Sziasztok!
Jó korán keltem, mi
Most aludt vissza a töki, én meg az előbb öntöttem be egy csomó kv-t hogy ne aludjak el -gondoltam ő sem fog
Hú, én meg pont nem akartam hogy úgy hívják a Ricsit mint az apját, igy is van már két józsef, nem kellett a 3.
Sőt egy rokon nevét se kapja a kövi se, ha lehet. Nálunk mindkét családban mindenkit ugyanúgy hívnAK, kivéve engem meg tesómat. Mindenki Lászó, Zsófia, József, Mária
Hát mi újjítunk
Encu!
De jóóóóóóóóóóóóóóóóó
Az én párom kilóg, ő folyton leszolt hogy miért vásárolok, nem is engedte, úgy kellett kiharcolnom dolgokat hogy vegyük meg (szinte mindent mi is örököltünk) vagy mikor dolizott elhúztam egy bababoltba vásárolni
Most meg ő vásárol össze-vissza a tökinek
Szerintem úgy ahogy fel lehet készülni a császárra, engem sokk-ként ért mikor 36 hetesen kiderült hogy császi lesz. Utána ezerrel olvastam hogy-smint mennek a dolgok ilyenkor és mivel ennek rutinszerű menete van így naggyából felkészülhet belőle az ember. Persze a lelki részére nekem sem sikerült felkészülnöm, tök máshogy reagáltam le a szitut, én egyáltalán nem éreztem azt a földöntúli boldogságot ott a műtőben, utáltam az egész helyzetet, csak túl akartam lenni. Még a benttöltött pár nap sem hozta meg azt a csodás boldogságot hogy babám van, de ahogy hazajöttünk egyből megcsapott a szele
Persze ez csak én voltam, inkább érdekesség képpen írtam le az akkori érzéseimet
Anikó!
Te is a péterfyben szültél nem? Bocsi ha nem
Egy hónapig nem látni anyóst
de jó neked
Na még én is hozzáfűzök egy kicsit: egyáltalán nem bűn az hogy kap tápit a manód, ha te úgy érzed hogy a tőled telhetőt megtetteda szopi érdekében de mégsem megy, hát valamit ennie kell
Nem én vagyok a jó Isten hogy elszámoltassak bárkit is
Azokat ítélem el akik saját "kényelmük miatt" nem szoptatnak: ne nyúljon meg a mellem, ne keljen éjjel felkelnem, másnak is lepasszolhassam a manóm hogy "élhessek" stb. efektusoktól ráz ki a hideg, de mindenki maga módján neveli a gyerekét
Ja, és azt lehagytam már a multkor is, csak aztán nem akartam újra felhozni, hogy azért belerokkanni nem kell a mindenáron szoptatásba - fárasztóvolt nekem is de viszonylag könnyen átvészeltük a Ricsivel és hamar több lett a tejem, gondolom ha nem ment volna ilyen "simán" akkor ő is kapott volna tovább tápit hogy éhen ne haljon
na végleg lezárva a téma
Közhivatalok, hivatali ü.i.: utálom a pult másik felén ülőket, azt hiszi a legtöbb magáról hogy ő sz@rta a spanyol viaszt -tisztelet a kivételnek
De mivel ültem én eleget a másik oldalon, tudom mien napi 8 órában halgatni a dühös embereket, akik közül nem egynéhány hihetetlen hangnemet üt meg. És sajnos rengeteg van ilyen, az ember hamar felveszi ezt a stílust és mindenkit egy kalap alá vesz.... de azért itt is vannak kivételek (én mindig megpróbáltam kedvesen intézni a dolgokat hisz kedvességgel sokkal több minden elérhető mint a bunkó stílussal, és így sokkal gördülékenyebben mentek a dolgok.
) Viszont a pénztárosoktól kiver a víz, na azok nem egyszerűek....
(ez csak mosst úgy beugrott
)
Anikó!
Ari vagy, csak téged érdekelt a kiságyas problémánk
Hát egy kicsit jobb lett ahelyzet de mióta lejjebb tettük az ágyat azóta utál benne lenni a Ricsi. De már barátkozik a hosszabb rácsokkal
Fordulni még mindig nem tud benne, így felébred ha egyik oldaláról a másikra akar fordulni, de a nagyim azt mondta hogy ne izgasson, majd megtanul kisebb helyen megfordulni.
Meg kaptunk olyan tanácsot is hogy ha elkezd menni és már magától biztonságosan tud egyedül közlekedni akkor csak szivacsot tegyünk a földre és azon aludjon. Lehet ha eljön az ideje kipróbáljuk, a szobája gyerekbiztos így elvileg nem gáz az ötlet
Mondtam már nektek hogy kinyomja magát a Ricsi négykézlábra?????? Olyan ügyi
bár még csak pár másodpercig bírja csak de próbálkozik
bocsi ha ismétlem magam
Lassan jönnek haza a Gabóék is és teljes lesz a létszám
Eldugulok, jó sok lettem. Megyek fekszek egy kicsit hátha alszik még egy órácskát a Ricsi.....