Sziasztok!
Köszi, hogy hiányoltattok.
Egyelőre nem tudok jönni többet, mert Apával már sorszámot húzzunk a gép előtt.
A mai termést még nem tudtam visszaolvasni.
Zsu!
Hú, szülés utáni betapintás? Mire gondolsz? Nekem szülés előtt volt egy kis tágítás, egy kicsit fájt, addig, míg a doki matatott, de nagyon megértők voltak, nyugtattak, mondták, hogy tudják, hogy fáj, de egy pillant és kész. Ekkor tette fel a zselét is.
Szülés után, nem nyúlkált, vagy nem emlékszem, de a varrásra igen. Az jobban fájt, mint a szülés. De lehet, hogy az volt a gond, hogy nem várta meg, hogy a lidokain hasson. Elvileg fájdalomcsillapítás nélkül szültem, a gáz csak bódít, de a fájdalom marad, legfeljebb agyilag nem érzékeled úgy.
Hirtelen most ennyi jutott eszembe.
Tesó megfordult, kb. 2,5 kg. Doki szerint változott az arcom és az orrom, tehát nagy.
De nem szülünk még, mondta, hogy ő nem a jóslós fajta, mint a kedves nénikék az utcán.
Védőnőnél is minden ok. A vizeletben még megtalálható a gyomorrontás utóhatásai.
Ja és a súlyomra kell vigyázni, mivel nyaralás alatt elengedtem magam.
Végre beszereztünk minden a festésre.
Egy kérdésem lenne és megyek átadni a helyem .
Ki mennyit szán a dokinak és a szülésznőnek? Nekem már van elképzelésem, de nem akarom se túlzásba vinni, de se keveset adni. Kéne egy viszonyítási alap.
Ne haragudjatok, hogy nem reagáltam mindenkinek. Ígérem Bepótlom.
Móni!
Örülök a jó eredménynek. A kislány még megfordulhat. Nekünk is most fordult meg az elmúlt hétben. Onnan is észre vettem ,hogy újra csuklik. Mióta ült, nem csuklott, most pedig igen.
Még valami!
Zsu, nagyon csini vagy, mehetnél kismama fotózásra is.
Az újabb szerzemények is nagyon tetszenek!
Timi!
Hát szép nagy pocid van. Tudsz még hajolgatni? Nekem már csak lassú felvételre megy.
További szép napot mindenkinek