Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!
Kicsit korán van még, de hát mi már felébredtünk. Apát elvittem dolgozni, majd egy kicsit később megyek vissza hozzá, mondta, h van egy kis meló, és tudnék benn neki segiteni.
Így inkább vele leszek, mint egyedül itthon.
Bogyógy - hamarabb szülés, igazából én úgy gondolom, egy 2 héttel hamarabb már jöhet, bar ha 1 hét, az okt 13, és mi azon a napon jöttünk össze anno..szóval szép évforduló lenne
(bár megjegyzem, ezt soha nem "ünnepeljük" de itt lenne az ideje)
Cuki, tuti szép lesz a gyerekszoba, nálunk is a maci jegyében készült
Kék és narancs macis tapétánk van, igazából parkettára csak az ikeában vettünk egy szines szőnyeget, ami mosható, büfi stb foltokra felkészülve..
Lenor sensitive nálam is a nyerő..
Ez a fogorvos dolog - nekem is van egy lyukas fogam, nem fáj, de nem is merek elmenni. Érzéstelenités nélkül nem engedném, h hozzá nyúljon, azt meg nem szeretném..szóval én kivárok...
De ha fáj, inkább menj el, mert így a baba is "szenved" veled együtt..
Klári és Chrissy, szép a pocitok
Csilla, jó újra hallani rólad
Te is készülödsz
Holnap lesz ügyeletes a dokim a Szabolcsban, mondta, h du hivjam fel, és estefelé bemehetek hozzá, és majd ő körbevisz
Talmácsit mi is néztük
Adri, fejfájás - inkább a frontok miatt, nem? Szerencsére a fejem nem fáj, de sokkal levertebbnek érzem magam, amikor ilyen viharok közelednek..
Evu, ez a sav dolog..?! szegény..
Sheepy, ez a pipa dolog...
Én kitiltottam minden dohányost a lakásból, pedig a férjem is szivta még tavaly. Aki cigizni akar, menjen ki a friss levegőre..és ha -20C van, hát akkor így járt...
De jó ez a babaruha dolog, sajna én senkitől nem számithatok..
Család / barátok látogatás - hja, nálunk is sértődés lesz a dologból, előre látom.
Ott kezdődik, hogy a családjaink vidéken laknak, anyuék 230 km, anyósék 160 km. Tehát aki látogatni jön, az nem 1 napra fog jönni....és nekem ettől előre feláll a szőr a hátamon!!!
Hazajövünk a picivel, és akkor nekem még "vendégeket" kell kerülgetnem....
És ezt sajna nem tudod a családnak megmagyarázni...
Sógornőmön láttam, jan-ban szült, és az az átjáróház, ami náluk volt..
na, én ezt nem szeretném
Tudom, hogy ők csak "segiteni" akarnak, de hogy beszabaduljanak a konyhámba, és lássam, mit művelnek..hrhrhrh, nem fér bele a hülye "tisztaságmániámba"...
Előre látom, sértődés lesz abból is, hogy a szülés utánra (másik) sógornőmet hivtam, és ez anyunak lesz bántó...
Szóval ilyenek vannak...