Sziasztok!
Látom szaporodtunk:-) Üdv az újaknak!
És témából is kifogyhatatlanok voltatok a hétvégén.
Mi tegnap lagziban voltunk, úgyhogy azért is nem írtam eddig.
Nálam a helyzet az, hogy ugye volt ez a kis barnázás, ami hál' Isten csak egy foltnyi volt, de eléggé bepánikoltam, csütörtök óta egyfolytában a bébit figyeltem, és már azt hittem nem mocorog. Na most kb. 1 órája beindult a motoszkálás. (ami persze a védőnő szerint lehetetlen, tehát képzelődöm....
)
Már tisztára megőrültem, hogy semmit nem érzek, de biztos csak olyan helyen húzta meg magát a picurka, hogy nem érezhettem, ahogy mocorog.
Szóval most egy kicsit megnyugodtam.
Mi is már nézegettünk baba-cuccokat, de majd csak ősz végén vesszük meg, amikor már itthon leszek és lesz időm szobát berendezni, meg nyugodtan, nem pedig rohanva, nézegelődni.
Már van elképzelésünk, hogy miből mit veszünk. Babakocsink az már van, a párom még a picur megfoganása előtt beszerzett egy mózeskosaras változatot, ugyan nem új, de mintha sosem használták volna, így legalább csak félévesen kell újat vennünk. De azt hiszem nem fogunk 40-50 ezernél drágábbat venni, szerintem tiszta hülyeség. Semmivel sem tudnak többet a drágábbak.
Van egy honlap
www.bababirodalom.hu, meg amit már más is említett a
www.babyoutlet.hu, ahol elég sok minden van jó áron, vagy legalább meg lehet nézni, hogy milyenek vannak a piacon.
Hol aludjon a baba? témára válaszolva:
Lányomnál nem volt más választás, egy szobában voltunk, akkor anyukáméknál laktunk, de elég nagy szoba volt, szóval el lehetett férni, aztán mikor 2 éves lett leválasztottuk a szobát, így lett két fél szobánk, ahol kicsit külön lehetett lenni tőle.
De most annyira közel van a gyerekszoba, kb. 2 lépés, majdnem az ajtónkról nyílik az ajtaja, szóval nálunk a helyén lesz, meg úgyis veszünk bébiőrzőt, meg amúgy is mióta megvan a lányom, azóta úgy alszom, mint a rendőrök - minden mozdulásra ébredek
Pedig előtte rendkívül jó alvó voltam, ágyúval sem tudtak volna kirobbantani, most bezzeg...
Anubias!
Nagyon nem örülök, hogy ilyen helyzetben vagy! Mindenesetre pihenj sokat, és pozitívan gondolkodj (könnyű mondani)! Homeopátiát még nem próbáltál? Azzal egyáltalán nem ártasz a babának, én csak azt szedek mindenre, akkor is ha nem vagyok terhes.
Hallottál már a Voll-féle elektroakupunktúrás állapot felmérésről? Esetleg érdemes lenne beméretned magad, és ott komplett terápiát is tudnak ajánlani. Ha érdekel, utána nézek, hogy Pesten - ott laksz??? - hol foglalkoznak ilyesmivel.
Harivera!
Csinálj egy tesztet!!!! Légyszi!!!!
Én egyszer sem mértem a hőmet, mert tutira felidegesítettem volna vele magam.
Azon gondolkodtam, hogy már nem is emlékszem, hogy egy újszülöttnek mi van a "kezdő-csomagjában"???? Olyan régen volt picibabám, hogy néha meglepetten olvasom az újságot, meg az internetet, hogy ez is kell, az is kell.....
De majd csak szép lassan eszembe jut minden!
Most megyek, mert altatni kell a leányzómat, ugye hiába 5 éves, ez nem igazán megy egyedül
), szóval majd később lehet, hogy jövök még!
További jó csevegést!
sziasztok: Kata