Panny! Elkezdtem az elejétől olvasni a Jónás-os topikot a 20-ik oldalig jutottam eddig.
Nagyon hihetőnek látszik.
Megcsináltam én is a táblázatomat, csak két dolgot nem értek, légyszíí homályosítsál már fel.
1. A fogamzás időpontját augusztus 20-ára rakta. Namármost a mensim mára várható. Ha talán megjön, és még olyan mintha nem is lenne, és bepróbálkozunk van esély? Akkor mi a helyzet ha én középidőben megérzem, mert olyankor fáj a hasam, a Jónáska meg két héttel későbbre rakta. A hődet mérted közben, használtál ovi tesztet?
2. olvastam, hogy létezik valami faktor, vagy számozás, ami a rendelklenességekre, vagy a baba betegségére utalhat. Ezt én hol találom meg???? Amit csináltam táblát az astro lapon, ott ilyen számokat nem láttam sehol. Kíváncsi vagyok vajon ha visszamenőleg megnézném, vajon kimutatta volna a kisfiam betegségét?
Mert tuti biztosra akkor gyártottuk novemberben, mikorra a naptár rakta
És meggyőző, hogy számos boldog kismamának sikerül a gyermekáldás e módszer segítségével. Nagyon hajlok affelé hogy beleagyjak apait anyait.
Ja meg írnak a lányok valami zöld meg piros napokról. Az én táblámon csak be van jelölve az idő plussz piros csík az utolsó napon. Előtte kb 1héttel egy világos pötty, utána egy héttel egy sötét pötty...
zöldet nem láttam, vagy nekem kell kiszámítan???
Elnézést ha egy kicsit sok voltam
Sok - sok puszi Mindenkinek, és kellemes hétvégét!!!
Csók
Nyusz