Sziasztok!
Gyönyörű ez a kislány
Bee!!!! Istenem, de szép!!!
Pattogónak és
Mirosznak óriási gratula! Jézusom, kit hagytam ki?
Annyira jó már mamiként olvasgatni titeket!
Bogesz: fel a fejjel... bent nem marad!
Amúgy tök nem értem miért hagynak kínlódni. NÁlunk a klinikán az a szokás, hogy ha túlhordásod van, akkor befektetnek és egy-két nap után megindítanak. Nem értem miért és mire várnak!
Jucu: csak ámulok! Nem bírod a belső varratot?!
Hát én ilyet még nem hallottam! Jesszus, hogy mik vannak!!! Szegénykém, hogy fájhat amikor piszkaturáznak! ÚÚÚÚgy sajnállak!
Én a kiborulás szélén állok. A gyerek abszolút ébreszthetetlen! Már kezdek kétségbeesni! Éjjel úgy kell keltnem, hogy szopjon, így sem bírtam ma pl. 40 g-nál többet beleplántálni... egész éjjel, hangsúlyozom!!!! És egy órája ismét csak ennyi futotta!!! Már tápszert akartam adni üvegből, 20g sikerült.... úgy szorítja össze a száját, hogy egyszerűen nem lehet beletenni a cumit... egy órán keresztül szopik, áh, inkább alszik a cicin... már mindenhogy próbáltam ébreszteni.... vetkőzés, bőr-bőr kontaktus, talpmasszírozás, arccsipkedés, szóval minden ami elképzelhető...
Ja, és hab a tortán ami feltette az i-re a pontot:
Anyósomnak 39 fokos láza volt három napig... fájt a torka, köhögött, stb.... erre ma felhív, hogy jön délután. Mondom: már jobban vagy?, mert tegnap még lázas voltál... Erre ő: persze! Különben nem mennék....
Na, ti ezt elhiszitek?! Az agyam eldurran! Képes idejönni az egy hetes gyerekhez úgy, hogy tegnap a saját elmondása szerint is egész nap feküdt mert olyan sz..ul volt!!! Kész vagyok!
Bocsi a kiborulásért, de a négy gyerekkel egyedül vagyok reggel óta, és annyira kivannak az idegeim, hogy csak bőgnék.... Tegnap délután is egyedeül hagyott a kedves férjem, mert temetésre kellett mennie. Szóval teljes K.O. vagyok!