Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Körömpörkölt? Pfúúúj, csak azért is :lol: :lol: :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Csajok:
az iwiwen és Rita honlapján van fent kép Laráról. Olyaaaan éééédddes. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
h@jni

Látam a képet! ;-)
Cuki!!!

Jutta

KépKép
jutta

én azt sem tudom, h kell Ritát keresni :cry: pedig megnézném Lalát...

körömpörkölt fujj :wink:

én egészséges hagymás-szalonnás (mangalica) rántottát ebédeltem.... nyamm

Timi, annyit vacakoltál a vonalzóddal, h a lilypie befuccsolt? :lol: :wink:
irtó nagy a hasad! tök jó. nem csak nekem... hihi

Kép
an°°di

Andi:
elküldtem pü-ben a honlap címét. :wink:
ide nem mertem kiírni, bár a profiljában is benne van, de beleegyezés nélkül inkább nem. :oops:

Kép
Kép
h@jni

köszi Hajni
köszi Jutta
hogy ezek a csajok mindketten milyen szépek!!!! :shock: :shock: :shock: :wink: :D

Kép
an°°di

Énisénisénis!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

marek

Marek:
pü ment. :)

Kép
Kép
h@jni

Köszi Hajni!!! :lol: Nagyon édes!!! :lol:

Jaj már alig várom....de ma azt mondta egy rokon (így rámnézésre :shock: ), hogy nem húzom én októberig.... De egy kicsit még kéne húzni... :?

marek

hihetetlen, nem, h mindenkiből azonnal professzionális szülész-nőgyógyász lesz, amint terhes nővel találkozik :evil: bárcsak az orvosaink ennyire értenének hozzá, mint ezek a kéretlen prókátorok 8) :D

Kép
an°°di

Ez még semmi...a cukros néni azt mondta, hogy az első front és kibújik... :shock: :shock: :shock: Így rámnézésre...akkor viszont kedden én már szülni megyek vagymi? :? :shock: Azé még nemá... :shock: :shock: :shock:

marek

hát oda kell figyelni, mikor fekszel be, ez a titka... cukorkezelésre csakis hidegfronttal együtt :wink: :lol: a méhszáj-értékek akkor semmit nem számítanak vajon? akkor én mit izélek itthon a bal oldalamon? :roll: :? :shock:
8) 8) 8)

Kép
an°°di

Megyek letusolok, mert ez a meleg nagyon szenved engem... :lol: Biztos jobb lesz...vagynem...kétesélyes...sajnos...

Aztán később megyek ki a tóra lábatlóbálni, meg várat építeni barátnővel és a kétéves lányával...tegnap simogatta a hasam és mondta, hogy baba...de láttam, hogy nem egészen érti....ilyen babát ő még nem látott és őt most átb*szták... :lol:

marek

Ja, és ha fürdőruhára merek vetkőzni, akkor nektek is dobok egy képet...ne csak a vadkertieknek legyen rossz :lol: :lol: :lol:

marek

Sziasztok!

Köszi, hogy hiányoltattok.

Egyelőre nem tudok jönni többet, mert Apával már sorszámot húzzunk a gép előtt. :)

A mai termést még nem tudtam visszaolvasni. :(

Zsu!
Hú, szülés utáni betapintás? Mire gondolsz? Nekem szülés előtt volt egy kis tágítás, egy kicsit fájt, addig, míg a doki matatott, de nagyon megértők voltak, nyugtattak, mondták, hogy tudják, hogy fáj, de egy pillant és kész. Ekkor tette fel a zselét is.
Szülés után, nem nyúlkált, vagy nem emlékszem, de a varrásra igen. Az jobban fájt, mint a szülés. De lehet, hogy az volt a gond, hogy nem várta meg, hogy a lidokain hasson. Elvileg fájdalomcsillapítás nélkül szültem, a gáz csak bódít, de a fájdalom marad, legfeljebb agyilag nem érzékeled úgy. :wink: Hirtelen most ennyi jutott eszembe.

Tesó megfordult, kb. 2,5 kg. Doki szerint változott az arcom és az orrom, tehát nagy. :) De nem szülünk még, mondta, hogy ő nem a jóslós fajta, mint a kedves nénikék az utcán. :wink:
Védőnőnél is minden ok. A vizeletben még megtalálható a gyomorrontás utóhatásai.
Ja és a súlyomra kell vigyázni, mivel nyaralás alatt elengedtem magam.

Végre beszereztünk minden a festésre.

Egy kérdésem lenne és megyek átadni a helyem .:)
Ki mennyit szán a dokinak és a szülésznőnek? Nekem már van elképzelésem, de nem akarom se túlzásba vinni, de se keveset adni. Kéne egy viszonyítási alap.

Ne haragudjatok, hogy nem reagáltam mindenkinek. Ígérem Bepótlom.

Móni!
Örülök a jó eredménynek. A kislány még megfordulhat. Nekünk is most fordult meg az elmúlt hétben. Onnan is észre vettem ,hogy újra csuklik. Mióta ült, nem csuklott, most pedig igen.

Még valami!
Zsu, nagyon csini vagy, mehetnél kismama fotózásra is. :wink:

Az újabb szerzemények is nagyon tetszenek!

Timi!
Hát szép nagy pocid van. Tudsz még hajolgatni? Nekem már csak lassú felvételre megy. :)

További szép napot mindenkinek

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka
csak denevérbe csuklanak?jó tudni :-)

én is híztam ,de még nem vagyok 100 :-) annyi nem is akarok lenni :-)

hajolni?viccelsz?kínszenvedés,a végzetem ,hogy amint az etetőszékbeül Maja szandi,papucs le,hogy én milyen kiselőadásokat tudok neki tartani :?

én 50-20 at adok
Vendég

Jolka:
mi Marcinál 80-at a dokinak, 20-t a szülésznőnek.
Sztem most is ennyit. Bár majd meglátom még. :roll:

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

No újra itt, látom ti is tele vagytok jósló tehetségekkel...
Nekem is mindenki hamarabbra mondja a gyereket a hasam mérete alapján... én meg mondom, hogy az orvos csak jobban informált, meg ne rémíszgessenek, meg amúgy is nekem még fent van a hasam...

Front, Marek meg mindenki - pihi, pihi, pih, nekem ma egy picit többet keményedik a pocim, de pilanatok alatt elmúlik, gondolom a front előszele... mindig ez van, de én még jónéhány frontot egyben szeretnék maradni!!!

Marek, várjuk a fotót!
Andi, mi volt a méhszájzárós barátnődnél? Miket mondot?

Jutta

KépKép
jutta

Húú Hajni,nem egy olcsó orvos...

Én 50 v. 60 ill. 20 v. 30, ezeket hallottam...

Jutta

KépKép
jutta

nem jött (még?) a csaj.... nemtom, mi lett vele. remélem, nem ájult el a melegtől.... :roll:

a tarifákat én nem tudom, de egy barátnőm, aki ugyanennél a dokinál szült azt mondta, h megmondja kerek-perec, h menniyt kér, és eldöntheted, h 'választod'-e őt. ha nem, nincs harag akkor sem. a szülésznőjével meg időtlen.idők óta együtt dolgozik... neki is van fix tarifája... azt sem tudom.. :?

ja, és majdnem elfelejtettem: tegnap este Petra vagy 10 percen át csuklott. olyan édes volt!!!! :oops: :D

Kép
an°°di

Ti vagytok a hibásak!!! :evil: :evil: :evil: nincs itt senki, akivel eszmecserélni lehetne, csak ezért fordulhatott elő, h elolvastam a babanet rendelőjében mit írnak orvosok a méhszáj összevarrásáról: kb h 27. hét után már minek (Hajni, ugye megmondta :wink: ), mert vagy olyan rossz állapotban van a méhszáj akkorra, vagy úgyis elszakad a fonál, van a szervezet nem bírja... fasza. készülök lelkiekben a szülésre jövő hétre :? és fekszem. most épp kicsit ijedten.

hátha a diabetikus jégkrém, amit Apukától rendeltem hamarosan megérkezik és megnyugtat :? :roll:
a remény hal meg utoljára
...

Kép
an°°di

Nekem is küldje át valaki Rita linkjét lécci!

Jolka, köszi, akkor neked valószinűleg nem fájt. De a varrástól továbbra is fosok, remélem eredményes lesz a gátvédelem :roll:

Pénz a dokinak én is annyit, mint Hajni, 80+20, de a szülésznővel még találkozom, szándékozom kerek perec rákérdezni.

Nekem is mindenki korábbi szülést jósol, főleg hasméret alapján, talán már holnapután :lol:

Jutta, ehetek egy kis kukoricát a gyüminapon?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Én is látni akarom Ritáékat! Írjátok meg hol!
Andi! Ne csesszél ki Hubával (névnap-szülinap), várj még egy kicsit. Na jó, sokat! Van még idő! És az a papírforma...
Hát nem is tudom, h akaram-e h megforduljon Janka! Megosztotta velem a dokim, h ezer oka lehet annak, h miért nem! És most ez a köldökzsinór rátekeredik a nyakára mizériám lett. Maradjon inkább így! Sz*rok a császárra, csak semmi baja ne legyen! Ismerek csajt, aki 3 gyereket szült császárral! És minden okés vele is, kölykökkel is! Én is túlélem!
Lóvé, hát én ... :oops: szal, sejthetitek. Egy ikea utalvánnyal lepem meg a dokim... remélem elfogadja a rokon, mert amúgy mehet majd levásárolni a svédekhez! A szülésznőt még nem tudom, mert még nem tudjuk ki lesz és hogy is lesz ez!
De a fővárosi tarifát tudom, Jolka! Biztos, h tudni szeretnéd? Ált. a magánrendelési díjak 10x, illetve 70 és a fölött. Attól függ, mennyire menő a doki és a hely, ahol szülsz! Persze tudok olyanról is, aki egy huncut garast nem fogadott el soha!
Tarcsán 25- ez nagyon falusi ár Jutta! Nem hiszem... Miskolcon ennyi, meg egyéb nem túl gazdag vidékeken! (Ez nagyon sznobul hangzott, de tényleg így van, most én tehetek róla? :roll: )

Kép
ermoni

jaja ez a menő,hogy a magánrendelés 10 szerese, ez nálunk 55.000 lenne, de én 50 et adok ez van,nem fog sírbni miata szerintem biztos vana ki többet ad neki,mert a legmenőbb doki és főorvos is ,de nekünk ennyire futja.Hozzászámoljuk azt az 5-6 alkalmat amikor szintén kapta az 5500at azért az se rossz pénz ,itt vidéken se.Szülésznőnek itt 10-20 körül adnak
Vendég

Timi! Nem "menő", van olyan orvos, aki meg mondja és kész! Nem konkrétan, hanem így! Mi ezzel a bajod? Nem én találtam ki!

Kép
ermoni

Mondjuk, mi van akkor, ha nem adsz? Mert volt valami konfliktus vagy mittudoménmicsoda? Elmegy a lakáscímedre? :roll:
Volt már, aki ezt kipróbálta? Kíváncsi lennék! :roll:

Kép
ermoni

És tudtam, h ezzel a vidék-várossal is beletaposok a lelketekbe! Be is fogtam!
Na hello! :arrow:

Kép
ermoni

Móni, dokinak 50 e, szülésznőnek 20-30 e, vagy rosszul írtam?
Én is a kb. magánrendelés 10x-éről tudok, naaa...

Andi, ne olvass ilyeneket - tudom bagoly mondja... - de most tényleg!! Kölkök nem hülyék, maradnak míg lehet és hát olyan szívesen látod őket odabent! :wink:
És ha eddig bíztál a dokidban, akkor továbbra is! Rátok meg úgy se igaz semmi, amit találsz a neten, hiszen az ikerterhesség az más, ott gondolom más dolgokat kell mérlegelni!

Móni, én is úgy tudom, hogy ha nem fordul be a gyerek annak oka is lehet, de még Jankának van ideje, ha van helye, akkor megteszi, ha nincs - akkor nem fog mert okos gyerek - és marad a csaszi, de igazad van, az is túlélhető! Legalább a gátmetszéstől nem kell tartanod! :wink:

Jutta

KépKép
jutta

Ja és az 50-et állítólag kerek-perec megmondja, mi még nem kérdztük, de 2-3 helyről egybehangzóan hallottam...
És tényleg jobb, ha mondja, mert nem kell találgatni!

Jutta

KépKép
jutta

Hm?Móni?ezt most nem értem
arra írtam,hogy menő ,hogy ez a divat,hogy a magánrendelés 10szerese.meg az én dokimra írtam,hogy "menő".
Ő nem mondja meg mennyit szeretne én meg nem kérdeztem, akkor sem :-) már akkor forgatta a szemeit amikor először megkérdeztem mennyi a magánrendelésre a díj,ő nem szeret ilyesmiről beszélni,szerintem úgy van vele ki mennyit szán,kedves volt azután is ,hogy megkapta a pénzt,szerintem nem kevesellte.
hú de melegem van,anyám,nem bírom

készül a kiságy khm,persze semmi se klappol,átkell rendezni a szobát,nincsenek meg a tartó bigyók,csodás
Vendég

és ő nem azért menő,mert nem mondja meg,hanem mert rengeteg kismamája van állandóan
Vendég

ja, Móni, most mivan???? :shock: :roll: :? kinek tapostál a lelkébe? és miért léptél le? ne hiperérzékenykedjél te sem! :wink:
visszaolvastam, és sehol semmi...vidéken meg általában minden olcsóbb, még a kocsmában a sör is. sőt, az csak igazán! :lol:

Timi, kiságy? mit kellett érte tenned? hisztizni? :wink: :wink: :wink:

ja, és Móni, semmiképp nem szúrok ki ezzel a pörgő-forgó gyerekkel. és nem is olvasok több szakirodalmat sem, Jutta :D

és még a hálapénzről: ha nem adsz.. zstem ezt próbálják elkerülni azzal, h előre bejelentik a tarifát. és te elfogadod. az üzlet megköttetett. mondjuk engem az érdekelne, h akkor is elfogadná-e egy doki a pénzet, ha hipphopp egyszercsak bevinnének a klinikákra szülni, mert ott tudnák ellátni a mini gyerekeket rendesen... már ha adnék ugye... :roll: :roll: :roll:

szerintetek mennyit kell még várni Marek fürdőruhás képére??? 8) :wink:

Kép
an°°di

Nem vagyok ma jó passzban, bocsi, meg dolgom is volt-van...
És hát hiperérzékeny vagyok! Mit csináljak!?
És kemény a hasam egész nap és alig mocorog ez a gyerek ma, és valahogy általánosságban tele van a pöttyös gumicsizmám...
És ez a Suttogó is! Nektek ez okés, de komolyan...? Vagy lehet, hogy a közepe táján már az elejére fog utalni, h ott majd jól és konkrétan elmagyarázza? :evil: Csak ködösít... És általános bla-bla! De szép nagy betűkkel van írva, sztem gyorsan végzek vele! :wink:
És minden kismami ezt olvassa!

Kép
ermoni

nem kell mentegetőzni, Móni, nem azért írtam. nem lehetünk mindannyian minden nap jó pőasszbn (miért is nem?). semmi baj...
az én hasam is keményszik sokat, szedem is rá ezt az újfajta lazítót. ez tetszik a kölyköknek: ők ma épp ezerrel nyomják. tegnap nekünk is nyugis napunk volt. Janka is belassult ma. vagyunk így páran :wink:
suttogó: nekem a napirendes rész baromira bejött. meg a sírásfajták, h figyeljünk előbb, és próbáljuk meg kideríteni, mi lehet a gond (a napirend ebben is segít)... de a fürdéses rész engem annyira felbosszantott, h azóra egérpadnak használom a könyvet itt az ágyban. :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
an°°di

Na itt...
fél 5-kor hívott a 4d-s nő, h lemondták az 5 órási időpontot... Így gyors készülödés és elmentünk.
Hát nem kellett volna. :cry: :cry: :cry:
Éreztem én , h nem kellene elmennem. :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
h@jni

Hajni..... :shock: :shock: :shock:
:roll: :roll: :roll: mondjad máááár!!!!!! mi volt?????

Kép
an°°di

Na visszaolvastam gyorsan.

Hálapénz:
ja, ez a 10x a divat. Nekem 9000 ft/magánrendelés. Szval akkor a 80 kevés? Nem baj, annyit kap azt kész. :oops:
Akkor nekem menő orvosom van ezzel a 9000 ft-al? :evil:

Kép
Kép
h@jni

Andi:
első döbbenet, faros. :!: 32 hetesen befordult az uh napján, utána én éreztem, h mintha vissza, de aztán mégse.... Szval azt hittem, h fejvégű.
Második döbbenet: bevan ékelődve, szval az, h befordul kb. esélytelen. :roll:
Harmadik és egyben mellbevágás. 31 :!: hetesek a méretei. a 32. hetes méretekhez képest semmit nem nőtt,sőt..eszerint összement??
Mert 32 hetesen azt mondta a doki, h ok a mérete. Most ahhoz képest a feje 3 mm-t nőtt, a lába 4mm-t. Nagyon kevés.
A lepény meszedesik.
És a ráadás, úgy feküdt, h semmit nem lehett látni, így kép sincs. Mérni is alig lehetett. A mérete 1800-2000 g. ( 3 mérés, 3 eredmény.)
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
h@jni

Napirendes rész? Hát... majd meglátjuk!
Mi van a fürdetéssel? Én a zanzásítottban ilyet nem nagyon találok!
Sírásfajták! Feltalálta a spanyolviaszt! Én a macskámnál is tudom, h mit nyávog, a kutyánál is, h mit ugat! Mert ők is különbözően teszik. Bocs a hasonlatért!
Gondolom a gyerekemnél is fogom tudni egy idő után... suttogás, ütögetés nélkül is!

Kép
ermoni

Rita linkjét nem dobjátok át? Vagy már megtettétek, csak vak vagyok? :shock:

Kép
ermoni

Móni:
átküldtem

Kép
Kép
h@jni

Hajni :shock: :shock: mi az, h meszesedik a lepény? ezek szerint császár lesz, ugye? ha jól emlékszem Marcis élményeidre, nem is bánod nagyon, vagy igen? :roll: az meg, h kicsi... Nagymamám és Móni is megmondhatja, h majd megnő kinn! csak szép fejlett agya és tüdeje legyen! az meg már kb kész!
ne szomorkodj!!!!!

Móni, zanza? ez melyik suttogó? én az első könyvet kaptam kölcsön. a suttogás meg szerintem inkább a csitító susogás, nem?
mihez hasonlítod te a meg sem született gyerekeinket????? :evil: :evil: :evil:

viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiccc voooooooooooooolt...hihi, ja, jó a hasonlat!
egyébként meg úgyis az számít, h milyen magabiztos vagy, nem? és türelmes és nyugodt, amennyire tudsz/lehet. mondjuk egy csecsemős nővérnek nem nagy kunszt. engem sem vereget senki vállon, h milyen jól tudok angolul... ugye... :wink:
ösztönanya leszek, eldöntöttem 8) 8) 8)

Kép
an°°di

Hajni!
Na, most lelket öntök beléd! Felejtsd már el a méreteket, ezek az uh-k megbízhatatlanok!
Hát, én is császárra készülök, túl éljük, ne izgulj!
A méhlepényt nem értem... a saját dokid mikor látott utóljára? Neki higyj, ne a babamozinak! :roll:
Mintha kicsit össze-vissza méregettek volna: 3 mérés 3 eredmény!
Menj el sima uh-ra, h megnyugodj és ha faros, akkor faros! Ez legyen a legnagyobb baj!

Kép
ermoni

Andi:
nem tom, h császár lesz e. Még reménykedek, h visszafordul.
Igazából magam sem tudom, h örülnék e császárnak. Mert azért az mégiscsak műtét. Szval inkább szülessen természetesen, ok az akkor szar, de a csaszi meg utána, meg ott marad a heg.

Nem az a bajom, h kicsi. Az nem érdekelne. Hanem az, h nem fejlődik. Annak csak van oka. Hogy eddig fejlődött most meg nem.Szval nem érdekelne, ha végig kissebb lett volna és egyenletesen fejlődne. De így azért gáz. :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
h@jni

Móni:
dokim 32 hetesen látott, akkor ok volt a méhlepény, most valami 2. es vagy mi, ami már meszesedik, de még áll. nem annyira gáz. a 3-as a szar.
3 méret pedig:
1-2 mm eltérés, szval kb 1 hét ide-oda.

Kép
Kép
h@jni

Na, most megnéztem az adatainkat a neten.
Mindenhol mást ír.
kissebb mind szerint, de azért az sem mindegy, h 4 vagy 2 héttel.

Kép
Kép
h@jni

és mikor mész legközelebb a dokidhoz, Hajni?

lehet, h kicsit lelépek, mert zsibbad a vállam. de mindenképp visszajövök még!
:arrow:

Kép
an°°di

Hajni! Köszi a linket! Rita hogy ki van simulva... Jaj, csajok, nemsokára mi így ölelgetjük a pólyás picinket! De jó!
Hidd el, h ha egy másik helyen is megnéznének, akkor más eredmények jönnének ki.
Az orvos unokatesóék amikor várták a gyereket állandóan azzal dicsekedtek, h mekkora nagy az uh szerint! Olyan nagy, h pfú! 3200 grammal született a gyerek! Na az nem nagy! Pont jó és kész!
Én nem akarom elhinni, h nem nő!
Menj el rendes dokidhoz is! Hogy megnyugodj!
Andi! Bocs az állatokért.... :lol: És mit akarsz Te suttogni? Nekem komoly megbeszélnivalóm van a lánykámmal nem suttognivalóm! :lol:

Kép
ermoni

Andi:
27-én megyek a dokimhoz elvileg, de lehet felhívom, csak szerdáig nem érem el. :cry:

Móni:
mindenképp csináltatok vele uh-t.
Amugy ez a hú de nagy nálam is befigyelt. Ugye Marcit is 4860ra becsülték és 3250 lett. :oops:

ÁÁÁ, nem bírom, asszem bőgök...
Apuka is elment, próbált vigasztalni, de azt ugye ilyenkor nehéz. :roll:

Kép
Kép
h@jni

Suttogó zanza- Zsu hívta fel rá a figyelmet! Az első kettő lényegét kiadták egy harmadikban! Szal, még jó, h 7 bőre van egy rókának!
Csajok, egy éve Splitben shoppingoltam! Most néztem meg! És akkora adag fagyit (és milyen finomat) nyomtam le....
Se Málta, se Horvátország...
Amúgy meg ezen a hétvégén mentünk volna a Tátrába, ha bevállalom... már ott lennénk! Jaj, én nem bírok egyhelyben ülni...
Na majd Jankával! 8)

Kép
ermoni

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?