!
Szóval másnak is dagadnak az ujjai? Mert ez a toxémia parám még mindig tart, bár a vérnyomásom ok. Néha olyan bucik az ujjaim és a bőr majd szétdurran rajtuk, az orrom szám is dagad reggelre. Na mindegy, ez valszeg akkor alkati kérdés.
Ma császármorzsát csináltam, olyan fincsi lett, sztem még sose csináltam, de elfelejtettem, hogy ünnep lesz én nem vásároltam semmit mára, griz viszont volt itthon