Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok csajok!
Hát úgy néz ki lassan velem is lesz valami.
Tegnap egész nap 10 percenként jöttek a fájások, de mindegyik 20-30 másodpercig tartott és elviselhető volt gondoltam ez még nem az. Este mentem a dokimhoz.Csinált rajtam akkupunktúrás kezelést.Na azóta felerősödtek a fájások,de még nem mértem,majd mostantól.Egész éjjel nem aludtam csak a 2 fájás között,de már nem bírok aludni.Ja meg ennek hatására a nyákdugesz is elkezdett szépen darabokban távozni. Úgy néz ki lassan készül kifelé az én manóm is. :D Még a végén képes lesz aznap megszületni mire ki vagyok írva. :D

KépKép
dudu_84
 
 


Dudu,
úgy látszik, eléggé össze vagyunk hangolva. :) Nem merem elkiabálni, de talán végre nálam is elkezdődött valami. Kb. éjjel 3 óta folyamatos fájásaim vannak, a kezdeti néhány 10 perces után többnyire 7-8 percenként jöttek, most meg úgy jó fél órája kezdenek 5 percesek lenni. Ja, igen, és nyákdugesz nálam is nekikezdett kimászni, szép kis pirosas trutymák. :roll: Jaj, lányok, ugye, most már tényleg lesz valami, és nem fog abbamaradni? Mégis mennyi ideig kell ötperceseket produkálni ahhoz, hogy már el lehessen indulni?

italoman
 
 


Ritkulnak a fájások... Kép

italoman
 
 

 
 

Ildi!
Nekem azt mondta a doki,hogy az ötperces fájások egyenként tartsanak legalább 60 másodpercig és legalább egy órán keresztül.És csak akkor induljak el.

KépKép
dudu_84
 
 


Dudu,
ezek szerint igaza volt a dokidnak, merthogy nekem max. 30-40 mp-ig tartottak, és szerintem nem volt egy óra az az időszak. :cry:
Veled mi a helyzet?

italoman
 
 


Hello!

Lassan megyek CTG-re, de semmi nincs...mégcsak keményedés sem volt hajnalban, úgy aludtam mint a bunda!!! Reggel meg fel kellett keltenem a picurt, annyira nyugiban volt, már azt hittem vmi baj van, de végül beindult!

Ildikó, Dudu, Bogesz: Szupik lehetnek a fájások! Én is legszivesebben szülni indulnék a kórházba, nem csak sima CTG-re! :cry:

Pá: Judit

mamiblue
 
 


Ildi nekem azóta is folyamatosan jönnek a fájások 5 percenként, de változó hogy melyik milyen hosszú.pl 60,60,40,50,30,40....
Most mérem mindegyiket,de tanácstalan vagyok. Amúgy fél 2-re van időpontom nst-re,meg utána megvizsgál a dokim is. Ha addig kibírom,mert megvallom őszintén hogy mostmár nem olyan kellemesek ezek a fájások.És mi jön még ezután?
Azt hiszem megfürdök egy kád meleg vízbe.Meglátjuk elmúlnak-e a fájások.Ezt a szülésznőm javasolta.

KépKép
dudu_84
 
 


Judit,
lehet, hogy délután még én is csak sima ctg-re megyek... Egyébként tarts ki, mostanáig én is úgy aludtam, mint a bunda. :wink:

italoman
 
 


Dudu,
szerintem ha még egy ideig 5 percenként jönnek, akkor nyert ügyed van. :wink: Legfeljebb egy picit előbb mész be a kórházba, s ha más nem lesz, megvárod a ctg-t meg a vizsgálatot, az már tuti lesz. De jó neked, drukk-drukk! :D

italoman
 
 


Ildi köszi a drukkokat. én is drukkolok neked,meg persze mindenkinek aki szeretne végre megszülni.

KépKép
dudu_84
 
 


Jó reggelt!

Dudu micsoda hírek :-)
Ildi ...hajrá neked is...kívánom már azokat a fájásokat 5 percenként.....jó 60 mp -ig.oké?? :wink:
Judit
Neked meg azt kívánom,maradj bent ma és lásd meg a kis csodádat!Most már kibújhat ...hiszen annyira várjátok már ti is.
Szóval szülésre fel csajok!!!!!!!
Kinél szülsz egyébként?????
Jucu

Kép

Kép
jucu
 
 


Dudu, Ildi, Judit, mennek a drukkok!!! Remélem, hamarosan ölelgethetitek a pelyhes kis tejszagú jószágokat!! Ildi, nekem a kórházban ritkultak a fájásaim a gyógyszer után ... szóval ne gondold, óh, ne, hogy (m)ilyen a világ... :)

Huni, csak nem bent kellett maradnod?

Bogesz???? Tudtok róla?

Eszterem reggeltől nyűgös, szél bántja. Mamik, mit csináltok ilyenkor? Valami trükk? Most épp hason fekszik, cumizik, látszólag nyugodt. De én már nem dőlök be ilyeneknek...

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


Jó reggelt mamik!

Túl az első itthon töltött éjszakán. A kis Hanga simán aludt, szopizott, büfizett aludt, mig a két szülő ronggyá aggódta magát, főleg apuka hogy mi lesz ha bealszunk tök mélyen stb. Tehát Hanga friss és fitt, most is alszik, a kis drága szanaszét szopizta ismét magát, várjuk a gyerekorvost, most én megpróbálom magam rendberakni addigra.

A szülés egyedüli hátránya számomra a megjelent aranyér, ma felhajtom mennyi kilója :D:D:D

Hbogesz miatt aggódom egy picit, lehet hogy már szül, mert az én szülésem is hasonlóan alakult mint az övé, a tünetek tök ugyanazok voltak.

Aki éppen szül, szülne kitartást (lassan a táblázatunk lefogy, aki még várakozásban van kitartást, megfogja érni higyjétek el, a babázós kismamáknak meg sok tejcsit és sok pihit.

Hol lehet a képeket feltölteni?

pusz

Kép
sziszike77
 
 


agnesgoboly: én két trükköt csináltam
egyik a hold nap masszirozás
a másik pedig a fenékbe szélcső

tök szupi mind2, hangát két napig bántották a szelek, apa este megcisnálta neki, 2 mspre rá már aludt is

Kép
sziszike77
 
 


Sziasztok!

Gyönyörű ez a kislány Bee!!!! Istenem, de szép!!!
Pattogónak és Mirosznak óriási gratula! Jézusom, kit hagytam ki? :oops:
Annyira jó már mamiként olvasgatni titeket!

Bogesz: fel a fejjel... bent nem marad! :) Amúgy tök nem értem miért hagynak kínlódni. NÁlunk a klinikán az a szokás, hogy ha túlhordásod van, akkor befektetnek és egy-két nap után megindítanak. Nem értem miért és mire várnak! :roll:

Jucu: csak ámulok! Nem bírod a belső varratot?! :roll: :shock:
Hát én ilyet még nem hallottam! Jesszus, hogy mik vannak!!! Szegénykém, hogy fájhat amikor piszkaturáznak! ÚÚÚÚgy sajnállak!

Én a kiborulás szélén állok. A gyerek abszolút ébreszthetetlen! Már kezdek kétségbeesni! Éjjel úgy kell keltnem, hogy szopjon, így sem bírtam ma pl. 40 g-nál többet beleplántálni... egész éjjel, hangsúlyozom!!!! És egy órája ismét csak ennyi futotta!!! Már tápszert akartam adni üvegből, 20g sikerült.... úgy szorítja össze a száját, hogy egyszerűen nem lehet beletenni a cumit... egy órán keresztül szopik, áh, inkább alszik a cicin... már mindenhogy próbáltam ébreszteni.... vetkőzés, bőr-bőr kontaktus, talpmasszírozás, arccsipkedés, szóval minden ami elképzelhető...
Ja, és hab a tortán ami feltette az i-re a pontot:
Anyósomnak 39 fokos láza volt három napig... fájt a torka, köhögött, stb.... erre ma felhív, hogy jön délután. Mondom: már jobban vagy?, mert tegnap még lázas voltál... Erre ő: persze! Különben nem mennék....
Na, ti ezt elhiszitek?! Az agyam eldurran! Képes idejönni az egy hetes gyerekhez úgy, hogy tegnap a saját elmondása szerint is egész nap feküdt mert olyan sz..ul volt!!! Kész vagyok!

Bocsi a kiborulásért, de a négy gyerekkel egyedül vagyok reggel óta, és annyira kivannak az idegeim, hogy csak bőgnék.... Tegnap délután is egyedeül hagyott a kedves férjem, mert temetésre kellett mennie. Szóval teljes K.O. vagyok!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok,nemrég értünk haza a ctg-ről.Fájásokat már elég szépen mutatott,úgyhogy remélem nálam is beindul valami.Egyébként azt hittem megint be kell mennem a kórházba flowmetriára,mert az istennek sem akart felébredni a kisasszony,de annyit épp mocorgott,hogy a doki azt mondta rá,hogy jó.
Akinél készülődik valami,mennek a drukkok,de csak,hogy tudjatok róla,marhára irigy vagyok :oops: :lol:
Dudu,szerintem te ma már bent maradsz :lol:

Kép
Kép
huni
 
 


mandalám engem hagytál ki! :cry:

Kép
sziszike77
 
 


Mandala,szerintem ne engedd még anyósodat,hogy menjen!Oké,hogy kíváncsi Mesire,de azért lehetne esze...
Gyerekorvost nem kérdezted,hogy mit csinálj?Vagy védőnőt?Szerintem hívd fel valamelyiket.LEgalább te is megnyugszol...

Kép
Kép
huni
 
 


Ági,
az izgi lehetett, amikor már a kórházban kezdtek ritkulni a fájásaid... :shock:

Sziszike,
a képfeltöltéshez találsz útmutatót a gmailen!

Mona,
látom, végül sikerült a képeket felraknod, nagyon ügyi vagy! Akárcsak Betsy meg mindenki más, aki szintén tett fel bámészkodnivalót. :) És irtó cukik a porontyok! :D

Mandala,
miért nem mondod meg egyenesen annak az érzéketlen nőszemélynek, hogy ne jöjjön ilyen állapotban? Szerintem ne törődj vele, ha megsértődik, a te lelkiállapotod meg főleg a pici egészsége fontosabb. Legfeljebb sárkányeregetés lesz a vége. :D

italoman
 
 


csináltam új vonalzót,

Huni: még áttudsz motorozni hozzám, itt vagyok a közeledben :D:D hátha meghozza az ingert, de tényleg kitartás

Kép
sziszike77
 
 


Sziszike! Köszi a tippeket, de tulajdonképpen mik ezek?? Tudatlan vagyok, kérlek, homályosíts fel, esetleg hol tudok utánanézni? És hol laksz, hogy ilyen közel vagy?

Mandala, szerintem változz Anyatigrissé és ne engedj beteget egyik gyereked közelébe se!!!

Huni, már alig várom, hogy találkozzunk, úgyhogy csalogasd ki Zsófit :) ...

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


Sziszike,Pest nincs valami közel hozzánk(60km),és motorom sincs.De kocsink az van,ja és apának van quadja :lol: .

Ági,én lennék a legboldogabb ha már készülne kifelé :D .Mondtam is apának,hogy én azt se bántam volna ha ma már bent fogtak volna.CSak Gábort lesz nehéz itthon hagyni.Mikor rágondolok,hogy nem lesz velem,a sírás kerülget :cry:

Kép
Kép
huni
 
 


rákoscsabán lakom

Kép
sziszike77
 
 


Hajrá csajok, minden kismaminak megy a drukk! :wink:
Mi az a szélcsövezés, hogy csináljátok? :oops:
Tegnap Dani nagyon megérezte szerintem ezt a szeles időt, ugye panaszkodtam hogy délelőtt nem aludt, aztán 2körül elcsendesedett, este 6-ig aludt 2részletben, és éjjel 2-ig fent voltunk, de ekkor már annyira kivoltam, hogy bőgtem. Már nemtudtam mit csináljak vele :oops:

Ma voltunk a védőnőnél, 3800gr. Hát a csaj is meglepődött, mondtam neki hogy nagy falánk, de nem a ciciből, mert azt sajna alvásra használja, hanem a cumisüvegből :?

Kép
mona76
 
 


Sziszi!
Ez a szélcső dolog engem is érdekelene! Hol lehet venni, miként működik?
Köszi
K

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest
 
 


Mandala: Másik topikban olvastam, hogy szintén ébreszthetetlen volt a pici! Bevitték a kórházba és ki volt száradva infúziót kapott és teljesen rendbejött!!!Ő is picike súllyal született!!!

Nálam semmi! :cry: De teljesen ki vagyok purcanva, még jó, hogy itt van anyukám , elvan a kölykökkel...nem is tudom mit csinálnék velük ilyen állapotban!

Judit

mamiblue
 
 


Mona: Úristen már 3 hetesek vagytok!!! kész nagyfiad van már! Szélcső: gyógyszertár, én biztos csak utolsó megoldásként használnám!

J.

mamiblue
 
 


Na lányok,
megyek ctg-re, aztán megkérem a dokit, hogy jósoljon nekem valamit kávézaccból. :roll:
Szerintem még jövök (bár jobb volna, ha nem... :lol: ).

italoman
 
 


Sziszke: Óriási gratula Nektek is!!! Bocsánat és ezer elnézés, hogy épp Titeket hagytalak ki! Tudd be kérlek a lelkiállapotomnak! Léccciiiiiiiii!!! :oops: :oops: :oops: :oops:

Anyatigris lettem... felhívtam a banyát, hogy a kicsinek folyik az orra (ami sajna igaz is), úgyhogy a látogatást tegyük át máskorra... amúgy nem lehet annyira kíváncsi... eddig ezt az utóbbi két napot kivéve az egész életét itt töltötte.... jó, oké sokat segített, de reggel idejött és este 9-kor ment el... addig meg babázhatott eleget, nem?! Most pihentesse(n) egy keveset....

Mona: a szélcső a gyógyszertárban kapható. Ilyen kis vékony gumicső, amit bekrémezel popsikenőccsel és bedugod a popójába. Aztán azon keresztül ki tud jönni a puki amit a zárógyűrű esetlegesen bent tart. Megkönnyebbül a kicsi... nekem nagyon bevált, anno mindegyik gyereknél használtam. Sztem jobb, mint a lázmérővel piszkálás....

Ildi: inkább csak üzenj! Mondjuk azt, hogy bentartottak mert nemsokára babázol... :wink:

Mamiblue: hát ettől félek én is.... az infúziótól! Mondjuk most egy órája belenyomtam 30 fejt tejet és 30 tejet ciciből, szóval most 60 van a pocakban. :) Most megyek alukálok, mert kivannak az idegrostjaim.... pá lányok, és még benézek... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Hát, lányok, lassan én is elköszönök. Voltam ctg-n, plusz a doki megvizsgált, és azt mondta, hogy szerinte ebből még ma baba lesz. Egyujjnyi a méhszáj, a baba feje beállva, a fájások kezdenek megint sűrűsödni, szóval azt mondta, hogy legkésőbb 5-kor jelenjek meg a cókmókommal. :lol: De ha megint átváltunk 5 percesekre, akkor mehetek előbb is. Szóval érzékeny búcsút veszek tőletek, babázzatok sokat (már aki teheti), a sorstársaknak kitartás, és drukkoljatok, lécci! Majd üzenek valakinek a már lebabázottak közül, legalább ti már biztosan nem rohantok el váratlanul szülni. :wink:

italoman
 
 


Idli, hajráá! Várjuk a híreket!

Mandala, köszi a szélcső-infókat. Lehet, hogy mi is rávetemedünk. Remélem, a Kislánynak nem lesz szüksége infúzióra.

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


Sziasztok!

Ildi!
Hajrá! Könnyű és gyors szülést!

Mandala!
Mesi egy kis tündér!
A problémáid megegyeznek a miénkkel...Leilát nagyon nehéz felébreszteni, pedig számos praktikát mutattak a kórházban. Még mindig elég sárga, azt mondja a dokinéni ezért ilyen aluszékony. Bazsó is ilyen volt. De legalább amikor fenn van enne normálisan.De csak 40-50 amit hajlandó beszipákolni, aztán kilöki a cicit a szájából, pedig tejcsim van rendesen. Hiába 3. gyerek, mindegyik feladja a leckét a maga módján. :cry:

Huni!
Azt hiszem te kérdezted a fülbevalót... Én úgy sajnáltam, először nem is akartam, majd ha ő szeretne magának. De apa ragaszkodott és a védőnéni is azt mondta így pár naposan a legjobb lyukasztani...Hagytam magam rábeszélni. van egy szülésznő aki évek óta lyukasztgatja a kislányok fülét, őt kértem meg és a hazajövetel napján megcsinálta...
bee73
 
 


Vonalzónk már nem aktuális :lol: Kéne újat csinálni...
bee73
 
 


Mandala
Mesi baba pici, könnyen kifárad...
Ilyenkor átmenetileg lehet, hogy jobb bimbóvédővel szoptatni, vagy a lefejt tejet adni... a szopi közben nagyon kifáradnak az ilyen picurkák...
http://www.szoptatasert.hu/belso.php?in ... _problema2

Bee
Sárgaság evés hatására fog múlni...

Ildi
Drukk.... csak nem marad benn az a csemete... :wink:

Ma kirándultunk... voltunk a gyerekorvosnál...
Valentin 2900g, Felipe 2910g... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Volt pocak és kobak UH... valamint a csípőjüket is megnézte a doktor bácsi... MINDEN RENDBEN!
Annyira boldog vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


"Bogesz vagyok, ma 13:30-kor 53 cm-rel 3250 g-al Szaffi baba gatmetszessel 10ora vajudassal megszületett! Jol vagyunk,apa hösies volt! Sok sikert a többi maminak!"

Bogi, gratulálok, sok-sok tejcsit!!!

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


Bogesz
Nagyon sok boldogságot!
Vendég
 


Hello!

Ildikó: Hajrá!!! Úgy látommindneki megszül elöttem!:)

Bogesz: Gratulálok! Na, azé ne a párodat dicsérjed már! Hát Te szülted a babócát! :)

Judit

mamiblue
 
 


Még ilyen hírekre jönni :lol: !

Bogesz nagy-nagy gratula,jó egészséget sok tejcsit!

Ildi mennek a drukkok,de nagyon irigy vagyok ám... :lol:

Sabine,szépen fejlődnek a lurkók :D .Örülök,hogy minden rendben van :) .Hihetetlen,hogy már mindjárt 1hónaposak!

A szélcsőről én is olyan véleménnyel vagyok,mint Judit.Utolsó megoldásként jöhetne nálam szóba csak.

Kép
Kép
huni
 
 


Bogesz
Nagy - nagy gratula!!!!! :D Sok boldogságot, és tejcsit mamának és babának!! :D

Mi is voltunk már pocak, kobak- és csipőultrahangon. Nálunk is minden rendben :D :D :D

Hajrá Ildi!!!! Várjuk az sms-t, és a képeket!!! :D

Mandala
Nehogy már!! Olyan tökös csaj vagy, négy gyerkőccel boldogulsz. Nagyon ügyi vagy, számomra az energiád irigylésre méltó. Szóval nem blues-olni, fel a fejjel :) Anyós pajtit pedig el kell hessegetni. Én a tanácsotokra elég erélyesem megtettem.

Sziszike
Hold nap masszirozás a mi? :oops:

mikegirl
 
 


érdés:
A szélcső használatáról szeretnék tájékozódni:
- Ajánlott vagy nem? Miért igen, miért nem?
- Hogyan kell helyesen használni (szélgörcsök esetén)?
- Milyen gyakran lehet használni?
- Használat után kell-e fertőtleníteni (ha igen, hogyan)?
- Mi a szakemberek véleménye a szélcső használatáról?
Válasz:
Én otthoni használatra szélcsövet két esetben ajánlok. Egyrészt ki lehet váltani vele a hőmérőt, amikor a csecsemő nagyon nehezen, vagy ritkán ürít székletet. Ez puhább, kíméletesebb, mint a kemény hőmérő. Ebben az esetben azt ajánljuk, hogy a szülők a második nap délutánján próbálják meg a szélcsövet kb. 1.5-2.0 cm-re felhelyezni, és kissé mozgatni, ezzel székelési ingert keltve. Ha ez nem segít, másnap reggel újra próbálják, ha ez is eredménytelen, akkor már kúpot (glicerin) kell használni. Persze még ideálisabb, ha kamillateával, széklethajtó gyümölcslével oldjuk meg a székrekedést. Másrészt meg lehet próbálni a babáknál hasi görcsök, hasfájás esetén is. Azonban hatékonyabb, és jobb megoldás a megfelelő görcsoldó cseppek használata, a baba pocakjának alapos masszírozása. Nem minden hasfájás oka a fokozott gázképződés, ezekben az esetekben a szélcső hatástalan. Én otthoni használat esetén nem szeretem, ha a szülő a szélcsövet magasra helyezi, bár ezt nem is nagyon teszik. Használat előtt a szélcső végét szükséges babaolajjal, popsi kenőccsel bekenni, a baba lábait felemelni, hasa felé hajlítani, és a szélcsövet kb. 2-3 cm-re felhelyezni. Otthon magasabbra ne! Ezután lehet kicsit forgatni. A használat gyakorisága nem korlátozott. Használat után elegendő szappanos vízzel elmosni, amennyiben csak egy gyereknél használják. Még egyszer hangsúlyozom, inkább ajánljuk az anyatej táplálást, a puffasztó ételektől mentes menüt a puffadós csecsemőknek, ill. a görcsoldó folyadékok használatát, mint a szélcsövet.
Dr. Gömöri Ágnes

Kérdés:
Kislányunk 6 hetes lesz. Szinte kizárólag anyatejet kap. A problémánk, hogy csak 2-3 naponta van széklete, amire azt mondták, hogy normális, viszont nagyon erős szélgörcsei vannak. A Tűzoltó utcai kórház UH szakrendelésén megnézték, semminemű elváltozást nem találtak, csak annyit mondtak, hogy nagyon gázzal telítettek a belei. Javasolták a bébiszélcső használatát, ami a gázok kivezetésében és a székletürítésben is segítséget nyújt. Nem okoz-e hozzászokást, ha a szélcsövet naponta használjuk, amikor szemmel látható görcsei vannak a babának (lábát felhúzza, rugdos és nagyon keservesen sír), illetve mivel a használatot követően az ingerlés hatására a székelés is megindul, nem okozhat-e olyan függőséget, amely a későbbi ingerlés nélküli székletürítést megnehezíti.
Válasz:
Nem okoz csecsemőnél hozzászokást a szélcső használata és nem változtatja meg a későbbiekben a gyermek székelési szokásait. Más a helyzet 1 éves kor után, amikor a székletürítés forszírozását kúp, vagy eszköz használatával a kisgyermek már negatív élményként éli meg. Pici babánál ez még nem jelentkezik, sőt közérzetét javítja a gázoktól és a széklettől való megszabadulás. Az életkor előre haladtával a bevezetett rostos gyümölcsök, zöldségek, az emésztés javulása szerencsére általában megoldja ezt a problémát. És a szélcső használata feleslegessé válik.
Dr. Gömöri Ágnes
Vendég
 


Bogesz űnekem is küldte az sms-t, de igy már ez nem aktuális

Nap irány és Hold irány: napocskát rajzolunk a hasára és holdat felváltva hatszor a köldöke alatt, a nap az óramutató irányával a hold pedig a jobb oldalon

szélcső: 180ft a gyógyszertárban és fel kell dugni a kis popóba majd befújni, ömleni fog az elakadt kaka, és a gyerek megnyugszik

a suttogóban egyébként minden le van irva centiről centire, három barinőmnél kipróbált, hát nem biztos hogy minden gyereknél 100%-os

mi a kórházban megcsináltatuk a fülbevalót, igy a gyerek már nem fog nagyobb korában a lyukasztással bajlódni
Kép

Kép
sziszike77
 
 


Vendég
 


Sziszike
Szélcső befújás nélkül is működik... :wink:
Vendég
 


Bogesz Gratula nektek a pici lányhoz!!!

Ildi neked meg megy a drukk ezerrrel, üzenj ha bármi van:)

Tegnap voltunk Uh-n hát nem egy óriás babszi, becsült érték 2870gr, de ma a dokim azt mondta nekem az pont elég 165cm.nek:) na majd meglátjuk.

Ma megvizsgált és azt mondta csajok, mostmár bármikor bármi lehet, na bevallom öszintén ma volt a napja, amikor betoj..m :oops: :oops:
Méhszáj:2100 és babszika feje is eléggé lent van......
A Ctg-n is nagyon jól viselkedet manókám végig mocorgott és csuklott:) majd a végénél sokkot kaptam, egyszer csak elkezdett sípolni a gép, én meg persze megijjedtem, majd a nővér nyugodtan közölte "jaj, csak kifogyott a papír"- na köszi :? :evil:

Pulszban ma kiderül, hogy már nem a Jánosba szüleszt, hanem a II. számún..... na még jó, hogy rákérdeztem, különben?! :oops: :shock:
Valaki szült ott közületek? Az esetleg dobhatna pár infót!!! Egyébként hétvégén megyünk apával és feltérképezzük:)
És még egy dolog kiderült, mostmár nem biztos benne a dokim, hogy császárra lesz szükségem, még jó hogy ezt is közli
velem... :evil:

Csajok segítsetek ki milyen homeópátiás gyógyszert szedett és hogyan és mennyit és stb....valaki segítsen :oops:

Csajok ti hsználtattok haskötöt vagy valami ilyesit? Van haszna vagy érdemes én nagyon félek, ohgy nem fog vissza menni a hasam..... :oops: :oops: :roll:

Na puszika mindnekinek

Kép
kis pupu
 
 


Kis pupu
Haskötő... szerintem felesleges...
Vendég
 


Kép

Már rámjön a farmerem... :lol:
Vendég
 


Bogesz!
Nagy-nagy gratula ! Kívánok nektek sok boldogságot és sok tejcsit!


Dudu!
Neked is mennek a drukkok!
bee73
 
 


Sabine!

Irigyellek...Tegnap mázsáltam meg magam, még 7 kiló plusz van rajtam :cry: . Bár a hasam úgy tűnik gyorsabban húzódik vissza mint az előző két szülés után.
bee73
 
 


Hello!

Kis pupu: Én még soha nem használtam haskötőt, de egy darabig úgysem a hasaddal leszel elfoglalva...:) Én szedek homeopátiás cuccot...illetve már egyre ritkábban, mert én a túlhordás ellen szedtem, de látod, már a 40. hát 3. napon járok!:( Ennyit erről...
szóval nekem nem használt, pedig nem ittam kávét sem, meg mentolos fogkrémet sem használtam!

Lassan elfogynak a pocakok, én bízom benne, hogy a hétvégén vagy az ünnep alatt megszülök! :wink:

Judit

mamiblue
 
 


kis pupu
Én hordok - épp ma mondta apa, hogy milyen jól visszament a pocóm. Persze még nem teljesen a régi, de alakul. Végülis holnap lesz három hete, hogy Babszi megszületett

Most ment el a doktorbácsi. mondta, hogy a zöld kaki azt jelenti, hogy nincs minden rendben a bélflórával. :( Mondott is valamit, apa épp most szerzi be a gyógyszertárba.

Éjszaka hőemelkedésem lett, fájtak a végtagjaim, a fejem. Kiderült, hogy begyulladt a cicim. Nekem, aki mást sem csinál, mint fej :shock: Fel is írtak antibiotikumot, de csak akkor szedjem majd, ha tartósan 38 fokos lázam lesz. Sajna hat Babszika bélflórájára, és nem jól..... :(

Ja, és képzeljétek, tanuljuk a fekve szopit. Babszi most már 90-et evett ciciből. Úgy látszik, hogy érdemes volt nem feladnom, kezd rákapni a cicizésre :)

mikegirl
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?