Új privát üzeneted érkezett!

Próbáltam én tegnap is időpontot kérni, de nem vette fel tegnap egész este!!! :x Majd ma este 7-8ig csörgetem, hátha...
Értem lehet szorítani a holnapi cukormérésen... :roll: fél 9re megyek, utána jövök a hírrel hogy akkor mégis Kun vagy mégse vagy mi van.
Vendég
 


Emma üdvözöllek az allergiások között :cry:
Évekig gyógyszereket szedtem,meg orrspray,meg amit el tudsz képzelni.
Mikor Kristóffal terhes lettem,szinte teljesen elmúlt,igaz,minden nap ittam a calcimuscot. Szopi alatt meg homeopátiás bogyókat-egy darabig tök jó volt.
Aztán ismét gyógyszer,majd abbahagytam,hogy jöhessen a tesó,aki jött is :D
Szenvedtem rendesen,calcimusc mellett is,aztán kicsit jobb lett,majd nagyon jobb :)
Most minden másnap iszom az injekciót,jól elvagyok.
Vendég
 


Ja, tényleg, Áfi, emlékeztem, hogy pénteken mész, csak épp az ment ki a fejemből, hogy holnap már péntek... :shock: SZORÍÍÍÍÍTOOOOOK!!!! ÍÍÍÍÍGY!!!!!
A PCO ölég gáz... üdv a sorstársak között... Bár annál az endometriózis talán még rosszabb... Uncsitesómnak is az van, túl van a 2. lombikon, de nála más gondok is vannak... Tényleg iszonyat.
A 3.-nál nem próbáltok majd lombikot, ha ESETLEGNEADJISTEN mégse jönne össze spontán? Annyira becsülöm bennetek, hogy annyira szeretnétek gyerkőcöt, hogy akár örökbe is fogadnátok... Mikor Andriska után úgy tűnt, nekünk se lesz, megfordult a fejünkben, de nem forrott ki nagyon a gondolat. Nem biztos, hogy végig tudtuk volna csinálni... :cry: Elismerésem. Jó helyen lenne nálatok.
Vendég
 

 
 

A Calcimuscot lehet másnaponta, vagy akár naponta? Jajdejó, hogy írtad... megpróbálom... A Calcium pezsgőtabletta, ami iszogatok épp, sz...t sem ér. :evil:
Vendég
 


Emma,
én minden "problémás" párnak bőszen ajánlgatom az örökbefogadást, néha nem is magáért az örökbebabáért, hanem hihetetlen terápiás hatása van annak a biztos és megkérdőjelezhetetlen tudatnak hogy előbb vagy utóbb mindenképpen babám lesz. Akkora terhet vesz le szerintem az emberről, hogy a lombik is könnyebben sikerül, hiszen nem az a tétje hogy lesz vagy nem lesz hanem "csak" annyi hogy most lesz vagy máskor. És az élet is élhetőbb egy ilyen tudattal. Persze a dolog csak annál működhet, aki ha úgy alakul feltétel nélkül és boldogan viszi haza az örökbefogadott gyermekét. Aki nem tudja elfogadni ne vágjon bele, nem lesz attól senki kevesebb vagy rosszabb, nem vagyunk egyformák.
Én a harmadik babánál most úgy gondolom nem akarok már lombikot, szurikat, Pécsi utakat, mellékhatásokat, könnyeket. Örömmel szeretném várni. Ha bekopogtat szívesen fogadjuk, ha nem akkor várunk egy olyan babát akit nekünk szánt ugyan a sors, csak épp nem az én bokám vizesedik tőle :P
Vendég
 


nyugodtan igyad naponta,nem árt semmit,maximum jól megerősödnek a csontjaid meg a fogaid :D
Meg nem zargat annyira az allergia,ez sem utolsó szempont :D
Az örökbefogadás témába nem szólok bele,szerencsére sosem gondolkodtam rajta,Kristóf kb.egy hónap alatt fogant(meg is lepődtünk),Eliza meg a 2.hónapban.
A calcimuscot irasd dokival,ha tudod,jóval olcsóbb úgy,s felírhat egyszerre több dobozzal. Én azt szoktam,hogy iratok magamnak 3 dobozzal,Kristófnak meg kettővel egyszerre :)
Vendég
 


Emma,
megvan az időpontom!!!
Utolértem telefonon, jövő hét keddre nem tudott adni már ( :shock: ) hanem felajánlotta hogy kedd délelőtt megnéz. Én meg nem akartam mert a kórházban mindig siet. Inkább 28-án megyek UHra meg vizsgálatra. Végülis nem sürgős.
Vendég
 


Hali!
Áfiii, nemsemmi... :shock: Ja, a kórházba én se szívesen mentem. Vagyishogy nem is mentem.
Cseriani, kösz a Ca-tippet! Tényleg megpróbálom... Csak aztán nehogy vesekövet szedjünk össze tőle :P Kész ám a fánk! Tök hamar meglett! És naon finom! Ha nem vigyázok, eleszem a család elől, mielőtt megjönnek a mamától... :oops:
Ja, és Áfi: nagyon szép, amit az örökbefogadásról leírtál...
Vendég
 


Sziasztok! Nálunk is nehezen jöttek össze a gyerekek,Noémivel "csak" clostylbegitet szedtem rá 2 évet vártunk,most születendő kislányunkra 2és fél évet vártunk de én is sok homonkezelésen estem át amiket itt felsoroltatok szinte mindet kaptam és Pestre jártam,mert nekem is leállt minden,se mensi se peteérés. Aztán mikor inszemináriumra terelődött a szó mondtam a dokinak hogy ezt már nem szeretném,ha magától nem lesz akkor megelégszünk ezzel az egy gyönyörűséggel. Ez volt tavaly júliusban,januárban pedig spontán terhes lettem :P Minden beállt szépen magától és ugye hogy sikerült!! Az örökbefogadásról annyit hogy le a kalappal azok előtt akik ezt is bevállalják azért hogy érezzék milyen szülőnek lenni.

Kép
Kép
josi
 
 


Sziasztok! :)

Hűha... most látom csak, hogy mennyiünknél volt gond a babásodás. De látjátok, előbb-utóbb így vagy úgy mindenkinek összejött... :lol:

És most egy kép, hogy nekem mennyi féle gyógyszer kellett a lombikhoz (Utrogestan-ból képzeljetek hozzá még vagy 5 dobozzal, és a Progeszteron injekcióból is kellett még egy doboz).

Kép

Kép Kép
kismokus
 
 


Kismókus,
nekem is megvolt minden szerem a lombikhoz mert persze a fiatalúr azUTÁN jött hogy bevásároltunk több mint 100ezer ft értékű hormon és egyéb lombikgyógyszert :twisted: Mire el mertem adni őket (mert elhittem hogy megmarad) addigra növelték a hormoncuccok támogatását, lejjebb ment jóval az áruk, így harmadáron tudtam eladni mint ahogy vettem :twisted:
Vendég
 


Áfonya!

Ez elég bosszantó lehetett. :evil:

Kép Kép
kismokus
 
 


Úristen, csajszik, ez szörnyűűűű! :cry:
Kismókus, nemsemmi repertoárral rendelkezel... :shock:
Nade, minden jó, ha jó a vége,nemigaz? :wink:
Vendég
 


Ismét megmérték a vércukrom 1 órával 1 zsemle meg 1 pohár tej után, hát megint nem jó: 7,5. Mivel helyettes védőnő van nem tudott mit mondani a továbbiakra, kedden már lesz a sajátunk, vissza kell mennem hozzá is, gondolom ő is mér cukrot, aztán majd kiderül hogy mi újság. Hazafelé elszállt az öreg autónk gyújtása, félúton ott kellett hagyni, hazasétáltunk. Beszéltünk kedvenc szerelőnkkel (törzsvendégei vagyunk) holnap megcsinálja.
Vendég
 


áfonyaaa drága látom nincs jó napod :cry:
A cukorra nem tudok mit mondani,engem a Kun lefejezett volna már :cry:
Nem tudom,mit mondjak,mi lenne a legjobb neked,de elsősorban kicsifiatoknak. A Vargával nem beszéltél ezzel kapcsolatban,hogy ő mit mond??
Vendég
 


hogy került oda az a szöveg Eliza vonalzója alá? Tetszik(és igaz is),csak meglepődtem :shock:
Vendég
 


A babafalva ezt írja ki :D meg egy idő után azt is hogy: lehet hogy ma születek? :D
A Kun engem csak ne fejezgessen akkor se ha nála kötök ki, nem én tehetek róla (meg senki aki így jár) hogy a hasnyálmirigyem feladta a harcot a terhesség démonaival szemben. Én tuti nem megyek el ahhoz a pasihoz. Méregetni a védőnő is tud, mást úgyse csinál, engem ne cseszegessen! :evil:
Vendég
 


Hajrá, Áfi! Majd Livi megmondja. Ha esetleg Kunnál kötnél ki mégis, hát, nem irigylem... :twisted: :lol: Demosmér, hányas cukorértéket kell elérni ahhoz, hogy a vendégszeretetét élvezze valaki? Vagy hogy? Oda a dokid küld el, vagy a védőnő? Vagy mi? Biztos írtatok róla korábban, mintha olvastam is volna... de hogyisvanez? :roll:
Ha a doki küld oda, biztos meg lehet beszélni vele, hogy ne kelljen... vagy erre is van valami protokoll?
Na, jó sok hülye kérdést feltettem itten... De én se értem, miért cél - bár nincs bajom a Kunnal se -, hogy terrorizálják a kismamikat mindenféle befektetéses ijesztgetéssel, meg ilyesmivel... Hát elég baj az a cukor nektek enélkül is. Nade ennek is vége szakad eccer... Áfinál pölö éppen 50 nap múlva!
:lol:
Vendég
 


Emma,
egy ilyen próbareggeli után nem tudom pontosan mekkora érték a jó, én a cukroslötyis terhelésben vagyok rutinos.
Annál úgy van hogy ha terhelés után 2 órával 6,8 fölötti értéket mérnek akkor már figyelik a kismamát, ha 7,8 fölötti értéket mérnek az konkrét terhességi diabétesz Kunnal meg diétával meg extra NSTkkel meg ilyesmivel. De aki egyszer a Kun kezei közé kerül (lásd Cseriani) annak már mindegy mit mérnek, ha van baja ha nincs cukros kismama marad és kész. Mániás a pasi.
Az én dokim (a mi dokink :D ) semmit nem mond a cukorra, a múltkor említettem neki, de azt mondta ez Kun doktorra tartozik. A védőnő zavar hozzá ha valami nem stimmel. De én nem hagyom magam :twisted:
Vendég
 


Halihó, csajok! Annyira ijesztgettek evvel a cukortémával, hogy nem merek bejelentkezni a cukorterhelésre, főleg hogy a jó öreg Kundoki az orvosom. Viszont lassan tényleg esedékes lenne a telcsi az sztk-ba, mert 22 hetes vagyok, 3-4 hét az átfutási idő, na nehogy már kicsússzak... Tényleg, ez kötelező vizsgálat?
Örökbefogadás: nagy szerencsém van, ahányszor a férjem rámnéz, én pocakos leszek. Ha nem védekeznénk, nem is tudom, mi lenne :P De nagyon szép dolog örökbe fogadni egy gyereket! Nekem mindig összeszorul a szívem, amikor Szekszárd határában eljövünk a csecsemőgondozó mellett :roll:

Kép
Kép
banoed
 
 


Banoed,
nincs kötelező vizsgálat!!! Bármire nemet mondhatsz amire úgy gondolod. Más kérdés hogy én azért elmennék arra a cukorterhelésre. Szekszárdon be kell jelentkezni? Pakson fogod a kis cukrodat meg citromodat (és a beutalót persze) és mész. Nem lesz semmi gond, menj csak el! Nem mindenki jár így. :wink:
Vendég
 


tényleg mániás cukortémában,ez igaz :(
De elég sok emberkével beszéltem ezzel kapcsolatban,így kicsit meg is nyugodtam vele kapcsolatban.
Nekem a legelső értékem volt 6.7(nem éhgyomri,pedig nem ehettem volna,de nem tudtam). Azóta rendszeresen 4.9 és 5.9 közötti a cukrom,de járnom kell :cry:
Már nem érdekel,legalább nem híztam :D
De amint értesüléseim nem csalnak,nem csak a cukros kismamákat fenyegetik befektetéssel..ma hallottam,hogy két ismerősömet is befektették a 39.héten,pedig semmi bajuk. Csak annyi,hogy a saját orvosuknál akarnak szülni,és ez sajna máshogy nem megoldható. Ugye ügyelet után nem mehetnek vissza a dokik :cry:
Vendég
 


banoed,be kell jelentkezni,és eléggé időben sajnos. Barátnőm 3 héttel elöbb jelentkezett be(21 hetesen),és már elmúlt 24 hetes,mikorra időpontot kapott.
De szerintem is mindenképpen menj el. Ha neadjisten magas az értéked,akkor csak az elején rossz ám,mert lázadsz mindenért-nem akarod a diétát,nem akarod a sürübb vizsgálatokat-,de hasonló problémájú anyukákkal elbeszélgetve(elég sokan vannak a gondozóban)rájössz,hogy azért annyira nem hülyék az orvosok,és tényleg csak a te-vagyis inkább gyermeked érdekeit tartják szem előtt. Nekem is több,mint egy hónapba tellt,hogy erre rájöjjek. Meg az lesz még nagyon rossz,mikor felvázolják eléggé durván a bajokat,amik érhetik a babát,ha neked magas a cukrod. És nem csak a méhben érhetik,hanem szülés közben és után is. Én nagyon ki voltam bukva az elején,sokat sírtam emiatt,de mondom,elöbb-utóbb megértesz mindent.
De azt kívánom,te nem járj így!!!
Vendég
 


Sziasztok anyukák, kismamák!
Ha nem probléma én is csatlakoznék hozzátok. Nekem van egy 4 éves Evelin és egy 9 hónapos Réka nevű kislányom. Mindkettőt Szekszárdon szültem. Nekem semmi problémám nem volt a kórházzal, igaz az első babánál a csecsemős nővérekkel nem voltam megelégedve, nem voltak igazán kedvesek, sőt. Tavaly novemberben mikor Réka született kellemeset csalódtam.
Szóval én szívesen ajánlom minden kismamának.
Az orvosokról én sem csípem Juan doktort, sajnos személyes tapasztalat. Varga dokival semmi problémám. Én Bakó dokihoz jártam. Biztos van aki nem kedveli, de teljesen meg voltam elégedve vele. Én mindenben számíthattam rá. Neki köszönhetően nem került Réka koraszülött osztályra. Kicsi babám 36. hét első napján született, de a doki már a 33. héten szteroid injekciót adott, és figyelmesztetett, hogy óvatos legyek mert koraszülés lesz. Hát majdnem bejött, szerencsére minden rendben volt a picurimmal és súlya is meg volt. Szóval én csak jót tudok írni erről az orvosról.

Üdv. mindenkinek
Tími[/img]
Vendég
 


szia Timi(van még egy Timink :D ),üdv köztünk.
Mindenféle élménybeszámolót szívesen fogadunk,mesélj,mesélj,mesélj...
Vendég
 


nem mintha már szülni szeretnék-bár lehet nem bánnám-de akkor most 36 vagy a 37.héttől nem számít koraszülöttnek egy baba?
Vendég
 


Timi,
üdv köztünk!
Kép

Mesélj, mesélj, mesélj! :D
Vendég
 


Cseriani,
betöltött 37. hét után nem számít koraszülöttnek, de úgy tudom a súlyát is figyelembe veszik, az a határ 2,5 kiló. Meg szerintem figyelnek sok mást is (apgarjai, levegőt vesz-e normálisan stb.)
Vendég
 


ok,én is így tudtam.... :D
Vendég
 


Szia Cseriani!
Mire vagy kíváncsi?
Én az első baba után azt mondtam, hogy soha többet nem szülök, mert eléggé fájt és nagyon hosszú volt. De még is bevállaltuk. Nekem azt mondták, hogy a második baba sokkal gyorsabban fog megszületni mint az első és könnyebb is lesz. Hát nálam nem így történt. Nagyon megkínlódtam Rékámért. A 35. hét elején már fájások voltak, mivel tudtam, hogy még erősebbek lesznek ezért nem sijettem a kórházba. Hétfői napon esti időben újra kezdődtek a fájások és mikor vége lett a picurom nem akart mozogni, még másnap reggel sem. Ez miatt mentünk be. Szülészeten megnéztek, és azt mondták, hogy a picivel minden rendben, szíve szépen vert, csak a fájsok túl nagyok. Visszatartó infúziót kaptam másnap reggelig. Bakó doki aznap nem volt bent, de mivel egy kismamája volt a szülőszobában ezért bejött. Úgy fogadott, hogy már számított rám, hogy megyek. Nem is lepődött meg. Csütörtökig bírta bent a lányom, akkor délután úgy döntött, hogy megnézi mi van kint. Igaz aznap délelőtt "kedves" orvos Szokodi doki csinált egy UH-t, azt mondta, hogy a babámnak a teste normális, de a feje kórosan pici és Pécsre kell mennem, holott visszatartáson voltam bent! Az orvosomat megkérdeztem, hogy most tényleg baj van-e vele, csak annyit mondott, hogy NEM ÉRT A DOLGÁHOZ!!!! Szóval kismamák kerüljétek messzire ezt a Szokodi dokit, nagyon bunkó és mindenkinek rosszat mond, mástól is hallottam. Visszatérve az én kislányom más nap reggel hatig csaknem jött ki, nem tágultam két ujjnyinál tovább. Ekkor pihenést rendelt el az orvosom. Tiz órára neki konferenciára kellett mennie Pécsre, de azt mondta, hogy megvárja az NST eredményét. Fél tizenegykor csinálták. Már azt hittem, hogy Bakó doktor már elment, mikor 11 órakor jött és mondta, hogy császár, mert a baba szívverése esik le minden egyes fájásnál. Az altató orvos háromszor bökött, mire sikerült elzsibbasztania, igaz csak a lábamat, mert a hasamat éreztem, mikor vágtak. Én szóltam és a következő percben már aludtam is. Negyed egykor volt a kiemelés (790 g és 54 cm) A három órás szopira már ki is hoszták a picurkámat, neki szerencsére nem volt semmi baja. Én eddig sem voltam császár párti, de ezek után azt mondom, hogy inkább vajúdok akár egy-két napot is de a hasamat ne vágják, ha nem muszáj, igaz itt muszáj volt. Nekem sajnos nem indult be a bélmozgás, én kaptam kétszer beöntést, szélcsövet, két koffeinos injekciót, hashajtó teát. Szóval megkínlodtam, de mindezek ellenére nem bántam meg, sőt. Imádom a lányaimat. A nővéreket már én sajnáltam, mert szinte végig csak velem foglalkoztak, jöttek hozzám öt percenkét, hogy megnézzenek mi van velem. Mivel éjszaka behívták az orvosomat másik szüléshez, bejött és ő maszírozta a a hasamat. Szerencsére aztán reggelre minden rendben lett, igaz ennek a sok hashajtónak meg lett az eredménye. Mikor lekerültem a csecsemősökhöz ott is kellemeset csalódtam, nagyon aranyosak voltak a nővérek és kedvesek.
Mindent összevetve a kellemetlenség ellenére a hozzállásuk az alkalmazottaknak jól esett.

Bocs hogy hosszúra sikerült

Tími
Vendég
 


Bocs elírtam 2790 grammal született Réka babám, lemaradt a kettes
Vendég
 


dehogy sikerült hosszúra,köszi a beszámolót :D
Hát,nem irigyellek,de ahogy írtad is,megérte :D
Mástól is hallottam már,hogy rosszabb volt a második,mint az első :cry:
Vendég
 


én odaképzeltem a kettest,sejtettem,hogy akkora lehetett.
Na,a másik,akiről még nem hallottam jót, a Szokodi :? (az első a Juan) :evil:
Vendég
 


a harmadik meg a Pánczél :lol: :lol: :lol:

Timi,
tényleg jól megkínlódtál :( szerencse hogy a babád ilyen szép súllyal született. És hogy jól vagytok :)
Vendég
 


persze,a Pánczél. Őt már el is felejtettem-pedig felejthetetlen :D :twisted:
Vendég
 


lányok,rossz hírem van Timiről sajnos. A méhnyakán rosszindulatú daganatot találtak,jövő héten megcsászározzák,aztán műtik őt.
Pedig volt rákszűrőn a terhesség előtt :cry: :cry: :cry: :shock:
Vendég
 


Jézusom!!! :cry: :( :cry:
Én ezt el se hiszem! Akkor ezért vették az extra rákszűrést! :(
Felfoghatatlan! :cry:
Vendég
 


meg szerintem ezért is vérezhetett szegény minden vizsgálatnál.Írtam neki,hogy bármikor bármiben számíthat ránk,csak szóljon. Gondolom egyetértetek,és nem baj,hogy mindannyiunk nevében írtam.
:oops:
Vendég
 


ÚRISTEN..........
Vendég
 


A Szokodi az egy fiatal doki, ugye???

Kép Kép
kismokus
 
 


igen,elég fiatal...
Én egyszerűen nem térek napirendre a Timi miatt. Volt tavaly rákszűrőn,akkor minden ok volt,azóta nem egyszer vizsgálták,nézték uh-n,nem értem,nem értem,nem értem...
Vendég
 


Igen, a Szokodi egy fiatal, de nem elég, hogy nem ért a dolgához még iszonyatosan bunkó is. Az egyik ismerősömnek azt mondta 12 hetes terhesen hüvelyi UH-n hogy a babájának nincsenek végtagjai, más orvos is megnézte és minden rendben van vele. Elég undok módon beszél a kismamákkal. Mindenkit Pécsre küldözget. Ha valamit kérdezel azt feleli, hogy nem válaszol mert minden kismama elbőgi magát a választól.
Vendég
 


akkor a Szokodi meg a Juan ikrek is lehetnének-bunkó stílus,és nem érdekli a kismama...
Vendég
 


Rékababa!
Nekem sem akart beindulni a bélmozgás a császár után, de nem igazán foglalkoztak velem, egyedül a Kőszegi volt az aki kicsit komolyabban vette a dolgot, ő írt ki nekem bélmozgató szurit, de azt csak az akutban kaptam. A csecsemőosztályon hiába panaszkodtam, hogy nagyon fáj a hasam, meg fel vagyok puffadva, wc-zni nem tudok, úgy begörcsöltek a beleim, hogy mozdulni sem tudtam, a szobatársam ment ki szólni a nővérnek, hogy most már talán valamit kéne velem csinálni. Hát erre közölte, hogy ad egy hashajtót (amire később a gyerekdokink azt mondta, hogy szoptatás mellett azt tilos!), én meg közöltem vele, hogy hagyjon békén a hashajtójával, görcsoldót adjon, mert megpusztulok. Erre azt mondta, hogy azt ő nem adhat (!), szól az orvosnak, na ezt a témát a doki (ügyeletes-Szokodi) letudta egy telefonnal, rám se nézett, de megkaptam a görcsoldómat. Meg aztán a hashajtót. Aztán még itthon is két hétig a falat kapartam, annyira szenvedtem.
A Szokodiról nekem sincs jó véleményem. Nála szültem Dominikot, mert a Varga nem tudott bejönni a szülésre sajna. Hát amiket ott nekem a Szokodi elmondott, az összes olyan kismamának aki császárral szülte az első babáját, nem is szabadna újabb terhességet vállalnia. Mint valami horrorfilmben, szépen vázolta nekem, hogy a császárheg erősebb fájástól szétrepedhet, vele együtt a méhem is, és ott vérzek el, meg a baba is meghal. Hát elhiszem, hogy lehet ilyen is, de azért nem ilyenekkel kéne traktálni egy kismamát.
A Juan is tök "profi" szakember. A barátnőm védőnő, ő mesélte, hogy a Juan több kismamáját is elküldte már Pécsre, mert a 36. heti UH-n nem volt a babának keze vagy lába. Addig persze volt, minden rendben volt, aztán hirtelen eltűntek a babák végtagjai (biztos lerágták maguknak). Aztán gondolom Pécsett megvolt a vélemény róla!
Megyek, felébredt 9 kilós pindurkám:)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi
 
 


Én nekem szerencsém volt akkor, mert lent a csecsemősöknél is kaptam a görcsoldókat. Igaz elöször én is szóltam a nővérnek, ő pedig az orvosomnak, aki elrendelte, hogy a reggeli és esti méhösszehúzó mellé kerüljön bele a görcsoldó is. Az utolsó napon amikor hazamehettünk még akkor is kaptam egyet, mondván utravalónak jó lesz. Sajnálom, hogy így jártál, tényleg.

Sajnálom Timit, nagyon rossz lehet, ha valakivel ilyen hírt közölnek. Bár én nem ismerem, de szurkolok neki, hogy minden jól mennyen.
Én évente járok rákszűrőre, de ezek után kérdem fél évente kellene? Mi a véleményetek?
Vendég
 


Szasztok!
Áfi, ha itt vagy/leszel: egyelőre még anyuékhoz sem jutottunk el, úgyhogy lehet, a tali elmarad... Boccccs... :cry: Gyerekeimet megszállta az ördög, Hanna belefáradt az üvöltésbe és elaludt, Árminkám meg itt hintázik épp... Nem bírtunk eccerűen elindulni innen az istenhátamögül.
Egyfolytában Timesz jár a fejemben, én se értem, hogy lehet ez... De ezeket a nyavalyákat elég jól tudják gyógyítani, biztos nem lesz semmi baj... Még jó, hogy kiderült...
Rékababa (Timi) üdv itt!
Hogy te is miken mentél keresztül... Szokodi? Hallod, mikor olvastalak, hirtelen aszittem, a barátnőmet olvasom, annyira hasonló a történetetek (még a koraszülés is)... De persze nem ő vagy. :lol: Szokodi (akit "magunk között" elneveztünk Szopodinak :?) ugyanezt csinálta vele, mint veled: a 30akárhányadik héten közölte vele, hogy kicsi a gyerek feje, irány Pécs... Ment is a szerencsétlen, természetesen semmi baja nem volt Zsófikának. Azóta már egy 1éves kisördög (igaz, ő is kicsit korábban érkezett.) De a stílusa, amit írtatok... Nemsemmi... Nem szeretnék vele összefutni, biztos ott bőgném el maga én is, amilyen nyúlszívű vagyok... Megamúgyis.
Vendég
 


Timi, lehet, havonta... :cry: :cry: :cry: :cry:
Sose nemlehessen tudni.
Ahhoz képest, hogy a Tb csak a 3 évenkéntit támogatja, vagy hogyisvanez... Á, jobb nem belegondolni.
Vendég
 


Ja, Szokodihoz a következő adalék: 32. heti uh-n kijelentette anno, hogy: "a belek echogenitása nem megfelelő". Ez azt jelenti, hogy a belek nem mozognak, nem ürítenek, szóval gáz van. Amikor megkérdeztem tőle, mi van, nem volt hajlandó elmagyarázni, azt mondta, ez a szakorvosom feladata. Az meg mondta, hogy hiába próbálna engem megnyugtatni, jobb, ha megyek Pécsre, és ott mondják a szemembe, ha van valami. De éreztette, hogy nem hisz neki így látatlanban sem. Pécsett úgy néztek rám, mint egy hülyére, amikor odamentünk, de megnyugtattak, semmi baj. Azért a prof megkérdezte, ki küldött. Amikor mondtam, ki, csak annyit mondott: Tudom, ismerem. - a megfelelő arckifejezéssel. Hát ezért vagyok most a Kunnál, mert ért az ultrahanghoz, és ha kérdezek valamit, elmagyarázza.
Timeszt sajnálom, de hamar elkapták, így tökéletesen gyógyítható, remélem. Szegényke!

Kép
Kép
banoed
 
 


Én nem tudom ki ez a Szokodi de ha ügyeletesnél kell szülnöm akit nem ismerek erőteljesen fogom böngészni a névtábláját az biztos :shock: (és ha ő az inkább visszatartom :D :lol: )
Vendég
 


Ha már így benne vagyunk az orvosok leírásában akkor azt is elmondom, hogy miért nem csípem Juánt.
Nekem az első babám elhalt a 9-10. hét között. Megjegyzem épp karácsonykor. Szenteste mentünk be mivel éreztem, hogy baj van. Ügyeletes doki Juan. Úgy kezdte, hogy ha azt akarom, hogy megvizsgáljon akkor bent maradok, ha nem mehetek haza. Holott én azért mentem mert baj volt. Kaptam egy görcsoldót és lefektetett aludni! Másnap Varga volt ügyeletben reggel rákérdezett háromszor is, hogy biztos nem csináltak-e este UH-t. Mondtam, hogy nem. Sajnos akkor közölte, hogy nincs szívhang. Szóltak Bakó doktornak, ő kiöltözve bejött, megcsinálta az eü. kaparást, nehogy bajom legyen, majd ment ünnepelni.
Szóval én ezért utálom Juan dokitHa ő volna az utolsó nőgyógyász a világon inkább itthon szülnék, azt tudom.
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?