Szasztok!
Áfi, ha itt vagy/leszel: egyelőre még anyuékhoz sem jutottunk el, úgyhogy lehet, a tali elmarad... Boccccs...
Gyerekeimet megszállta az ördög, Hanna belefáradt az üvöltésbe és elaludt, Árminkám meg itt hintázik épp... Nem bírtunk eccerűen elindulni innen az istenhátamögül.
Egyfolytában Timesz jár a fejemben, én se értem, hogy lehet ez... De ezeket a nyavalyákat elég jól tudják gyógyítani, biztos nem lesz semmi baj... Még jó, hogy kiderült...
Rékababa (Timi) üdv itt!
Hogy te is miken mentél keresztül... Szokodi? Hallod, mikor olvastalak, hirtelen aszittem, a barátnőmet olvasom, annyira hasonló a történetetek (még a koraszülés is)... De persze nem ő vagy.
Szokodi (akit "magunk között" elneveztünk Szopodinak
) ugyanezt csinálta vele, mint veled: a 30akárhányadik héten közölte vele, hogy kicsi a gyerek feje, irány Pécs... Ment is a szerencsétlen, természetesen semmi baja nem volt Zsófikának. Azóta már egy 1éves kisördög (igaz, ő is kicsit korábban érkezett.) De a stílusa, amit írtatok... Nemsemmi... Nem szeretnék vele összefutni, biztos ott bőgném el maga én is, amilyen nyúlszívű vagyok... Megamúgyis.