Új privát üzeneted érkezett!

Ja, és én 3 hét múlva találkozom is a gyerekorvossal!

büngyike

Büngyi: Szerencsére én "protekciós" vagyok : recept nélkül is bármit haza tudok hozni a gyógyszertárból, legyen az bármilyen gyógyszer , ill. ha valami receptre olcsóbb, akkor ráérek utólag elszámolni vele, mikor a kezemben a recept.
Igazából kíváncsi vagyok , mennyi helyet foglalnak majd el a dolgok, és így már előre ki tudom alakítani a fürdőszobában a babás szekrényt és ezek nem romlandó holmik.

A Tb-t én is maximálisan ki akarom zsigerelni -Náluk csak a BKV-t utállom jobban !!!
El is megyek mindenféle vizsgálatra amig kismami vagyok, és nem kell vizitdíjat fizetni.
( pl. fogászat, szemészet) .

Kép
sheepy

Na hii!!

Büngyi, ezzel csak annyi baj van,h hétfőn elvileg ugye még Anyóséknál leszek,és hát ott gyümölcsnapozni öööö elég nehéz lesz! :D :shock: De azért ígérem megpróbálom!!!! :wink:

Evu, veled tényleg mindig történik vmi... :shock: :lol: Vigyázz magadra!!De ez megnyugtat valahol,hogy nemcsak az én vérnyomásom tűnik el néha.... :)

Uj hajas képet küldök majd,ha a fejem is kinéz vhogy.... :? mert jelenleg szétizzadom a fejem! :D Nem akarom h megijedjetek!!!DE ami késik....

Képzeljétek kiderült h amugysem kapnánk meg unokatesom légzésfigyelőjét,mert közben másnak ígérte! :shock: Szóval most elkell döntenem lassan,h akkor egyáltalán kell e,mert vennünk kéne ezek szerínt!!!Dehát nemtudom... :roll: :roll:

Huu Sheepy, így bejött a pogi???Ugye ugye.. :wink: :wink:

Egyébként a szőrtelenités azért is jó,mert legalább nem kell majd annyit dolgozniuk rajtunk a kórházban :D Ott ugyis lekell szedni ugye??? :roll: Én amugyis ki nem állhatom ha dzsungel van!!DE így nem olyan 1szerű!!! :)

Bogyogyorgyi, anyós Pécsen lakik!Tőlünk 70 km-re kb!Nem olyan messze!

Lassan írok majd egy listát h miket akarok(kell)vinnem kórházba!Aztán szépen lassan összeszedegetek,beszerzek mindent.... 8)

Puszi mindenkinek akit nem emlitettem külön...Tidi,Cuki,Klára,Gerika,Evarga....meg MINDENKI(bocs ha kihagyok vkiket :? )

Missfried
Kép
missfried

Ó , szenilitásom határtalan !

Nagyon tetszett a kocka alakú dinnye :lol: :lol:

Ez már választott orvos, vagy csak ismerkedni mész ?

Na most már tényleg vár a fazék ...

Kép
sheepy

Juj, de ennék egy kis dinnyét, most hogy mondod :roll:

Már megvan a választott orvos. Kikértem a gyakorló szomszéd anyukák véleményét, így egy olyan dokinénire esett a választás, aki nagy homeopata is. Nálam ez előny.

Nálatok ki a patikus, hogy ekkora protekciód van? :)

Missi! Tartsd magad, mutasd meg mindenkinek, hogy következetes és anyós-finomságainak ellenállni tudó kismama vagy :twisted:

büngyike

Ja és beszéltetek róla!Nálunk itt az van a dokimnál...,hogy 24.hétig havonta kell járnunk,....24.-től 2 hetente és..34-től hetente!Akkor már minden héten NST van!!(Persze ezek normál lefolyásu terhességre értendők..ha nincs amugy semmi gond)34. hét!Úúúú mindjárt itt lesz!!

Ja és valaki írta,talán Tidi,Samuka orra!Aha tényleg a képeken olyan mint a mamié!! :lol: :) Pici,turcsi... :wink: De azért még élőben érhet meglepetés! :) Eddig mondjuk a képek alapján mindenki szerínt rám hasonlit :lol: A többit láttad??Vhol jóval előlrébb...

Missfried
Kép
missfried

Nálunk Apucira hasonlít Heléna (egyelőre), majd összevetjük, ha megszületnek az UH fotókkal :)
Izgi...

Mai menü: előétel: padlizsánkrém 2 szelet graham kenyérrel
főétel: falafel zöldségágyon
desszert: szilva :)
Nyami

büngyike

Muszáj volt ma vennem egy sprayt,mert ha csak simán bestiftezem magam...,vhogy attol még érzem h izzadt szagom van!!Parfümözni meg nyílván nem fogom magam ilyen hőségben...meg amugy is elfogyott a legkedvencebb parfümöm!!! :cry: :cry: :cry: De ez a spray egész jó(amugy nem szeretem őket)Dm-ben vettem 250ért :D Balea márkáju,"kasmír"illatu!!Olyan édeskés kicsit...amit imádok!

Jaa ma ismét izgalmas álmom volt!!Szét röhögtem magam reggel! :lol: Szeríntem kezdek meghülyülni!!Le sem merem írni.. :lol: :lol: A pasi akinek a site-ját csinálom,Ő adott nekem a vendégkönyvben szoptatási tanácsokat!! :lol: :lol: :lol: Hogy ha a bimbom beesne...emeljem ki..meg ilyenek!!JEZUS CHRIST!! :shock: :lol: :lol:

Missfried
Kép
missfried

Haha, Missi, miket álmodsz :)

Nekem meg a stiftek segítenek csak. Múltkor vettem (kényszerből, mert más nem volt ) egy hajtógázas dezodort, xart sem ért :shock:
Egyénfüggő.

büngyike

Én ma full "diétás"ebédet ettem: Bableves,almás pite :oops: :)
Na megyek,házi munkázok picit!El kéne mosogatnom pl :? Aztán később még szeríntem visszanézek!Mert utána legközelebb csak hétfő este!!

Missfried
Kép
missfried

Jó házimunkát Missi!

Lányok! Olvassátok a szeptemberi topicot? Én folyamatosan, ismét babaeső van :shock: Eddig mindenki korábban jött.

büngyike

Na mára elég!Elmosogattam,felsöpörtem,kimostam,kiteregettem...uhh :shock: :D Túlzásba azé nem visszük ilyen hőségben!!Így is kész vagyok.... :?

Jó,jó Büngyi,de a nagy meleg azt mondják 1-2 héttel előbbre hozza a babyket!De mi ilyenen ne aggodjunk szeríntem!! :wink:

Missfried
Kép
missfried

Missi : kitartás, hétvégére 3 napos esőt ígérnek !
Én legközelebb csak augusztusban szeretnék teherbe esni , hogy kiélvezhessem a tavasz és a nyár minden örömét , beleértve a jó kis pancsikat , nyaralást, meg mindent !!

Szerencsés helyen laksz, tetszik ez a terhesgondozásos program.
Így legalább folyamatosan nyomon van követve a terhesség, nem úgy ,hogy mire legközelebb mennél, már meg is szülhetsz !

Melegben beindul a szülés ? Én eddig csak hidegfrontról hallottam . :lol: Mik vannak ?!
Kíváncsi leszek mi hogy járunk az őszi idővel ???

Büngyi: férjecském gyógyszerész.

Ma is milyen finomakat esztek :P
Mindjárt kész a husilevesem , megyek én is falni+ van egy hatalmas patiszon a hűtőben ,de még nem tudom ,hogy mit kezdek vele.

Kép
sheepy

Sziasztook!

Termeltetek megint szépen kismamák!! :D
Nem vagyok egy szerencsés alkat fogászati szempontból! Gyökérkezelték a jobb hátsó 6-ost :shock: vasárnap, most meg a fele kitörött. Nem hiszem el. Éjfélre kaptam időpontot! :shock: Remélem nem húzzák ki!! Marha szép lennék úgy!!!
Bocsi most csak panaszkodni jöttem, még meló van, este írok még!!
Cupppp Mindenkinek!!
Vendég

Na én meg ma már nem biztos h leszek...szóval szép 7végét meg jó ünnepelést mindenkinek 20.-ára!!Hétfő este jövök..pusssszzzz!! :)

Missfried
Kép
missfried

Szép estét!!

Húúúú de el van tűnve mindenki!!! Én az egész lakást kitakarítottam majdnem megfulladtam a domestostól! :D :D De KÉSZ!!
Itt már készül valami vihar!! Hurrá!!

Jó pihit mindenkinek!!! Holnap benézek, hátha leszünk azért...
Jó éjszakát!! :)
Vendég

Sziasztok!
húúúú, de sokat irtatok, alig győztem visszaolvasni!

Bogyó, a férjem benzinkúton dolgozik, mindig nappalban, de most kiesett valaki, és szabik miatt nem tudtak senkit behivni.

Szóval egész nap itthon voltunk lustiztunk, pihiztünk :D

Sajna ágyunk ma nem jött, szóval a régiben alszok egyedül :( majd kedden..

32-37 hét között - strepto vizsgálat, 3 hetente doki, bár most a kis görcsök miatt 2 hétre rendelt vissza...ez a jövőhéten lesz.

Húú, a kisvicskom úgy tudja nyomni magát, hogy tényleg fáj, főleg mikor a hasam egyik felén úgy néz ki, mintha egy dinnyét dugtam volna a hónom alá.. 8)
És hát éjszaka sem egyszerű megfordulni már... :?

Missi, jó hétvégét anyóséknál! Biztos jó lett a hajad!

A borotválás tényleg nem egyszerű, és én a gyantát nem vállalom be :oops: Ahogy Evu írta, emlékezetből... :)

Büngyi, szupi a fotel! :D
A XI.ker önk. ad támodatást, de ez csak agicának érdekes szerintem, más nincs itt a kerületben, de a védőnő tudni fogja

Ági29, szerintem még fog fordulni a babád, nem kell egyből császárra gondolni / készülni..

Tidi, gratula a 31. héthez, mi holnap töltjük!! 8)
tényleg nagyon telik az idő, és ahogy közeledik, kicsit jobban aggodalmaskodok..mi lesz, amikor már Ő is itt lesz velünk?
Sajna engem nagyon le tudnak törni a kudarcok, ha valami nem sikerül elsőre

Gerika, gratulálunk a fejvégű fiadhoz :D
Evu és a többiek - ezek szerint nem csak nekem vannak koordinációs problémáim :) párom azt mondta, hogy lassan úgy megyek, mint a besz..t :?

Mi holnap megyünk anyuékhoz, ez konkrétan 230 km.. :? de 20-án már párom dolgozik, szóval vasárnap visszajövünk

Ma voltam Auchanba, kombidressz 4 db 1399 ft, textilpelenka 5dbos 899 ft, pelenka anyagú fürdőlepi + előke 500 Ft, 2 db kombidressz+sapi 999 ft, 60x120 gumilepedő 299 ft

Hétfő reggel jövök, szép álmokat és mindenkinek jó hétvégét :D

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Szia Adri!

Domestos - Ugye gumikesztyű és valami kendő orrod elé kötve :?: :?:
Párom praktikerben vett porfogós maszkot orr elé, bár én inkább egy kendőt szoktam használni, és ha hétvégén takaritunk, mindig ő csinálja fürdőszobát + WC-t, hogy ne én vegyszerezzem -- drága ember :D

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Ja, Sheepy, én is azt hallottam, ha esik az eső, akkor a szülészet is készül....olyankor sok baba születik :D
Én egyre inkább azt érzem, nem fogom okt 20-ig húzni...csak megérzés.. :roll:
na, tényleg jó éjt mindenkinek :wink:

Anikó
Kép
Kép
vicsok

sheppy ezt irtad : A Tb-t én is maximálisan ki akarom zsigerelni -Náluk csak a BKV-t utállom jobban !!!
El is megyek mindenféle vizsgálatra amig kismami vagyok, és nem kell vizitdíjat fizetni.
( pl. fogászat, szemészet) .EGYETERTEK< bar a terhesseg elejen nekem kellett sebeszetre mennem es fizetnem kellett vizitdijat, mert csak a terhesseghez kapcsolatos vizsgalatok dijmentesek...

bungy, nem ettel ma sokat,,ugyi vagy
akkor mi is hamarabb fogunk szulni ? en ugy erzem, hogy bebike 1 hettel fog nekunk hamarabb kibujni, neked is van megerzesed ?
miert szulnek hamarabb a szeptemberiben ?

vargaeva - tok jo lesz akkor veled is talizni

missi, ja- jonnek a horror almok, meg rengeteg szex temaju is,,huuu

vicsok, pedig a gyanta semmi a szuleshez kepest, legalabb edzed magad ;)es nem no szurosan vissza es 6 hetig legalabb rendben vagy,,vagy tovabb is.
Edi az embered ( takaritas )
Es te mit erzel: mennyivel hamarabb fogsz szulni ? en ugy erzem, hogy legalabb 1 hettel korabban fogok en...majd meglatjuk.koszi a vizsg.beszamolot.

adri, ejfelre ??? domestost NEEEE , tonkreteszi a szervezeted, nagyon karos ! vegyel Frosch-t pl. tok jol tisztit es bio es olcso es jo illata van
bogyogyorgyi

sheppy ezt irtad : A Tb-t én is maximálisan ki akarom zsigerelni -Náluk csak a BKV-t utállom jobban !!!
( pl. fogászat, szemészet) .EGYETERTEK< bar a terhesseg elejen nekem kellett sebeszetre mennem es fizetnem kellett vizitdijat, mert csak a terhesseghez kapcsolatos vizsgalatok dijmentesek...

bungy, nem ettel ma sokat,,ugyi vagy
akkor mi is hamarabb fogunk szulni ? en ugy erzem, hogy bebike 1 hettel fog nekunk hamarabb kibujni, neked is van megerzesed ?
miert szulnek hamarabb a szeptemberiben ?

vargaeva - tok jo lesz akkor veled is talizni

missi, ja- jonnek a horror almok, meg rengeteg szex temaju is,,huuu

vicsok, pedig a gyanta semmi a szuleshez kepest, legalabb edzed magad ;)es nem no szurosan vissza es 6 hetig legalabb rendben vagy,,vagy tovabb is.
Edi az embered ( takaritas )
Es te mit erzel: mennyivel hamarabb fogsz szulni ? en ugy erzem, hogy legalabb 1 hettel korabban fogok en...majd meglatjuk.koszi a vizsg.beszamolot.

adri, ejfelre ??? domestost NEEEE , tonkreteszi a szervezeted, nagyon karos ! vegyel Frosch-t pl. tok jol tisztit es bio es olcso es jo illata van
bogyogyorgyi

Kép

30 . HÉT BETÖLTVE!!!!! YEAH!!!! Kép
geosel.klara

Sziasztok!

egy gyors bejelentkezés a részemről.

Erika,
akkor még én se vagyok elmaradva a vásárolgatással. még csak 30 hetesek vagyunk…

hallom, a szeptemberieknek korábban jön a bébi a kiírtnál. én is örülnék, ha október 23, kiírás előtt egy héttel szülnék… majd koncentrálunk.

Ani,
szerintem is meg fog fordulni… BIZTOS!

Klára,
mindig olyan jó képeket teszel be a hozzászólásaidba…
Gratula a 30. héthez!

Na lassan készülődöm a szüleimhez grillezni.

Mindenkinek kellemes hétvégét.
Üdv,
Ági

Kép
agi29

sziasztok !

Írtam egy csomót erre elszállt :? .

Adri : Szegénykém, nem irígyellek ezzel a fogas dologgal ! Nagyon bátor vagy !!!
Jujj, :x én meg is halnék ,ha egyszer kilyukadna vagy valami baja lenne.
Nagyon félek a fogorvostól mert még soha nem volt semmi gondom vele.

Jobbulást !

Klári : Gratulálok a 30. héthez !!! :P

Vicsok : Milyen rendes , házias a férjed !

Cuki: Mire fogod a domestos törlőkendőt használni ?
Ha utána babáznál nem marad a kezeden a szaga ?

Én egyenlőre Betadine folyékony szappant vettem, ami fertőtlenít , de teljesen ártalmatlan .
Otthon is ezt fogom használni pláne ha valaki látogatóba jönne duplán fog vele kezet sikálni mielőtt átlépi a babaszoba küszöbét.

Tényleg, már gondolkodtatok rajta, hogy ki ,hogyan/ mennyire fogja a babát "közszemlére" tenni születése után ?

Anyósom-akit mellesleg nagyon szeretek , múltkor kicsit felháborodva adott elő egy történetet: Pár hete született unokája valakinek, de az anyuka nem engedte,hogy kézbe vegyék a nagyszülők , pedig azok már nagyon készültek a babázásra.

Hát én ezen elszomorodtam, mert a párommal és anyukámmal már előre közöltem néhány nevelési elvemet a jövőre nézve .
Többek között azt is ,hogy nem mások szórakoztatására szülök gyereket, és pláne az őszi ,taknyos , influenzás időben jó pár hónapot is várhatnak akár ,hogy tapizhassák majd a rokonok.

Egy ideje már ilyen hülyeségeken is agyalok, és már előre látom milyen harcaim lesznek a családdal a gyereknevelés terén, ami egy kicsit lelombozza a kedvemet a nagy várakozásban .

Na megyek ebédelni .... mindenkinek szép , napos és kellemesen hűvös hétvégét !

Barbi

Kép
sheepy

Sziasztok Lányok!

Már vagy 1,5 órája olvasom vissza a múlt heti leveleiteket, nem is emlékszem már mindenre sajnos...

Remélem jól vagytok! Mi a héten megvettük a babakocsit (Chicco Enjoy Trio vagy mi) nagyon helyes és nem nehéz. Vettünk ágyat és komódot a Brendonba, hát egy vagyon volt, de nagyon szép. Ja és a párom megvette a matracot is, hát sikerült neki egy 17 eFt-os kókuszmatracot venni, de nem csak a huzat, hanem a matrac is mosható. Remélem megérte az árát! Még persze egy pár dolog hiányzik: kád, takaró, kisruhák stb. Majd szép apránként beszerzek mindent.

Mérleget fogok kapni egy barátnőmtől, légzésfigyelőnk meg már van. A felkészítőn a szülésznő is javasolta.

Baldachin és ágyvédőnk lesz, én is azon gondolkoztam, hogy a pici eleinte úgyis közelre lát csak, akkor miért a csupasz falat lássa, ha láthat aranyos figurákat is az ágyvédőn...

Dokim: voltam dokinál is a héten és közölte, hogy októberben szülhetek csak, mert ő egész szept. szabin lesz. Hát remélem szótfogadunk neki. Amúgy mondta, hogy a 2080 g a 31. héten nem olyan nagy és különben is a baba korának meghatározásában a 12. Uh ad igazi irányt, ott pedig 1 héttel volt nagyobb a babánk, nem 3-mal. Ja mivel medencevégű a gyerek, ha nem fordul meg, akkor császár lesz. Hát én jógán csináltam megfordító pozíciót, de nem esett jól és a gyerek meg sem mozdult...

Nekem két hét múlva kell mennem újra dokihoz (helyetteshez)és onnantól minden héten. 35. héten újabb UH, hogy megfordult-e, 36. hét Septococcus vizsgálat, meg vér és CTG és innentől kezdve minden héten CTG.

Én minden találkozóban benne leszek..., persze erről a baba dönt majd!!

Most egy pár napig netközelben lesz, majd még írok...

Sziasztok, Csilla
csim

Sziasztok!!

Vicsok Együtt érzek veled az "elsőre nem sikerül pánikba esem" dologhoz!! Pontosan ugyanettől félek. Meg egy csomó mindentől még! :shock: :roll: De majd lesz valahogy... Gondolom! A gumikesztyű megvolt, a kendő már lemaradt. De hasznos volt, mert amit letüdőztem a fürdőben a wc-re csak rá kellett fújnom és ragyogott!!
:D :D

Cukika Ugyanazt kapod. A babához nem jut el. Állítólag a placenta jobban megszűr mindent,mint a máj például. Alaposan körbekérdeztem, be voltam sza.va rendesen. Szóval ha van időd ne halogasd, menj el szerintem. Nem húzták ki a kis fogacskámat, csak áttömték! :D

Mindenkinek gratula a hétfordulókhoz!!! :D :D :D :D :D
Vendég

cuki, domestoson kendore fogsz ulni ?? NEEE. ugye azzal csak letorlod az uleket..A csaszar mar 100 % neked ? cuki, ugye te a szept. huszonvalahanyidakat tervezed, akkor lehet, hogy mar 4 het mulva szulsz ??? repul az ido,

csim, jo hogy jottel. reg nem lattunk

latogatok: kb 4 hetig csak szuk csalad jon hozzank es nem kell ebbol nagy ugyet csinalni, igy nincs min megsertodni.
nekem egy nagyon jo baratnom szult tavasszal es irtak egy kor e-mailt abban volt benne foto+info a bebirol es hogy kb 4 hettel kesobb varjak szeretettel az erdeklodoket.
kesz.
mindenki megertette

adri, orulok, hogy nem huztak vegul

klari, agi helloka

jelentem, hogy megvolt ma a GYUMOLCS nap es tok jol birtam, jobban mint eloszor es 10 x jobban, mint a meghiusult krumplinapomat. hahha
bogyogyorgyi

sztrajkol a vonalzom :)
azt hittem, azt csak a francia kozlekedes szokott :)
bogyogyorgyi

Sziasztok !

Tök jól sikerült a mai napom !

Mivel reggel lusta voltam kimászni az ágyból, és nem mentem be Apához a dolgozóba, utolért itthon az uncsitesóm ,aki meglepett egy nagy zsák babaruhával.
Mindenből kaptunk vagy 5-6 db-ot : rövid és hosszú újjas body, hálózsák, overall, meleg rugik télire, kiskabátok, vastag felsők és minden pont a hideg időre kitalálva! Nagyon örülök, mert így teljes a baba kollekció és már semmit nem kell vennem leszámítva a babaápolási holmikat.

jövő héten kezdődhet a szoba pakolása, és szeptemberre csak a nagytakarítás , mosás +vasalás és kórházi csomag készítése van hátra.

Cuki : A kórházi állapotoktól engem is már előre ráz a hideg.
Remélem nem fogok többágyas szobában kikötni, amihez csak a folyosói tömegzuhanyzót lehet használni.

Bogyó :Tetszik ez az e-mail -es ötlet, csak az a baj ,hogy pont az érintettek nem kapnák meg, a barátok szerencsére értelmesebb fajtához tartoznak , és csak akkor jönnek ,ha hívjuk őket.
Én inkább a szűk rokonságtól félek.

Após pl. pipázik, elég egy órát náluk lenni és az összes ruha rajtam átveszi a szagát. A gyereket nem szívesen viszem majd oda, mert a füstöt sem jó beszívni, de mégsem lehet megtiltani neki ,hogy a saját otthonában rágyújtson.
Ráadásul ha kisgyereket lát , egyből átmegy dedóba , és gügyög mintha az a gyerek hülye lenne, amitől kiver a frász !

Gratulálok a sikeres gyümölcsnaphoz !!!!

Én holnapra irányoztam elő, már vettem is egy nagy , kövér dinnyét , remélem jót fog tenni :-).

Szép estét , és további jó hétvégét Mindenkinek !!!

Kép
sheepy

Sziasztok!

Gyors bekukk!
Nagyon nem tudtam visszaolvasni, mert apa éjszakás.
Dobok nektek mai friss képeket rólam meg egyet a 4D-ről, ami sajnos nem az igazi, de csak ennyire mutatta a kis pofiját!

Majd azért igyekszem jelentkezni!!!
További jó pocakosodást mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
Vendég

cris, neked tenyleg csak egy hasad van es nem hiztal semmit, tok jo

shep, szoval a nagyneniknek, akik nem e-mail eznek, azokat majd felhivom, de en csak az ocsemeket, szuleimet, anyost-apost, ferjem noveret engedem,,,es utana a tobbit. nalunk nem olyan nagy szam, ha "matild neni" nem tud eljonni (marmint h nem fog megsertodni..)
koszi a gratulat a gyum naphoz ! hosnek is erzem magam, es megint lement vagy 1,5 kg,,persze ez foleg viz, de akkor is jo erzes.
Sok sikert neked. te csak dinnyet eszel ?

puszi bogy.
bogyogyorgyi

NA HALI!
DOBOK ÉN IS EGY KÉPET!!!!!AZTÁN MAJD JÖVÖK DU-N!!!
Kép
geosel.klara

sziasztok kismamak!

csak 1 percre jöttem, mert megyünk, egesz 7 vegen rohangaszunk :lol:

de elujsagolom, hogy a babakocsik es a kisagy melle tegnap megvettük a pelenkazoszekrenyt, agynemüt, kisrucikat, sok aprosagot, itt gyönyörködünk bennük egyfolytaban :lol:

kb övö 7vegere lesz kesz a szoba, majd teszek akkor fel fotokat 8)

Vicsok, en is XI. kerületi vagyok, de allandora nem sikerül itt bejelentkezni, csak a IX.be :cry: pedig itt jobbak sokkal a tamogatasok :cry: de hat itt albiban lakunk, es a tulaj nem engedne :cry:

nagyon gratula a hetfordulokhoz, a befordulasokhoz :lol: en csak remenykedem, hogy Minike be tud fordulni, de sajnos erre nem sok az esely a mehlepenyem helyzete miatt :cry: remelem a keddi 4D-n meglatjuk mi ujsag odabent :wink:

ja, a savam rosszabb, mint valaha :cry:

na indulas, mindenkinek tovabbi szep napot, pusszancs 8)

jaaa...hol a beigert esö??????????? :roll: :shock:
Vendég

Sziasztok!

Vicsok, tegnap elfelejtettem kérdezni, hogy voltál a Szabolcsban szülőszoba látogatáson?

Evu, gratulálok az új szerzeményekhez, már mi is sokmindent megvettünk. Jobbulást kívánok!!

Ti hálózsákból mekkorát vettetek? A Jánosban azt mondta a hölgy, hogy 62-68-as méretből vásároljunk ruhákat és egyebeket, na de ha kisebb a baba, akkor a túl nagy hálózsák is veszélyes lehet...

Na megyek nézzük a MotoGP-t. Szegény Talmácsi a 4. lett, pedig nagyon szúrkoltunk neki és nagyon jó is volt.:(

Sziasztok, Csilla
csim

Sziasztok !

Csim : Nem is gondoltam volna ,hogy érdekel a motorozás :)
Én tegnap kaptam pár hálórucit : 68-74-es méretben.
Nekem azt mondták,hogy nem baj,ha nem ér végig benne a gyerek lába, de lehet, hogy veszek egy kisebbet is.

Bogyó: Tele van a hűtő zöldséggel, gyümivel : reggelire kígyó uborka , paradicsom , banán és alma volt a menű, délben sárgadinnye és nektarin.
Estig még eszek vagy 1 kg almát , mert attól korog a gyomrom a legkevésbé. Holnapra meg palacsintát süt anyukám, úgyhogy sok értelme nincs :-).

Evu : A gyógyszer mellett is maradt a sav ? Dokihoz mész vele ? Remélem javul majd az állapotod, mert még 2 hónap nagyidő ,hogy így szenvedj !

Pocak képek csinik!
Én az egyik topikban láttam műtermi fotókat kismamáról kispapával. Nekem ez azért kicsit túlzásnak tűnik,hogy profi fotós fényképezgessen, de asszem lassan én is pózolok egyet Apával a fényképezőgép előtt, amig még van hasam .

Cuki : 36 nap!!!!!!!! az mindjárt itt lesz ! Én okt. 8-ra várom legkorábbra a babát, ami 2 héttel van előrébb,mint a kiírt, de majd meglátjuk.

Képzeljétek tegnap unokatesóm megnyugtatott,hogy nem csak 3-3,5 kg -os gyerekek születnek mostanság, úgyhogy ne aggódjak ,hogy kicsi a hasam . Az ő fia és lánya is 2,8-2,9 kg volt , és nemrég születtek úgy,hogy szedett magzatvédő vitaminokat a terhesség felénél.
Viszont azt is elmesélte, hogy hiába készültek gátvédelemre, olyan gyorsan jött a gyerek,hogy minden előzetes praktika- gátolaj, málnatea ... felesleges volt , csak úgy kirobbant a feje a lukon, alig volt idő a gátmetszésre.
Hát akkor most erre is felkészülök lelkiekben , de remélem ügyesek leszünk a szülésznővel.

Kép
sheepy

Sziasztok!

Én is itt vagyok! Nagyon szuper volt tegnap a szülőpozíciós jóga :) Alig várom a következőt. Bár ezekből elég egyre is elmenni, de úgy gondolom jobban memorizálódik, ha többször megyünk. A barátnőm kísért el, aki bent lesz a szülőszobában.

Klári, Cris! Szépek a pocakok!

Bogyo! Gratula a gyümölcsnaphoz, én holnap fogom csinálni, már mindent megvettem :)

Sheepy! Neked hogy megy ma? Látom sok finomságot eszel. Holnap óvatosan a palacsintával ;)

Látogatók - én még nem terveztem így el, hogy ekkor és ekkor jöjjenek. A barátnőim mindenképp eljönnek, úgysem lehet sokat ártani a babának. Ő aludni fog, rákukkantanak a kiságyból és ennyi. Nem lesz nagy faxni. persze ha valaki 2 m.-nél közelebb akar menni, kezet kell mosson :)
De ez még nem biztos, lehet majd nem akarok embert látni 6 hétig...

Csim, Evu! Jó dolgokat vettetek, látom mindenütt alakul a babaszoba :)

További szép hétvégét!

büngyike

Hahóó!

Ma elhatároztam, hogy semmit nem fogok csinálni. Férjem dolgozik (mi mást csinálna :evil: ) , én meg itthon. De ez nekem nem megy. Úgyhogy kivittem a szőrös gyeremekem sétálni a ligetbe. Kocoghattam is egy kicsit utána, mert elfelejtett visszajönni! :lol: Anyuék jönnek haza a nyaralásból, meg a fejem is elkezdett fájni, szóval nem unatkozom....

Büngyi 50 NAP!!!! :shock: :D :D

Sheepy Kitartást a gyüminaphoz, nincs sok hátra :wink:
Én azt szeretném, ha október 5.-én jönne Rebeka. Nálunk minden 5.-én történt... A megismerkedésünk, a lagzi... De október 8.-án volt az eljegyzésünk :D Szóval azt sem bánnám! :roll:
A hétvégi "kimenősöknek" kellemes időtöltést!!!! :D 8) Én ledőlök pihenni, mert ki akar esni a szemem, úgy nyomja a fejfájás. Ez lehet magas vérnyomás???? Vagy csak beképzelem?? :oops:
Na legyetek jók! Szép napot! 8)
Vendég

Masi, Kalloni hová lettetek??? Reméljük minden o.k Veletek! Tessék jelentkezni, ha van időtök!! :roll:
Vendég

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!
Kicsit korán van még, de hát mi már felébredtünk. Apát elvittem dolgozni, majd egy kicsit később megyek vissza hozzá, mondta, h van egy kis meló, és tudnék benn neki segiteni.
Így inkább vele leszek, mint egyedül itthon.

Bogyógy - hamarabb szülés, igazából én úgy gondolom, egy 2 héttel hamarabb már jöhet, bar ha 1 hét, az okt 13, és mi azon a napon jöttünk össze anno..szóval szép évforduló lenne :D
(bár megjegyzem, ezt soha nem "ünnepeljük" de itt lenne az ideje)

Cuki, tuti szép lesz a gyerekszoba, nálunk is a maci jegyében készült 8) Kék és narancs macis tapétánk van, igazából parkettára csak az ikeában vettünk egy szines szőnyeget, ami mosható, büfi stb foltokra felkészülve..
Lenor sensitive nálam is a nyerő.. :)
Ez a fogorvos dolog - nekem is van egy lyukas fogam, nem fáj, de nem is merek elmenni. Érzéstelenités nélkül nem engedném, h hozzá nyúljon, azt meg nem szeretném..szóval én kivárok...
De ha fáj, inkább menj el, mert így a baba is "szenved" veled együtt.. :cry:

Klári és Chrissy, szép a pocitok :D

Csilla, jó újra hallani rólad :)
Te is készülödsz :)
Holnap lesz ügyeletes a dokim a Szabolcsban, mondta, h du hivjam fel, és estefelé bemehetek hozzá, és majd ő körbevisz 8)

Talmácsit mi is néztük :?

Adri, fejfájás - inkább a frontok miatt, nem? Szerencsére a fejem nem fáj, de sokkal levertebbnek érzem magam, amikor ilyen viharok közelednek..

Evu, ez a sav dolog..?! szegény..

Sheepy, ez a pipa dolog... :!: :?: Én kitiltottam minden dohányost a lakásból, pedig a férjem is szivta még tavaly. Aki cigizni akar, menjen ki a friss levegőre..és ha -20C van, hát akkor így járt...
De jó ez a babaruha dolog, sajna én senkitől nem számithatok.. :(

Család / barátok látogatás - hja, nálunk is sértődés lesz a dologból, előre látom.
Ott kezdődik, hogy a családjaink vidéken laknak, anyuék 230 km, anyósék 160 km. Tehát aki látogatni jön, az nem 1 napra fog jönni....és nekem ettől előre feláll a szőr a hátamon!!!
Hazajövünk a picivel, és akkor nekem még "vendégeket" kell kerülgetnem.... :evil:
És ezt sajna nem tudod a családnak megmagyarázni...
Sógornőmön láttam, jan-ban szült, és az az átjáróház, ami náluk volt.. :? na, én ezt nem szeretném
Tudom, hogy ők csak "segiteni" akarnak, de hogy beszabaduljanak a konyhámba, és lássam, mit művelnek..hrhrhrh, nem fér bele a hülye "tisztaságmániámba"...
Előre látom, sértődés lesz abból is, hogy a szülés utánra (másik) sógornőmet hivtam, és ez anyunak lesz bántó...

Szóval ilyenek vannak...

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Hali csajszik!

Tegnap késő este hazajöttünk,mert nagyon rossz idő volt a Balcsin, és a szállástól sem voltunk elájulva. Végül is ágyban aludtunk, de négyen egy szobába, és az egyik barátunk úgy horkolt, hogy első nap nem tudtam tőle aludni semmit, így inkább felfújtam a matracot és kinn aludtam a konyhába. Másnap már Ő beválallta a konyhában alvást :D

Nem is baj hogy hazajöttünk, mert holnap reggel hozzák a bababútort, és még a szobából ki kell pakolni a számítógép asztal, így lehet, hogy megint nem lesz netem :(

Olyan sokat írtatok, hogy majdnem 1 óra volt mire elolvastam mindent.

Borotválkozás: én is a tükrös módszert próbálom, de Apának be kell segíteni, hogy nem maradjon sehol kis pamacs :D

Támogatás: Sheepy én sem találtam semmit az önkormányzat oldalán, majd holnap felhívom Őket és megkérdezem. Azért örülnék neki ha adnának valamit.

Vizsgálatok: nekem legközelebb két hét múlva kell mennem az első CTG-re és a streptococcusra, UH-ra + az utolsó vérvételre.
Streptococcus: hüvelyváladékból csinálják.
Utánna hetente CTG-re kel járni.
Sheppy: nálunk detto ugyenez a vércsoportfelállás mint nálatok, bár Apa nem bizti benne, hogy RG+.

Kisnyuszi tegnap annyit mocorgott az eső miatt, hogy én is azt hittem megszülök, tényleg az eső hozza a babákat.

Adri: nálam még mindíg a Dominika a befutó, aztán a Rebeka. Szandra semmiképpen nem!

Húú csajok, nagyon bevizesedtem a hétvégén, még most is dagad a lábam rendesen, nem tudom mit csináljak, szerintem én is fogok gyüminapozni megint.

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika

Ma vagyunk 34 hetesek

remélem azért nálunk csak szeptember végén kezdődik a "Babaeső"

Én valószínűleg nem veszek szoptatós fotelt, mert a nappaliban olyan nagy fotelunk van, hogy abban simán elférek. Úgy terveztem, hogy majd azt behozom a gyerekszobába.

csajok, nektek mi a véleményetek a nyilvános helyen való szoptatásról? Én a Balcsin a Mekiben kicsit megbotránkoztam, volt egy anyuka aki simán előkapta a cicit (mellesleg 3 pasival volt és még vagy 100 ember a mekiben mert szakadt az eső) és úgy etetett, bár a gyerek szerintem nem is volt éhes. Hát én csak azt figyeltem, hogy mindenki kínosan ügyelt arra, hogy nem nézzen oda! Ez szerintem egy nagyon intim dolog.

Na megyek pakolni, és bocsi ha túl sokat írtam..

Masi

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika

Szia Masi!
welcome back :D és gratulálunk a 34. héthez!!
kérünk képet a bútorról holnap...

Hát ez a Mekis szoptatós dolog...nekem elég meredek, csak zavarba hozza a többi embert.. :oops:

Én is csak hazaugrottam, bedobtam egy mosást, aztán majd megyek vissza Apához...
Kicsi vicskom megint csuklik :wink: szegény, úgy sajnálom ilyenkor..

Na, majd irjatok
pusszantás

Anikó
Kép
Kép
vicsok

nyilvanyos szoptatas : en fogok, de nem minde a Mcdoonaldos noci, hanem diszkreten, seiman meg lehet oldani, hogy senki nem latja a cicid, ehhez a legjobb a szoptatos polo, vagy a babaslings de egy vekony anyagot is magadra dobhatsz. A baratnom mindenhol szoptatott es semmi gond nem volt soha.

shep - repul az idooo

cuki, voltal fogorvosnal ? ha veszhelyzet van, akkor szerintem belefer egy injekcio. en fogok szolni az elejen a kezmosasrol, es a cigizest sem engedem mar most sem a lakasban - de ezt mindenki megerti.

szulesi idopont; vicsok, kivancsi vagyok, hogy mennyire megy a programozas, en ralltam az oktober 7. re pedig 14 re vagyok kiirva. Annyira erzem, hogy hamarabb fog jonni a picur :)

gyumolcsnapozok, shep, bungyi Sok sok sikert, bar neked tegnap volt shep,nem ? jol ment ? nekem isteni jot tett ez a mostani, azt hiszem jovo heten is megcsinalom

evu, nem eszed mar az a magic-port ami segitett a multkor ? hogy erted, hogy jobb a tamogatas a XI. ker ben ? tobb az anyasagi segely ?

klari, szep a pocak, jol fejlodik ez a kislany !!
bogyogyorgyi

Wow Masi! 34. hééét :))) Gratulálunk! Szépen haladsz előttünk.

Én nem szoptatnék így nyilvános helyen, szerintem perverz dolog. Pont.

Adri, Vicsok! Tuti a front és az éjszakai vihar volt a ludas! Én nem is vettem észre tegnap, de így visszagondolva Heléna egész nap itt fészkelődött, és amikor éjjel akkorát dörgött az ég, hogy majdnem leszakadt, mindketten megijjedtünk. Odabújtunk Apucihoz és ő érzte a lányát, ahogy a hasamban "dolgozik".

Ma nekem van gyümölcsnapom. Eddig 3 banán, 4 szilva, 1 avocado és némi aszalt szilva, most pedig Wokban készítek sárgarépát gyömbérrel és szójaszósszal.
Kevés olajon megpárolom a karikára vágott sárgarépát, hozzá adok némi gyömbért majd kevés szójaszósszal ízesítem és karamelizálom az egészet.
Nagyon fincsiiii :)))
Ja és reggel Cukika "engedélyével" Megittam egy fincsi kávét tejjel. Igaz, hogy nekem ebből az átlag reggeli adagom 4 deci :oops:

Mai pocakfotó kicsit stilizálva ;) Holnap lesz a blogon párja is: pocak premierplán!

Kép

büngyike

bungy,cuki a kep es a teknos , edi :)
na majd en bemutatom neked hogy hogy kell nyilvanosan szoptatni, hogy semmit se lass belole, okee ? azert kell ezt betanulnom, mert kulonben etetesre mindig haza fogok rohangalni ? (persze az elso par honapban mindenkepp..)
kevesebb mint 50 napod van ! juheee, nekem is kb annyi, mert en hamarabb szulok. ill. nekem 48 napom van hatra a csondes, kenyelmes eletembol :)
csak igy tovabb a gyumolcsnappal, bar akkor ti zoldsegeztek is ? nem baj...mondjuk az avokado az mega kaloria, de az is kell es nagyon egeszseges a sok jo minosegu olaj miatt
bogyogyorgyi

shep, 34. hettol ajanlak a gat-masszazst. te kezded ? en a dm ben vettem Weleda gatolajat, nagyon profinak tunik, 5 db termeszetes olajbol van a koktel :)
bogyogyorgyi

Kép
geosel.klara

JÓ BULIZÁST!!!!
geosel.klara

Bogyógyörgyi! A szoptatást így tartom perverznek. Persze el lehet vonulni vagy úgy kivenni a cicit, hogy mások ne premier plánban lássák. Ezt majd gyakorolni fogjuk.

Különben a teknős, a "tesztbabánk" ;)

Igen, zöldséget is lehet, eddig reszelve ettem a répát, de így már untam (enni a foszabályzóm miatt nem tudom rendesen...) és az avocadot én azért választottam, mert nem szabad 0%-os diétát folytatni, ezt mondta Cukika életmód-tanácsadónk ;)

Én is Weledát vettem, én e hét közepétől kezdem majd el.

büngyike

Sziasztok!
Nagyon megy az idő...48-60 napok vannak hátra...

Klári, a képeid :D szuperek

Én azon szórakozom itt, hogy 5 vadászgép kering a légtérben, és Budaörs felett fordulnak meg, tehát gyakorlatilag minden körben látom őket 8)

Hűű, én ettől a gátmasszázstól kicsit tartok, de ha odaérek, én is elkezdem, minden esetre egy próbát megér...
de pont a multkor olvastam a gátmasszázsról pro - és kontra, a www.szules.hu oldalon találtam egy linkben.
Azt is írták benne, hogy minden azon függ, hogy tudod a lenti izmaidat ellazitani, ha az "égő" érzésre összehúzod az izmaid (ösztönösen egyébként), akkor van repedés / vágás, de ha viszont tudsz abban a helyzetben lazitani, akkor nincs gáz.
Még itt olvastam azt is, hogy a természet ezt szépen kitalálta, nem szabad siettetni az utolsó fázisban sem, hogy kinyomd a gyereket, szépen kicsusszan a következő összehúzódásnál, de addig is lazitsd el alsó izmaidat -- elvileg :shock:

Büngyi, hogy hogy a teknős a tesztbaba? Szép a pocid :)

Bogyógy - írtam a múltkor, hogy a XI.ker ad külön anyasági támogatást /függetlenül az "állami" anyaságitól/ 80e körül..Egy kis plusz pénz mindig jól jön, ezért is lenne jó Evunak, ha be tudna jelentkezni

Evu, egyébként melyik részén laksz a kerületnek?

Na, pihizek egy kicsit.. :wink:

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?